- 8 Haziran 2011
- 438
- 0
- 36
Ben en çokta eşime rezil olmaktan bıktım.Gerçekten çok iyi ve anlayışlı ne istesem yardımını esirgemiyor,her akşam sahile yürüyüşe bile çıkarıyor,tutturdum reebok bacak ve kalça sıkıştıran yürüyüş ayakkabısı diye estyone mu ne öyle bişi bu akşam yüzümü asık görünce netten gir hadi bakalım nerdeymiş filan dedi hemen.
Mesleğim güzel ama inanılmaz stresli malesef.Tiyatro desen sigorta yok,para düzensiz zor yani...
Allah iki çocuğuna ve sana ha bide eniştemize (varsa bilemiyorum tabi) uzun ve sağlıklı ömürler versin canım.Ben de çok memnun oldum tanıştığıma.
Hiç böyle yanlış algılarım yoktur canım....Nasıl istersen öyle hitap et...
Gencim dimi....Teşekkürler çok zarifsin...
3meleğimvar seviyorum seni:))))
sayende öyle bi gaza gelmişim ki dün eve gittim
oruç değildim
taze fasulye 2 dilim kepek ekmek ve yoğurt yedim
1 saat sonrada çıktım koşu bandına 45 dakika yürüdüm
sonra eşimle iftarda 1 tas cacık yedim sadece (midemde yanmaya çok iyi geliyo serin serin) (ara öğün saydım onuda)
sonra çay yaptım çekirdek canavarı olan bana eşim gitmiş büyük boy çekirdek almış
sürpriz yapmış güya aklı sıra ee çok seviyorum haklı adam
diyoki bide aldığını sylemiyo çekirdek alım gidim yok alma yemicem dedim
dondurma alım dedi ki hiç bir zmn hayır demediğim için yok dedim
sahile inelim yiyelim dedi yok dedim :))
sonra gitmiş içerde aldıgı çekirdeği koymuş tabağa gelmesin mi sırıtıyo bide uyuz kocam benim
oturdu karşıma yiyo
rüzgar estikçe öyle gzl koktuki anlatamam ama ben yemedim zorla bitane kırmış içini getirdi
al da bi tarafın şişmesin diyo bana :))
yani sonuç itibari ile gzl bi gündü yemek ve spor açısından devamı gelicek sizlerinde varlığı ve desteği ile inş.
ablacığım ben yarın sabahtan itibaren yokum. onun için kilo bildirimimi bugün yapiim
kilo bildirimim;
geçen hafta = 86.3
bu hafta = 85.1
giden = 1,200 kg
:) ehhh geçen hafta hiç veremeyince bu hafta buna şükür diyorum
zaten ramazanı aynı bile bitirsem almadan şükredicektimbu arada @BEYZUŞ ablacım hiç sporum yok yine maalesef (
haftaya söz veriyorum en azından bi 150 dk olucak
ablacığım ben yarın sabahtan itibaren yokum. onun için kilo bildirimimi bugün yapiim
kilo bildirimim;
geçen hafta = 86.3
bu hafta = 85.1
giden = 1,200 kg
:) ehhh geçen hafta hiç veremeyince bu hafta buna şükür diyorum
zaten ramazanı aynı bile bitirsem almadan şükredicektimbu arada @BEYZUŞ ablacım hiç sporum yok yine maalesef (
haftaya söz veriyorum en azından bi 150 dk olucak
tşk ederiz cnm sağolasın ben hastayım ya dudağımda uçukladı boğazım acıyor ramazan ramazann sana da geçmiş olsu n dikkat et
ayşecimmm güle güle gitt
Semirancığım geçmiş olsun canım...
Sanırım misafirler için koşuştururken terleyip üşüttün.Bademciklerin yeri iltahaplandı..Umarım kısa zamanda geçer.Acil şifalar...
ablacım sorma ne olduğunu anlamadım birde hasta moduna girdim tşk ederim bugün daha iyiyim ....
merhabalar nasılsınız ben geldim sabah hastaneye gittim kolesterol kan tahlili verdim öğleden soraa alacağım müthiş de saçlarım dökülüyordu tahlillerle anlaşılacak neyim eksilmiş ordan da diyetisyene gireceğim kendisi arkadaşım olur artık dostlarımı arkadaşlarımı diyetisyenlerden seçmeye karar verdim napim bu bizim hayat şeklimiz olacaksa diyetisyende hemen yanımda olmalı bakalım ne olacak gerçi kendi diyetisyenimle de 5 eylülde randevum var ama kolesterol tahlilini oda istemişti yaptırmamıştım şimdi hem buna gösteririm hem o na bakalım ne çıkacakk 2.30 da alacağım kan verdim geldimablacım sorma ne olduğunu anlamadım birde hasta moduna girdim tşk ederim bugün daha iyiyim ....
geçmiş olsun cnm umarım bişey çıkmaz tahlillerinde
saç dökülmesi için tsh serbes t4 falan da baktırsaydın keşke :)
Kaç kez denedim ama inanılmaz yeteneksizim bu konularda.Ben bakarak anlayanlardanım okuyarak talimatlarla yapamıyorum malesef.Evdeki beyaz eşyaları bile önce eşim kullanır bana gösterir öyle kullanırım,o derece yani.
