- 8 Haziran 2011
- 438
- 0
- 36
SARICİVCİVİM bacım kızın çok tatlı çok şeker maşallahhh
yine eşim yine bi tabak çekirdek ve yine ben yemedim :)))
45 dakika yürüyüşümü de yaptım çok şükür
cacık taze fasulye ve 2 dilim ekmek yedim 3 kaşık turşu kavurması
ara da da armut yedim iyisinden :)))
hatunlar sabah yükleyemediğim o büyük boyutlu resimlerinde boyutlarını küçültüp yükledim.
bakabilirsiniz albümde sarı civcivimize:)) özel albümü seçtim sanırım böyle olunca sadece arkadaş listemdekiler görebiliyor diimi. bi yanlışlık olmasında:)
Ben bu sabah 109.5 gördüm artık yarın tartılmıycam çünkü korkuyorum yükselcek diye bakalım yarın edirneye gidiyorum inşallah kaçırmam anneme sipariş verdim semizotu salatası yap diye bahçe doluymuş umarım yanına beni rejimden çıkartıcak şeyler yapmaz.
Hepinize hayırlı iftarlar.
Yena kızına çok büyük geçmiş olsun.Ama kızına şu hap yutma konusunda hak veriyorum bu yaşıma geldim hala hap yutarken boğazıma takılır,ağzıma acısı gelir nefret ederim.Allah kolaylık versin hem sana hem kızına canım.
Benim annemde ordulu çok severim turşu kavurmasını da melevcanıda,off hele hele kirmit kavurmasına ölürüm.Karadeniz yemeklerinden en sevdiklerimde kuymak (bazıları mıhlama diyor mısır unuyla yapılıyor),karalahana dolması ve diplesi (içyağı olcak azcık ama öyle severim) off ya canım çekti(( annecime diyim de yapsın bi dolma off off
bana da yazarmısın özelden ben de alayım
deeğerlerimin hepsi normal çıktı biri hariç tiroid bezlerim çalışmıyormuş arkadaşlar hashimeto diye bir hastalık varmış ondan olmuşum ultrason istedi onu da pazartesi inş yaptıracağım Allahım bundan geri koymasın dermansız dert vermesin inş zayıflamama engel oluyormuş saçlarımın dökülmesine de sebep olurmuş ama ultrasondan sora bakalım bşr de dedi endokrinolojiye gideceim bakalım neler diyecek ben de bişeyim yok diye hiç oralı olmuyordum ama varmış işte napalım Allahım sağlığımızı versin hashimoto olmuşummmm
Ben bu sabah 109.5 gördüm artık yarın tartılmıycam çünkü korkuyorum yükselcek diye bakalım yarın edirneye gidiyorum inşallah kaçırmam anneme sipariş verdim semizotu salatası yap diye bahçe doluymuş umarım yanına beni rejimden çıkartıcak şeyler yapmaz.
Hepinize hayırlı iftarlar.
yena,
yarın sabah yazamam diye şimdi kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 86.2
bu hafta 85.0
giden 1.2:82:
şu yaptığımdan hoşlanmadığını tahmin edebiliyorum ama inan ki hiç vaktim olmuyor. bayrama kadar böyle cumadan cumaya maalesef
herkese sevgilerimi gönderiyorum
iyi geceler kızlar..amanın deymeyin keyfime..bugün iftara gitmeden tartıldım..96.5..inşallahn yarın akşam da aynı olur.hafta içi inanın 102.6 bile olmuştum..ödemi halledince bir rahatladım sormayın..
arkadaşlar burda gece fırtına vardı.nerdeyse bu geceye kadar sürdü..tüm camlar kapılar şangur şungur indi.ama yağmur yağmadı.hava sabahtan beri simsiyah ama yağış yok.ilk kez üşüyerek yattım..zaten eşimle ilgilendiğim zaman hariç bütün gün yataktayım..bugün iftara gidene kadarda eşim bir şey yemedi.bende ona niyet ettirdim.top atılınca beraber bozduk.öyle sevindiki..adamın hayatında sayılıdır oruç tutmak..bu na da şükür.tutmadım demez..
sarı civcivim maşallah kızına çok tatlı canım...
yenacım kızınada geçmiş olsun canım,çok zor yaa ilacını içememesi bende naza şurup içiremiyordum geçenlerde hastalandığında kıyametler kopuyordu iki kişi zorla içiriyordum , şimdide balık yağı aldım ona üzerindeki bebek resmine özeniyor her dakika içmek istiyor ...
semiran geçmiş olsun canım bende bir ara tahlil yaptırmam lazım daha önce kullanıyordum çünki guatr hapı beninki az çalışnamış zaten kilo vermem çok zormuş gerçi veren veriyorda.....
[COLOR="#0000CD" .!.:YENA[/COLOR];20477153]Akşam yine bin defa denedi yutamadı en son suda erittik öyle içti..
bir tadamadım şu mıhlamayı..BEYZUUUUUUSSS hala yiyemedim çünkü hala zayıflayamdım..Hatırlıyomusun zayıflayınca yiyecektik..tey tey tey sene kaçtı acep..
M.Ö miydi neydi................
Akşam yine bin defa denedi yutamadı en son suda erittik öyle içti..
bir tadamadım şu mıhlamayı..BEYZUUUUUUSSS hala yiyemedim çünkü hala zayıflayamdım..Hatırlıyomusun zayıflayınca yiyecektik..tey tey tey sene kaçtı acep..
Geçmiş olsun canım..Allah dermansız dert vermesin..Sonuçta ilacını aldıktan sonra herşey normal olucak..
Oooohhh ne güzel organik semizotu..afiyet olsun banucum..
Burasıda öyle acaip esiyor..Çok güzel ama çok hoşuma gitti..
Deriiin nasıl gidiyor.??
Beyzuşum datlım gıymatlım...
İftarda ne yedim...MErcimek çorbası,2 şiş tavuk-1 dilim patlıcan 1 tavuk şeklinde çöp şişe sıralanıp fırınlanmış -çok şık duruyordu yanında 4-5 kaşık pilav ve 1 hurma veeee 1 dilim sütlü tatlı..:)) Bu hafta ikinci tatlım zaten 2 sütlü tatlı hakkım var...