Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

3meleğmvar,katılabilirsin takım yarışmalarına..Burayı ihmal etmemek kaydıyla..:).

ramazanı dolu dolu yaşamaya çalışıyorum canım allah kabul ederse...annem geliyor naza bakarken veya naz uyuduğunda bilgisayardan cüz takip ediyorum namaz kıl evi topla yemey yap derken akşam oluyor .birde naz uyurken öğleden sonra bende uyuyorum hem vakit geçsin diye hemde uyku düzenim çok değişti, uyuyamıyorum tam uyuyorum sahura kalkıyorum sahurdan sonrada çok su içmekten wcden çıkamıyorum 6 dan sonra ancak uyuyorum ,naz bazen uyuyor 10 yada 11e kadar ama bugün uyumadı 9 30da kalktı.....sen neler yapıyorsun....

Uyku düzeni hepimizde bozuldu Derinciğim...Ne yapacağız bilmiyorum..

Allah ibadetlerini kabul ve daim etsin inşallah...

yena seni çok hırslı görüyorum maşallah canım bu sefer olacak inşallah.....
bende dün kvye yemeğe gittim kaçırdım orada yine mamaları birde yanıma koyuyor bugün yine tatlıdan yedim dayanamadım ben evde yapmıyorum ramazan olduğu halde yememek için yoksa aklım hep tatlıda ama meyva ile geçiştiriyordum , eşimde ymez keşke çöpe atsaydım zaten son iki dilimi attım baktım daha yiyeceğim engelleyemiyorum kendimi..
sahurda çok az yiyorum karpuz peynir el kadar pide rahat oluyorum .iftardada pideye hiç yüklenmiyorum ama pilav olursa kaçırmıyorum yine kilo almasam razıyım her ramazan alırım çünki almamak için uğraşıyorum
asıl üzüldüğüm nokta bayramdan bir hafta sonra amcamın oğlunun düğünü var o zamana kadar kilo vermek istiyordum ama ramazanda çok zor çünki sporda yapamıyorum

ramazanı dolu dolu yaşamaya çalışıyorum canım allah kabul ederse...annem geliyor naza bakarken veya naz uyuduğunda bilgisayardan cüz takip ediyorum namaz kıl evi topla yemey yap derken akşam oluyor .birde naz uyurken öğleden sonra bende uyuyorum hem vakit geçsin diye hemde uyku düzenim çok değişti, uyuyamıyorum tam uyuyorum sahura kalkıyorum sahurdan sonrada çok su içmekten wcden çıkamıyorum 6 dan sonra ancak uyuyorum ,naz bazen uyuyor 10 yada 11e kadar ama bugün uyumadı 9 30da kalktı.....sen neler yapıyorsun....

Evet ramazanda uyku düzenimiz alt üst oldu..Olsun artık sayılı günler çabucak geçiyor neredeyse yarıladık..

bende cüz okuyorum Allah kabul etsin..niye bilgisayarda takip ediyorsun?dahamı kolay oluyor..

yena seni çok hırslı görüyorum maşallah canım bu sefer olacak inşallah.....
bende dün kvye yemeğe gittim kaçırdım orada yine mamaları birde yanıma koyuyor bugün yine tatlıdan yedim dayanamadım ben evde yapmıyorum ramazan olduğu halde yememek için yoksa aklım hep tatlıda ama meyva ile geçiştiriyordum , eşimde ymez keşke çöpe atsaydım zaten son iki dilimi attım baktım daha yiyeceğim engelleyemiyorum kendimi..
sahurda çok az yiyorum karpuz peynir el kadar pide rahat oluyorum .iftardada pideye hiç yüklenmiyorum ama pilav olursa kaçırmıyorum yine kilo almasam razıyım her ramazan alırım çünki almamak için uğraşıyorum
asıl üzüldüğüm nokta bayramdan bir hafta sonra amcamın oğlunun düğünü var o zamana kadar kilo vermek istiyordum ama ramazanda çok zor çünki sporda yapamıyorum

Yok derincim yaa ne hırsı normal yiyorum inan doyuncaya kadar..Dediğin gibi almadan bitirsek başarıdır bizim için..

Uyku düzeni hepimizde bozuldu Derinciğim...Ne yapacağız bilmiyorum..

Allah ibadetlerini kabul ve daim etsin inşallah...
çok zor oluyor ablacım sabah sersem gibi uyanıyorum .allah hepimizin kabul etsin inş ablacım....

Evet ramazanda uyku düzenimiz alt üst oldu..Olsun artık sayılı günler çabucak geçiyor neredeyse yarıladık..

bende cüz okuyorum Allah kabul etsin..niye bilgisayarda takip ediyorsun?dahamı kolay oluyor..

evt canım inşallah çabuk geçecek..
ben 5 sene oldu kuran öğreneli kendim okuyamıyorum canım yalnışım çıkar die korkuyorum birde okusamda çok yavaş okurum zaten bilgisayarda 1 cüz 40 dakikada bitiyor, komşunun evindede mukabele var ama naz durmazki hergün alıp gitsem nazıda

Çok güzel olmuş hayatım...Maaşallah...:nazar::nazar:Afiyet olsun....

