Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalarr ben geldimmm nasılsınız kızlar ben çok ama çok yorgunumm misafir vardı 2 gündür doru düzgün gelemiyorum topiğe dayımlar gitmedi bu gece bizdeler oturuyoruzzz :KK61: nasılsınızzz sizlerrr BİUMUT canım gördüm sonuçların pozitif çıkmış çok ama çok sevindim Allahıma binlerce kez şükürler olsun cnm benim :KK54::KK54::KK54:

kızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif

Çok şükür...Rabbim gönlüne göre versin;sağlık ve huzurla al bebeğini kucağına.Allah analı babalı büyütsün ve bahtı açık olsun inşallah....

ALLAH BU MÜBAREK GÜNLERİN HATIRINA TÜM ANNE ADAYLARININ DUALARINI KABUL EDİP;BEBİŞLERİNİ GÖNDERSİN İNŞALLAH......

Hepinize iyi geceler güzeller...

Topiğe girer girmez müjdeli haberler aldım.Çok mutlu oldum.Maaşallah maaşallah.İnşallah Biumut ayağını sürükler de topiğimiz bebeklerle şenlenir....

Menümü yazayım.

İFTAR: 2 hurma+1 kepçe çorba+1 küçük dilim pide+5 küçük parça tavuk (göğüs etinden az yağlı sote)+1/2 kase patlıcan salatası

ARA: 1 avuç karışık kuruyemiş.

SAHUR. Tabii ki kahvaltı edeceğim...

biumut canım nerelerdesin muhtemelen havalardasın :KK66: perşembeye kadar uyuyamazsın da
ne geldi aklıma 2 ay oldumu bilemiyorum evinize hırsız girmişti ve tedavi paranızı götürmüştü öle değil mi ? allahın hikmetine bak o paraya ihtiyacınız kalmadan güzel haberi aldınız .. allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

kıııızzzzllllllaaaarrr
idrar testimde 2 çizgi şuanda kanverdim onu bekliyorum...hamilemiyim ben neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kan testim pozitif

Çooook güzel bir haber..Çok sevindim canım İnşallah sağlıklı bir şekilde güzel bir gebelik yaşarsın..

Oruç içinde kesinlikle doktorunla konuş çünkü 16 saat uzun bir süre...ben 13 yaşımdan beri oruç tutyorum ama iki gebeliğimde ve emzirme döneminde tutmadım oruç..Tabii bu konuda senin tercihin sen en doğrusunu yaparsın.. sadece söylemek istedim..:KK34:

Son düzenleme:
Aaaa yazmayı unuttum. Nihayet albümüme resim ekledim arkadaşlar, eski resimlerinden de albüm yaptım çok komik oldu :)) Hani anneannelerimiz, teyzelerimiz gösterir ya siyah beyaz resimleri "aaah ah evladım, eskiden bana afet-i devran Mualla derlerdi" filan diye anlatırlar. "eski çamlar bardak oldu teyzecim" diyerek dinleriz. İşte öyle hissettim kendimi, yaşlanmış da eski gençlik (normal kilodaki gençlik) resimlerini sergiliyor gibi :))

Tombiş resimlerim çok azmış ve hep birşeylerin (en çok da çcukların) arkasına saklanaran çektirmişim resimleri. Albümleri didiklerken bunu fark ettim. :)

Çook güzelsiniz hele çocuklar bayıldım ikiside çok şeker maşallah..Çok pozitifsin fotolarında,gözlerinin içi gülüyor..
hep mutlu ol ve gül.:)

YENACIĞIIIIMMMMM,

Nasılsın canım.......

İyiyim canımm sen nasılsın..Geç geldim bugün..Yürümeye çıktık ben ve yavrularım onlarıda aldım..:)) Sonra eve yakın park var..BAktık apartmandan bir iki komşu oturuyor bizde oturduk barış içinde çok iyi oldu..
Eve gelince asılacak çamaşır vardı onları hallet yıkan çık zaman nasıl geçti anlamadım.:)

İyiyim canımm sen nasılsın..Geç geldim bugün..Yürümeye çıktık ben ve yavrularım onlarıda aldım..:)) Sonra eve yakın park var..BAktık apartmandan bir iki komşu oturuyor bizde oturduk barış içinde çok iyi oldu..
Eve gelince asılacak çamaşır vardı onları hallet yıkan çık zaman nasıl geçti anlamadım.:)

İyi etmişsin canım.Hem sana hem çocuklara iyi gelmiştir..