Beyzuş bu arada 10 dk buralar damısın?Ancak o zaman cevaplayabiliyormuşum mesajını.
ne bilim cnm dedim işte bakalım neler yaptırdı tahlilleri verdim bişiler dedi dr şundan şundan olur dedi ama adam mır mır konuşuyordu uraşmadım neyse bakalım olmazsa samsunda yeniden giderimmerhabalar nasılsınız ben geldim sabah hastaneye gittim kolesterol kan tahlili verdim öğleden soraa alacağım müthiş de saçlarım dökülüyordu tahlillerle anlaşılacak neyim eksilmiş ordan da diyetisyene gireceğim kendisi arkadaşım olur artık dostlarımı arkadaşlarımı diyetisyenlerden seçmeye karar verdim napim bu bizim hayat şeklimiz olacaksa diyetisyende hemen yanımda olmalı bakalım ne olacak gerçi kendi diyetisyenimle de 5 eylülde randevum var ama kolesterol tahlilini oda istemişti yaptırmamıştım şimdi hem buna gösteririm hem o na bakalım ne çıkacakk 2.30 da alacağım kan verdim geldim
geçmiş olsun cnm umarım bişey çıkmaz tahlillerinde
saç dökülmesi için tsh serbes t4 falan da baktırsaydın keşke :)
evet ya çok ama çok dökülüyor yenacım bir görsen banyoda hele saçlarım resmen elime geliyorrr normalden fazla dökülyor stres oldum aşırı derecede haklısın bakalımSemirancım ,umarım değerlerin nromal çıkar..benimde bu sıralar feci dökülüyor saçlarım..
sen birde çok stres oldun ev taşıma işinde çok ani oldu onunda etkisi vardır diye düşünüyorum..
resimlerin boyutları büyük gelio sanırım. ekleytemedim bi türlü:) neyse artık çıkmalıyım. gelince yine bakarı artık
hayırlı günler diliyorum herrkese
ayse girisimini tebrik ediyorum... Sabrin sonu selamet... Bende bu hafta bir oynama olmayacak gibi duruyor.. Yani su anda ayni kilodayim umarim yarin terazim cosar....
İyi dileklerin için amin diyorum.. cümleten inşallah..
16 senelik evliyim canım ..kilolarım konusunda bu kadar gevşek olmamın sebebi birazda sevgili kocam yüzünden sürekli sen her halinle güzelsin,boş ver ye noolucak,amaaan ölümlü dünya..Diyerek zaafım olan yemeğe karşı dur dememek bahanem oldu söyledikleri..:)
Ben sana ve zeynebe her daim çıtırsınız diyorum boşunamı diyomuşum bak bilimsel olarakta onaylanmış..:)
Süüper çok sevindim..Harikaaa.
INSALLAH3meleğimvar seviyorum seni:))))
sayende öyle bi gaza gelmişim ki dün eve gittim
oruç değildim
taze fasulye 2 dilim kepek ekmek ve yoğurt yedim
1 saat sonrada çıktım koşu bandına 45 dakika yürüdüm
sonra eşimle iftarda 1 tas cacık yedim sadece (midemde yanmaya çok iyi geliyo serin serin) (ara öğün saydım onuda)
sonra çay yaptım çekirdek canavarı olan bana eşim gitmiş büyük boy çekirdek almış
sürpriz yapmış güya aklı sıra ee çok seviyorum haklı adam
diyoki bide aldığını sylemiyo çekirdek alım gidim yok alma yemicem dedim
dondurma alım dedi ki hiç bir zmn hayır demediğim için yok dedim
sahile inelim yiyelim dedi yok dedim :))
sonra gitmiş içerde aldıgı çekirdeği koymuş tabağa gelmesin mi sırıtıyo bide uyuz kocam benim
oturdu karşıma yiyo
rüzgar estikçe öyle gzl koktuki anlatamam ama ben yemedim zorla bitane kırmış içini getirdi
al da bi tarafın şişmesin diyo bana :))
yani sonuç itibari ile gzl bi gündü yemek ve spor açısından devamı gelicek sizlerinde varlığı ve desteği ile inş.
semirancım samsunda ki evi demi taşıdın sen hayırdır