Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım ,çok zor gerçekten mide ağrısı.......

kıııızzzzllllllaaaarrr
idrar testimde 2 çizgi şuanda kanverdim onu bekliyorum...hamilemiyim ben neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayy inşallah canım allahım gönlünün muradın i versin

gecmiş olsun canım salgın var bu aralar

kıııızzzzllllllaaaarrr
idrar testimde 2 çizgi şuanda kanverdim onu bekliyorum...hamilemiyim ben neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayyy hadi canım hayır haber alırız inşaAlah hemen haber ver bize unutma sonuç olumsuız olsa dahi üzülmek yok "HAYIRLI ZAMAN DEĞİLMİŞ" diicez

bende yediklerimi yazayım

sabah kahvaltım bu kez farklı :)

1 yumurta ve çok az kknın 8de 1 i kadar peynirle yağsız omlet

ara: yarım simit + 1 bardak limonata

öğle: 1 kase bulgur pilavı ^^ süt yapsın diye :) ^^

aralarda : 5 erik + tarçınlı yoğurt düşünüyorum

akşama ne yiyeceğimi ve ne yapacağıma hala karar vermedim :26:

oalbilir bende fırında hafifi bişeyler düşünüyorum
ya patatesli köfte falan da olabilir bakalım

buyur gel cnm
evet çok şükür
küslük olsun istemiyorum ben yaa kinci değilim asla
tamam samimi olma küs de kalma diyorum

eltim hepsini yer ona özelde yaprak sarma yaparım cnm :)) seni mi kırıcm
evde vardı ztn pzr günü sarmıştım
dün akşam giderken götürdüm çok severde kendileri :)

ben ne kadar olduğunu bilmiyordum sayende öğrendim :)))) acaba kızartmadan fırında yapsan daha az kalorili olur bence hem nefsini köreltirsin at bir tane fırına :)))
taze fasulyedende yersin azcık .....

cnm ben yapmayı bilmiyorum hazır alıyorum pişmişinden :)
ben çok seviyorum eşimde aksine hiç sevmez o sevse yaparım yine sırf bitane yicem diye o kadar zahmet etmek işime gelmiyo :)

tarifine bakayım cnm netten neden olmasın son menüyü eşim onaylıcak bakalım

onuda alırım bakalım ya cıkolatalı alırım yada sade :d

hmm saol cnm değerlendiricem söylediklerini
çorbayı bende kavururum ama salçasını falan içine koyarım üzerine ya yakmıyorum :)

cnm renin verdi famoser içiyorum aç karna bide emedur bulantım olunca ki sürekli var
ama renin hiç fayda etmiyo gavisconu da kullandım şurup o da fayda etmedi
bu çiğneme tableti reetesiz alsam veriyolarmı acaba
ayy çok sevinirim midem her gün böyle sinir oldum artık iyice:)

kıııızzzzllllllaaaarrr

neeeee
çok sevindim cnm benim yaaaa
hadi hayırlı ve güzl haberlerini bekliyoruz

Çok çok geçmiş olsun...Bir an önce iyileşirsiniz inşallah...

kıııızzzzllllllaaaarrr

ayyy tebrik ederim canim hadi hayirlisi insallah hamilesindir
senin adina sevindim darisi tum bebek bekleyenlerin basina AMiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

hımm anladım canım hazıra yapabilecek birşey yok ,aslında sende yapabilirsin zor değilki kadınbudu köfte ama çok olur işte gerçi buzluğa atabilirsin :))))

tavuk but alacaksın onları 40dk kadar haşlayacaksın, pilav için 1 soğanı kavur ve pirinci ekle kavur , pirinci genişçe bir borcama al üstüne noramal koyduğun kadar haşladığın tavuğun suyundan koy ha kavururken tuzu unutma , sonra haşladığın tavukları pilavın üzerine koy, domates ve biberle süsle ,fırına ve pilav suyunu çekip piştiğini anladığında al, bu da 20 dk civarı sürüyor, tavukların üstüne fırına atmadan yağ sürersen daha kızarmış olur, afiyet olsun canım :)
hem çok hafif oluyor ,istersen patatesli tavuk yap daha çok olur yemeğin :)

evet canım reçetesiz de alabilirsin.İnan dua edeceksin bana.zaten reçeteye gerek yok 10 lira bir şey bir de içinde 60 tane var.Ayrıca gaviscon şurup ben de içtim midemi bulandırmaktan başka işe yaramadı ben de.Buraya yazarken bile midem bulanıyor ıyyyyyyyyyyyyyyy!!!

saol cnm eşim patlıcan musakka istiyomuş öyle diyo beyimiz eee napalım el mahkum onun istediğini yapıcaz

saol cnm benim allah razı olsun yrn alırım akşam eczaneye gitmem biraz zor olucak ama bakarım yinede çok saol

Son 45 dakika çıkış için çok şükür allaha

yenacım dr.dan gzl haberler verirsin inş. Mühim bişeyi yoktur fıstıgın

mrb kızlarrr,

bi umut inşallah hamilesindir canım, darısı bebek isteyen bizlerin başına inşallah...

güllaç tarifi;

evet bu konuda ben konusuyım artık yani az önce 16 tepsi güllaç yapıldıda başındaydım işyerinde. bende evde denedim canım çok lezzetli olddu.
aldığın güllaç muhtemelen 400 g lık olanıdır.

bunun için tarifi veriyorum..

400 g güllaç
600 g şeker
2,5 kg süt
400 g fındık/ fıstık/ ceviz içi ( isteğe bağlı)

14adet oluyor bi pakette. işte kaç tane vrsa sayı olarak ikiye böl. sütü ve şekeri karıştır ateşe al kaynamayacak aşırı el yakmayacak amaaaa soğukta olmayacak.
hazırladığın sütü bir tepsiye al. güllaçı yapacagın tepsinbin yuvarlak olması işini kolaylastırır.

tepsinin dibini sütle ıslat sonra güllaç yapraklarını süte tamamen daldır çıkar ve 6-7 tanesini böle üstüste diiz biraz süt dök sonra tamamen fındıkla kapla (iç fındık istege göre işte) sonra kalan yapraklları aynı şekilde diz.baya ıslak olsun. bekle sütün kalanınıda dök başta sulu olucak ama hepsini çekecektir.
ardından streç filmle kapla dolaba koy. işte hazır! mikemmel oldu ayyyy canım çekti oruçlu oruçlu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…