Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmis olsun cnm
Cnm veremiyorum diye üzülüyosun ama sen tatlilardan uzak kalamiyosun anladigim kadarixla esin tazli yemiyosa onunda etkisi vardir daha kolay vermesinde tsbi erkeklerin daha cabuk verdigini hepimiz biliyoruz nedir bu kadinlarin sanssizligi ya
kıııızzzzllllllaaaarrr
idrar testimde 2 çizgi şuanda kanverdim onu bekliyorum...hamilemiyim ben neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
saol cnm eşim patlıcan musakka istiyomuş öyle diyo beyimiz eee napalım el mahkum onun istediğini yapıcaz
saol cnm benim allah razı olsun yrn alırım akşam eczaneye gitmem biraz zor olucak ama bakarım yinede çok saol
tam tersine ömrümde tatlı aramamışımdır regl günlerinde belki çikolata veya sütlaç vs onun dışında hiç aram yok.ben hamur işinden uzak kalamıyorum.ama başladığımdan beri kendimi onlardan da çektim belki nefsim körlensin diye ufak bi parça ile sınırlıyorum kendimi.eşim tatlı ve çerez delisi.evde tatlı yoksa gecenin bi yarısı puding yaptırır o derece.yemek yemez abur cubur yer.kilo vermesinde bunları bırakması etkili oldu.sadece dondurma yiyo artık
yaw bide beni kızıdıryo neymiş eskiden az yediği gün 1 kilo verirmiş pehhh! göstercem ben ona
ahh ya kendime söz verdim ne olursa olsun isterse hiç kilo vermiyim bu benim hayat tarzım olacak artık eskisi gibi olmıcam diye de iddaya girdik o işi bozuyo böle giderse 1 ay sonra hedefine ulaşacak :44:
ne güzel ya hiç aramıyorsun demek, herkesin handikapları farklı işte ,seninde hamurişi demek :)
tatlı sevmeyenlere hep imrenerek bakmışımdır... oruçluyum canım sadece tatlı istiyor... tatlı bağımlısıyım resmen tatlıyı tamamen hayatımdan çıkarsam daha kolay olacak kilo vermek...
kızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif
canım çoooooooook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif
Kan testim pozitif
Kan testim pozitif
Kan testim pozitif
herkese çok teşekkür edrm umarım saglıklı bi gebelik olur.demekki neymiş kilo düşmanmış.hem niye 8 ay sonra geleyim ki ayrılmayı düşünmüyorum topikten tabi siz beni atmazsanız,bi sorum daha olacak.oruç tutmamalımıyım.diyetimi nasıl degistirmeliyim:))))
canım bu arada sana ve yavrularına geçmiş olsun
herkese çok teşekkür edrm umarım saglıklı bi gebelik olur.demekki neymiş kilo düşmanmış.hem niye 8 ay sonra geleyim ki ayrılmayı düşünmüyorum topikten tabi siz beni atmazsanız,bi sorum daha olacak.oruç tutmamalımıyım.diyetimi nasıl degistirmeliyim:))))
canım bu arada sana ve yavrularına geçmiş olsun