Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun semiranım. ılık ballı süt iç azıcıkta zencefil koy . Allahın izniyle iyi gelir canım

rutin konrol ve elektirikli arabamiz yenileniyor bu gun denedik super ben ve kizim cok rahat edecez insallah

hayırlı olur rahat rahat kullanır inşaAllah kızın. sizede rahatlık olur inşaAllah

seni çok uzun zamandır o kadar taktir ediyorum ki. kaç defadır da söyliicektim hep unuttum:) gerçjkten hem sporun bol gidiyor hem güzel besleniyorsun. ne az ne çok ve 3 çocukla çok iyi spor yapıyorsun seni tebrik ediyor veee ayakta alkışlıyorum :)))))

@LEAH
@UMUTT
beyza bu gidişle sen bütün topiği fethediceksin:)

@AYŞEEE kız çabuk düzel bak kıskanıyorum bizde buluşup havamızı atalım
bak ben senden haber bekliyorum ona göre
ayyy bilseniz şurda dipdibe oturuyoruz yaa:)

yoksa benide mi erkek sanıp korkuyosun:))))

ne kaçırması gayet güzel hatta az bi menü bence
sabah öğlen arasında bi ara eksik
öğlende bulgur pilavının yanında et,tavuk olsa yi olurdu bence, sadece bulgur çok az olmuş
akşamda zaten ekmek yememişsin eğer makarnanıda azıcık yağla ya da yağsız pişirdiysen bence gayet güzel.
yatmadanda bi bardak süt içersin tamam işte

sağol canım,gaviscon aldım geçti biraz şükür.ne yesem boğazıma diziliyordu sanki.bugün yürüyüşüde ektim korkudan.yürüyüş işkenceye dönüşüyordu 2 gündür resmen canımı yakıyordu midemdeki asit boğazıma kadar çıkıp.sana da geçmiş olsun canım.uçuk kremi almadıysan sarımsağı ikiye kes sür kurutur iyi gelir.

bu arada bende iftar menümü yaziim;

1 lt su
3 hurma
1 dilim tam buğdaylı ekmek
4 kasap köfte
200 ml kabak ve salatalıklı cacık

Ne biliyim fazla geldi biraz bana benim bu 2.haftam kilom aynı çok sinir oldum geçen cumartesi 1 kilo eksik görmüştüm ama ne oldu anlamadım hala adetim sökülmedi bir haftadaı nasıl bir ağrıdır bu ya ondanda kilo veremiyorum.

Çok güzel ya bravo suyunuda içiyorsun ben içemiyorum bugün 6 bardak oldu daha.
Minişin nasıl oldu bu arada ya iyidimi?.

yok yaa pek iyi değil hala ses aynı burnuda hafif hafif ıslanıyo:)

çok şükür ki ateşsiz geçiriyo ama gribini.. bu arada banu ben yarın bayezıd a gemeyi düşünüyorum. orda oluyomusun sende?

gerçi tam belli değil ama bakalım

Yemin ederim aynı şeyi yazıyordum, hiç yeni tanışmış gibi değildik. Gayet güzel 2.5 saat geçirdik, uzun yazmamdan bellidir, çok konuşurum ben, hele böyle muhabbetli biri olunca karşımda, zaman nasıl geçti anlamadım. Beyza bir disiplinli ki sormayın, neyse ben de utandım da ekmek filan yemeden günü kurtardım. Azıcık yüz bulsam abartabilirdim :))

Gerçekten moral oluyor, yakınlarda bir de büyük buluşma yapalım :)

İki resimcik çekildik, iyileri seçme şansım olmadı hele birinde kabak gibi öndeyim, saklanacak köşe de yoktu :)) Resimleri sonradan buradan silmeyi bilmiyorum o yüzden albümüme ekliyorum.

Kızı almaya okula gideceğim için şimdi çıkıyorum, akşam görüşmek üzere.. Sevgiler..

**** Arkadaşlar yukarıdaki mesajı buluşmadan gelir gelmez yazdım, tam gönderiyordum yardımcım modemin fişini çekmiş, kaldım kabak gibi. Çıkmak zorundaydım yeni geldim hemen mesajımı kurtardım, resimlerimi de yükledim :))

Ben haftasonları gidebilirim bir hafta sonu ayarlayalım.

herkese hayırlı geceler kızzlaar..
Yarın büyük gün.hem 2. Kan testimi yaptıracagm.inş dış gebelik falandeğildir.hemde kardesimi uğurlayacagım..

