Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eksi görmene çoookkk sevindim canım.Maaşallah...Bundan sonra çorap söküğü gibi gider inşallah...Bu dileğim senin üzerinden hepimiz için...

Bu arada eksileri görmüşken davette iradeni koruyacağına çok şiddetle inanıyorum canım....İftar menün de çok güzelmiş....

Beyzuşum böyle söylüyosun yaa..Ben unutmuyorum ve yemekte hatrılıyorum hep..Teşekkür ederim desteğin için..

Yenacığım kızına geçmiş olsun..off ya ne çok ağrır.ağzını bile açmak işkencedir.
Beyzusum sana da geçmiş olsun..
bende tvde aynı tartışmaya daldığımdan.ancak reklam araları buraya bakıyordum.ne güzel şeyler olmuş.buluşmalar falan..inşallah ankaraya gidince bende ordakilerle buluşacağım.Yasafat'la sözleşmiştik..ama o da ne zamandır yok..
kızlar çözümü bir gün tutup bir gün bırakmakla buldum..başka türlü ayağa kalkamıyorum..adam benden bakım istiyor..ben leyla gibiyim..çok şişmiştim.aldığım metobolizma ve böbrek çalıştırıcı haplardan sonra 96.800 gördüm..geçen cuma 98.800 dü.iki gün sonra yeminle 102.600 gördüm..ben oruç tutunca vücudum kitleniyor..bu kadar fark olurmu?

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrr

Çok şükür geçmişi de okuyabildim sonunda
Ya her gün inşallah bir sürü şey paylaşmışlardır diyorum sonrada anammmm oku oku bitmez diyorum
İnşallah bu gece bende oruç tutmaya başlıyacağım nasılsa 3 gündür çok çok az sütüm geliyor kesilicek sanırıım artık.
Bakalım nasıl geçicek ilk günüm. Açlık değilde susuzluk beni maf ediyor resmen ayaklı stres topu haline gelirim kesin

Bu arada sahurda yani bir iki saat sonra yemeği düşündüğüm şeyleri de yazayımda sizce azmı çokmu iyimi kötümü fikir verin ( banada dileyen herkes eleştiride bulunabilir asla kızmam )

1 tane ufak kepekli sandeviç ( beyaz peynir, domtes ve salatalıklı)
1 lt su en az
1 haşlanmış yumurta

İftardada menüde değişiklik olmazsa

1 kase çorba
3 - 4 kaşık taze fasulye ( az zeytin yağlı)
3 - 4 kaşık bulgur pilavi
bol su
söğüş domates ve salatalık tuzsuz

yemeği düşünüyorum. Emzirme faslınıda bitirdiğimi göz önüne alırsak sizce yeterlimi yoksa fazlamı yemeği düşündüğüm şeyler :44:

Birde bugün kendimi burhan altıntopun evindeki ağlayan Çiko gibi hissediyorum
Annem maşallah bugün yine formundaydı daha sabahtan başladı kilomla ilgili konuşmaya. Tamam bende farkındayım işte bak tedaviye de başlıycam dedikce görücez bakalım işe yarıyacakmı hem gırtlağından kesmezsen çok zor kilo verirsin sen diyip durdu. Sonunda tepem attı be kadın ne zaman aşırı derece yediğimi gördün dedim.
Yok iftarda az yiyormuşumda oruçlu olmadığım için her an gizliden de olsa yemediğim ne malummuş falan diye beni deli etti. Yemesem böyle olmazmışım demekki gizli yiyormuşum. Birde okadar kalabalık ev ahalisinde tatlı bişey eksilsin direk senmi yedin diye sormuyormu deli ediyor beni.
Bana bak bugün senin dilin fazla uzadı balkondan şener şen çöpcüler kralı filminde nasıl annesini camdan attı valla bende ayağından sallandırırım seni dedim tabi bizim ikinci kat kesin bir yerin kırılır dedim gülüyor ama aynende devam ediyor. En sonunda birde kızıma sataşınca yoksa sendemi başladın yine yemeğe diye şalterlerim attı; yaw sen iyimisin senin bizimle zorun ne? Tabi diğerlerine ses edemiyorsun sataş bize deyiverdim baya bir bozuldu gitti yattı ama o an umurum olmadı doğrusu çünkü resmen benimde kızımında günahını alıyor.
11 yaşında olmasına rağmen ramazanın başından beri sadece 2 gün oruç tutmadı. Onun haricinde çocuk gerçekten çok dikkat ediyor sırf kilo almamak için ama gelde kadına anlat.
Şimdi eminim yarın hiç bir şey yokmuş gibi beni karşılayacak hatta eminim ki kesin ne kız dün bana söylendin diyecek zeytin yağ gibi üste çıkmak için. Yok anam yok ben anam emekli olmadan kesin zengin olup en azından semti terk etmem lazım çünkü onlar temelli döndüklerinde aynı sokakta anamla yapamam. Her gün onlamı uğraşcam hem yüzünede dedim sen böyle yaparsan beni katil edersin diye

