Beyzuşum ben yine erkenden yedim sahurumu..Dün ve bugün erkenden acıktım..
ÇAy keyfi yaptım balkonda serin serin kendime geldim valla..:)
Yarında kızı doktora götüreceğim..Kulaklarının ara ara ağrıdığın söylüyor..
Kizlar gunaydin.
Berbat bir gece gecirdim.. Kiz gecen cuma gununden beridir ishaldi. Dun duzeldi gibi diye ben buna dayadim yemegi, kac gundur yuzunun rengi gitmisti... Zavalli kizimin mide duzelmemis, butun gece kalkip kalkip kustu...
Zaten oglum da oglen uykusunda bizim yataga isemis, tabii ki alezimin olmadigi gundu... Yatakta yatamadik, yer yatagi yapmak istedim, oyle bir teskilatim da yok, yerde cocuklarin surunmesi icin koydugum bir el isi yun yorgan vardi, onun ustunde yatmayi denedik, esim de bugun Kayseri'ye gidip donecekmis, ben burda uyuyamam sabahin. 5'inde yola cikicam dedi jakli olarak...
Kizin yatagi ranzali, dozegi sokup bizim odada yere koydum, esim onda yatti. Kizla ben de yorganin uzerinde ama ben hic uyuyamadim, ne kadar oram buram acidi... Ki ben denclginde dagcilik yapmis, kampta, dagda, tasta yatmis biriyim ama gercekten cok rahatsoz oldum...
Sabah ben de ishal omustum. Oglum da zaten dun ishal oldu. Ben cocuklarin havuzda fazla kalmasina baglamistim ishali ama sanirim virutik bisey... İnsallaha zavalli esim butun gun kayseri'de rezillik cekmez ishal olup da...
toksin, hastane islerinde kolayliklar dilerim
Yagmurgozlu Allah bir daha evladindan ayirmasin...
biumut Allah kavustursun..
günaydın kızlar nasılsınız bakim sabah uyucam diye niyetleniyorum ama hep kendimi burda buluyorum siz bana büyümü yaptınız ne
off ya moralim bozuuuk dün akşam yemekten sonra eşimle tartıldık o 1 kilo daha vermiş başlayalı 10 gün olmadı 4 kilo verdi toplamda(porsiyonlarını o kadar doldurmama rağmen )
vee ben tam 90.3 geldim ne eksik ne fazla tam 20 gün önce başladığım kilo yani
şu diaform denen ilacı düşünmeye başladım iyice diyetisyen gerek yok değerlerin normal dedi ama öle görünmüyo
napıcam kızlar niye böle oldu siz daha deneyimlisiniz yardım lütfen morale ihtiyacım var:18:
off ya moralim bozuuuk dün akşam yemekten sonra eşimle tartıldık o 1 kilo daha vermiş başlayalı 10 gün olmadı 4 kilo verdi toplamda(porsiyonlarını o kadar doldurmama rağmen )
vee ben tam 90.3 geldim ne eksik ne fazla tam 20 gün önce başladığım kilo yani
şu diaform denen ilacı düşünmeye başladım iyice diyetisyen gerek yok değerlerin normal dedi ama öle görünmüyo
napıcam kızlar niye böle oldu siz daha deneyimlisiniz yardım lütfen morale ihtiyacım var:18:
Kizlar gunaydin.
Berbat bir gece gecirdim.. Kiz gecen cuma gununden beridir ishaldi. Dun duzeldi gibi diye ben buna dayadim yemegi, kac gundur yuzunun rengi gitmisti... Zavalli kizimin mide duzelmemis, butun gece kalkip kalkip kustu...
Zaten oglum da oglen uykusunda bizim yataga isemis, tabii ki alezimin olmadigi gundu... Yatakta yatamadik, yer yatagi yapmak istedim, oyle bir teskilatim da yok, yerde cocuklarin surunmesi icin koydugum bir el isi yun yorgan vardi, onun ustunde yatmayi denedik, esim de bugun Kayseri'ye gidip donecekmis, ben burda uyuyamam sabahin. 5'inde yola cikicam dedi jakli olarak...
Kizin yatagi ranzali, dozegi sokup bizim odada yere koydum, esim onda yatti. Kizla ben de yorganin uzerinde ama ben hic uyuyamadim, ne kadar oram buram acidi... Ki ben denclginde dagcilik yapmis, kampta, dagda, tasta yatmis biriyim ama gercekten cok rahatsoz oldum...
Sabah ben de ishal omustum. Oglum da zaten dun ishal oldu. Ben cocuklarin havuzda fazla kalmasina baglamistim ishali ama sanirim virutik bisey... İnsallaha zavalli esim butun gun kayseri'de rezillik cekmez ishal olup da...
bende tatlı konusunda tutamıyorum kendimierkekler bu konuda çok şanslı sen onu rakip olarak görüp de moralini bozma metabolizma hızları senden 1 fazla dolu dolu öğün geçirecek kadar fark atar en az.
kilo konusu ramazanda yanıltıcı olabiliyor ona da takılma derim. Ben de geçen gün sahura uyanamayıp tutmuştum orucu. iftar öncesi ve sonrası arasında 3 kilo farketti. ilk önce benim de gözlerim flan doldu 1 aylık emek demek çünkü o verdiğim 3-3,5 kilo. Daha sonra sabah uyandığımda eski kilomdan 200 gr fazlaydım vücut tutuyor yediklerini öyle düşün bozma moralini.
