Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

semiran sonuçlar noldu canımmm

asumanımm hashimoto diye bir hastalıktan olmuşum ama annem samsunda da görünmemi istedi orda gideceğim endokironolojiye bakalım ilaç verdi günlük almam gereken hayırlısı kilo almama ve verememe sebep olurmuş dr bu düzene girerse hemen kilo verirsin dedi

Ben bu sabah 109.5 gördüm artık yarın tartılmıycam çünkü korkuyorum yükselcek diye bakalım yarın edirneye gidiyorum inşallah kaçırmam anneme sipariş verdim semizotu salatası yap diye bahçe doluymuş umarım yanına beni rejimden çıkartıcak şeyler yapmaz.
Hepinize hayırlı iftarlar.

Canım bendede var haşimito tedirgin olma sadece dietlerde biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor ama bak ben en ağır döneminde bile 50 kilo verdim.

Bende Hashimoto Hipotiroidi hastasiyim. vucudun eksik urettigi hormonu, sentetik olarak aliyorsun. hicbir yan etkisi olmayan, hayvanlardan alinmis, kanda olmasi gereken bir hormon aliyorsun yani. İlac bile denmez. duzenli kullanman onemli . ayrica peryodik ultrasona giriyorsun. tiroid bezinde olusan kistciklere bakiliyor.

bu hastalikta, vucut kendi tiroid bezini yabanci bir doku olarak algilamaya basliyormus ve buna bagli olarak da onu yoketmeye calisiyormus. Zamanla tiroid alinmasi gerekebilirmis dedi bana benim dr.

35 yas ustu her 3 kadindan birinde gorulur dedi bir de bana...

Canım bendede var haşimito tedirgin olma sadece dietlerde biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor ama bak ben en ağır döneminde bile 50 kilo verdim.

işte ben de ondan olmuşum kızlar tedirgin değilim ilacımı düzenli kullanmam gerekiyormuş bunu hallederim inş aldım bakalım pazartesi ultrason da çekineyim ne görecekler bayağı yükselmiş değerim 5 olması gerekirken 10.8 olmuşşşş hayırlısı

Yediklerimi yazıyım
Sabah 2 dilim ekmek dom sal biber peynir 1 tk reçel
Ara 1 şeftali 2 nektarin 1 tane grisini
Akşam 450 gr kemiksiz tavuk but 6 yk makarna 2.5 yk yoğurt
Biraz tavuğu abarttım ama ilk defa canım bu kadar tavuk istedi markete dahi gittim almak için artık akşam başka birşey yemem.

İnşallah canım ilacını düzenli alırsan 1 2 aya kadar düşer antikorların ve T4 kaç çıkmış esas onlar önemliymiş haşimitoda.

ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli herkesin keyfi yerindedir umarım
ben bi geçmişi okuyayım hemencik

yena,
yarın sabah yazamam diye şimdi kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 86.2
bu hafta 85.0
giden 1.2:82:
şu yaptığımdan hoşlanmadığını tahmin edebiliyorum ama inan ki hiç vaktim olmuyor. bayrama kadar böyle cumadan cumaya maalesef
herkese sevgilerimi gönderiyorum

Çok tatlı kızın maşallah..Hele saçlar, kızımında böyleydi büyüdükçe bukleler açılmaya başladı şu an dalgalı saçı..

Öpüyorum cimcimeyi..Allaha emanet tüm çocuklar..

teşekkür ederimm:) saçları benimde çok hoşuma gidiyo ama ahh bide uzasalar:)

ozaman kesin kızınında saçlarıkıvırcıktır
bilmiyorum herkes severmi ama ben çok seviyorum yaa kıvırcık saçı. toka moka bozuyo gerek kalmıyo şööle bi ıslatıp tarayınca bukleler muhteşem oluyo zaten

