geçmiş olsun cnm
benim midem de berbat malesef akşam eve gittim agladım resmen
eşimde gece kendi kalkmış hazırlamış yemiş
bana çağırmamış tutma oruç diyo hastasın dayanamıyosun diyo parasını veririz yada sonra iyi olunca tutarsın diyo
kalkmadığım için gece bugun niyetli değilim
geçmiş olsun canım ,çok zor gerçekten mide ağrısı.......
kıııızzzzllllllaaaarrr
idrar testimde 2 çizgi şuanda kanverdim onu bekliyorum...hamilemiyim ben neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eşimde demin diyoki sana kıllık yapıcam karşında bi kavanoz nutella yıcem dıyo off..olsada yesek yaa
kıııızzzzllllllaaaarrr
idrar testimde 2 çizgi şuanda kanverdim onu bekliyorum...hamilemiyim ben neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kıııızzzzllllllaaaarrr
Kizlar gunaydin.
Berbat bir gece gecirdim.. Kiz gecen cuma gununden beridir ishaldi. Dun duzeldi gibi diye ben buna dayadim yemegi, kac gundur yuzunun rengi gitmisti... Zavalli kizimin mide duzelmemis, butun gece kalkip kalkip kustu...
Zaten oglum da oglen uykusunda bizim yataga isemis, tabii ki alezimin olmadigi gundu... Yatakta yatamadik, yer yatagi yapmak istedim, oyle bir teskilatim da yok, yerde cocuklarin surunmesi icin koydugum bir el isi yun yorgan vardi, onun ustunde yatmayi denedik, esim de bugun Kayseri'ye gidip donecekmis, ben burda uyuyamam sabahin. 5'inde yola cikicam dedi jakli olarak...
Kizin yatagi ranzali, dozegi sokup bizim odada yere koydum, esim onda yatti. Kizla ben de yorganin uzerinde ama ben hic uyuyamadim, ne kadar oram buram acidi... Ki ben denclginde dagcilik yapmis, kampta, dagda, tasta yatmis biriyim ama gercekten cok rahatsoz oldum...
Sabah ben de ishal omustum. Oglum da zaten dun ishal oldu. Ben cocuklarin havuzda fazla kalmasina baglamistim ishali ama sanirim virutik bisey... İnsallaha zavalli esim butun gun kayseri'de rezillik cekmez ishal olup da...
toksin, hastane islerinde kolayliklar dilerim
Yagmurgozlu Allah bir daha evladindan ayirmasin...
biumut Allah kavustursun..
kıııızzzzllllllaaaarrr
kıııızzzzllllllaaaarrr
Derin tatli kizini yirim ben
çok tatli oluyorlar konusmaya baslayinca
leah geçmis olsun kuçugede geçmez insallah
ayse_c52 masallah canim çok iyisin sende, bende severim ramazanda kalabalik olmayi ama daha kismet olmadi çagirmak esimin migreni var çok zorlaniyo tutarken bas agrisindan kivraniyo resmen isten gelince hemen yatiyo iftara kadar bide burda geç saatte yedigimiz için aksama kadar perisan oluyor esim kiyamiyorum onada insallah biraz iyi oldugu zaman bende çagirmayi dusunuyorum kv leri
menun de super masallah pilavin yanina firinda tavuk iyi gider aslinda
Sen bilirsin yinede
geçmiş olsun. Herhalde dediğin gibi denizdendirhem su kaçıp ardındanda rüzgarı yediyse ondan olabilir. Inşaallah önemli bişiii çıkmaz
ayyy canım yaa yavruşlarına nazarmı değdi ne:) halbuki bol bol maşaallah demiştik
yer yatağı tabiikide rahatsız olur. Yatamaman çok normal hayatımbi gecelik koltuklarınızda yatsaydınız:) yavrularına geçmiş olsun. Eşinede hayırlı yolculuklar sağlıkla gidip gelsin inşaallah..
10- 15 lokma tatlısımıııııııı!!!!!
Ne yapıosun sen arkadaşım!!!
Bak bakıyorum arada çikolata filan hergüne bişey veriyosun kendine.. Tmm emziriyosun arada ye ama bu ne yaa 10 - 15!!!