Yine başınızı şişirdim ama gerçekten çok rahatladım Allah bana sabır anamada günah almama duygusu verir inşallah .... Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için canım..

Ama senin işin gerçekten çok zor zeynepçim.Hem eşinin bakımı hem senin rahatsızlığın kolay değiil inan..

Oruç evet banada pek yaramıyor kilo verme bakımından bugün eksi gördüm şoktayım o yüzden...İnşallah kendimi nazar etmemde..
hep diyorum ya ramazan ayını sabit bitirsem öpüp başıma koyucam..

Sauna eşofmanlarını giyiyormusun hala.?.Onu çıkardıktan sonra dikkat et ama üşütme, tehlikeli o yönden..

Beyzuşum böyle söylüyosun yaa..Ben unutmuyorum ve yemekte hatrılıyorum hep..Teşekkür ederim desteğin için..
Teşekküre gerek varmı canım..Ne demek..Bir şey değil..Topiğin tamamının istediği kiloya inmesini istiyorum;bazılarına katkım oluyorsa ne mutlu bana...Senin ayrıca kilo vermeni çok arzuluyorum,çünkü ikimiz uzun zamandır bu sularda çırpınıp duruyoruz.Sahile yaklaşamadık bile.Artık ciddi ciddi yola devam etmeliyiz.Bu günkü gibi..

Sağol Zeynebim...Bir şeyim yok canım,iyiyim..Şımarıklıkmıdır;can sıkıntısımıdır,hormonlarmı delirdi bilemiyorum.Dün pek hassastım..Geldi geçti...Bazen böyle dengesizlikler yaşıyorum..TSH 'ım yükselmiştir eminim ama şimdi oruç oruç dünya yol gidip kan veremem..Beklesin biraz diyorum....Zaten iyiyim şimdi demek ki bir şey yokmuş...

Zeynepciğim ,senin ağrıların için kullandığın ilaçlar kortizonluydu değilmi.Bence onlar yapıyor sendeki bu kilo dalgalanmalarını...Sanırım çok ödem yaptı vücudun...

aynen öyle..bende ikilemde kaldım.ama hem eşim hemde kendim için oruç tutmamış gibi parasını gönderdim..Yenacığım davul gibi oluyorum.ve dizlerim taşımıyor.hele ayakbileklerimde kocaman iki yumurta var sanki..sauna eşorfmanına ara verdim.çıkardığımda keselenmem lazım.öyle terletiyorki..birde toksinler atıldığı için çok kötü koku yapıyor.ramazan geçsin..yine deneyeceğim.ama belkemerini takacağım.onun çok faydası var...

Banucum iftarda yemeyi tasarladığın ölçü bence az..Fasulyeyi arttırabilirsin...Kilonu gözönünde bulundurarak azalt porsiyonlarını..
Zaten doktorada gideceksin seni diyetisyene yönlendirdiğinde gör bak nasl kalabalık olacak listen..:))

Ben pek uymuyorum ama bendeki listede 10 dilim ekmeğim var..:))) 90 olduğumda 9 olacak..Öyle işte...

Benimde var sauna eşofmanlarım 3 sene önce net ten almıştım acaip terletiyor ama çok zor..Sıkıldım hemen, duruyor bazanın içinde..:)

bir şeylerin birikmesi de yapıyor olabilir.allahım öyle güzel bir vücut yaratmışki.sitemde bir şeyler birikse onu atacak bir yol buluyor..duygusal yöndende aynı..şımarıklığı da hakediyoruz değil mi?yıllarca sabahın köründe koştur,akşam elin kolun dolu otobüslerde çile çek..eve gelince doğru mutfak..iki üç saat uykularla geçen hayat..emeklilik bir yerde halı altına atılmış süprüntülerin ortya çıkması demek.ağrılarda kullandığım ilaçlar bildiğin gibi kortizonlu.şimdi gözümde başlıyacak gibi..o da kortizon..kısa zamanda iyileştiriyor ama kemikleride süngere çeviriyor..sahurda 3 şişe su içtim..banamısın demedi.ertesi gün hastanelerde karnımda langur lungur sesler..
mecburi bitkisel bir ilaç var d..l diye onu aldım..bayağı rahatladım..