Maaşallah yürüyüşü bırakmıyorsun.Ben 2 gündür yürüyemedim;yarın inşallah yürürüm...
Bu gün sebebini anlayamadığım bir hassaslık var bende.Hormonlarmı sapıttı diyeceğim ama,pek hormonda kalmadı.(tiroid hormonları hariç):KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

İyi etmişsin canım.Hem sana hem çocuklara iyi gelmiştir..

Maaşallah yürüyüşü bırakmıyorsun.Ben 2 gündür yürüyemedim;yarın inşallah yürürüm...
Bu gün sebebini anlayamadığım bir hassaslık var bende.Hormonlarmı sapıttı diyeceğim ama,pek hormonda kalmadı.(tiroid hormonları hariç):KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

NEden hayatım.? Seni üzen birşey olmadı umarım..

yürümeye çalışıyorum evet ama en fazla 50 dakika daha fazla yürümüyorum..Haftasonu tatil yürümüyorum.:))

NEden hayatım.? Seni üzen birşey olmadı umarım..

yürümeye çalışıyorum evet ama en fazla 50 dakika daha fazla yürümüyorum..Haftasonu tatil yürümüyorum.:))

50 dak azmı tatlım.Daha ne olsun.Haftasonunu boşver...Zaten haftada 3 gün yeterli imiş....

Üzüldüğüm bir şey yok canım şükür.Bir şeyden etkilendim herhalde ama bulamıyorum.Birde uyku düzenimiz değişti ya sahur nedeniyle.Sahurdan sonra uzun süre uyuyamıyorum.Genellikle gün ağardıktan sonra uyuyorum ve doğal olarak geç kalkıyorum.Bünye şaştı tabii bir yerlerden sinyal veriyor....

Kan testim pozitif

tekrar gözünaydın canım:nazar::nazar:
birden 2 sene öncesine gittim hayatımdaki en mutlu günümdü 16 kasım 2009 sabahı pazartesi günü pozitif çizgisini gördüğüm gün adetim 10 gün geçmişti eşimle beraber ağlayarak birbirimize sarılışımız , ayyy çok duygulandım bennnn şimdi gözlerim doldu yine inşallah değerin artarak gider canım da sağlıkla kucağına alırsın yavrunu , darısıda banu ve diğer arkadaşlarımıza inşallah allah kimseye aratmasın yaşadığım için çok etkileniyorum

50 dak azmı tatlım.Daha ne olsun.Haftasonunu boşver...Zaten haftada 3 gün yeterli imiş....

Üzüldüğüm bir şey yok canım şükür.Bir şeyden etkilendim herhalde ama bulamıyorum.Birde uyku düzenimiz değişti ya sahur nedeniyle.Sahurdan sonra uzun süre uyuyamıyorum.Genellikle gün ağardıktan sonra uyuyorum ve doğal olarak geç kalkıyorum.Bünye şaştı tabii bir yerlerden sinyal veriyor....

Sorma uyku düzenimiz çok bozuldu.. ben sabahlarıda erken uyanıyorum..artık işlerimi halledip oğlan uyunca bende uyuyorum..

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr

Kızlar uzun bir aradan sonra sonunda şu meşhur endokrin doktoruma gidebileceğim :KK66::KK66::KK66:
Benim evime de çok yakın diyebilirim üstelik çokda uygun vede uzman doktormuş. Muayene üçreti 75 lira sadece!
Deminden beri o doktoru araştırıyordum ama gerçekten kusur bulamadım vazgeçmek yada ertelemek için :KK64:
Birde doktora kendi durumumu izah eden bir mail döşedim :KK34:
Tabi burada olduğu gibi muzurca olmaz ayıp :KK60::KK60:
Umarım en kısa zamanda cevap gelirde bana yapmam gereken kan tathlilini de hafta başında hasekide yaptırırımki artık bende eksileri göreyim :KK66::KK66::KK66:

Ne olur benim için dua edinde bir aksilik olmadan şu fazlalıklarımdan kurtulabilirim ve yazdığım mail tabiki cevapsız kalmasın mailim onun içnde dua etmeyi unutmayın :KK54::KK54::KK54::KK71::KK71::KK71:

X