Boşuna güvenmemişim sana değilmi......Canımsın...:KK69:böyle devam...:KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66:

İnşallah beyzusum böyle devam ederiz..birde bayramı atlatsam bayramdan çok korkuyorum..

günde 2-3 kapı yaptığımız oluyor..

Sen memleketemi gideceksin bu sıralar.? sanki öyle demiştin..

Allah kabul etsin YENACIĞIM...Maaşallahı var topiğimizin...:nazar::nazar::nazar:

Deriin, bende çok hızlı okuyamıyorum bir saat sürüyor..bazen günde 2 cüz okumaya çalışıyorum regl durumunu gözönünde bulundurarak..

Yok derincim yaa ne hırsı normal yiyorum inan doyuncaya kadar..Dediğin gibi almadan bitirsek başarıdır bizim için..

İnşallah beyzusum böyle devam ederiz..birde bayramı atlatsam bayramdan çok korkuyorum..

inşallah almadan bitiririz canım, hatta iki yada 3 kilo verebilsem diyede düünmüyor değilim..
bayramdan ben daha çok korkuyorum eşimin akrabalarıda burada benimkilerde biz bazen günde 7 yada 8 kapı yapıyoruz birde ısrar edyorlar ye diye

yenacım bende geçen hafta regl olduğum için 4 gün tutamamıştım o yüzden 2 cüz okuyorum hep bugün bitti ama kadir gecesine kadra kısmatse bitirmek istiyorum o yüzden 2 cüz devam edeceğim ....

Bayram zor gerçekten.Bir de bizim oralarda mutlaka ev baklavası ikram edilir üzerine de kahve.Bu rutindir yani.Hadi çok yakın akrabalarda bazen yiyemeyeceğimizi söylüyoruz ama bazı kişilerde olmuyor ve yemek zorunda kalıyoruz...Keşke hep bize gelseler de biz gitmesek ziyeretlere dediğim oluyor...

Sülalede en büyük annemle babam;ilk 2 gün evimiz dolar ,taşar Allaha şükür.Sonra annemler 2-3 yere iade ziyareti yapar;fazla kişiye gidemezler yaşlılıktan.Devamını ablam,ben ve gelin tamamlarız.İnan bazen eve döndüğümüzde şeker komasına girdim sanıyorum...

Bu günlerde memlekete gittiğim yok canım.Sana şaka yaptım.Ayın 26 sında devremiz var oraya gideceğiz ama tamda bayrama denk geliyor.2-3 gün kalıp döneriz ve direkt memlekete gideriz diye planlıyoruz.Kısmet artık.....Bizim yerimize çocuklar devreyi tamamlarlar dedik.

Beyzusum aslında bunları söylemek hiç hoşum gitmiyor gösteriş gibi algılıyorum..

Konusu oldu diye söyledim bana ters yani..:)

Tahmin ederim canım.Sen her konuda olduğu gibi bunda da hassassın mutlaka...

İnsanın cevheri içindedir ve bunu illa ortaya dökmeye gerek yok; zaten arif olan anlar.Sen cevherin en parlağını barındırıyorsun bence....

Topiğimiz pırıl pırıl zaten...

iyi gecelr hepinize ben yatıyorum bakalım uyuyamazsam gelirim yine saati 4e kurdum iki saat uyurum inşallah....

inşallah almadan bitiririz canım, hatta iki yada 3 kilo verebilsem diyede düünmüyor değilim..
bayramdan ben daha çok korkuyorum eşimin akrabalarıda burada benimkilerde biz bazen günde 7 yada 8 kapı yapıyoruz birde ısrar edyorlar ye diye

İnşallah daha çok verirsin canım...

Gerçekten ne yapacağız bu ısrarlar karşısında bilmiyorum.Bazen şeker hastası oldum yasak bana demeyi bile düşünüyorum da ablam izin vermiyor.Yakıştırma kendine böyle şeyler diye...

Geçende teyzemin gelinine davetliydik demiştim urfalı olan...O naapıyor birde biliyomusun ölümü gör ye..Öyle diince nasıl yemeyeceksin..

Tahmin ederim canım.Sen her konuda olduğu gibi bunda da hassassın mutlaka...

İnsanın cevheri içindedir ve bunu illa ortaya dökmeye gerek yok; zaten arif olan anlar.Sen cevherin en parlağını barındırıyorsun bence....

Topiğimiz pırıl pırıl zaten...

:KK70::KK70::KK69:

İnşallah daha çok verirsin canım...

Gerçekten ne yapacağız bu ısrarlar karşısında bilmiyorum.Bazen şeker hastası oldum yasak bana demeyi bile düşünüyorum da ablam izin vermiyor.Yakıştırma kendine böyle şeyler diye...

:) Kıyamam ablana..

X