İftarı dediğin gibi biraz daha artırırım. Sahurla ilgili birşey yazmadığına göre orada sorun yok dimi hayır oda eksik diyorsan eccükte müsli yiyebilirim
Anam bu Ramazan şenlikli geçecekpazarlık yapıyorum resmen.
Kalıbımı gören ahan kesin bir kuzuyu devirir diye düşünürken ben özellikle ramazanda hiç yemek yemek istemiyorum ama işte bu seferde metabolizmam iyice duracak diye korkuyorum.
Bu arada gündüz gitmeyi düşündüğüm endokrin doktoruyla görüştüm telefonla haftaya gelde yapılacak tahlilleri belirleyelim sonra gereken neyse el birliğiyle tedaviye başlarız dedi :122: :122: :122:
Çok ilgili biri gibi geldi bana. Neyse Sahurla ilgili de önerilerini bekliyorum acıkmaya başladım sahurumuda yaparım birazdan sonrada yatarım herhalde
hepinize iyi geceler...çamaşırları asmam lazım..
hepinize iyi geceler...çamaşırları asmam lazım..
çok sağol canım.uzun zamandır midemde sorun olmadığı için yapışık organım gibi taşıdığım gaviscona veda etmiştim.ama ptesi MR.a girdiğimde yaptığım stresten oldu sanırım 3 gündür ne yesem ne içsem gaz olarak geri döndü.bu akşam eşim gelirken aldıda ilacımı midem rahatladı biraz şükür.çok teşekkürler ilgin için de canım.
İftarı dediğin gibi biraz daha artırırım. Sahurla ilgili birşey yazmadığına göre orada sorun yok dimi hayır oda eksik diyorsan eccükte müsli yiyebilirim
Anam bu Ramazan şenlikli geçecekpazarlık yapıyorum resmen.
Kalıbımı gören ahan kesin bir kuzuyu devirir diye düşünürken ben özellikle ramazanda hiç yemek yemek istemiyorum ama işte bu seferde metabolizmam iyice duracak diye korkuyorum.
Bu arada gündüz gitmeyi düşündüğüm endokrin doktoruyla görüştüm telefonla haftaya gelde yapılacak tahlilleri belirleyelim sonra gereken neyse el birliğiyle tedaviye başlarız dedi :122: :122: :122:
Çok ilgili biri gibi geldi bana. Neyse Sahurla ilgili de önerilerini bekliyorum acıkmaya başladım sahurumuda yaparım birazdan sonrada yatarım herhalde
Canım yaaa..( Geçmiş olsun...
Moralin bozulmasın lütfen..Dikkat ettikten sonra az veya çok gidecek kilolar..
banu nasılsın..??
Geçmiş olsun canım...Daha iyi olmana sevindim....
Miden için Dr 'a gittinmi bilmiyorum ama gitmediysen diye yazmak istedim.Gaviscon o anlık asidi giderici bir ilaç;eğer ülser tarzı bir şey varsa ki umarım yoktur;günde bir kez alınan ve tedavi edici preperatlar var...Dr'a gitmediysen mutlaka git canım;gittikçe ilerlemesin...
haklısın salmamalıyım kendimi ama psikolojim bozuldu 3 gündür.silkelenip kendime gelicem...
KAhvaltımı ettim bir güzel çayımı içtiiim..Patlamak üzere olmama rağmen su içmeye çalışıyorum hala..
Uyku durumumuz nasıl yola girecek hiç bir fikrim yok beyzuş..
Geçmiş olsun canım...Daha iyi olmana sevindim....
Miden için Dr 'a gittinmi bilmiyorum ama gitmediysen diye yazmak istedim.Gaviscon o anlık asidi giderici bir ilaç;eğer ülser tarzı bir şey varsa ki umarım yoktur;günde bir kez alınan ve tedavi edici preperatlar var...Dr'a gitmediysen mutlaka git canım;gittikçe ilerlemesin...
Ben hiiç üstüme alınmıyorum bunları.:))
Efsunlu evlimisin,çocuğun varmı.?
KEndini tanıtsan ya bize..
MR midem için değildi canım bel içindi (uzun hikaye) midem için daha önce doktora gittim endoskopi yapıldı ilaç verdi Pantpas diye bir şey.Midemde malesef yok yok.Mide fıtığı,gastrit,reflü ne ararsan var :) moralim iyiyken taşı yesem eriten midem sinirlerim bozulunca malesef su içsem yakarak geçiriyor boğazımdan asit yüzünden.Ne diyim bUnada hamd olsun...şükür şu an itibari ile iyiyim...
Bu tabloları ben bir türlü yapamadım ya kaç kez uğraştım yapamaz mı biri benim içinde
Ben artık çıkıyorum...Hepinize iyi uykular..
Canım, senin profil düzenleme bölümüne biz giremediğimiz için senin adına biz yapamıyoruz.Nereye kadar yapıyorsun ve nerede takılıyorsun yaz.Beraber yapalım....
Olur tabiki...
Ben 36 yaşındayım (eylül 7 de 37) evliyim 9 yıllık.Çocuğum yok malesef.Çocukken geçirdiğim bir kaza yüzünden yaşadığım sağlık problemlerinden biri de çocuk malesef.İstanbulda Bahçeşehirde yaşıyorum,Tiyatro oyuncusuyum ayrıca tekstil sektöründe iş deneyimim var satınalmacı olarak (sanırım yine döncem tekstilemalum tiyatroda para yok)
Kilolarımda bana o kazadan dolayı geçirdiğim ameliyatların hediyesi ve yıllardır vermek istedikçe alıyorum.Diyetisyenler,ilaçlar,formüller vs vs ver ver al yoyo gibi.Bu konuda tükendiğimi hissettiğim bir anda tanıştım aslında kadınlar kulübü ile.Umarım hepimiz adım attığımız bu yolda başarılı oluruz.Bu gün aşırı negatif ve olumsuz bir günümdeyim,hayat (kilo vermekte dahil) çok zor görünüyor gözüme.Yarın yeni bir gün,Allah hepimize hayırlı eylesin gelecek günlerimizi...
Şimdilik bu kadar arkadaşlar :)) merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz.