Yena'cım eşimin ortanca teyzesi de "ölümü öp yemezsen" derdi. Bir gün "ben senin ölünü ne diye öpeyim teyzecim" dedim "gel ben senin dirini öpeyim, ama onu da yemeyeyim" Bir yandan da şap şup öptüm onu, o da güldü filan şakaya karıştı. Sonradan ısrar sürdü ama ben de baktım olacak gibi değil zararsızları bol kepçe diğerlerini tadına bakacak kadar az yemeye başladım. Kırmaya da gönlüm elvermiyor, ısrardan nefret ederdim ama yaşlanıyor muyum ne, artık "emek harcamışlar, üzmeyeyim, zaten kırk yılda bir" filan diye düşünürken yakalıyorum kendimi. Bizim ailede kimse bana ısrar etmez ama, bilirler hiç hazzetmediğimi :)
Bu arada kızının sinüziti nasıl oldu? Umarım ilaçlar fayda etmiştir, rahatlamıştır
Sarıcivciv, kızın çok tatlı ya. O saçları görüp bayılmayan var mıdır acaba?
Semiran, alacağın takviyelerle (ilaç bile sayılmaz demiş ya Beyza) ve her zamanki dikkatinle çok iyi olacağına eminim. İyi ki teşhis edilmiş hashimoto, saç dökülmesi vb. rahatsızların sona erecek artık. Yapılması gerekenleri yapacak ve şimdikinden daha da iyi olacaksın. Kimse tutamaz artık seni :))
pınar110 mesajını şimdi gördüm, geçmiş olsun canım. Kilo başa bela gerçekten, onlardan bir an önce kurtulmalı.
Biumut'tan haber çıkmadı değil mi bugün? Merak ettim, ilk günler nasıli da heyecanlı olur. İyidir umarım.
Geçmişi okuyunca alıntılar yapmıştım, tüm sayfaları kapattım yanlışlıkla, hatırladığım kadarıyla yazdım :) Herkese iyi geceler, keyifli sahurlar, iyi uykular..