Diaform konusuna gelince. Bu ilaç senin kilo vermeni sağlamayacak ilaçtan medet umma lütfen. Diaform şeker ilacı senin insülin düzeyini dengeleyip ani acıkmalarını engelleyecek metabolizmanı hızlandırma etkisi flan yok. ilacı içmeye başlayınca kilo veririm diye düşünme hemen sadece sabır mekanizmana destek olacak diyelim
Ya kızlar bu arada benim sahur iftar süper gidiyor ama iftar sonrası o tatlı krizim yok mu 2 3 gündür dur diyemiyorum. Yeğenim doğduğu için baklavayı, çikolatayı, yaş pastayı kapan geliyorvalla yiyorum bikaç gündür bol bol bu hafta kilo veremezsem sebebi biline bugünden itibaren kontrol altına almaya çalışcam ama du bakalım...
günaydınlar herkese
haftanın 2. gününde umarım herşey hepimizin dilediği gibi olur...
Arwen niye 1,5 sy dedi ilginc... Cunku her hafta, olmadi 15 gunde bir menumu degistiiryor benim... Gerci yaptigi iki biskuvi ekle bir meyve cikart oluyor ama haftada bir tartilmis oluyorum, kilomun disinda yag ve kas oranimi goruyorum. Mesela bir hafta 1800 gr yag vermissin ama 800 gr kas yapmissin, tartida sadece -1 gorunuyor demisti. Yani belki yaglarin yaniyor ama su ve kas agirligin artiyordur..
Arkadaşlar buyrun kavun yiyelim..Nasıl tatlı nasıl güzel anlatamam.:) ŞApırdatarak ham yapıyorum şu an...
Ya banane 60-70-80 ben eylulde istanbuldayim 70 lere inmeden gorusmeyecekmiyiz beyza. Ben kasiyim o zaman. Aysecim elbette bir hafta sonu bulusucas Eylulde gellllll
toksin ALLAH kolaylik versin canim kizina da bol bol opucukler
yagmurgozlu hasret bitti kavustun ogluna ALLAH butun mehmetciklerimizi korusun (amiiiiinnnnnnnnn)Kurban oldugum ALLAH kimseye evlat acisi gostermesin(ammiiinnnn)
Kizlar gunaydin.
Herkese şimdiden günaydın ( şu an kimsecikler yok ama olsun elbet geliceksiniz)
Ya Kaç gündür sorucam sorucam unutuyorum. Kızlar babama almanyadaki ortopedi doktoru ameliyat demiş belindeki ağrıdan dolayı. Kaslar gerilmiş eğer ameliyat olmazsa ilerde allah korusun o kasların kopma ihtimali oluşabilirmiş onu önlemek adına ameliyat diyormuş ama babam tabi hemen bir doktor dedi diye ameliyata evet diyenlerden değil.
Filmlerini falan al gel demiştim ben ona ama onun istediği doktora ulaşamadık. Birde çok pahalıymış zaten.
Sizlerin istanbul avrupa yakasında bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı hem işinde uzman hemde fiyatı çok fahiş olmayan?
Hem onun hemde benim içim rahat etsin boşuna adamcağız ameliyat olmak zorunda kalmasın.
günaydın 2 gundur mıdemın agrısı geçmedı bır turlu sıcak su torbası falan koydum ama çok üşütmüşüm midemii birşeyy burkuluyor gıbı oluyor nane lımon yaptım gece inş. bu gun fazla agrımazz mubarek gunde pek çekılmıyorr
cherry_pie ; ilbatum çok çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
cherry_pie diaformu kuzenim kullanıyo o çok tavsiye etmişti bendede durum böle olunca ilk o aklıma gelio işte.aslında haklısın metabolizmayı hızlandırmadıktan sonra benim pek işime yaramaz çünkü şu an yemek yemek eskisi kadar cazip gelmiyo dediğin gibi o iştah kesiomuş ama buna ihtiyacım yok neyse du bakalım sabredeyim biraz
illbatum şöyle söliyim ramazan dolayısıyla menume tam olarak uyamıyorum doktorun verdiklerinden çok daha az yiyorum 1 haftadır ama sonuç bu
benim en büyük problemim metabolizmam.nerdeyse sıfır e bide ende ekstra hareket yok işe yürüyerek gidiorum falan işte gün içinde 4 km kadar bi yürüyüş var..
:44: napsam tekrar diyetisyene mi gitsem 1 bucuk ay sonra gel demişti ama..
günaydın 2 gundur mıdemın agrısı geçmedı bır turlu sıcak su torbası falan koydum ama çok üşütmüşüm midemii birşeyy burkuluyor gıbı oluyor nane lımon yaptım gece inş. bu gun fazla agrımazz mubarek gunde pek çekılmıyorr