Yarın büyük gün.hem 2. Kan testimi yaptıracagm.inş dış gebelik falandeğildir.hemde kardesimi uğurlayacagım..
İnşallah canım kardeşin güle güle gitsin gesin sende içini ferah tut inşallah rakamın yükselmiştir sakın olumsuz olma.

yaa belki biraz açık seçik bi konu olucak ama napiim burda neredeyse hepimiz aynı dertten muzdaribiz:)

göğüslerim( çok büyükler yaa emzirmeden sonrada bayağı bi sarktı
şu anda kullandığım sütyen ile yaklaşık 7 sene önce tanıştım. bundan önce o kadar çok sütyen denedim okadar bıkmıştım ki bu konudan. kim neyi söylese hoop hemen deniyodum ama bu ne yaa bumuymuş diyip yine pişman oluyordum.
ama bana bunu önerenden Allah razı olsun diyorum hala bilmiyorum isim vermek doğru değil sanırım reklam oluyormuş:) merak edenlere özelden yazabilirim herhalde sakıncası yoktur

ama asıl diyeceğim göğüslerimi nasıl küçültür ve sıkılaştırırım. ne gibi bi egzersiz önerirsiniz? çünkü ne kadar zayıflasamda göğüslerimin iriliğinden hiçbir zaman zarif bir görüntüm olmuyor

hadii yardımcı olun(

offf yalnız sarma yapmaktan nefret ediyorum ya kaç saattir uğraşıyorum bi de tatlı yaptım yarın akşam iş arkadaşlarım geçmiş
olsuna gelecekler baya da kalabalık oluruz off yoruldum ama yaa neyse inşallah değmiştir
akşam işten gelince bi mutlu oldum ki . eşimle aynı kilodaydık hatta ben 96 o 95 idi benimle birlikte o da dikkat ediyordu o da verdi biraz
üstümü değiştiriyordum çık bakayım hatun şu tartıya dedi ve tartı 88,2 gösterdi oy oy uçtum havalara .ne yalan söyleyeyim bayadır ne spor var ne yediklerime dikkat ediyorum ama vermişim ve ben çok sevindim .........

Çook güzelsiniz hele çocuklar bayıldım ikiside çok şeker maşallah..Çok pozitifsin fotolarında,gözlerinin içi gülüyor..
hep mutlu ol ve gül.:)
O senin güzelliğin Yena'cığım :)) Teşekkür ederim güzel sözlerin, iyi dileklerin için..
................ ben çatladım ortadan ikiye bi tarafım uçtu gitti tutamadım
sayende birden 50 kiloya düştüm olleeeyyyy :)))
Nazar etme ne olur, çalış senin de olur Bir sonraki buluşmaya gelmezsen daha beter çatlatırız seni, ona göre

mrb lar ben geldimm ama hasta geldim 21 yıldır ağrımayan boğazımın bir tarafı ağrıyor ....
Geçmiş olsun canım

Nasıl heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum canım, herşey gönlünce olur umarım. Yalnız sebep yokken aklına olumsuz şeyler getirip yersiz endişelenme, tersine pozitif düşün, herşeyin yolunda gideceğine kalpten inan. Dış gebelikler, düşükler, kromozom anomalileri vb. sanıldığının aksine yüzdesel olarak çok fazla görülmez. Bunları aklına getirme, her şey çok güzel olacak inşallah.

Şimdiii azıcık buluşmamızın detaylarını yazayım. İlk mesajımı yazarken iftar saati gelmemişti, detay vermemiştim.

Beyza ile Kadıköy'de şahsımın savrukluğu sebebiyle azıcık rötarlı buluştuk. Çiya'da otlarla, diyete uygun miktarda etle ve güneydoğu mutfağından salatalarla bezeli bir yemek yedik, güzel sohbet ettik. Beyza zaten işin kompetanı olmuş, gözüyle bile ölçüp biçiyor yediklerini, sonra çarşıda kısa bir tur atıp minik bir dükkanda damla sakızlı türk kahvelerimizi içtik. Ohh koyu kahveler, yanında koyu sohbet.

Çarşıda turşu, kavrulmuş leblebi, kahve kokuları arasında gezdik, ıncık-cıncık satan yerlere girip çıktık bir şeyler aldık. Sıkı yürüyüşle (harbi sıkı mesafeydi yalnız) Beyza'nın arabasına ulaştık, sağolsun beni evime kadar da bıraktı. Ortak noktamız diyet-kilolar, onlardan konuşuruz daha çok diye düşünmüştüm; sıra bile gelmedi. Böyle keyifli bir öğleden sonra geçirdik.

Eylül ayında herkesin katılabileceği büyük bir buluşma yapmayı şimdi daha da çok istiyorum :))

Epeydir geçmişi okuyamıyordum, o yüzden pek uzun oldu kusura kalmayın artık :)))

Aynı dertten bende muzdaripim leslie 3 mile çok işe yarıyor.Bana özelden mesaj at bende bir gidip bakıyım.

İyi geceler hanımlar.....
Ne güzel buluşmalar,kaynaşmalar oluyor topiğimizde.Maaşallah demeliyim.....

Menümü yazayım.

İFTAR: 1 hurma+1 dilim pide+1 tabak yaz türlüsü+biraz peynir ve 2-3 çay kaşığı kadar reçel...

ARA: Küçük bir salkım üzüm.

SAHUR:2 ızgara köfte+1 yumurta ile menemen+1 dilim pide +domates ve peynir yemeyi planlıyorum.Belki 3-4 küçük dilim kavun yiyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…