çok geçmiş olsun cnm

sarıcivcivim ne tatlı maaşşşaaaallaaah yaaa
allah nazardan korusun sen nie resim koymuyon bakim hiç
bi de sen koy da bakalım yaaa

saol tatlımmm
sanal ortama resim koymuyoruz canım. aslında kızçeninde resimlerini koymuyordum face e filan. ama burda koydum işte:))
hem sen ne resim bekliyorsun bakiiim dibindeyim şurda reelde görürsün işte:)

ayyy ben ot hastası biri olaraktan neydi acaba
melocan , sakarca, galdirik , hoşgıran aklıma gelenler

hahahaaa:) galdirik:) annem de karadeniz yemeklerini çok yapar. eşimde hiç sevmez:) annem bi kere kaldirikli börek yapmıştı. eşime ıspanak diye yedirmişti. sonrada kaldirik bu demişti. o gün bugündür annemin her yaptığı otlu yemeğe "annecim bu sakın kaldirikli olmasın:)" diye şüphe ile yaklaşır:)

ahhh canım bak kızlar yazmışlar ama inşaAllah zor dönemlerinden geçmeden ilaçlarla halledersin.
çok geçmiş olsun Çok.Rabbim daha kötülerinden korusun..

hatunlar sabah yükleyemediğim o büyük boyutlu resimlerinde boyutlarını küçültüp yükledim.
bakabilirsiniz albümde sarı civcivimize:)) özel albümü seçtim sanırım böyle olunca sadece arkadaş listemdekiler görebiliyor diimi. bi yanlışlık olmasında:)

sende mi karadenizlisin yoksa, turşu kavurma falan hıııııı .....

ayyy sen karadenizlisinnnnnnnnnnnnnnn :)
orduluyum cnm ben

aaa bende orduluyum cnm merkez annen neresinden
korkulcak bi hastalık değil cnm merak etme ilacını içiceksin ama düzenli herkeste oluyo bugun o yüzden demiştim sana tsh t4 falan baktır diye

özledik seni

İnşallah canım ilacını düzenli alırsan 1 2 aya kadar düşer antikorların ve T4 kaç çıkmış esas onlar önemliymiş haşimitoda.

canım serbest T3 2.43 serbest T4 0.88 TSH 10.94 çıkmış hem dahilyeci hem de diyetisyenim bayağı yüksek tedavi olmalısın bunun düşürmezsen zayıflayamazsın dedi diyetisyen vücut hızın bayağı düşmüş dedi kemik yaşımda 51 çıktı ay ne üzüldümmm anlatamam ben de diyorum yaşlanıyorum diyee ama kimse inanmıyorduu işte sonuççç 51

Selamun Helloooo ben geldimmmmmmmmmmmmm

Umarım herkes bugün çok güzel bir gün geçirmiştir ve hep hayırlı şeylerle karşılaşmıştır.
Beyzus ablacım emin ol görüşmelerimizi mutlaka burada tekrar canlardırma yaparım
Yok yok dediğin gibi bir hayrını göreyim önce Valla Kızıma hamileyken gittiğim kadın doğumcum bile benim bu halime okadar alışmıştı ki adamcağız beni görünce bile gülümseyerek geliyordu karşılamaya hatta bir gün resmende dedi Banu senin gibi bir bayan tanımadım hayatımda diye Doğuma gittiğimde bile ben kahkahalar atıyorum eşim 3buçuk

Daha gitmeden dün telefonla görüştüm baştan söylim ben tahlillere okadar para veremem siz söyleriniz gider sigortaya yaptırırım dedim tamam sen gel önce bir tanışalım karar verelim hangi tahlillerin yapılacağına sonra nasıl istersen yaptırırsın tahlilleri dedi. Baştan şartlı gidiyorum resmen bak kabul etmezsen gelmem heee der gibi
Bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirim yakında.

hayırlısı olsun banuuu da bu enerji nerden geliyor bacım ya aklına da geliyorrr ben yapamıyorum çok isterdim ama ne güzel buluyorsunda lafları kısss süpersinnnnnn güzel güzl git gel anlat bizedeeeee

canım geçmiş olsun ilacını düzenli kullan mutlkaa ama kilo konusunda takılma sen süpeersin verdin işte 20 kiloyu hashimotoyo rağmen demekki hiçbirşey engel değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…