Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umut maşallah canım çok güzelsin yavrularınada kocaman bir:nazar:çok tatlılar

bu arada leahla buluşmuşsunuz çok güzel fotolar her zaman bugünki gibi mutlu olun gülün inşallah...

Bu 3 gündür midemdeki sorun yüzünden ne yedim ne yemedim anlayamadım açıkçası.Moralim çok bozuk sanki hiç kilo veremiycem gibi hissediyorum,utanmasam ağlıycam :KK43:((

yaa belki biraz açık seçik bi konu olucak ama napiim burda neredeyse hepimiz aynı dertten muzdaribiz:)
........ göğüslerimi nasıl küçültür ve sıkılaştırırım. ne gibi bi egzersiz önerirsiniz? çünkü ne kadar zayıflasamda göğüslerimin iriliğinden hiçbir zaman zarif bir görüntüm olmuyor:KK43:
hadii yardımcı olun:KK43:(

Benim eskiden de vücuduma göre büyüktü göğüslerim, ergenlikten beri çektiğim bir konu yani. Ama o zamanlar güzeldiler en azından :)) Epey araştırmıştım bu konuyu, Zuhal (dilencii) daha iyi bilir sanırım ama göğüs bölgesi için özel egzersizler var. Bunlar düzenli ve uzun zaman, özellikle de hoca eşliğinde yapıldığından gözle görülür fayda sağlıyor, duş-masaj ve toparlayıcı sutyenlerle de desteklenince iyi bir sonuç ortaya çıkar. Ama ne yazık ki göğüs derisi çok ince olduğundan, dokular da fazlasıyla bozulduğundan tam bir toparlanma ancak estetik ameliyatlarla olabiliyor. Örneğin göbekte sporla, LPG ile, mezoterapiyle vb.çok başarılı sonuç alınırken göğüste başarı oranı daha düşük.

Estetikle de göğüs küçültme T şeklinde iz bırakarak yapılıyor ne yazık ki, dünyanın her yerinde böyle. Üstelik çok zor bir ameliyat, büyütme gibi sık yapılan bir şey değil. Yeni araştırmaya başladığım göğüs liposuction'ı diye bir şey var, kesi yapılmıyor, aynı gün eve dönülüyor, çok daha fazla ilgimi çekti benim :) Bendeki bilgiler şimdilik böyle, yeni bir şeyler öğrenirsem paylaşırım.

Herkese iyi geceler, huzurlu uykular, keyifli sahurlar..

O senin güzelliğin Yena'cığım :)) Teşekkür ederim güzel sözlerin, iyi dileklerin için..

Nazar etme ne olur, çalış senin de olur :KK1: Bir sonraki buluşmaya gelmezsen daha beter çatlatırız seni, ona göre :KK66:

Geçmiş olsun canım

Nasıl heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum canım, herşey gönlünce olur umarım. Yalnız sebep yokken aklına olumsuz şeyler getirip yersiz endişelenme, tersine pozitif düşün, herşeyin yolunda gideceğine kalpten inan. Dış gebelikler, düşükler, kromozom anomalileri vb. sanıldığının aksine yüzdesel olarak çok fazla görülmez. Bunları aklına getirme, her şey çok güzel olacak inşallah.

Şimdiii azıcık buluşmamızın detaylarını yazayım. İlk mesajımı yazarken iftar saati gelmemişti, detay vermemiştim.

Beyza ile Kadıköy'de şahsımın savrukluğu sebebiyle azıcık rötarlı buluştuk. Çiya'da otlarla, diyete uygun miktarda etle ve güneydoğu mutfağından salatalarla bezeli bir yemek yedik, güzel sohbet ettik. Beyza zaten işin kompetanı olmuş, gözüyle bile ölçüp biçiyor yediklerini, sonra çarşıda kısa bir tur atıp minik bir dükkanda damla sakızlı türk kahvelerimizi içtik. Ohh koyu kahveler, yanında koyu sohbet.

