semiran sonuçlar noldu canımmm
Canım bendede var haşimito tedirgin olma sadece dietlerde biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor ama bak ben en ağır döneminde bile 50 kilo verdim.asumanımm hashimoto diye bir hastalıktan olmuşum ama annem samsunda da görünmemi istedi orda gideceğim endokironolojiye bakalım ilaç verdi günlük almam gereken hayırlısı kilo almama ve verememe sebep olurmuş dr bu düzene girerse hemen kilo verirsin dedi
Bu arada gebelikten öncemi vardı daha sonramı çıktı beni bunda tek korkutan gebeliğe engel olması.Leah senin antikorların kaç çıkıyor benim çok yüksek bu aralar anti tpo 1000 çıkıyor.
Canım bendede var haşimito tedirgin olma sadece dietlerde biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor ama bak ben en ağır döneminde bile 50 kilo verdim.
işte ben de ondan olmuşum kızlar tedirgin değilim ilacımı düzenli kullanmam gerekiyormuş bunu hallederim inş aldım bakalım pazartesi ultrason da çekineyim ne görecekler bayağı yükselmiş değerim 5 olması gerekirken 10.8 olmuşşşş hayırlısıBende Hashimoto Hipotiroidi hastasiyim. vucudun eksik urettigi hormonu, sentetik olarak aliyorsun. hicbir yan etkisi olmayan, hayvanlardan alinmis, kanda olmasi gereken bir hormon aliyorsun yani. İlac bile denmez. duzenli kullanman onemli . ayrica peryodik ultrasona giriyorsun. tiroid bezinde olusan kistciklere bakiliyor.
bu hastalikta, vucut kendi tiroid bezini yabanci bir doku olarak algilamaya basliyormus ve buna bagli olarak da onu yoketmeye calisiyormus. Zamanla tiroid alinmasi gerekebilirmis dedi bana benim dr.
35 yas ustu her 3 kadindan birinde gorulur dedi bir de bana...
İnşallah canım ilacını düzenli alırsan 1 2 aya kadar düşer antikorların ve T4 kaç çıkmış esas onlar önemliymiş haşimitoda.işte ben de ondan olmuşum kızlar tedirgin değilim ilacımı düzenli kullanmam gerekiyormuş bunu hallederim inş aldım bakalım pazartesi ultrason da çekineyim ne görecekler bayağı yükselmiş değerim 5 olması gerekirken 10.8 olmuşşşş hayırlısı
Çok tatlı kızın maşallah..Hele saçlar, kızımında böyleydi büyüdükçe bukleler açılmaya başladı şu an dalgalı saçı..
Öpüyorum cimcimeyi..Allaha emanet tüm çocuklar..
sari_civciv çok tatli kizin masallah ALLAH nazarlardan korusun çok severim bukle bukle saçlari benim oglanlarinkide uzayinca buklelesirdi altlara dogru erkek oldugu için uzatamazdik fazla kizi bilmiyorum daha 8buçuk aylik ama toka zor takiyorum kisa saçlari insallah bukle bukle olur
semiran insallah degerlerin normal çikar
çok geçmiş olsun cnm
sarıcivcivim ne tatlı maaşşşaaaallaaah yaaa
allah nazardan korusun sen nie resim koymuyon bakim hiç
bi de sen koy da bakalım yaaa
ayyy ben ot hastası biri olaraktan neydi acaba
melocan , sakarca, galdirik , hoşgıran aklıma gelenler
bana da yazarmısın özelden ben de alayım
deeğerlerimin hepsi normal çıktı biri hariç tiroid bezlerim çalışmıyormuş arkadaşlar hashimeto diye bir hastalık varmış ondan olmuşum ultrason istedi onu da pazartesi inş yaptıracağım Allahım bundan geri koymasın dermansız dert vermesin inş zayıflamama engel oluyormuş saçlarımın dökülmesine de sebep olurmuş ama ultrasondan sora bakalım bşr de dedi endokrinolojiye gideceim bakalım neler diyecek ben de bişeyim yok diye hiç oralı olmuyordum ama varmış işte napalım Allahım sağlığımızı versin hashimoto olmuşummmm
sende mi karadenizlisin yoksa, turşu kavurma falan hıııııı .....
