- 11 Ekim 2010
- 3.494
- 0
- 37
ayşecim azmini tebrik ediyorum
Seni daha yeni tanıdım ilk günlerimde bezmiş bir ayşe tanıdım ama şimdi süper ayşe karşımdaki :))))
saol cnm benim ben biraz tez canlıyım
hemen olsun istiyorum da öyle olmuyo işte napıyım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayşecim azmini tebrik ediyorum
Seni daha yeni tanıdım ilk günlerimde bezmiş bir ayşe tanıdım ama şimdi süper ayşe karşımdaki :))))
tşk ederim cnm asumanım manevi ortim yirim senii gideceğim işte bakalımneler diyecek sevgili diyetisyenm arkadaşım ertana da uğrayacağım adamı bıktırdımm mı neeee ilk gündennnn beni görünce kapıyı kilitlermişşşşşherkese iyi günler kızlar
yenacım kızına geçmiş olsun benim büyük kızım da aynı seninki gibi içemiyordu hap büyük uğraşlardan sonra artık başardı alışır senin kızda artık şurup yazmıyorlar büyüdüler
semirancım geçmiş olsun canımmm önemli bişey çıkmaz tahlillerden inşallah canım
tşk ederim cnm göreceğiz hem bir arkadaşımın sözü var size de deyim ben iyiyim benden çıkanlarda iyi olur dimiiiineyse çıkmadan kese biçe 2 yakın resim eklyebildim:) ama bu boyutlarla ilgili nasıl ekleyebilirim diğer resimleri bana bi bilgi verirseniz gelince hallederim
semiranım çok geçmiş olsun. inşaAllah bi problem çıkmaz
evet göreceğiz cnm bakalım diyetten mi ne eksik dr takviye bişiler verecektir eğer başka bişi yoksaaaasaç dökülmeniz diyettende kaynaklanıyor olabilir bayanlar o nedenle destekleyici vitaminler falan kullanabilirsiniz ya da drunuza sorun :)
herkese iyi günler kızlar
yenacım kızına geçmiş olsun benim büyük kızım da aynı seninki gibi içemiyordu hap büyük uğraşlardan sonra artık başardı alışır senin kızda artık şurup yazmıyorlar büyüdüler
semirancım geçmiş olsun canımmm önemli bişey çıkmaz tahlillerden inşallah canım
Semirancım ,umarım değerlerin nromal çıkar..benimde bu sıralar feci dökülüyor saçlarım..
sen birde çok stres oldun ev taşıma işinde çok ani oldu onunda etkisi vardır diye düşünüyorum..
neyse çıkmadan kese biçe 2 yakın resim eklyebildim:) ama bu boyutlarla ilgili nasıl ekleyebilirim diğer resimleri bana bi bilgi verirseniz gelince hallederim
semiranım çok geçmiş olsun. inşaAllah bi problem çıkmaz
yenacım diyet çok etkiliyor birde stres oldumu tamam ben geçtiğimiz kış kel kalıyordum nerdeyse o derece kötüydü saçlarımı olabilecek en kısa şekilde kestirdim ve kuaförümün önerdiği bir şampuan kullandım ama pahalı geldi bana ancak iki şişe alabildim...sonra baktımki bütçem elvermiyor aktarıma gittim şikayetimi anlattım bana sprey şişe içinde saç bakım yağı verdi haftada 3 kere saç diplerine masajla yediriyorsun 1 saat bekletip yıkıyorsun 10 tl civarı bişey ben haftada bir kere zor yapıyorum ...birde bitkisel bir şampuan yaklaşık iki buçuk ,üç aydır kulanıyorum çok faydasını gördüm...geçen hafta dip boyası için gittiğimde kuaförüm sen saçlarına naptın dedi nolmuş dedim yeni çıkan saçların var hemde gözle görülür derecede dedi
ınsallah
çok sevindim aysecim ayrica iradenden dolayi tebrik ederim seni bak gordunmu hersey dusunce de bitiyor pozitif dusun biz senin yanindayiz yuruyuse gelince insallah hergun 30dk da olsa yaparsin eminim faydasini goruceksin eger oruç tutamiyorsan aksam yemeklerini erken ye ben ramazandan once oyle yapiyorsum bura saati 6yada 7den sonra bisey yemiyorum sadece sinirsizz suuu çok faydasi oluyo inanbana yuruyus gibisi yok
