Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun inşalah öneml birşey değildir.........

çok geçmiş olsun ,uyuyamamakta çok kötü bugün dinlenmeye çalışın bari

erkekler bu konuda çok şanslı sen onu rakip olarak görüp de moralini bozma metabolizma hızları senden 1 fazla dolu dolu öğün geçirecek kadar fark atar en az.

kilo konusu ramazanda yanıltıcı olabiliyor ona da takılma derim. Ben de geçen gün sahura uyanamayıp tutmuştum orucu. iftar öncesi ve sonrası arasında 3 kilo farketti. ilk önce benim de gözlerim flan doldu 1 aylık emek demek çünkü o verdiğim 3-3,5 kilo. Daha sonra sabah uyandığımda eski kilomdan 200 gr fazlaydım vücut tutuyor yediklerini öyle düşün bozma moralini.

Diaform konusuna gelince. Bu ilaç senin kilo vermeni sağlamayacak ilaçtan medet umma lütfen. Diaform şeker ilacı hatta ben ismini Diaformin diye hatırlıyorum ama karıştırdım sanırım. Bu ilaç senin insülin düzeyini dengeleyip ani acıkmalarını engelleyecek metabolizmanı hızlandırma etkisi flan yok. ilacı içmeye başlayınca kilo veririm diye düşünme hemen, sadece sabır mekanizmana destek olacak diyelim. Ben nolursa olsun eğer önemli bir sorun yoksa türü farketmez ilaç içilmesine karşıyım.

Ya kızlar bu arada benim sahur iftar süper gidiyor ama iftar sonrası o tatlı krizim yok mu 2 3 gündür dur diyemiyorum. Yeğenim doğduğu için baklavayı, çikolatayı, yaş pastayı kapan geliyor valla yiyorum bikaç gündür bol bol bu hafta kilo veremezsem sebebi biline bugünden itibaren kontrol altına almaya çalışcam ama du bakalım...

Son düzenleme:

demek eşinin porsiyonlarını büyük tutuyorsun vay hain vayyyyy :))))
acaba nerede yanlış yapıyorsun ki tatlım? ekmeği azaltmayı dene istersen ya da sporu artır ....
benim diyetisyenim ekmeğimi 1 dilim azaltmıştı kilom durdu dediğimde, inşalah yardımcı olabilmişimdir

Gunaydin kizlarrrr
Cnm gecmis olsun benimde tum gece kramp gibi sancilar
girdi saar 2 de minik uyandi ve 4kadar uyumadi oyun oynuyor

günaydınlar herkese
haftanın 2. gününde umarım herşey hepimizin dilediği gibi olur...

bende tatlı konusunda tutamıyorum kendimi (((
dün 2 ısırık metro yedim ((
önceki gün lokma tatlısı yedim ben deyim 10 sende 15 vahim vahimmmmmm
nasıl direneceğim ben bu tatlıya ya nasıl, öyle meyve bilmem ne tutmuyor beni, onlardan yesemde aklım onda kaldığı için onuda yiyorum hopppppppp sadece çikolatadan alacakken bu kez meyvelerdende kalori alıoyurm ama artık onu yapmıyorum canım çikolata istiyorsa ondan yiyorum ,ay ne yapayım yoksa aklımda kalacak :)))))

cherry_pie ; ilbatum çok çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

cherry_pie diaformu kuzenim kullanıyo o çok tavsiye etmişti bendede durum böle olunca ilk o aklıma gelio işte.aslında haklısın metabolizmayı hızlandırmadıktan sonra benim pek işime yaramaz çünkü şu an yemek yemek eskisi kadar cazip gelmiyo dediğin gibi o iştah kesiomuş ama buna ihtiyacım yok neyse du bakalım sabredeyim biraz

illbatum şöyle söliyim ramazan dolayısıyla menume tam olarak uyamıyorum doktorun verdiklerinden çok daha az yiyorum 1 haftadır ama sonuç bu

benim en büyük problemim metabolizmam.nerdeyse sıfır e bide ende ekstra hareket yok işe yürüyerek gidiorum falan işte gün içinde 4 km kadar bi yürüyüş var..
:44: napsam tekrar diyetisyene mi gitsem 1 bucuk ay sonra gel demişti ama..

