Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kadınbudu köfte kaç kaloridir yenebilirmi diyette bilen varmı
ben çok seviyorum da cnm istedi akşam yesem mi bilemedim

selam kızlar naasıl gıdıyo diyetler.. ben bırsey yaptım ama utanıyorumm :2::26: kızlar dün kocişle dısarı cıktık gemeye alısverıse ve onun zorunla bahane degıl gercekten zorunla yarım porsiyon iskenderi hüplettim ve salatada yedım. ama sonra artık pişmanlıktanmı dıyelım yoksa cok yemenın verdıgı rahatsızlıktanmı bilmem karnıma agrılar girdi midem bulandı filan... oysa önceden o gıttıgımız yere gıder, 1 porsiyn iskender yerdim yanında ortaya patates kızartması tursu salata ısterdık banamısın demezdı ama sımdı acayip tıkadı benı ya.. neyse dun tartıda gordugum -500gr ı saymıyorum nasılsa gerı gelmıstır.. off:95:

baktım nette 280-350 kalori arası gösteriyo çok fazla yaaa en iyisi yemim ben
evde mis gibi taze fasulyem var ondan yerim :)

bu arada malumunuz nıyetlı degılım ve kahvaltıda special K almıştım dun onu yedim hanı şu kırmızı meyvelıl olanını ama o meyvelerı hıc begenmedım ekşi geldı bana bır daha almam onu sanırım sade olanlardan alırım .

afiyet olsun cnm telafi edersin umarım bugun
ama ben nedense iskenderi hiç mi hiç sevmiyorum
acayip yağlı geliyo bana bide et döneri sevmediğim içindir belkide :))

ben meyveli olanından hiç yemedim
ama nesfitin sade olanı tahıllı olanı gayet gzl bence
:)

Kizlar ben genelde nesfit aliyorum, kellogs 'a guvenmiyorum, o markanin bizkuvileri filan hep taklit diye ve bi kere de besin degerleri tablosunun dogru olmadigini okumustum.

Nesfit ile yulaf ezmesini yarim yarim karistirip yiyorum. hem tadi gusel ve hem de beni cok tok tutuyor...

Geçmiş olsun..İnşallah miniğin olmaz ishal..

Döşek şart oluyor bazen. benim var bir döşeğim kocaman bazen sinir oluyorum dolapta çok yer kaplıyor diye ama işe yaradığı zamanlarda oluyor.
)

Canım çok geçmiş olsun babana hiç bildiğim ortepedi doktoru yok netten araştır ünüversite hastahanesinin bir doktoruna götürün.

Geçmiş olsun kızana inşallah önemli değildir.

Çok geçmiş olsun hepinize muhakkak vürüsklü bir durum ki bulaşıyor.Yerde yatmak korkunç bişey bugün aralarda en azından şekerleme yap.

Erkekler herzaman daha hızlı verebilirler moralini bozma dietisyenini ara belki sana kilo vermen için şok bir diet verir.

Ya bu tatlılarla hepimizin arasa çok fena bende çok seviyorum ama azimle yemiyorum geçenlerde sırf yememk için kadayıfı salçaya buladım napıyım yoksa yiycektim.

Heralde salgın canım çok geçmiş olsun.

Ne güzel başkası olsa sevinir ohh araları bozuldu diye ne güzel bir kalbin var.

Benim abalm kızartmadan yapıyordu ozaman daha az olur kalorisi ama nasıl yapıyodu dersen inan bilmiyorum::))

Bende nesfitin tropik meyvalısını yiyorum çok lezzetli ilk yedikten sonra hiç doymamış gibi oluyorum sonra akşama kadar nerdeyse acıkmıyorum.

afiyet bal olsun şekerim. okadar baklavalar ve böreklerin içinde nasıl durdun helal sana :)

cok gecmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun...

ayy hakkaten ne güzel konusuyordur simdi o fıstık yaa :) kameraya alınmalı bol bol tavsiye ederim sonra en güzel hatıralar bu zamanlarda oluyor :)

Mezun olma fikri inanılmaz güzel bir fikir :) ama eminim en son ben olurum burdan mezun bu halimle :) dün Allahtan diyetisyenimde 700 gr eksik cıktım :) ama sagolsun dediğim gibi kendi tartımla arasında 1 kilo oynuyor. Randevu günümüde degistiremedim illa pazartesi olmak zorunda. bu yüzden artık her cuma kendisinin tartısında cıktıgım son rakamı söyleyeceğim yoksa kafam karısıyor.

