Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben çıkıyorum kızlar herkese hayırlı iftarlar diliyorum
yrna kadar iyi bakın kendinize
allaha emanet olun :)))

gecmis olsun cnm

Cnm veremiyorum diye üzülüyosun ama sen tatlilardan uzak kalamiyosun anladigim kadarixla esin tazli yemiyosa onunda etkisi vardir daha kolay vermesinde tsbi erkeklerin daha cabuk verdigini hepimiz biliyoruz nedir bu kadinlarin sanssizligi ya

tam tersine ömrümde tatlı aramamışımdır regl günlerinde belki çikolata veya sütlaç vs onun dışında hiç aram yok.ben hamur işinden uzak kalamıyorum.ama başladığımdan beri kendimi onlardan da çektim belki nefsim körlensin diye ufak bi parça ile sınırlıyorum kendimi.eşim tatlı ve çerez delisi.evde tatlı yoksa gecenin bi yarısı puding yaptırır o derece.yemek yemez abur cubur yer.kilo vermesinde bunları bırakması etkili oldu.sadece dondurma yiyo artık :nazar:
yaw bide beni kızıdıryo neymiş eskiden az yediği gün 1 kilo verirmiş pehhh!:63: :KK9: göstercem ben ona
ahh ya kendime söz verdim ne olursa olsun isterse hiç kilo vermiyim bu benim hayat tarzım olacak artık eskisi gibi olmıcam diye de iddaya girdik o işi bozuyo böle giderse 1 ay sonra hedefine ulaşacak :44::KK75:

saol cnm eşim patlıcan musakka istiyomuş öyle diyo beyimiz eee napalım el mahkum onun istediğini yapıcaz

saol cnm benim allah razı olsun yrn alırım akşam eczaneye gitmem biraz zor olucak ama bakarım yinede çok saol

eniştemde biliyor ağzının tadını bende çok severim patlıcanın her türlüsünü :)

tam tersine ömrümde tatlı aramamışımdır regl günlerinde belki çikolata veya sütlaç vs onun dışında hiç aram yok.ben hamur işinden uzak kalamıyorum.ama başladığımdan beri kendimi onlardan da çektim belki nefsim körlensin diye ufak bi parça ile sınırlıyorum kendimi.eşim tatlı ve çerez delisi.evde tatlı yoksa gecenin bi yarısı puding yaptırır o derece.yemek yemez abur cubur yer.kilo vermesinde bunları bırakması etkili oldu.sadece dondurma yiyo artık :nazar:
yaw bide beni kızıdıryo neymiş eskiden az yediği gün 1 kilo verirmiş pehhh!:63: :KK9: göstercem ben ona
ahh ya kendime söz verdim ne olursa olsun isterse hiç kilo vermiyim bu benim hayat tarzım olacak artık eskisi gibi olmıcam diye de iddaya girdik o işi bozuyo böle giderse 1 ay sonra hedefine ulaşacak :44::KK75:

ne güzel ya hiç aramıyorsun demek, herkesin handikapları farklı işte ,seninde hamurişi demek :)

ne güzel ya hiç aramıyorsun demek, herkesin handikapları farklı işte ,seninde hamurişi demek :)

tatlı sevmeyenlere hep imrenerek bakmışımdır... oruçluyum canım sadece tatlı istiyor... tatlı bağımlısıyım resmen tatlıyı tamamen hayatımdan çıkarsam daha kolay olacak kilo vermek...

tatlı sevmeyenlere hep imrenerek bakmışımdır... oruçluyum canım sadece tatlı istiyor... tatlı bağımlısıyım resmen tatlıyı tamamen hayatımdan çıkarsam daha kolay olacak kilo vermek...

az önc şu gürkan kubilayı izliyordum ve adam listelerinde asla çikolataya yer vermediğini söyledi, insülin direncini artırıyo ve zayıflamayı zorlaştırıyormuş :KK43:((
yapmamız gerekeni biliyoruz ama neden yapamıyoruz...
bir keresinde ya okudum ya izledim tam bilemiyorum eğer 1 ay kadar süreyle çikolata yenmezse aranmıyormuş, ben bağımlıyım sanırım şu sigara içenler gibi bende bundan vazgeçemiyorum ,ama geçmem gerek bir an önce ,çünkü hiçbir şeyim olmuyor ve durum beni daha çok üzüyor, tercih yapmam gereken şey önce eski 38 beden kıyafetlerim olacak, hatta en sevdiğimi gözümün önüne koyup ona girmeye çalışacağım, tabi bunun için bebeğim 6 ayını dolduracak ilk 6 ay kesinlikle süt vereceğim bu 6 aylık süreçte 5-6 kilo bana yeter, sonra gelsin liste diyetler, yaza kadar bende o programa çıkanlar gibi olmak istiyorum, artık bıktım ya alışveriş bile yapamıyorum ,hiçbir şeyi yakıştıramıyorum, bir kadının en sevdiği şeyden yoksunum ,bunlar çikolatadan daha değerli geliyor artık, ha bu hiç yemeyeceğim demek değil canım ne zaman isterse ,hangisini isterse yiyeceğim kaçamak yapacağım, belki zamanla onu bile yapmam değil mi :)

kızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif

ALLAH tamamina erdirsin canim çok sevindim inan ne yasadigini anliyorum biliyosun benim kardesimde bekliyo buguzel haberi 5yildir insallah tum bebek bekleyenlere nasip olur buguzel duygu, AMiiiiiinnnnnnnn
dikkat et kendine canim

Son düzenleme:
Kan testim pozitif

yaaa çok duygulandım gözlerim doldu flan bana noluyosa :kk77: çok sevindiim hayırlı olsuuun Allah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :KK19:

Biumut, tamamina ersin insallah arkadasim.... 8 ay sonra biz gene burda oluruz heralde...bekleriz..

Arkadaslar soran herkese tesekkurler. Ama ishaller kotuye gidiyo:KK43: kizi dra gosterricem, reflor fayda etmiyor ve cumadan beridir ishal... Bu sicakta cok oldu artik...
Neyse ki cocuk dru komsumuz..

herkese çok teşekkür edrm umarım saglıklı bi gebelik olur.demekki neymiş kilo düşmanmış.hem niye 8 ay sonra geleyim ki ayrılmayı düşünmüyorum topikten tabi siz beni atmazsanız,bi sorum daha olacak.oruç tutmamalımıyım.diyetimi nasıl degistirmeliyim:))))

canım bu arada sana ve yavrularına geçmiş olsun

Son düzenleme:
Kan testim pozitif

herkese çok teşekkür edrm umarım saglıklı bi gebelik olur.demekki neymiş kilo düşmanmış.hem niye 8 ay sonra geleyim ki ayrılmayı düşünmüyorum topikten tabi siz beni atmazsanız,bi sorum daha olacak.oruç tutmamalımıyım.diyetimi nasıl degistirmeliyim:))))

canıııımmm hayırlı olsun inşaAllah.. ço duygulandım yaa çok sevindim bak Rabbim size bazı imtihanlar verdi evet ama siz bunlara göğüs gerdiniz ve imtihandan başarı ile çıktınız çok şükür:KK66: işte bu da mükafatınız:KK66:

oruç konusunda şöyle söyliim hayatım:KK66: benim çok iyi bir doktorum vardı. yaniii nasıl diyim bi çok doktorun hocasıymış meğer bi kere kızmıştım. doktor değişicektim sonra her gittiğim yer oooo o bizim hocamızdır ne diyosa doğrudur demişti:) düşün ben onlara müşteri olmak isterken yine de onu övmüşlerdi bana hemde 4 doktora gitmiştim. neyse işte doktorum oruç tutmamda hiçbir sakınca olmadığıını söylemişti. be full tutmuştum. ama mutlaka hemen çok iyi bir hekim bul ve o senin tüm değerlerine göre sana söyler ne yapman gerektiğini:KK66: canım benim çok sevindim yaa aman herşeyine dikkat et de başka bi sıkıntı çıkmasın:KK66:

kızlar yaa acil cevap veriin:) sodalı börek ortalama kaç dk da pişer ona göre iftara yetiştiricem ya:KK66:

lütfen hemen cevap veriiin:) ufff topikte de kimse yok yaaa:KK43:(

sağlıklı bir gebelik için yemene içmene dikkat etmek zorundasın, folik asit almak zorundasın, yazık ki yaza geldi ilk ayların ve ramazan olması durumu zorlaştırıyor ,benimde geçen yıl öyle olmuştu ve bende tutamamıştım, yani ekimde -kasımda belki tutulabilir günler falan kısa ama yazın tutmasan iyi olur bence yinede ben yaparım dersen tutabilirsin tabi ama inan bebişin sağlıklı olması daha ağır basacak :)) nasılsa ödersin borcunu ....
yeme kısmına gelince iki kişilik yiyeceksin ama abartmadan tabi ilk dönemler ceviz falan mutlaka ye, diğer fındık badem gibi yemişlerde olur....

X