Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi günler kızlar:KK54::KK54:
yenacım kızına geçmiş olsun benim büyük kızım da aynı seninki gibi içemiyordu hap büyük uğraşlardan sonra artık başardı alışır senin kızda artık şurup yazmıyorlar büyüdüler
semirancım geçmiş olsun canımmm önemli bişey çıkmaz tahlillerden inşallah canım :KK16::KK16::KK16:
tşk ederim cnm asumanım manevi ortim yirim senii :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: gideceğim işte bakalımneler diyecek sevgili diyetisyenm arkadaşım ertana da uğrayacağım adamı bıktırdımm mı neeee ilk gündennnn beni görünce kapıyı kilitlermişşşşş:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
neyse çıkmadan kese biçe 2 yakın resim eklyebildim:) ama bu boyutlarla ilgili nasıl ekleyebilirim diğer resimleri bana bi bilgi verirseniz gelince hallederim:KK66:

semiranım çok geçmiş olsun. inşaAllah bi problem çıkmaz:KK66:
tşk ederim cnm göreceğiz hem bir arkadaşımın sözü var size de deyim ben iyiyim benden çıkanlarda iyi olur dimiiii:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
saç dökülmeniz diyettende kaynaklanıyor olabilir bayanlar o nedenle destekleyici vitaminler falan kullanabilirsiniz ya da drunuza sorun :)
evet göreceğiz cnm bakalım diyetten mi ne eksik dr takviye bişiler verecektir eğer başka bişi yoksaaaa :KK52::KK52::KK52:

neyse semiran kaçar namaz kılıyım hazırlanıyım derken ancak çıkarım evden 1 saat varrr hadi öptm gelince yazarım sonuçları byeeee:KK54::KK54::KK54::KK54:

herkese iyi günler kızlar:KK54::KK54:
yenacım kızına geçmiş olsun benim büyük kızım da aynı seninki gibi içemiyordu hap büyük uğraşlardan sonra artık başardı alışır senin kızda artık şurup yazmıyorlar büyüdüler
semirancım geçmiş olsun canımmm önemli bişey çıkmaz tahlillerden inşallah canım :KK16::KK16::KK16:

Demek yanlız değiliz böyle bişey hiiç duymadım ağlıyo resmen..İnan bak şimdi bile 20 dakika uğraştık..3 hap boşa gitti..
En son kızdım artık. bardağa koydum erisin suda öyle iç bari diye...

Semirancım ,umarım değerlerin nromal çıkar..benimde bu sıralar feci dökülüyor saçlarım..

sen birde çok stres oldun ev taşıma işinde çok ani oldu onunda etkisi vardır diye düşünüyorum..

yenacım diyet çok etkiliyor birde stres oldumu tamam ben geçtiğimiz kış kel kalıyordum nerdeyse o derece kötüydü saçlarımı olabilecek en kısa şekilde kestirdim ve kuaförümün önerdiği bir şampuan kullandım ama pahalı geldi bana ancak iki şişe alabildim...sonra baktımki bütçem elvermiyor aktarıma gittim şikayetimi anlattım bana sprey şişe içinde saç bakım yağı verdi haftada 3 kere saç diplerine masajla yediriyorsun 1 saat bekletip yıkıyorsun 10 tl civarı bişey ben haftada bir kere zor yapıyorum ...birde bitkisel bir şampuan yaklaşık iki buçuk ,üç aydır kulanıyorum çok faydasını gördüm...geçen hafta dip boyası için gittiğimde kuaförüm sen saçlarına naptın dedi :KK53:nolmuş dedim yeni çıkan saçların var hemde gözle görülür derecede dedi :KK62::KK62::KK62:

neyse çıkmadan kese biçe 2 yakın resim eklyebildim:) ama bu boyutlarla ilgili nasıl ekleyebilirim diğer resimleri bana bi bilgi verirseniz gelince hallederim:KK66:

semiranım çok geçmiş olsun. inşaAllah bi problem çıkmaz:KK66:

Çok tatlı kızın maşallah.:nazar::nazar:.Hele saçlar, kızımında böyleydi büyüdükçe bukleler açılmaya başladı şu an dalgalı saçı..