toksin ALLAH kolaylik versin canim kizina da bol bol opucukler

yagmurgozlu hasret bitti kavustun ogluna ALLAH butun mehmetciklerimizi korusun (amiiiiinnnnnnnnn)Kurban oldugum ALLAH kimseye evlat acisi gostermesin(ammiiinnnn)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

helal olsun sana valla bir tane ile kurtulduysan bence alkışı haketmişsin :)

Arkadaşlar buyrun kavun yiyelim..Nasıl tatlı nasıl güzel anlatamam.:) ŞApırdatarak ham yapıyorum şu an...

afiyet olsun canım benim. bende dün aksam kavun yedim aynen öyle bal gibiydi. zaten cok severim. ne zaman karpuz kavun yesem zaten kesinlikle diyetisyenin dediği ölçüyü kaçırıyorum. :):):)

ayyy yerim ben bu kısı :) face de resimlerini gördüm zaten. bayıldım fıstıga. Allah nazarlardan korusun canım benim dediğim gibi kameraya almayı ihmal etme :)

cok gecmiş olsun umarım bişeyi cıkmaz. dediğin gibi kesin havuzdandır. kulaklık takmasını sagla olmazsa kulak bu sakaya gelmez hem agrısı cok feci olur hemde tedavisi zordur canım Allah korusun...

ayy kıyamam yaa valla gece uykusunun sıkıntısını iyi bilirim. Bu yazın basında aynen delirdim öyle 15 gece üst üste bende. Klima takılacaktı yatak odasına burda sagolsun bütün esnaf tok geleceğim diyor sonra günlerce telefona cıkmıyor her gün bekle bekle 15 gece boyunca yatagı salona tasıdık sabah yerine. bide benim evim havaalanına cok yakın dolayısıyla bütün ucaklar tepemizden iniyor öyle geceleri cam kapı acmak imkansız. Bugun iyice dinlenebilirsin umarım cok iyi anlarım valla

Kesinlikle erkeklerin metobolizmaları inanılmaz benimkide benimle birlikte güya günde bir öğün diyet yapıyor işte onunla 9 kilo verdi iki ayda. ben daha 2 ayda 5 kiloyu zar zor verebildim. insanı catlatmak sanki amacları. bu yüzden bende kendime onu baz almıyorum artık yoksa delireceğim

valla tek derdimiz tatlı heralde hepimizin. Helede oruc tutan sizlerin benimde her daim dayanamadıgım tek sey tatlıdır. Dondurmayla sütlü tatlıysa gecistirmeye calısıyorum ama siz gelin bana sorun. gözümün önünde uçuşuyor bazen baklavalar kadayıflar.

Hepinizi bi özledim bi özledim anlatamam :) okumaya fırsat ayırıyorum bi sekilde hızlı hızlı ama cevaplamada hala zaman sıkıntım var.

Bu arada beyzanın mücveri denedim ben beceremedim yaa. tutmadı bir türlü. Canımda nasıl istemişti anlatamam. Ama işte nafile zaten ilk kez denedim hayatımda kabaklı bişey yapmayı :) genelde mücver yerim ama hep gittiğim yerlerde kendi evimde hiç denememiştim eşim hiç sevmez kabak giren yemekleri.

neler yiyoruma gelecek olursak;

sabah bir simit yedim peynir ve cay ile.
3 tane kuru kayısı yedim bir saat önce
öglen taze fasülye ve cacık ile 2 dilim ekmegim var
arada yine kuru üzüm kuru kayısı Allah ne verdiyse :) ofiste olunca kuru meyveler ile idare ediyorum
aksamada imambayıldı ve salatam var 2 dilim ekmegim ile
sonra gece meyvemde insallah karpussss :)

artık havalar biraz serinlesede aksamları bari yürüyüşe çıksam diyorum ama Antalya yanıyor kızlar bildiğin felaket!!! Nefes alamıyorum nemden.

