Kizlar gunaydin.
Berbat bir gece gecirdim.. Kiz gecen cuma gununden beridir ishaldi. Dun duzeldi gibi diye ben buna dayadim yemegi, kac gundur yuzunun rengi gitmisti... Zavalli kizimin mide duzelmemis, butun gece kalkip kalkip kustu...
Zaten oglum da oglen uykusunda bizim yataga isemis, tabii ki alezimin olmadigi gundu... Yatakta yatamadik, yer yatagi yapmak istedim, oyle bir teskilatim da yok, yerde cocuklarin surunmesi icin koydugum bir el isi yun yorgan vardi, onun ustunde yatmayi denedik, esim de bugun Kayseri'ye gidip donecekmis, ben burda uyuyamam sabahin. 5'inde yola cikicam dedi jakli olarak...
Kizin yatagi ranzali, dozegi sokup bizim odada yere koydum, esim onda yatti. Kizla ben de yorganin uzerinde ama ben hic uyuyamadim, ne kadar oram buram acidi... Ki ben denclginde dagcilik yapmis, kampta, dagda, tasta yatmis biriyim ama gercekten cok rahatsoz oldum...
Sabah ben de ishal omustum. Oglum da zaten dun ishal oldu. Ben cocuklarin havuzda fazla kalmasina baglamistim ishali ama sanirim virutik bisey... İnsallaha zavalli esim butun gun kayseri'de rezillik cekmez ishal olup da...
toksin, hastane islerinde kolayliklar dilerim
Yagmurgozlu Allah bir daha evladindan ayirmasin...
biumut Allah kavustursun..