Kaç kez denedim ama inanılmaz yeteneksizim bu konularda.Ben bakarak anlayanlardanım okuyarak talimatlarla yapamıyorum malesef.Evdeki beyaz eşyaları bile önce eşim kullanır bana gösterir öyle kullanırım,o derece yani.http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
efsunlu bak burda çok açıklayıcı anlatılmış..Yapabilirsin sanırım..
özel mesaj attım canım sana...
İyi uykular canım.........
Yarın iftarda beni hatırla...Anladın sen...
Tamam canım fazladan olan lokmaları her ağzıma götüreceğim zaman seni hatırlarım..
Ben en çokta eşime rezil olmaktan bıktım.Gerçekten çok iyi ve anlayışlı ne istesem yardımını esirgemiyor,her akşam sahile yürüyüşe bile çıkarıyor,tutturdum reebok bacak ve kalça sıkıştıran yürüyüş ayakkabısı diye estyone mu ne öyle bişi bu akşam yüzümü asık görünce netten gir hadi bakalım nerdeymiş filan dedi hemen.Çok memnun oldum canım..Bende 40 yaşındayım 2 çocuğum var..senin kilo konusunda yaşadığını çoğumuz yaşıyoruz ben özellikle çok başarısızım bu konuda..Sürekli kilo verip aldım..
ama önemli olan bundan sonrası değilmi.?
Kaza için çok geçmiş olsun..güzel mesleğin varmışş.Herşey önlünce olur inşallah..
Çok teşekkürler Beyzuş çok çok çok mutlu ettin beniiii :)))
Bu arada abla demiyorum diye saygısızlık algılamayın,nedense sevmiyorum abla abi hitaplarını bir de en yakın arkadaşım sizinle yaşıt baktım da profilinize gençmişsiniz daha :)
iyi gecelerr kızlarr
ye ılk gunlerde cook su ıcıyordum ama 2--3 gundur çok zorlanıyorum 8-10 barda içebiliyorumm zorlan odaa ne güzel
2 sürahi içtiğim günlerr
doktorlar mıde kuçulmesı dıye bır sey yok pskolojık dıyorlar ama benım mıde küçüldü galibaa
hepinize iyi uykularr talı rüyalar canlarımm
Ben en çokta eşime rezil olmaktan bıktım.Gerçekten çok iyi ve anlayışlı ne istesem yardımını esirgemiyor,her akşam sahile yürüyüşe bile çıkarıyor,tutturdum reebok bacak ve kalça sıkıştıran yürüyüş ayakkabısı diye estyone mu ne öyle bişi bu akşam yüzümü asık görünce netten gir hadi bakalım nerdeymiş filan dedi hemen.
Mesleğim güzel ama inanılmaz stresli malesef.Tiyatro desen sigorta yok,para düzensiz zor yani...
Allah iki çocuğuna ve sana ha bide eniştemize (varsa bilemiyorum tabi) uzun ve sağlıklı ömürler versin canım.Ben de çok memnun oldum tanıştığıma.
canım ben biraz baktım aynı markanın daha ucuzlarıda var.istersen boynerden bak bide orada ucuz alternatifleri de vardı.ben beyazlı pembeli bişi beğendim sanırım 130 civarı idi.ayaklarım çok hassas ve uzuncaaaa bir yolum var yürümek için.günde iki saat yürüycem doktorum öyle dedi.ee az değil sonuçta ayakalr bizi taşıyan en önemli organlardan biri,ayrıca eşimde güzel ayak sevenlerden.azami dikkat etmem lazım alsın o yüzden sefam olsun valla.mrb cnm bende öyle bir ayakkabı arıyorumm iyi bir şey yürüyüş çok yapınca ayklarımın yapısı bozuldu çünkii
hımmm şimdi baktımm netten 155 tl diyorr
biraz tuzlu ama güzelmişş:44::44::44:
en kısa zamanda alırsın inşallah cnm
ben 3 lt içiyorum bunu aksatmamaya çalışıyorum bence sende aksatma.su kilo verme konusunda en büyük yardımcımız...iyi gecelerr kızlarr
ye ılk gunlerde cook su ıcıyordum ama 2--3 gundur çok zorlanıyorum 8-10 barda içebiliyorumm zorlan odaa ne güzel
2 sürahi içtiğim günlerr
doktorlar mıde kuçulmesı dıye bır sey yok pskolojık dıyorlar ama benım mıde küçüldü galibaa
hepinize iyi uykularr talı rüyalar canlarımm
Mide küçülmüyor da ;mama beklerken büzüşüyor galiba...Bu da bir şeydir...
Sana da iyi geceler,Allah rahatlık versin canım............
Hiç böyle yanlış algılarım yoktur canım....Nasıl istersen öyle hitap et...
Gencim dimi....Teşekkürler çok zarifsin...
kardeşin güle güle gitsin gelsin inşallahherkese hayırlı geceler kızzlaar..
Yarın büyük gün.hem 2. Kan testimi yaptıracagm.inş dış gebelik falandeğildir.hemde kardesimi uğurlayacagım..
kızz asuu bugun yazılarını göeremedım hıçç senı soracaktımm burdaymışsın
gerçi ben tam anlamıyla okuyamadaım geçmişi ama olsun arada baktım yanii
ben azcık uyumalıyım görüşürüz
beyzuş abla