Çarşıda turşu, kavrulmuş leblebi, kahve kokuları arasında gezdik, ıncık-cıncık satan yerlere girip çıktık bir şeyler aldık. Sıkı yürüyüşle (harbi sıkı mesafeydi yalnız) Beyza'nın arabasına ulaştık, sağolsun beni evime kadar da bıraktı. Ortak noktamız diyet-kilolar, onlardan konuşuruz daha çok diye düşünmüştüm; sıra bile gelmedi. Böyle keyifli bir öğleden sonra geçirdik.

Eylül ayında herkesin katılabileceği büyük bir buluşma yapmayı şimdi daha da çok istiyorum :))

Epeydir geçmişi okuyamıyordum, o yüzden pek uzun oldu kusura kalmayın artık :)))

zaten güzel hatta harika bir gün geçirdiğiniz gülücüklerinizden belli:KK66:
çok tatlı çıkmışsınız yaa bu arada yavrucukların ve ailende çok güzel:KK66: kocaman bir MAŞAALLAH BAREKALLAH diyorum:KK66:

eylüldeki buluşmaya ise kesin kez eveeeeettttt diyorum:)
Aynı dertten bende muzdaripim leslie 3 mile çok işe yarıyor.Bana özelden mesaj at bende bir gidip bakıyım.

yazdım hayatım kesin ama kesin dene .. bi daha başka hiç bir çamaşırı kullanmazsın:KK66:
leslie 3 mill işe yarıyor demişsin ama orda hiç göğüs çalıştırıcı hareket dikkatimi çekmedi??

İyi geceler hanımlar.....
Ne güzel buluşmalar,kaynaşmalar oluyor topiğimizde.Maaşallah demeliyim.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Menümü yazayım.

İFTAR: 1 hurma+1 dilim pide+1 tabak yaz türlüsü+biraz peynir ve 2-3 çay kaşığı kadar reçel...

ARA: Küçük bir salkım üzüm.

SAHUR:2 ızgara köfte+1 yumurta ile menemen+1 dilim pide +domates ve peynir yemeyi planlıyorum.Belki 3-4 küçük dilim kavun yiyebilirim...

iyi geceler ablacımm:KK66:
menülerin süper valla bi de yürüyosun sana varya kocaman bravo yani:KK66:
örnek alıyorus seni örnek:KK66:

Son düzenleme:
Sarıcivcivcim kol ve sırt hareketleri bende çok işe yaramıştı göğüsler için bu rada mesajını aldım benimde o marka bütün korsem var gerçekten muhteşem sanki üstünde yok gibi ve inanılmaz inceltiyor çok iyi bir para ödedim zamnında ama değermiş.
Efsunlu canım çok geçmiş olsun mide için saraçoğlu yudum yudum süt için diyordu.

Herkeze iyi aksamlar kizlarramazan dolayisiyla ben hic spor yapamiyorum artik zaten cok yapamiyodum ins artilarla kapatmayiz ramazani

Benim eskiden de vücuduma göre büyüktü göğüslerim, ergenlikten beri çektiğim bir konu yani. Ama o zamanlar güzeldiler en azından :)) Epey araştırmıştım bu konuyu, Zuhal (dilencii) daha iyi bilir sanırım ama göğüs bölgesi için özel egzersizler var. Bunlar düzenli ve uzun zaman, özellikle de hoca eşliğinde yapıldığından gözle görülür fayda sağlıyor, duş-masaj ve toparlayıcı sutyenlerle de desteklenince iyi bir sonuç ortaya çıkar. Ama ne yazık ki göğüs derisi çok ince olduğundan, dokular da fazlasıyla bozulduğundan tam bir toparlanma ancak estetik ameliyatlarla olabiliyor. Örneğin göbekte sporla, LPG ile, mezoterapiyle vb.çok başarılı sonuç alınırken göğüste başarı oranı daha düşük.

Estetikle de göğüs küçültme T şeklinde iz bırakarak yapılıyor ne yazık ki, dünyanın her yerinde böyle. Üstelik çok zor bir ameliyat, büyütme gibi sık yapılan bir şey değil. Yeni araştırmaya başladığım göğüs liposuction'ı diye bir şey var, kesi yapılmıyor, aynı gün eve dönülüyor, çok daha fazla ilgimi çekti benim :) Bendeki bilgiler şimdilik böyle, yeni bir şeyler öğrenirsem paylaşırım.