Hepinize sevgiler selamlar. Allahım yardımcınız olsun bu sıcak günlerde...

günaydın kızlar
leah geçmiş olsun, bende yerde hiç yatamam hemen belim tutulur uyuyamam sabaha kadar ,nazın doğduğu sene çok sıcaktı evimde çatı katı yatak odamda çok sıcak olduğu için salona yer yatağı yapıyorduk hem sezeryanlı mahvoluyordum...

dün kızımla 3 saat öğlen uykusu uyuduktan sonra gece doğru dürüst uyuyamadım ,bide sahura kalkınca uyku bölünüyor, bugün öğlen uykusu yok bana sersem gibiyim..

yotsuz kızımla ilgili sözlerin için teşekkürler canım doğru yaaa kameraya çekmeyi hep unutuyorum aklımda olsun.....

canlarım cuma günü görümcemin doğum günü
aramız onla baya resmi kendisi soğuk nevale de biraz ama ben yinede onları o akşam yemeğe alım sürpriz olsun istiyorum sonra bi de pasta keseriz
onlarla birlikte eltimleri çağırım istiyorum ailecek olsun kayınvalidemler orduda ztn başka da kimse yok çağırılcak
ama şimdi düşünüyorum da ne yapsam acaba bide işten gidicem eve 2 saatlik vaktim olcak

şöyle hem gzl hemde çok zahmetli olmayacak bi ana yemek varmı tavuk yada kıyma yada etle yapılan :))

benim yapmayı düşündüklerimi yazayım şöyle

klasik mercimek çorbası (yemek seçtikleri için herkese uyan o)
pilav yanına ?
taze fasulye pişiricem
bide eşimin abisi kuru fasulye hastası ona bi jest yaparım belki :))) (araları biraz daha düzelsin )
patates mantısı
sigara böreği (görümcemin kızları için)
çoban yada göbek salata yapıcam henüz karar vermedim
cacık

bide sarma pişiricem lahana yada asma yaprağı karar vermedim henüz onada

ama ana yemek ne olucak onu bilmiyorum malesef yardım:)))))

Son düzenleme:
LEAH geçmis olsun kuçugede geçmez insallah

ayse_c52 masallah canim çok iyisin sende, bende severim ramazanda kalabalik olmayi ama daha kismet olmadi çagirmak esimin migreni var çok zorlaniyo tutarken bas agrisindan kivraniyo resmen isten gelince hemen yatiyo iftara kadar bide burda geç saatte yedigimiz için aksama kadar perisan oluyor esim kiyamiyorum onada insallah biraz iyi oldugu zaman bende çagirmayi dusunuyorum kv leri

menun de super masallah pilavin yanina firinda tavuk iyi gider aslinda
sen bilirsin yinede

Son düzenleme:

geçmiş olsun. herhalde dediğin gibi denizdendir hem su kaçıp ardındanda rüzgarı yediyse ondan olabilir. inşaAllah önemli bişiii çıkmaz

ayyy canım yaa yavruşlarına nazarmı değdi ne:) halbuki bol bol maşaAllah demiştik
yer yatağı tabiikide rahatsız olur. yatamaman çok normal hayatım bi gecelik koltuklarınızda yatsaydınız:) yavrularına geçmiş olsun. eşinede hayırlı yolculuklar sağlıkla gidip gelsin inşaAllah..

10- 15 lokma tatlısımıııııııı!!!!!

ne yapıosun sen arkadaşım!!!
bak bakıyorum arada çikolata filan hergüne bişey veriyosun kendine.. tmm emziriyosun arada ye ama bu ne yaa 10 - 15!!!
olmaz hadi en fazla 2-3 de dur demeliydin kendine.. nasıl gitti elin 15 taneye... aklım kalıcaana kilomda kalsınmı diyosun yani:) olmaz arkadaşım bööle olmaz. bi ısırıkla, bitaneyle bırakmayı düstur edinmemiz lazım

denenip görülen bi tecrübe olarak KESİNLİKLE ama KESİNKLİKLE az yemekle de kilo verilmiyor!!!
ölçüyü tam belirlemek lazım olması gereken bu!! az yiyince bağırsaklar düzgün çalışamıyor, metabolizma yavaşlıyor. haliyle kilo verme de yavaşlıyor. mesela kalorisi çok olanları azaltıp ana yemeklerimizde salata ve haşlannmış sebzeye boool bol ağırlık vermeliyiz. hatta ben ne zaman ki patlayana kadar doyarak yiyosam yemeklerimi o zaman harika sonuçlar alıyorum cuma bildirimimde:) ama tabiiki öğünlerimde hep salata doluluğu,haşlanmış sebze doluluğu ara öğünlerimde boool bol sebze ve 2-3 fındık, ceviz bolluğu ile.. şu anda ramazandayız tabii düzen farklı ama kesinlikle dediğim gibi ne zaman ki tıka basa doyup kalktım işte ozaman çok güzel sonuç aldım. yanii arkadaşım aç kalmak zayıflamayı yavaşlatıyor.. sonuç bu:)

