Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

efsunlu bak burda çok açıklayıcı anlatılmış..Yapabilirsin sanırım..
Kaç kez denedim ama inanılmaz yeteneksizim bu konularda.Ben bakarak anlayanlardanım okuyarak talimatlarla yapamıyorum malesef.Evdeki beyaz eşyaları bile önce eşim kullanır bana gösterir öyle kullanırım,o derece yani.

Beyzuş bu arada 10 dk buralar damısın?Ancak o zaman cevaplayabiliyormuşum mesajını.

Ben en çokta eşime rezil olmaktan bıktım.Gerçekten çok iyi ve anlayışlı ne istesem yardımını esirgemiyor,her akşam sahile yürüyüşe bile çıkarıyor,tutturdum reebok bacak ve kalça sıkıştıran yürüyüş ayakkabısı diye estyone mu ne öyle bişi bu akşam yüzümü asık görünce netten gir hadi bakalım nerdeymiş filan dedi hemen.

Mesleğim güzel ama inanılmaz stresli malesef.Tiyatro desen sigorta yok,para düzensiz zor yani...

Allah iki çocuğuna ve sana ha bide eniştemize (varsa bilemiyorum tabi) uzun ve sağlıklı ömürler versin canım.Ben de çok memnun oldum tanıştığıma.

Çok teşekkürler Beyzuş çok çok çok mutlu ettin beniiii :)))

Bu arada abla demiyorum diye saygısızlık algılamayın,nedense sevmiyorum abla abi hitaplarını bir de en yakın arkadaşım sizinle yaşıt baktım da profilinize gençmişsiniz daha :)

iyi gecelerr kızlarr

ye ılk gunlerde cook su ıcıyordum ama 2--3 gundur çok zorlanıyorum 8-10 barda içebiliyorumm zorlan odaa ne güzel
2 sürahi içtiğim günlerr
doktorlar mıde kuçulmesı dıye bır sey yok pskolojık dıyorlar ama benım mıde küçüldü galibaa

hepinize iyi uykularr talı rüyalar canlarımm

Hiç böyle yanlış algılarım yoktur canım....Nasıl istersen öyle hitap et...

Gencim dimi....Teşekkürler çok zarifsin...

Mide küçülmüyor da ;mama beklerken büzüşüyor galiba...Bu da bir şeydir...

Sana da iyi geceler,Allah rahatlık versin canım............

Son düzenleme:

mrb cnm bende öyle bir ayakkabı arıyorumm iyi bir şey yürüyüş çok yapınca ayklarımın yapısı bozuldu çünkii

hımmm şimdi baktımm netten 155 tl diyorr
biraz tuzlu ama güzelmişş:44::44::44:

en kısa zamanda alırsın inşallah cnm

kızz asuu bugun yazılarını göeremedım hıçç senı soracaktımm burdaymışsın

gerçi ben tam anlamıyla okuyamadaım geçmişi ama olsun arada baktım yanii

canım ben biraz baktım aynı markanın daha ucuzlarıda var.istersen boynerden bak bide orada ucuz alternatifleri de vardı.ben beyazlı pembeli bişi beğendim sanırım 130 civarı idi.ayaklarım çok hassas ve uzuncaaaa bir yolum var yürümek için.günde iki saat yürüycem doktorum öyle dedi.ee az değil sonuçta ayakalr bizi taşıyan en önemli organlardan biri,ayrıca eşimde güzel ayak sevenlerden.azami dikkat etmem lazım alsın o yüzden sefam olsun valla.

ben 3 lt içiyorum bunu aksatmamaya çalışıyorum bence sende aksatma.su kilo verme konusunda en büyük yardımcımız...

Mide küçülmüyor da ;mama beklerken büzüşüyor galiba...Bu da bir şeydir...

Sana da iyi geceler,Allah rahatlık versin canım............

ayy bayılıyorum mama demenize yaa 'mamaları hüplettimm ' mesela
şaka bi yana öyle oluyor galiba beyzuşcumm şükür güzel güzel gidyor kılolarr inş. ramazandan sonra gerı gelmezler cnm

Hiç böyle yanlış algılarım yoktur canım....Nasıl istersen öyle hitap et...

Gencim dimi....Teşekkürler çok zarifsin...

Gençsin tabi,artık 35 orta yaş değil uzmanlar diyor 50 yaş orta yaş 35 genç :)) hepimiz genciz yani maşallah

teşekkür ederim canım sen de çok zarifsin.

çıkamıyorum bir türlü cevap yetiştirmekten :))) iyi geceler şimdiden...

dünki menum
sahur:1 armut,1 kayısı3dilim karpuz
iftarda yıne mısafırım vardı
iftar:1 tabak tavuklu corba,2 kasık bulgur pilavı,3 köfte fırında patases bezelye ile

herkese hayırlı geceler kızzlaar..
Yarın büyük gün.hem 2. Kan testimi yaptıracagm.inş dış gebelik falandeğildir.hemde kardesimi uğurlayacagım..
kardeşin güle güle gitsin gelsin inşallah
hayırlı haberler almanı bekliyoruz canım
kızz asuu bugun yazılarını göeremedım hıçç senı soracaktımm burdaymışsın

gerçi ben tam anlamıyla okuyamadaım geçmişi ama olsun arada baktım yanii

2 gündür iftara misafirim vardı pek gelemedim canım
sen nasılsın kilolar gidiyo sanki hedeften belli ben de bu hafta pek hareket yok gibi

günaydınlarr
biumut canım bekliyoruz sonuçlarını merakla.... dualarımız seninle ama bak gör hiç bir problem olmayacak allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…