- 8 Haziran 2011
- 438
- 0
- 36
mrb lar ben geldimm ama hasta geldim 21 yıldır ağrımayan boğazımın bir tarafı ağrıyor bademciklerimi ortaokulda aldırmıştı babam o gün bugündür hiç ağrı nedir bilmezdim ilk kez aağrıyor oysaki soğuk filan da içmedim ama nazar değdi nazar yemeklerim çok beğenildi yengemin nazarı değdi ne güzel olmuşlar dedi ddurduuuu maşallah demedi ben annem var diye yemek yapmazdım dün hemen hemen bütün yemekleri ben yaptım(ama 1 kase sütlü tatlı dışında bişi yemedim) herkes çok beğendi ama sabaha kalkamadım sol tarafım kilitlendi resmen kulağım falan hastaneye gitmeye bile kalkamadım akşama bişiler yaparım inş ıhlamur demler içerim neyse herkesi kocaman öptm
cnm dün gece net gitti tekrar da girmedim şimdi gördüm bir yazdım kayboldummmisafirler iyi di akşam yemeği yedik dayımlar köyden gelmişlerdi teyzemin de ev uzaktı sahuruda birlikte yaptık yattık sabah gitmişler ben uyuyordum ölü gibi hastalandım sahurda başladı boğazım ağrıyor sol tarafım bademciklerim de yok 21 yıl olmuş ilk kez ağrıyor kötüyüm yanii
çok geçmiş olsun semiranım. ılık ballı süt iç azıcıkta zencefil koy . Allahın izniyle iyi gelir canım
rutin konrol ve elektirikli arabamiz yenileniyor bu gun denedik super ben ve kizim cok rahat edecez insallah
hayırlı olur rahat rahat kullanır inşaAllah kızın. sizede rahatlık olur inşaAllah
ayse_c52 seni anliyorum canim bende hareketsizdim ev isleri çoluk çocuk disinda inanirmisin arkadaslarla yuruyuse çiktigimda bikaçgun kendime gelemedim anaaamm yerimden kalkamadim hamladim ayaklarim su topladi valla oturdugum yerde kaliyodum alisana kadar boyleydi ama pes etmedim çiktim yuruyuslere ayaklarimi tuzlu suda beklettim olmadi terlik giydim oda olmadi valla çiplak ayak yurudum bazen (zemin duzdude ondan) ama simdi çok sukur alistim yuruyuslerim çok zevkli geçiyo 1saat yuruyorum gunluk ramazanda bile kizi uyutuyorum buyuk oglana birakiyorum kuçuk oglani aliyorum yanima ille yuruyorum+leslie yapiyorum hergun olmasada ve kol ve karin egzersizleri yapiyorum gunluk 15dk valla oruç oruç bunlari yapabildigime ben bile inanamiyorum bende bi enerji var bumubarek gunde ALLAH ima sukur onceden hep kilo alirdim ramazanda ama bu ramazan kilo veriyorum dayanamayip tartiliyorum her 2gunde -500 goruyorum normalmi acep cuma supriz yapabilirim sanada yurumeni tavsiye ederim ayse kosu bandinda var sanirim daha ne bende disari çikamasan kosu bandinda yapiyorum eger sIkIliyorsan yaparken muzik esliginde yap ben çocuklarin oyun odasina koydum bide 52 kiloluk resmimi astim duvara baka baka yuruyorum bende 3çocuk var kv uzakta annem turkiyede kimse yok birakacak yinede 3çocukla çabaliyorum senin isin daha kolay aslinda
keske biraz çabalasan eminim guzel sonuçlar alirsin yuruyus gibisi yok valla tavsiye ederim
benden 20kilo gitti nerdeyse yuruyus sayesinde geçen arkadasim izinden dondu (1.5ayligina gitmisti)beni gorunce sok oldi kizcagiz çok zayiflamissin diyor
valla bu sozleri duymak çok guzel verdikçe veresi geliyo insanin kizim emmeyi birakinca yemeyi azaltmayi dusunuyorum ozaman daha iyi olur
seni çok uzun zamandır o kadar taktir ediyorum ki. kaç defadır da söyliicektim hep unuttum:) gerçjkten hem sporun bol gidiyor hem güzel besleniyorsun. ne az ne çok
@LEAH
@UMUTT
beyza bu gidişle sen bütün topiği fethediceksin:)
@AYŞEEE kız çabuk düzel bak kıskanıyorum bizde buluşup havamızı atalım
bak ben senden haber bekliyorum ona göre
ayyy bilseniz şurda dipdibe oturuyoruz yaa:)
yoksa benide mi erkek sanıp korkuyosun:))))