Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

SARICİVCİVİM bacım kızın çok tatlı çok şeker maşallahhh

teşekkürler çok saol okadar çok maşaAllah diyorsunuz ki biiznillah kızçeme nazar uğrayamaz

yaaa bu haşimoto madem kilo vermeyi engelliyormuş daa maşaAllah nasıl gitmiş 20 kilo demekki haşimoto olmasaydı sen 40 kiloyumu devirmiştin gayet sağlıklı vermişsin aslında..ayda 5 kilo işte gayet güzel hatta süper

yine eşim yine bi tabak çekirdek ve yine ben yemedim :)))

45 dakika yürüyüşümü de yaptım çok şükür
cacık taze fasulye ve 2 dilim ekmek yedim 3 kaşık turşu kavurması

ara da da armut yedim iyisinden :)))

bu arada kocacım saolsun gaviscon aldı çiğneme tablet akşam yemekten sonra yedim
ve midem çok uzun zamandır hiç böylesine rahat olmamıştı :)))

yrn oruç tutucam gece gavisconu çiğnicem çok şükür yaa oruc tutmayınca çok kötü hissediyorum kendimi

armuttan hiç vazgeçme ayşe. kesinlikle 1 numaralı bağırsak hareketlendirici

bu arada menün ve iradene de bravo

sen bize örnek oluyosun artık.bak ben hiç yürüyüş filan yapmıyorum hadiii hadi şimdi sıra sende gaza getir beni yüreklendiiirr :)))

sari_civciv tekrar tekrar MASALLAH supanallah diyorum kizina çok tatli
çocuklara bayiliyorum kiz erkek farketmez çok tatlilar
ALLAH acilarini gostermesin Amiiiiiiinnnnn

iyi geceler kızlar..amanın deymeyin keyfime..bugün iftara gitmeden tartıldım..96.5..inşallahn yarın akşam da aynı olur.hafta içi inanın 102.6 bile olmuştum..ödemi halledince bir rahatladım sormayın..
arkadaşlar burda gece fırtına vardı.nerdeyse bu geceye kadar sürdü..tüm camlar kapılar şangur şungur indi.ama yağmur yağmadı.hava sabahtan beri simsiyah ama yağış yok.ilk kez üşüyerek yattım..zaten eşimle ilgilendiğim zaman hariç bütün gün yataktayım..bugün iftara gidene kadarda eşim bir şey yemedi.bende ona niyet ettirdim.top atılınca beraber bozduk.öyle sevindiki..adamın hayatında sayılıdır oruç tutmak..bu na da şükür.tutmadım demez..

Maaşallah canım;çok tatlı.Allah bağışlasın...

İyi geceler güzeller......
Keyifler nasıl.....Bakalım yarın tartılar neler söyleyecek bize..Umarım tatlı bir şeyler söyler...

ZEYNEBİM; gözün aydın canım.Hem ödem hem yağ gitmiştir inşallah...

SEMİRANCIĞIM; geçmiş olsun canım...Ben de de aynı dertten var.İlacını kontrollü bir şekilde kullandığın zaman hiç sorunun kalmaz inşallah....İlaca başlayınca kilo vermen de hızlanacaktır....

MENÜM:

İFTAR: 1 hurma+1 kepçe çorba+1 dilim pide+1 tabak türlü+1 kase yoğurt+4 kiraz domates+2-3 yudum peynir

SAHUR: 2 dilim pide+peynir+2-3 zeytin+2-3 çay kaşığı bal+közlenmiş patlıcan salatası yemeyi planlıyorum...