Öpüyorum cimcimeyi..Allaha emanet tüm çocuklar..

Son düzenleme:
yenacım diyet çok etkiliyor birde stres oldumu tamam ben geçtiğimiz kış kel kalıyordum nerdeyse o derece kötüydü saçlarımı olabilecek en kısa şekilde kestirdim ve kuaförümün önerdiği bir şampuan kullandım ama pahalı geldi bana ancak iki şişe alabildim...sonra baktımki bütçem elvermiyor aktarıma gittim şikayetimi anlattım bana sprey şişe içinde saç bakım yağı verdi haftada 3 kere saç diplerine masajla yediriyorsun 1 saat bekletip yıkıyorsun 10 tl civarı bişey ben haftada bir kere zor yapıyorum ...birde bitkisel bir şampuan yaklaşık iki buçuk ,üç aydır kulanıyorum çok faydasını gördüm...geçen hafta dip boyası için gittiğimde kuaförüm sen saçlarına naptın dedi :KK53:nolmuş dedim yeni çıkan saçların var hemde gözle görülür derecede dedi :KK62::KK62::KK62:

Hadi yaaa,ne güzel..benim saç tellerim kalın olduğu için pek farkedilmiyor ama tutam tutam dökülmesi korkutuyor beni..

Diyetle alakası vardır belki ama ben diyet yapmıyorumki.:) herşeyden yiyorum çünkü .:)

Sen yine bana özelden ismini yazarsın canım..:KK16::KK16:

ınsallah

çok sevindim aysecim ayrica iradenden dolayi tebrik ederim seni bak gordunmu hersey dusunce de bitiyor pozitif dusun biz senin yanindayiz yuruyuse gelince insallah hergun 30dk da olsa yaparsin eminim faydasini goruceksin eger oruç tutamiyorsan aksam yemeklerini erken ye ben ramazandan once oyle yapiyorsum bura saati 6yada 7den sonra bisey yemiyorum sadece sinirsizz suuu çok faydasi oluyo inanbana yuruyus gibisi yok
bende seni seviyorumm:KK16::KK16:

oruç tutuyorum ama her gün değil malesef midem müsade etmiyo çünkü haftaya endoskopi kolonoskopi yaptırmayı düşünüyoruz bakalım

oruç değilken eve gidince yiyorum 6-6bucuk gibi
tekrar saol yanımda olduğun için cnm

evet cnm samsundaki evi taşıdım bazı sorunlar oldu bir üst kata taşındım iyi kötü yerleştirdik döndük annemle çok yorulduk ama annem daha fazla yoruldu garibim sıcak bir taraftan zaten yorgundu tamamen dağıldı henüz kendimize geldik inan hala da atamadık ama

allah kolaylıklar versin cnm

Son düzenleme:
MASALLAH kizlar çok guzel çikmissiniz bulusmanin guzel geçtigi yuzunuzden belli
leah saçlari açik olan senmisin? oyle tahmin ettim

bugün ne yediğimi yazayım
sabah:
1 activia
1.5 bardak süt
ara:
1 çubuk kraker
öğlen:
1 kase çorba
1 ayran

ara: (yiyeceğim)
1 avuc beyaz leblebi
akşam: (yiyeceğim)
4 yk pilav
1 köfte ve 2 dilim patlıcan kızartma
salata
ara: (yiyeceğim)
bol meyve

YENA abla kizina çok geçmis olsun kiyamam kulak agrisini iyi bilirim 1yasindan beri çekiyorum benim kulak zari delikti her ay ilaç kullana kullana bikmistim çok agir ilaçlarda var kortizonlu ilaçlarda tabii surekli akardi siserdi yemek yiyemezdim konusamazdim bile sistigi zaman 4sene once ameliyat oldum iki kez biraz geçti çok sukur eskisi gibi her ay agriyla ugrasmiyorum ama arada agridimmi tam agriyor ALLAH kimseye gostermesin umarim kizininki geçici biseydir ALLAH sifa versin

YENA abla kizina çok geçmis olsun kiyamam kulak agrisini iyi bilirim 1yasindan beri çekiyorum benim kulak zari delikti her ay ilaç kullana kullana bikmistim çok agir ilaçlarda var kortizonlu ilaçlarda tabii surekli akardi siserdi yemek yiyemezdim konusamazdim bile sistigi zaman 4sene once ameliyat oldum iki kez biraz geçti çok sukur eskisi gibi her ay agriyla ugrasmiyorum ama arada agridimmi tam agriyor ALLAH kimseye gostermesin umarim kizininki geçici biseydir ALLAH sifa versin

Çok sağol canım...Sanada geçmiş olsun,Allah hayırlı şifalar versin..