Olmaz hadi en fazla 2-3 de dur demeliydin kendine.. Nasıl gitti elin 15 taneye... Aklım kalıcaana kilomda kalsınmı diyosun yani:) olmaz arkadaşım bööle olmaz. Bi ısırıkla, bitaneyle bırakmayı düstur edinmemiz lazım
denenip görülen bi tecrübe olarak kesinlikle ama kesinklikle az yemekle de kilo verilmiyor!!!
ölçüyü tam belirlemek lazım olması gereken bu!! Az yiyince bağırsaklar düzgün çalışamıyor, metabolizma yavaşlıyor. Haliyle kilo verme de yavaşlıyor. Mesela kalorisi çok olanları azaltıp ana yemeklerimizde salata ve haşlannmış sebzeye boool bol ağırlık vermeliyiz. Hatta ben ne zaman ki patlayana kadar doyarak yiyosam yemeklerimi o zaman harika sonuçlar alıyorum cuma bildirimimde:) ama tabiiki öğünlerimde hep salata doluluğu,haşlanmış sebze doluluğu ara öğünlerimde boool bol sebze ve 2-3 fındık, ceviz bolluğu ile.. şu anda ramazandayız tabii düzen farklı ama kesinlikle dediğim gibi ne zaman ki tıka basa doyup kalktım işte ozaman çok güzel sonuç aldım. Yanii arkadaşım aç kalmak zayıflamayı yavaşlatıyor.. Sonuç bu:)
iyi bak sevindim canım seni üzen olaylar bir bir düzeliyormidende düzelir inşaallah sıkıntılar gidince sen kalbi çok temiz, çok iyi niyetli birisin. Allah bu iyi niyetinin karşılığını kat kat mükafatlandırsın inşaallah
geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce rahata kavuşursun
canım kamerayı çoğu zaman unutuyorum yaaannemde çok kızıyor neler neler okuyor, nasıl oyunlar yapıyor ama işte sürekli elimin altında olması lazım kameranın:)
kesinlikle çekmem lazım. Ama bizim kameranın kart atma huyu var:) bozuldu ve yine biz uyuşuklar bi tamir ettirmiyoruzkartı tutan yayoı bozulmuş kartı atıp duruyo haliyle de çekmemize engel oluyor ama yaptıralım yanii ennnn kısa zamanda
bu arada sorma benim eşimde hem kabağın girdiği yemekleri yemez:) en sevdiği yemeği yapsam içine kabak doğrasasm hemen " kabaklar yemeği bozmuş hayatım" diyo ve yemiyoı:)
ve o da zayıflama çabasına başladı:) çünkü ben ondan 6-7 kilo fazla iken şimdi 2 kilo net eksik çıkıyorum:) baktım pideyi azaltmış:) suyu bol içiyo:) ama çaktırmıyoda akıllı:) ne var sanki beraber yapsak diyeti ben bayılırım vala:)
erkeklerin hızlı kilo vermelerine gelince: Gün içerisinde bizden daha fazla hareketli olmalarını göz önüne alırsak, metabolizmalarının hızlı çalışmasını göz önüne alırsak, eee bide azıcık, ekmeği, şekeri kıssalar tamamdır onlar için:)
benim eşimde bi ara tek öüğünle zayıflamaya çalışıyordu. Ve hayret ki başarıyorduda:)
ama şimdi anlattım ona reflüsü var 2 saatte bir ağzına ufak tefek bişeyler at mutlaka metabolizmanı çalışkanlaştırırsın diye
ramazandan sonra öyle devam edicek:)
ayyy çok yazdım kollarım yoruldu ya:)
hayatıom bu ne böyle uffff ziyafet varmış sende cuma günü yaa:) tüh cuma günü ilkokul arkadaşlarımla iftar yemeğimiz olmasa bende çat kapı gelirdim sana
ana yemek olarak basit bişiii düşün bari çok yoruluyosun zatenmesela hazır kasap köfte al, ya da hazır kuzu şişler var fırının ızgarasında onub yapabişlirsin ne biliim yani bu kadar çeşide etinde kolay bişiii olsun yani
ya da şey yaaap biftek al tencerede çok hafif sosla boool bol pişir onları. Burasında eziyet yok nasılsa. Kendi kendine pişiceksonra al onları fırın tepsisine domates, biber filan koy bide kaşar rendele offff nasıl canım istedi yarına yapsammı yaa:)
bence kuru fasulyeni kesin yap bu arada jestin hoşlarına gider:) ama eltinin de sevdiği bişiii yap yazık ona da:)
ben ne kadar olduğunu bilmiyordum sayende öğrendim :)))) acaba kızartmadan fırında yapsan daha az kalorili olur bence hem nefsini köreltirsin at bir tane fırına :)))
taze fasulyedende yersin azcık .....
ayşecim size ordu mu geliyor yahu :))))
bir sürü yemek yapmışsın valla ay bak yine benim gelesim geldi
Ben olsam asma yaprağı yerdim lahana aram hoş değil :)
ayy hepsi birbirinden güzel ya bayıldım valla........
Tavuk büryan yap fırında hem pilavıda aradan çıkarırsın :)
onuda alırım bakalım ya cıkolatalı alırım yada sade :d
tatlım belki biliyosundur ama ben yinede yazıyım ben mecimek çorbasını kavurarak yapıyorum süper oluyo nasılmı söyliyim mercimeği güzelce yıka daha sonra sıvıyağla birlikte yavaşta 5 dk kavur mercimekler renk değiştirsin daha sonra suyunu koy tuzunu at pişir salça soğan yok üzerine tereyağında kızdırılmış kırmızı biber ve nane servis yaparken gezdir kavruk bi lezzet oluyo haşlamanın yavanlığı olmuyo belki biliyosundur ama yinede olsun ana yemek olarakta akşamdan hazırlayabilirsin pratik olur hasanpaşa köftesi yada apartman köfe hem pratik önceden hazırlandığı için iftara yarım saat kala fırına atarsın hemde güzel oluyo son bişi fırından cam tepsiyle masaya gelen servisler misafire verilen değeri gösteririmiş yemek hocam söylemişti bilginize benden bu kadar
canım mutlaka doktor ilaç vermiştir sana ama gaviscon çiğneme tabletini şiddetle öneririm.benim midem de çok sorunlu ne arasan var midemde (reflü,mide fıtığı,gastrit) bana doktor şurubunu vermişti ama cidden tableti çok daha iyi.miden de yanma ağrı hazımsızlık gibi bir durumda atıyorsun ağzına daha tablet bitmeden düzelmeye başlıyor süper bir emme tableti.ayrıca bana doktor mide rahatsızlıklarımın kiloyla bağlantılı olduğunu söylemişti,bir de beli sıkan giysiler giymemem gerektiğini belirtmişti.belki faydası olur diye yazayım dedim...
kıııızzzzllllllaaaarrr
Kizlar gunaydin.
Berbat bir gece gecirdim.. Kiz gecen cuma gununden beridir ishaldi. Dun duzeldi gibi diye ben buna dayadim yemegi, kac gundur yuzunun rengi gitmisti... Zavalli kizimin mide duzelmemis, butun gece kalkip kalkip kustu...
Zaten oglum da oglen uykusunda bizim yataga isemis, tabii ki alezimin olmadigi gundu... Yatakta yatamadik, yer yatagi yapmak istedim, oyle bir teskilatim da yok, yerde cocuklarin surunmesi icin koydugum bir el isi yun yorgan vardi, onun ustunde yatmayi denedik, esim de bugun Kayseri'ye gidip donecekmis, ben burda uyuyamam sabahin. 5'inde yola cikicam dedi jakli olarak...
Kizin yatagi ranzali, dozegi sokup bizim odada yere koydum, esim onda yatti. Kizla ben de yorganin uzerinde ama ben hic uyuyamadim, ne kadar oram buram acidi... Ki ben denclginde dagcilik yapmis, kampta, dagda, tasta yatmis biriyim ama gercekten cok rahatsoz oldum...