iyi bak sevindim canım seni üzen olaylar bir bir düzeliyor midende düzelir inşaAllah sıkıntılar gidince sen kalbi çok temiz, çok iyi niyetli birisin. Allah bu iyi niyetinin karşılığını kat kat mükafatlandırsın inşaAllah

geçmiş olsun canım. umarım bir an önce rahata kavuşursun

canım kamerayı çoğu zaman unutuyorum yaa annemde çok kızıyor neler neler okuyor, nasıl oyunlar yapıyor ama işte sürekli elimin altında olması lazım kameranın:)
kesinlikle çekmem lazım. ama bizim kameranın kart atma huyu var:) bozuldu ve yine biz uyuşuklar bi tamir ettirmiyoruz kartı tutan yayoı bozulmuş kartı atıp duruyo haliyle de çekmemize engel oluyor ama yaptıralım yanii ennnn kısa zamanda

bu arada sorma benim eşimde hem kabağın girdiği yemekleri yemez:) en sevdiği yemeği yapsam içine kabak doğrasasm hemen " kabaklar yemeği bozmuş hayatım" diyo ve yemiyoı:)

ve o da zayıflama çabasına başladı:) çünkü ben ondan 6-7 kilo fazla iken şimdi 2 kilo net eksik çıkıyorum:) baktım pideyi azaltmış:) suyu bol içiyo:) ama çaktırmıyoda akıllı:) ne var sanki beraber yapsak diyeti ben bayılırım vala:)

erkeklerin hızlı kilo vermelerine gelince: gün içerisinde bizden daha fazla hareketli olmalarını göz önüne alırsak, metabolizmalarının hızlı çalışmasını göz önüne alırsak, eee bide azıcık, ekmeği, şekeri kıssalar tamamdır onlar için:)

benim eşimde bi ara tek öüğünle zayıflamaya çalışıyordu. ve hayret ki başarıyorduda:)
ama şimdi anlattım ona reflüsü var 2 saatte bir ağzına ufak tefek bişeyler at mutlaka metabolizmanı çalışkanlaştırırsın diye
ramazandan sonra öyle devam edicek:)
ayyy çok yazdım kollarım yoruldu ya:)

hayatıom bu ne böyle uffff ziyafet varmış sende cuma günü yaa:) tüh cuma günü ilkokul arkadaşlarımla iftar yemeğimiz olmasa bende çat kapı gelirdim sana

ana yemek olarak basit bişiii düşün bari çok yoruluyosun zaten mesela hazır kasap köfte al, ya da hazır kuzu şişler var fırının ızgarasında onub yapabişlirsin ne biliim yani bu kadar çeşide etinde kolay bişiii olsun yani
ya da şey yaaap biftek al tencerede çok hafif sosla boool bol pişir onları. burasında eziyet yok nasılsa. kendi kendine pişicek sonra al onları fırın tepsisine domates, biber filan koy bide kaşar rendele offff nasıl canım istedi yarına yapsammı yaa:)
bence kuru fasulyeni kesin yap bu arada jestin hoşlarına gider:) ama eltinin de sevdiği bişiii yap yazık ona da:)

baktım nette 280-350 kalori arası gösteriyo çok fazla yaaa en iyisi yemim ben
evde mis gibi taze fasulyem var ondan yerim :)

ben ne kadar olduğunu bilmiyordum sayende öğrendim :)))) acaba kızartmadan fırında yapsan daha az kalorili olur bence hem nefsini köreltirsin at bir tane fırına :)))
taze fasulyedende yersin azcık .....

canım ya bu kadar takmana gerek yok, olacak ara sıra böyle kaçamaklar yoksa diyet çekilir mi? yarım kiloyu ne zaman istesen verirsin :)

bence çikolatalı olanlardan al onlar güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…