Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Efsunlu mesleğinle ne kadar ters orantılıymış yeteneksizliğin..:)
PEki oyun için ezberlemen gereken metini nasıl aklında tutuyosun,birimi anlatıyo sana.?

Yok canım okuma ve ezberleme kabileyim süperdir.Hatta evde hiç ezber yapmam provalarda ezberlerim hep.Bir günde oyun ezberleyip sahneye çıktığımız bilirim.Okuma konusunda değil sorunum kullanma klavuzları konusunda.Belki sabırsızlıkla alakalı bir şey bilemiyorum.Utandım şimdi :78:

cnm benim kızda icemiyor boğazıma takılıyor diyor şurup da yazmiyorlar bende hapı posetin üstüne koyup et dövme cekiciyle vurup toz gibi yapiyom sonra kadiga nutela alıp hapı nutelaya karistiriyom kızım şimdilik problem yapmiyor

Yena kızına çok büyük geçmiş olsun.Ama kızına şu hap yutma konusunda hak veriyorum bu yaşıma geldim hala hap yutarken boğazıma takılır,ağzıma acısı gelir nefret ederim.Allah kolaylık versin hem sana hem kızına canım.

inşalah başka birşey yoktur canım benim, kepek ekmeğinin falan saç döktüğünü duymuştum ben...

ben bu yaşımdayım hala yutamıyorum :26:

benim eşimde bana der kendisi veteriner hekim şu hapı diline koyalım ben dilini çekerim diye ay hayvanlara öyle yutturuyorlarmış ama ben bana öyle dediği için hem tartışır hemde küserim sözde şaka yapıyor haspam

sende mi karadenizlisin yoksa, turşu kavurma falan hıııııı .....

umarım hızlıca sağlıklı bir şekilde verirsin kiloları.bebişini öp bizim için.biraz daha sabret annesi yakında uykuya alışır o da :97:

inşalah canım sağol, öpmem mi koklaya koklaya öperim teyzesi :)
inşallah alışır yoksa ben çıldırmak üzereyim

sende mi karadenizlisin yoksa, turşu kavurma falan hıııııı .....

Benim annemde ordulu çok severim turşu kavurmasını da melevcanıda,off hele hele kirmit kavurmasına ölürüm.Karadeniz yemeklerinden en sevdiklerimde kuymak (bazıları mıhlama diyor mısır unuyla yapılıyor),karalahana dolması ve diplesi (içyağı olcak azcık ama öyle severim) off ya canım çekti (( annecime diyim de yapsın bi dolma off off

ya kızlar bu arada bu gün yediklerimi yazsam bir baksanız çok mu diye

sabah (çok geç kalktım 2 gibi)

yarım yufka ve yağsızpeynirden gözleme (yağ sürmeden)
1 domates
1 salatalık
ıhlamur çayı şekersiz

ara (4 gibi)
1 muz
2 fındık

öğlen
1 hazır domates çorbası (calve fincan)

daha bir şey yemedim.1.5 litrede su içtim 1.5 daha içcem,bu kadar.

Banucum bu arada nasılsın?Bakıyorum da yazdıklarımı okuyorsun :) moralin düzeldi mi geçenlerde çok neşesizdin,yeni olduğum için lapin gibi atlamak istememiştim o zaman,gerçi hala yeniyim ya affınıza sığınıyorum :44:

bana da yazarmısın özelden ben de alayım
deeğerlerimin hepsi normal çıktı biri hariç tiroid bezlerim çalışmıyormuş arkadaşlar hashimeto diye bir hastalık varmış ondan olmuşum ultrason istedi onu da pazartesi inş yaptıracağım Allahım bundan geri koymasın dermansız dert vermesin inş zayıflamama engel oluyormuş saçlarımın dökülmesine de sebep olurmuş ama ultrasondan sora bakalım bşr de dedi endokrinolojiye gideceim bakalım neler diyecek ben de bişeyim yok diye hiç oralı olmuyordum ama varmış işte napalım Allahım sağlığımızı versin hashimoto olmuşummmm

Sükür kavusturana kizlarrr
Kac gündür bilgisayar bozuk yaniniza ugrayamadim,ve anladim ki buraya girmedigim günler diyet yapmiyorum,daha dogrusu yapamiyorum.Tam kac gündür giremiyorum bilmiyorum ama bildigim tek sey,buraya girmedigim tek birgün bile diyetime ve sizlere sadik kalamadigim oldu.. Neler mi yedim?Ne siz sorun ne ben söyleyim Nihayet esim bilgisayari yaptirdi da tekrar araniza döndüm ve benim icin ne ifade ettiginizi simdi daha iyi anladim..

Canım yaaa..( Geçmiş olsun...

Moralin bozulmasın lütfen..Dikkat ettikten sonra az veya çok gidecek kilolar..

banu nasılsın..??
İyiyim canım yarın Annemin yanına gidiyorum alıp gelicem.

Ablamda yutamıyor eritip içiyor ama her ilaç eritilmiyor eczaneye sor muhakkak.

Benimde var sauna eşofmanlarım 3 sene önce net ten almıştım acaip terletiyor ama çok zor..Sıkıldım hemen, duruyor bazanın içinde..:)
Bende aldım ama iki kullanıpta cırt yırtıldı.

Hadi hayırlısı canım git bakalım ne diyecek bizede yaz ne güzel senin doktorun ücretide iyiymiş memnun kalırsan bende giderim.

Hahhhh te te oo kaaa............Ay memleketimi özledim şimdi,şive yapınca.....Yakında giderim YENACIĞIM kızmazsa...
Ben gidiyorum yarın sende gel.

Aynen canım benim eşimde öyle.
Bravo canım devam et yürüyüşlere bende başlıycam inşallah.

saol cnm benim inş. Devamı gelir diye umuyorum
allahım yüzümü kara çıkarmaz inş. Bu sefer
İnşallah canım.

kızlar hazır su böreği yufkasından yapan oldumu hiç

yrn akşam için yapmayı düşünüyorum da ama hiç yapmadım o yüzden cesaret edemiyorum((
Biz baklava hamurunu denedik muhakkak buda güzel olur.

Offf iftar vakti neler dönüyor benim eşimde ordulu.

Şu anlık iyiyim canım benim öyle aralarda gel gitler yaşıyorum bazen kilo verememe bazen bebek olayına vsvs takılıyorum ama sonra hayat güzel deyip devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…