Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Son yrm saat kaldı
evde sıfır yemek var iftar için
eşimde yemek istemiyorum diyo
çay kahvaltısı istiyomuş
ama yanında börek patates kızartması sucuklu yumurta vs. Diyo
daha zararlı ya neyse canı istedi oruç oruç yapıcaz artık

bende eve gidip taze fasulye yerim yoğurt ve 1-2 dilim ekmekle birlikte :)
2 kaşılta fasulye turşusu kavurması yerim sanırım

MASALLAH kizlar çok guzel çikmissiniz bulusmanin guzel geçtigi yuzunuzden belli
leah saçlari açik olan senmisin? oyle tahmin ettim

Kahkulleri olan umut ....Pembeli de ben...

Yena ve Asuman, benim kizim 2,5 yasinda bir uyku bozuklugu icin ilac kullanmisti, yutturmayi ogretene kadar anamiz aglamisti ama o yasta bile ogrettik. Agzina once cok fazla olmayan bir yudum su alacak, su varken hapi agzina atacak. Boylece ilac agzina hic degmemis oluyor ve yutuyor.. Ben boyle cozmustum...

cnm annemlerde çok yapardı eskiden ama kendileri açarlardı bizde düğünlerde falan yapılır hemde 60-70 tepsi falan
nasıl yapıldığını biliyorum az çok ama hazır yufkadan hiç yapmadım
henüz almadım yufkacı bi kadın var ondan alıcam
kaç tane koysam içine onu bilemedim
bide biz fırında değil ocakta kızartırız
çok saol cnm benim

Ayse dun ciya'da yerken seni andim. karadeniz yoresinden bir ot kavurmasi yedim ama adini hatirlamiyorum kullubilmemneydi...

ben ilk sayfayı okudum bayağı karışık bi durum ama kesin kocasından bence çocuk
allah yardım etsin zor bi durum yaa

20 lerde yine yazmış olaylar açığa kavuşmuş güya cocuk kocasınınmış ama bana da şey enteresan geldi profiline baktım dün üye olmuş.insan bu kadarı filmlerde olur diyo ama hiç belli olmaz bu işler.neyse doğruysa allah yardım etsin diyelim..

hmmm okumak lazım ama başında belli ztn adamın saf ötesi olması lazım anlamamı için yani ablanın bi resmi demi olmaz
ki falan yani neyse ben kaçar grş cnm

hmmm okumak lazım ama başında belli ztn adamın saf ötesi olması lazım anlamamı için yani ablanın bi resmi demi olmaz
ki falan yani neyse ben kaçar grş cnm

valla ne bilim bi kaç fotodaki bayanı abla diye göstermişler.görümcesinin arkadaşıymış ölmüş mü ne...karışık biraz.neyse görüşürüz

banada yazarmısın benim ortalar dökülmüş eşim gitmiş 100 tl vermiş şampuan almış 3 lü set ama bence işe yaramaz ben kapalıyım ama evde açmak istiyorum eşim saç çok sever nolur banada yaz

tamam kızlar akşam özelden yazarım

Canım sağolasın :)) bu gün daha iyiyim umarım daha da iyi olucam.Allah hepimizin iyiliğini versin

Bu kocalar neden böyle yaa hem kilo verelim isterler hem de sevdiğimiz şeyleri alıp güya iyilik yaptıklarını sanarak sabote ederler

umarım hızlıca sağlıklı bir şekilde verirsin kiloları.bebişini öp bizim için.biraz daha sabret annesi yakında uykuya alışır o da :97:

AMİN......

O duygu çok güzel ya bilirim.Dar gelen bir kıyafetinin içine girebilmek.Allah 36-38 bedenleri görmeni nasip eder umarım ve bir daha hiç 44 leri görmezsin dah sonrasında canım.Ben bile sevindim okurken kendime olmuş gibi BRAVO...

oralarada bakmak lazım tabıı

ben 3 lt içiyorum bunu aksatmamaya çalışıyorum bence sende aksatma.su kilo verme konusunda en büyük yardımcımız...
ılk gunlerde gercekten cok ıcıyordumm şimdide içiyorumm zorlaa

iyiyim cnm benım uğrasıyoruz işte geçen hafta kadar olmasada accuk bişiler var gibi

çeyrek porsıyonnn

oralarada bakmak lazım tabıı

ben 3 lt içiyorum bunu aksatmamaya çalışıyorum bence sende aksatma.su kilo verme konusunda en büyük yardımcımız...
ılk gunlerde gercekten cok ıcıyordumm şimdide içiyorumm zorlaa

iyiyim cnm benım uğrasıyoruz işte geçen hafta kadar olmasada accuk bişiler var gibi

çeyrek porsıyonnn

Ayy canım ya sağol iyiki söyledin bu akşam almaya gidiyorduk neredeyse.O zaman adidasın bir ayakkabısını beğenmiştim beyaz üzerine mor çizgileri var (aşık olduğum renkte yani ) onu alırım olmazsa.Becerebilirsem resmini koyayım da bundan da kullanıp memnun olmayan varsa söylesin e boşa para vermeyelim.Malum çok pahalı meretler :44:

Beğendiğim adidaslar bunlar

kızlar resmini koyuyorum ki kullanan memnun olmayan varsa söylesin çinkü bu akşam almayı planlıyorum.

Valla kocalar böyle malesef.Benimkide yemek yemeyi çok sever zaten malum boğa o yüzden normal yani.ama adamın kilo sorunu yok.ben evlendiğimde 57 kiloydum,hem ona uydum hem ameliyatlar ilaçlar ve yanlış rejimler derken bu hale geldim.gerçi şimdi en büyük yardımcım ve destekcimde canım kocacım sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…