Sabah ben de ishal omustum. Oglum da zaten dun ishal oldu. Ben cocuklarin havuzda fazla kalmasina baglamistim ishali ama sanirim virutik bisey... İnsallaha zavalli esim butun gun kayseri'de rezillik cekmez ishal olup da...
toksin, hastane islerinde kolayliklar dilerim
Yagmurgozlu Allah bir daha evladindan ayirmasin...
biumut Allah kavustursun..
kıııızzzzllllllaaaarrr
hımm anladım canım hazıra yapabilecek birşey yok ,aslında sende yapabilirsin zor değilki kadınbudu köfte ama çok olur işte gerçi buzluğa atabilirsin :))))oalbilir bende fırında hafifi bişeyler düşünüyorum
ya patatesli köfte falan da olabilir bakalım
buyur gel cnm
evet çok şükür
küslük olsun istemiyorum ben yaa kinci değilim asla
tamam samimi olma küs de kalma diyorum
eltim hepsini yer ona özelde yaprak sarma yaparım cnm :)) seni mi kırıcm
evde vardı ztn pzr günü sarmıştım
dün akşam giderken götürdüm çok severde kendileri :)
cnm ben yapmayı bilmiyorum hazır alıyorum pişmişinden :)
ben çok seviyorum eşimde aksine hiç sevmez o sevse yaparım yine sırf bitane yicem diye o kadar zahmet etmek işime gelmiyo :)
tarifine bakayım cnm netten neden olmasın son menüyü eşim onaylıcak bakalım
hmm saol cnm değerlendiricem söylediklerini
çorbayı bende kavururum ama salçasını falan içine koyarım üzerine ya yakmıyorum :)
cnm renin verdi famoser içiyorum aç karna bide emedur bulantım olunca ki sürekli var
ama renin hiç fayda etmiyo gavisconu da kullandım şurup o da fayda etmedi
bu çiğneme tableti reetesiz alsam veriyolarmı acaba
ayy çok sevinirim midem her gün böyle sinir oldum artık iyice:)
neeeee
çok sevindim cnm benim yaaaa
hadi hayırlı ve güzl haberlerini bekliyoruz
oalbilir bende fırında hafifi bişeyler düşünüyorum
ya patatesli köfte falan da olabilir bakalım
buyur gel cnm
evet çok şükür
küslük olsun istemiyorum ben yaa kinci değilim asla
tamam samimi olma küs de kalma diyorum
eltim hepsini yer ona özelde yaprak sarma yaparım cnm :)) seni mi kırıcm
evde vardı ztn pzr günü sarmıştım
dün akşam giderken götürdüm çok severde kendileri :)
cnm ben yapmayı bilmiyorum hazır alıyorum pişmişinden :)
ben çok seviyorum eşimde aksine hiç sevmez o sevse yaparım yine sırf bitane yicem diye o kadar zahmet etmek işime gelmiyo :)
tarifine bakayım cnm netten neden olmasın son menüyü eşim onaylıcak bakalım
hmm saol cnm değerlendiricem söylediklerini
çorbayı bende kavururum ama salçasını falan içine koyarım üzerine ya yakmıyorum :)
cnm renin verdi famoser içiyorum aç karna bide emedur bulantım olunca ki sürekli var
ama renin hiç fayda etmiyo gavisconu da kullandım şurup o da fayda etmedi
bu çiğneme tableti reetesiz alsam veriyolarmı acaba
ayy çok sevinirim midem her gün böyle sinir oldum artık iyice:)
neeeee
çok sevindim cnm benim yaaaa
hadi hayırlı ve güzl haberlerini bekliyoruz
hımm anladım canım hazıra yapabilecek birşey yok ,aslında sende yapabilirsin zor değilki kadınbudu köfte ama çok olur işte gerçi buzluğa atabilirsin :))))
tavuk but alacaksın onları 40dk kadar haşlayacaksın, pilav için 1 soğanı kavur ve pirinci ekle kavur , pirinci genişçe bir borcama al üstüne noramal koyduğun kadar haşladığın tavuğun suyundan koy ha kavururken tuzu unutma , sonra haşladığın tavukları pilavın üzerine koy, domates ve biberle süsle ,fırına ve pilav suyunu çekip piştiğini anladığında al, bu da 20 dk civarı sürüyor, tavukların üstüne fırına atmadan yağ sürersen daha kızarmış olur, afiyet olsun canım :)
hem çok hafif oluyor ,istersen patatesli tavuk yap daha çok olur yemeğin :)
evet canım reçetesiz de alabilirsin.inan dua edeceksin bana.zaten reçeteye gerek yok 10 lira bir şey bir de içinde 60 tane var.ayrıca gaviscon şurup ben de içtim midemi bulandırmaktan başka işe yaramadı ben de.buraya yazarken bile midem bulanıyor ıyyyyyyyyyyyyyyy!!!