Benimde var sauna eşofmanlarım 3 sene önce net ten almıştım acaip terletiyor ama çok zor..Sıkıldım hemen, duruyor bazanın içinde..:)

Ben hiç kullanamam sanırım.Bir kere denemek için yürürken naylon sardım göbeğime denk gelen geniş araziye.Sonrasında kaşıntıdan duramadım.Birde kırmızı kırmızı kabarcıkler oluştu.Bünyem allerjik maalesef...

aslında sabah giyip işleri onunla yapacaksın..akşama doğru çıkarıp güzel bir duş..ama biz bir şeyi alıp devamını getirmiyoruz..

bende geç kızken naylon sarıp günde iki kez evi silerdim.o zaman 52 kilodan 49 lara düşmek için.ayağımın altına paspası alır sağa sola kıvıra kıvıra silerdim.naylonun içine de bebek pudrası dökerdim..kızarmasını önlemek için..annemin gün arkadaşları beni yere göğe koymazlardı..bu kız günde iki kez tüm evi paklıyor..darısı bizimkilere diye..

Son düzenleme:

İftarı dediğin gibi biraz daha artırırım. Sahurla ilgili birşey yazmadığına göre orada sorun yok dimi hayır oda eksik diyorsan eccükte müsli yiyebilirim
Anam bu Ramazan şenlikli geçecek pazarlık yapıyorum resmen.
Kalıbımı gören ahan kesin bir kuzuyu devirir diye düşünürken ben özellikle ramazanda hiç yemek yemek istemiyorum ama işte bu seferde metabolizmam iyice duracak diye korkuyorum.

Bu arada gündüz gitmeyi düşündüğüm endokrin doktoruyla görüştüm telefonla haftaya gelde yapılacak tahlilleri belirleyelim sonra gereken neyse el birliğiyle tedaviye başlarız dedi :122: :122: :122:
Çok ilgili biri gibi geldi bana. Neyse Sahurla ilgili de önerilerini bekliyorum acıkmaya başladım sahurumuda yaparım birazdan sonrada yatarım herhalde

ceco34,seni zevkle okuyorum..o kadar güzel anlatıyorsun ki..aranızdaki meseleye karışmıyorum..benimde aynı sorunum var..sen ne söylersen söyle..onların penceresinden görünen farklı..zaten pek dinlemiyorlar bile..anlamaya çalışmak lazım..en önemlisi yarın biz de evlatlarımıza aynı şeyi yapmayalım..belkide bizi bu yönden eğitiyorlardır..

hepinize iyi geceler...çamaşırları asmam lazım..

Doğru söylüyorsun aslında ya bakma kızdım diyorum ama işte yine kıyamıyorum. Sonuçta ölümlü dünya biraz hastalansa ödüm kopuyor bişey olucak diye o yüzden zaten hep şakayla söylüyorum zaten düşüncelerimi. Neyse Sana kolay gelsin zeynep ablacım. Bende sahurumu yapıp yatayım bari yoksa uyuya kalıcam ilk günden oruçu yiyecem
Kendine çok iyi bak
Hayırlı sabahlar

Ben pudrayı akıl edemedim işte....

Zeynep; sen ne güzel genç kızken incecikmişsin...Ben orta okulda 53-55 kiloydum.Sanra Allah ''yürü ya kulum'' dedi.Ben de bir yürüme kardeşim ,kimseler yetişemedi...

Üniversite son sınıfta 82 ve çalışmaya başladığım yıl diyetle 75 gibi...Allahtan diyete devam ettim ve eşimle tanıştığımda 67 kiloydum.Kandırdım adamı,sonra yürüyüşe devam bu günlere geldik şükür...

çok sağol canım.uzun zamandır midemde sorun olmadığı için yapışık organım gibi taşıdığım gaviscona veda etmiştim.ama ptesi MR.a girdiğimde yaptığım stresten oldu sanırım 3 gündür ne yesem ne içsem gaz olarak geri döndü.bu akşam eşim gelirken aldıda ilacımı midem rahatladı biraz şükür.çok teşekkürler ilgin için de canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…