kizlar bisey sorucam ben takim yarismasina katilak istiyorum ama bi sakincasi varmi?yasakmi yani
buradan ayrilmak istemiyorum ama
cevaplarsaniz sevinirim

edirneye mi ?? benden de çoook selam söle edirneme 5 yıl yaşadım orada çok güzel bi yer çok severim orayı çok da özledim...
benim yerime de gez olur mu canım
umarım gidiş sebebin de güzeldir sormadım onu ama

iyi geceler kimler varmış bakayımmm
misafirlerim gitti bulaşıkları toparladım koca bir tabak meyva salatası hazırladım geçtim netin başına
arkadaşlarım gelirken çeşit çeşit meyva getirmişler , hasta ziyaretine gelirken tatlı pasta falan getirilir ama senden korkumuza almadık diyolar meyva getirdik biz de diyorlar sağolsunlar çok da iyi oldu ama evde yaklaşık 10 çeşit meyva oldu

geçmişi okudum ama biumutun sonuclarını göremedim inşallah bir problem yoktur haberi olan var mı ?
çok sayfa okuyunca kimin ne yazdığını karıştırdım yanlış yazarsam kusuruma bakmayın lüütfen
nevzamansız sanırım senindi saç dökülmesi problemin , ben de çok muzdaripim bu dertten (allah baska dert vermesin)
dediğin marka şampuanı bende çok kullandım ama hiçbir faydası olmadı boşuna para verdim yani onlara , ama bayadır sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve gerçekten çok etkiledi süper valla şiddetle tavsiye ederim , yanında duştan 20dk.önce saç diplerine uygulanan bir losyonu var onu da yapıyorum ...15ytl fiyatı da
semirancım geçmiş olsun canım başka bişey çıkmamasına sevindim

sarı civcivim maşallah kızına çok tatlı canım...
yenacım kızınada geçmiş olsun canım,çok zor yaa ilacını içememesi bende naza şurup içiremiyordum geçenlerde hastalandığında kıyametler kopuyordu iki kişi zorla içiriyordum , şimdide balık yağı aldım ona üzerindeki bebek resmine özeniyor her dakika içmek istiyor ...
semiran geçmiş olsun canım bende bir ara tahlil yaptırmam lazım daha önce kullanıyordum çünki guatr hapı beninki az çalışnamış zaten kilo vermem çok zormuş gerçi veren veriyorda.....

Akşam yine bin defa denedi yutamadı en son suda erittik öyle içti..

bir tadamadım şu mıhlamayı..BEYZUUUUUUSSS hala yiyemedim çünkü hala zayıflayamdım..Hatırlıyomusun zayıflayınca yiyecektik..tey tey tey sene kaçtı acep..

Geçmiş olsun canım..Allah dermansız dert vermesin..Sonuçta ilacını aldıktan sonra herşey normal olucak..

Oooohhh ne güzel organik semizotu..afiyet olsun banucum..

Burasıda öyle acaip esiyor..Çok güzel ama çok hoşuma gitti..

Deriiin nasıl gidiyor.??

Beyzuşum datlım gıymatlım...
İftarda ne yedim...MErcimek çorbası,2 şiş tavuk-1 dilim patlıcan 1 tavuk şeklinde çöp şişe sıralanıp fırınlanmış -çok şık duruyordu yanında 4-5 kaşık pilav ve 1 hurma veeee 1 dilim sütlü tatlı..:)) Bu hafta ikinci tatlım.. zaten 2 sütlü tatlı hakkım var...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

ramazanı dolu dolu yaşamaya çalışıyorum canım allah kabul ederse...annem geliyor naza bakarken veya naz uyuduğunda bilgisayardan cüz takip ediyorum namaz kıl evi topla yemey yap derken akşam oluyor .birde naz uyurken öğleden sonra bende uyuyorum hem vakit geçsin diye hemde uyku düzenim çok değişti, uyuyamıyorum tam uyuyorum sahura kalkıyorum sahurdan sonrada çok su içmekten wcden çıkamıyorum 6 dan sonra ancak uyuyorum ,naz bazen uyuyor 10 yada 11e kadar ama bugün uyumadı 9 30da kalktı.....sen neler yapıyorsun....

Çok güzel olmuş hayatım...Maaşallah...Afiyet olsun....

Boşuna güvenmemişim sana değilmi......Canımsın...böyle devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…