kızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif
Biumut, abla tavsiyesi, kesinlikle kazaya birak...ya da kefaretini ode... 47 aydan sonra hamile kalmissin, hicbir risk almana gerek yok bence..
Annelik oyle bisey ki, Allah korusun en ufak bir aksilik olsa, kendini suclarsin, yer bitirirsin....
kıııızzzzllllllaaaarrr
idrar testimde 2 çizgi şuanda kanverdim onu bekliyorum...hamilemiyim ben neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah kendine dikkat et.kızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif
Geçmiş olsun çok olmuş ya bol bol sıvı alıyolardır inşallah.Arkadaslar soran herkese tesekkurler. Ama ishaller kotuye gidiyokizi dra gosterricem, reflor fayda etmiyor ve cumadan beridir ishal... Bu sicakta cok oldu artik...
Neyse ki cocuk dru komsumuz..
Afiyet olsun canım inşallah 1 dilimle kalmışsındır.beyzaa çok saol yaa hızır gibi yetştin derler ya ayynen ööle oldu:) hiç dikkat etmemişim şimdiye kadar kaç dk da piştiğine:) annemlerde bugün bi davetteler rahatsız etmek istemedim.. eşimin canı börek istemiş. kayınvalidem peynirli soğanlı maydonozlu kırmızı biberli yapiodu ondan istedi bende tepsinin yarısını öyle yarısınıda soğanlı kıymalı patatesli karabiberli yaptım:) ama şööle düşündüm iftarda önce 1 lt su içerim sonra 2 hurma yerim böylece iştahım bayaa bi kesilmiş olur:) bende 2 küçük dilim yerim sadece:) yada duruma göre belkide 1 dilimde tıkanırım:) İNŞAALLAH:)
aaa bide dünden cacığım vardı kabaklı ve salatalıklı onuda yersem kesin 1 dilimle doyarım:)
Afiyet olsun canım inşallah 1 dilimle kalmışsındır.
Bu sıcaklarda pazara gitmek zor bende çok severim ama cesaretim yok.Arkadaşlar merhaba.
Bugün Salı PAzarı'na gideyim dedim epeeeeey uzun bir aradan sonra. Bu sıcakta beni aştı. Ya benim tezgah tezgah dolaşma hevesim bitmiş ya Salı Pazarı bitmiş ya da günümde değildim. Sonra da yardımcım çocukları Optimum'a getirdi, bıraktı, onlarla orada uğraştım, o sırada regl oldum filan. Öldüm bittim yani.
Geçmişi okuyamadım çok fenayım, amaaa bu sayfada çok güzel bir haber gördüm. Biumut çok çok tebrik ederim, çok sevindim. Beyza mesajında kızın için kusuyor demiştin ama dünden beri topiği okuyamadığım için anlamamışım, çok geçmiş olsun.
Yarın Beyza ile buluşmaya enerjik gidebilmek için erken yatmayı düşünüyorum hepinize iyi geceler, güzel uykular..
Aynen bende hep birilerinin arkasına saklanıyorum şöyle zayıflasam gönlümce bir resim çektirsem ne çok isterim ahhh.Aaaa yazmayı unuttum. Nihayet albümüme resim ekledim arkadaşlar, eski resimlerinden de albüm yaptım çok komik oldu :)) Hani anneannelerimiz, teyzelerimiz gösterir ya siyah beyaz resimleri "aaah ah evladım, eskiden bana afet-i devran Mualla derlerdi" filan diye anlatırlar. "eski çamlar bardak oldu teyzecim" diyerek dinleriz. İşte öyle hissettim kendimi, yaşlanmış da eski gençlik (normal kilodaki gençlik) resimlerini sergiliyor gibi :))
Tombiş resimlerim çok azmış ve hep birşeylerin (en çok da çcukların) arkasına saklanaran çektirmişim resimleri. Albümleri didiklerken bunu fark ettim. :)
Kan testim pozitif
canım babacığına çok geçmiş olsun benim bildiğim çok iyi bir ortopedi doktoru biliyorum özel çapa hastanesindeydi hala ordamı bilmiyorum çapa da millet cad googlee arat özel çapa hastanesi diye doktorun adı rıza ferruh ilter cep numarası var bende eğer istersen özelden yazabilirim..
kıııızzzzllllllaaaarrr
idrar testimde 2 çizgi şuanda kanverdim onu bekliyorum...hamilemiyim ben neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kan testim pozitif