Herkese iyi geceler, huzurlu uykular, keyifli sahurlar..

evet benimde oldum olası göğüslerim bööleydi ama emzirmeden sonra sarktı bide:KK43:(
zaten yer çekimine hiçte karşı durabilicek güçte değillerdi:)

yaa resmen omuzlarımda çökme var:KK43: sütyen askısının geldiği yer bööle ovalar,vadiler gibi inişli çıkışlı:))

yeni bişey öğrenirsen beklerim evet:KK66:
bu arada eski zaman resimlerine de baktım çok hoş bir hanımsın sen:KK66:

en iyisi bende uyiiim eşimi yatıralı 1 saat oldu:) bende uyiim da 3 buçuk gibi geri kalkarım artık:KK66:
hadi hoşçakalın. hayırlı geceler, hayırlı sahurlar dilerim hepinize:KK66:

İyi geceler herkese,
nasiliz arkadaslar?

Ben iyiyim oglum annem kardesim iki oglu tayilde devam. Oglum alisti iyice( masallah) ortama. Denize gittihimizi bile anliyor ve mutlu. Yurumuyor ancak evde tutuna tutuna her yere gidiyor. Yakin heralde yurume. 15-16. Ayda bu is tamam. :))))
Brnim kilo isi tuhaf her sabah tartiliyorum ama 90 altini hic goremedim. Hayirlisi. Dun bayaa yurudum de. Her gun 30 dk yuzuyorum. Ama bilemedim. Yemeye dikkat edemiyorum sanirim. Neyseee.

Umuttt ve leah,
Ben ciyayi biliyorum 10 sene olmustur belki. Hatta yoresel yemekler yiyip menengic ( boyle yazilmiyor olabilir) kahvesi icmisligim var. Kadikoy de lise 1 i okumustum bak oda geldi aklima moda kiz lisesi. Neyse bir daha bendeee isteremmm. Fotodan pozitif enerjiniz tasmis resmen. Ben bu topikte yalnizz sanal alemde kalmayacak dostluklarin temellendigini dusunuyorum. O yuzden bu kilo saglikli beslenme savasinda basarisiz olacagimizi sanmiyorum.

evet Cnm 10gun felan kalcaktik belki ama cumaya belki eve doncem insallah iste hastanedeyim diye stresden kurtulamadim mideme ondan krampflar giriyormus :KK14:

Canım yaaa..( Geçmiş olsun...

Bu 3 gündür midemdeki sorun yüzünden ne yedim ne yemedim anlayamadım açıkçası.Moralim çok bozuk sanki hiç kilo veremiycem gibi hissediyorum,utanmasam ağlıycam :KK43:((

Moralin bozulmasın lütfen..Dikkat ettikten sonra az veya çok gidecek kilolar..

Ben çıkıyorum hanımlar hepinize bol muhabbetler iyi geceler.

banu nasılsın..??

Umuttt ve LEAH nasıl mutlusunsuz öyle.. Yaramaz kız çocukları gibisiniz..:KK1:

Güzel ve zayıfsınız resimde..LEAH sanırım yanmışsın bronz ten daha bir yakışmış..

Mutlu evet menengiç doğru yazdın ben bayılıyorum o kahveye..

Kışın ev taşıdıktan sonra doğu gezisi yaptık biz..Ucuz biletler bulmuştuk..:)) antepten almıştım menengiç kahve nar ekşisi vs..

Son düzenleme:
sarı clvcivim bende aynı dertle boğuşuyordum ki senelerdir k.m markasının şahane bi südyeniyle tanıştım.40 liraya aldım 2 yıl önce hala taş gibi ve devamlı yıkıyorum takıyorum.benimde omuzlarımda çukurlar oldu malesef.çok zor bişey.şuan 42 beden kıyafeti giyebilecek gibiyim fakat o koca memelerden örtülmüyolar.dediğim markada göğüs altı ve meme ayrı ölçülüyo.yani ben 75 DD kullanıyorum.gögüs altım 75 oluyo.baya ince kalıyo.memelerde DD.tam bi felaket yani.ama ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim

Beyzuşum bugün nasılsın canım..Hormonlar ne durumda.Seni düşündüm umarım daha iyidir diye..