orduluyum cnm benayyy sen karadenizlisinnnnnnnnnnnnnnn :)
aaa bende orduluyum cnm merkez annen neresindenBenim annemde ordulu çok severim turşu kavurmasını da melevcanıda,off hele hele kirmit kavurmasına ölürüm.Karadeniz yemeklerinden en sevdiklerimde kuymak (bazıları mıhlama diyor mısır unuyla yapılıyor),karalahana dolması ve diplesi (içyağı olcak azcık ama öyle severim) off ya canım çekti(( annecime diyim de yapsın bi dolma off off
korkulcak bi hastalık değil cnm merak etme ilacını içiceksin ama düzenli herkeste oluyo bugun o yüzden demiştim sana tsh t4 falan baktır diyebana da yazarmısın özelden ben de alayım
deeğerlerimin hepsi normal çıktı biri hariç tiroid bezlerim çalışmıyormuş arkadaşlar hashimeto diye bir hastalık varmış ondan olmuşum ultrason istedi onu da pazartesi inş yaptıracağım Allahım bundan geri koymasın dermansız dert vermesin inş zayıflamama engel oluyormuş saçlarımın dökülmesine de sebep olurmuş ama ultrasondan sora bakalım bşr de dedi endokrinolojiye gideceim bakalım neler diyecek ben de bişeyim yok diye hiç oralı olmuyordum ama varmış işte napalım Allahım sağlığımızı versin hashimoto olmuşummmm
yena,
yarın sabah yazamam diye şimdi kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 86.2
bu hafta 85.0
giden 1.2:82:
şu yaptığımdan hoşlanmadığını tahmin edebiliyorum ama inan ki hiç vaktim olmuyor. bayrama kadar böyle cumadan cumaya maalesef
herkese sevgilerimi gönderiyorum
İnşallah canım ilacını düzenli alırsan 1 2 aya kadar düşer antikorların ve T4 kaç çıkmış esas onlar önemliymiş haşimitoda.
Canım bendede var haşimito tedirgin olma sadece dietlerde biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor ama bak ben en ağır döneminde bile 50 kilo verdim.
Haydi inşallah dr'un çok faydasını görürsün canım...
Doktorla görüşmelerini ve tavsiyelerini bekleriz.Bize de yaz tefrika gibi olur ne güzel.....
CECO; yalnız ilk günden başlayıp Dr'u güldürme.Adamın hayrını gör;bizde faydalanalım.Kilo verdikçe azar azar güldürürsün mükafat olarak.Yazık dr'da işinin arasında biraz mutlu olsun değilmi.Kilo verdikçe dozu arttırırsın.Sonuçta; almadan vermek Allaha mahsus....
Selamun Helloooo ben geldimmmmmmmmmmmmm
Umarım herkes bugün çok güzel bir gün geçirmiştir ve hep hayırlı şeylerle karşılaşmıştır.
Beyzus ablacım emin ol görüşmelerimizi mutlaka burada tekrar canlardırma yaparım
Yok yok dediğin gibi bir hayrını göreyim önceValla Kızıma hamileyken gittiğim kadın doğumcum bile benim bu halime okadar alışmıştı ki adamcağız beni görünce bile gülümseyerek geliyordu karşılamaya hatta bir gün resmende dedi Banu senin gibi bir bayan tanımadım hayatımda diye Doğuma gittiğimde bile ben kahkahalar atıyorum eşim 3buçuk
Daha gitmeden dün telefonla görüştüm baştan söylim ben tahlillere okadar para veremem siz söyleriniz gider sigortaya yaptırırım dedim tamam sen gel önce bir tanışalım karar verelim hangi tahlillerin yapılacağına sonra nasıl istersen yaptırırsın tahlilleri dedi. Baştan şartlı gidiyorum resmen bak kabul etmezsen gelmem heee der gibi
Bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirim yakında.
asumanımm hashimoto diye bir hastalıktan olmuşum ama annem samsunda da görünmemi istedi orda gideceğim endokironolojiye bakalım ilaç verdi günlük almam gereken hayırlısı kilo almama ve verememe sebep olurmuş dr bu düzene girerse hemen kilo verirsin dedi