Dün doktor sinüzit akıntısından dolayı demişti..Ama gel görki hap içemiyor,Hepimiz ayaktayız törenle hap yutmaya çalışıyor...

Asu'nun yazısını okuttum bak dedim arkaşaında kızı hap içemiyormuş ama alışmış çok sevindi oleeey yanlız değilim diyo.:)))

sari_civciv çok tatli kizin masallah ALLAH nazarlardan korusun çok severim bukle bukle saçlari benim oglanlarinkide uzayinca buklelesirdi altlara dogru erkek oldugu için uzatamazdik fazla kizi bilmiyorum daha 8buçuk aylik ama toka zor takiyorum kisa saçlari insallah bukle bukle olur

semiran insallah degerlerin normal çikar

çok geçmiş olsun cnm

sarıcivcivim ne tatlı maaşşşaaaallaaah yaaa
allah nazardan korusun sen nie resim koymuyon bakim hiç
bi de sen koy da bakalım yaaa

yazını okudum yağmur gözlü allah rızası için ismini banada yazarmısın. benim saçım dökülmüyor akıyor resmen artık açık hiç gezemiyorum evde sürekli topluyorum bıktım yani. belki faydası olur.

benim saçım çok acayipyaa o saç dökülmesi için b.o.cin vardı onu bile aldım ama saçımı döktü. hiçbir şampuan iyi gelmiyor kepek yapıyor. kurtulamıyorum.. hep kısa tutuyorum. yahu bir saçlarımı salına salına açamadım..

banada yazarmısın benim ortalar dökülmüş eşim gitmiş 100 tl vermiş şampuan almış 3 lü set ama bence işe yaramaz ben kapalıyım ama evde açmak istiyorum eşim saç çok sever nolur banada yaz

kızlar hazır su böreği yufkasından yapan oldumu hiç

yrn akşam için yapmayı düşünüyorum da ama hiç yapmadım o yüzden cesaret edemiyorum:KK43:((

Son düzenleme:
yenacım biz de çok hap ziyan ettşimdiik ben de kızıyordum bi beceremiyor diye ramazandan önce öksürüyordu hap vermiş doktor baktım yutuyor epeyde büyük bir haptı hemde
dilinin en gerisine koysun hapı sonra suyu hemen alsın ama suyu ağzında tutmasın benim kızım suyu ağzında gezdiriyordu o arada hap eriyip yapışıyordu tabii yani hemen göndersin suyla:KK34: hadi, kolay gelsin canım Allah şifa versin epey detaylı oldu değilmi:KK1:

kızlar hazır su böreği yufkasından yapan oldumu hiç

yrn akşam için yapmayı düşünüyorum da ama hiç yapmadım o yüzden cesaret edemiyorum:KK43:((

ayşecim aldığın marka nedir bilmiyorum ama yapılışı farklı biliyorsun suyu kaynatıp içinden çıkarıyorsun. ama hazır yufkalarda garanti oluyor kopmuyor...

hiç yapmadım demişssin benim annemle çok yapmışlığım vardır. bol su ve tuzunu iyi ayarlayarak kaynat yoksa yufkaların kopar. kaynayan suya tek yufkayı bırak ama düz bir şekilde birbirnie yapışmasın. sonra kepçe ile suyu üstüne dök tahta kevgir kullanmalısın yırtılmasın sudan çıkar hemen bir kapta soğuk suyun olsun ona bırak hemen ordanda al suyunu sık ve tepsiye ser. her kata mısırözü yağı sür ama azcık. arasınada isteğe göre ne istersen onu koy.işlem bitince tepsideki böreğe bıçakla delikler aç en üstüde yağlamayı unutma.sonra fırına ver.

umarım yardımım dokunur kolay gelsin canım..

X