Bizde gittik doktora bugün kulaklarında problem görünmüyormuş solda sinüzit akıntısı var muhtemelen o ağrı yapıyordur dedi..Damla ve antibiyotik aldık ama hap yutamıyor kızım..Akşam ağladı resmen yarım saat uğraştık.:)

biumut kardeşin güle güle gidip gelir inşallah...

Son düzenleme:
Beyzuşum bugün nasılsın canım..Hormonlar ne durumda.Seni düşündüm umarım daha iyidir diye..

Bizde gittik doktora bugün kulaklarında problem görünmüyormuş solda sinüzit akıntısı var muhtemelen o ağrı yapıyordur dedi..Damla ve antibiyotik aldık ama hap yutamıyor kızım..Akşam ağladı resmen yarım saat uğraştık.:)

İyiyim YENACIĞIM, sağol birtanem...Hormonlar yatıştı galiba....:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Kızının çok önemli bir şeyi olmamasına sevindim; çok zordur kulak ağrısı.Canım benim; ne zorlanmıştır yavrucak..

İnşallah iyileşmiştir artık..

Starda bir tartışma programı var.Dini konularla ilgili.Hocalar birbiryle ters düşüyorlar bazı konularda...Bazı konularda biri ak diyor diğeri kara...Ne yapmak istiyorlar ...

Anlamaya çalışmıyorum;biliyorum ki dini konularda kafa karıştırmaya çalışıp;halkı cahil bırakmak birtakım kişilerin işine geliyor...Bu nedenle anlamaya çalışmıyorum sadece kafa göz gireceklermi onu merek ediyorum....
Bu yüzden de topiğe pek yazamadım;kötüyüm zannetme..İyiyim canım......

hoşçakalın arkadaşlar ben çıkıyorum bişiler atıştırıp yatacagım çok yorgunum ve sabah mesai var :KK43:
görüşmek üzere...

İyiyim YENACIĞIM, sağol birtanem...Hormonlar yatıştı galiba....:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Kızının çok önemli bir şeyi olmamasına sevindim; çok zordur kulak ağrısı.Canım benim; ne zorlanmıştır yavrucak..

İnşallah iyileşmiştir artık..

Starda bir tartışma programı var.Dini konularla ilgili.Hocalar birbiryle ters düşüyorlar bazı konularda...Bazı konularda biri ak diyor diğeri kara...Ne yapmak istiyorlar ...

Anlamaya çalışmıyorum;biliyorum ki dini konularda kafa karıştırmaya çalışıp;halkı cahil bırakmak birtakım kişilerin işine geliyor...Bu nedenle anlamaya çalışmıyorum sadece kafa göz gireceklermi onu merek ediyorum....
Bu yüzden de topiğe pek yazamadım;kötüyüm zannetme..İyiyim canım......

İyi olmana sevindim canım.:))

Ben dini konularda tartışmalarına anlam veremiyorum açıkçası..Sonuçta belli değilmi herşey..
Dediğin gibi kafa karıştırmak gündemi değiştirmek..

Son düzenleme:
İyi olmana sevindim canım.:))

Ben dini konularda tartışmalarına anlam veremiyorum açıkçası..Sonuçta belli değilmi herşey..
Dediğin gibi kafa karıştırmak gündemi değiştirmek..

Aynen öyle canım....Herkes kendi derdinde..Çıkar için her şeyi kullanıyorlar....

ZEYNEP,

Nasılsın canım...Hoş geldin....

Bugün iftar mönüm makarna,börülce salatası,1 kase vişne hoşafı idi.:)

Sahurda kahvaltı düşünüyorum..dün müsli+süt le kapadım sahuru..sanki günlerdir kahvaltı etmemişim gibi oldum..:)

Yarın yine iftara davetliyiz..dikkat etmeye çalışacağım elimden geldiğince.:) Şimidiye kadar iyiydim bugün tartıldım ve eksi görünce ağlayacaktım az kalsın..Sonrada dedimki ey nilüfer kulu bu rakamları sürekli görmekten sıkılmadınmı hııı kızdım kendime çok..:KK57:

X