bende seni seviyorumm
evet cnm samsundaki evi taşıdım bazı sorunlar oldu bir üst kata taşındım iyi kötü yerleştirdik döndük annemle çok yorulduk ama annem daha fazla yoruldu garibim sıcak bir taraftan zaten yorgundu tamamen dağıldı henüz kendimize geldik inan hala da atamadık ama
YENA abla kizina çok geçmis olsun kiyamam kulak agrisini iyi bilirim 1yasindan beri çekiyorum benim kulak zari delikti her ay ilaç kullana kullana bikmistim çok agir ilaçlarda var kortizonlu ilaçlarda tabii surekli akardi siserdi yemek yiyemezdim konusamazdim bile sistigi zaman 4sene once ameliyat oldum iki kez biraz geçti çok sukur eskisi gibi her ay agriyla ugrasmiyorum ama arada agridimmi tam agriyor ALLAH kimseye gostermesin umarim kizininki geçici biseydir ALLAH sifa versin
YENA abla kizina çok geçmis olsun kiyamam kulak agrisini iyi bilirim 1yasindan beri çekiyorum benim kulak zari delikti her ay ilaç kullana kullana bikmistim çok agir ilaçlarda var kortizonlu ilaçlarda tabii surekli akardi siserdi yemek yiyemezdim konusamazdim bile sistigi zaman 4sene once ameliyat oldum iki kez biraz geçti çok sukur eskisi gibi her ay agriyla ugrasmiyorum ama arada agridimmi tam agriyor ALLAH kimseye gostermesin umarim kizininki geçici biseydir ALLAH sifa versin
yenacım diyet çok etkiliyor birde stres oldumu tamam ben geçtiğimiz kış kel kalıyordum nerdeyse o derece kötüydü saçlarımı olabilecek en kısa şekilde kestirdim ve kuaförümün önerdiği bir şampuan kullandım ama pahalı geldi bana ancak iki şişe alabildim...sonra baktımki bütçem elvermiyor aktarıma gittim şikayetimi anlattım bana sprey şişe içinde saç bakım yağı verdi haftada 3 kere saç diplerine masajla yediriyorsun 1 saat bekletip yıkıyorsun 10 tl civarı bişey ben haftada bir kere zor yapıyorum ...birde bitkisel bir şampuan yaklaşık iki buçuk ,üç aydır kulanıyorum çok faydasını gördüm...geçen hafta dip boyası için gittiğimde kuaförüm sen saçlarına naptın dedi nolmuş dedim yeni çıkan saçların var hemde gözle görülür derecede dedi
banada yazarmısın benim ortalar dökülmüş eşim gitmiş 100 tl vermiş şampuan almış 3 lü set ama bence işe yaramaz ben kapalıyım ama evde açmak istiyorum eşim saç çok sever nolur banada yazyenacım diyet çok etkiliyor birde stres oldumu tamam ben geçtiğimiz kış kel kalıyordum nerdeyse o derece kötüydü saçlarımı olabilecek en kısa şekilde kestirdim ve kuaförümün önerdiği bir şampuan kullandım ama pahalı geldi bana ancak iki şişe alabildim...sonra baktımki bütçem elvermiyor aktarıma gittim şikayetimi anlattım bana sprey şişe içinde saç bakım yağı verdi haftada 3 kere saç diplerine masajla yediriyorsun 1 saat bekletip yıkıyorsun 10 tl civarı bişey ben haftada bir kere zor yapıyorum ...birde bitkisel bir şampuan yaklaşık iki buçuk ,üç aydır kulanıyorum çok faydasını gördüm...geçen hafta dip boyası için gittiğimde kuaförüm sen saçlarına naptın dedi nolmuş dedim yeni çıkan saçların var hemde gözle görülür derecede dedi
kızlar hazır su böreği yufkasından yapan oldumu hiç
yrn akşam için yapmayı düşünüyorum da ama hiç yapmadım o yüzden cesaret edemiyorum((