Arwen niye 1,5 sy dedi ilginc... Cunku her hafta, olmadi 15 gunde bir menumu degistiiryor benim... Gerci yaptigi iki biskuvi ekle bir meyve cikart oluyor ama haftada bir tartilmis oluyorum, kilomun disinda yag ve kas oranimi goruyorum. Mesela bir hafta 1800 gr yag vermissin ama 800 gr kas yapmissin, tartida sadece -1 gorunuyor demisti. Yani belki yaglarin yaniyor ama su ve kas agirligin artiyordur..

valla haberim yok Leah neden böle yapıo zaten ben ilk defa bi diyetisyene gitmiştim.bi özel hastanenin diyetisyeni ve galiba sadece bi tane.zaten diğer bölümler bile öyle yoğun ki bundan önce endokrine gitmiştim ilk gidişimde randevuyu 2 hafta sonraya alabilmiştim 2.de tahlil sonuçlarını göstermeye 10 gün sonra gun verdıler ondan sonraki hafta da diyetisyene randevu alabildim.başka doktora git diceksin bende onu dusunuyorum dogru olan senınkı.benim ilk deneyımım olunca 1.5 ay sonra gel dedi peki dedim bende

Ya banane 60-70-80 ben eylulde istanbuldayim 70 lere inmeden gorusmeyecekmiyiz beyza. Ben kasiyim o zaman. Aysecim elbette bir hafta sonu bulusucas Eylulde gellllll

bayramda burdayım cnm gidemicem bi yere malesef
sende burda olursan bi buluşma ayarlarız hep beraber inş.

toksin ALLAH kolaylik versin canim kizina da bol bol opucukler

yagmurgozlu hasret bitti kavustun ogluna ALLAH butun mehmetciklerimizi korusun (amiiiiinnnnnnnnn)Kurban oldugum ALLAH kimseye evlat acisi gostermesin(ammiiinnnn)

aminnnnnnnnnnnnnnn cnm benim aminnnnnnn

günaydın cnm çok geçmiş olsun dün annemle konuştuk emir de ishal olmuş
eşimde dün öyleydi bütün akşam wc den çıkamadı garibim

dün gzl bi gündü benim için her açıdan

eşimle abisi konuşmuyolar demiştim ki normalde acayip düşkünlerdir herkes imrenir ilişkilerini
ama ordudan beri yaklaşık 20 gündür sorunlar vardı aralarında ve artık hiç konuşmamaya başlamışlardı
önceki akşam zorla arattırdım abisini gidelim çaya diye adayı (emirden 27 gün küçük) sevelim emiri de çok özlüyoruz dedim
aradı ama abisi bakmadı tele.
sonra dün de iş yerinde bi araba var ama anahtarın biri onda diğeri bizde durur
anahtarı istemiş yanına elamn gönderip eşimde çok sinirlenmiş tabi
eve geldi köpürüyo üzülüyo falan
daha asla gitmem de etmem de diye tutturdu
tam o sırada eltim aradı akşama yemeğe gelin diye bizimki de gitmem dedi ama ben dedim eltime bi konuşım ümitle bakarız
neyse bu gitmem falan diyo yine ben iki surat falan 2 duygu sömürüsü
bak hastayım sizin stresinizden mide ağrılarım geçmiyo falan yaptım o da iyi tamam gidelim dedi
gittik akşam öncce eh işte konuştular 2-3 kelime bize belli etmiyolar güya bilmiyoruz sanıyolar ama biz kadınlar herşeyden haberimiz var tabi
sonra zmn geçtikçe baya arttı muhabbet çok sevindim bende çok şükür
çocuk gibi saçma sapan şeyleri büyütüp duruyolar eşim haklı aslaında ama olsun küslük olmasın mübarek aylarda dimi :)

eee ben bu sevinçe bide hiç tatlı yememeyi ve yemeği de gayet gzl yemeyi ekledim çok şükür
dünü kazaasız belasız atlattım darısı bugunun başına inş. :))))

canım babacığına çok geçmiş olsun benim bildiğim çok iyi bir ortopedi doktoru biliyorum özel çapa hastanesindeydi hala ordamı bilmiyorum çapa da millet cad googlee arat özel çapa hastanesi diye doktorun adı rıza ferruh ilter cep numarası var bende eğer istersen özelden yazabilirim..

günaydın 2 gundur mıdemın agrısı geçmedı bır turlu sıcak su torbası falan koydum ama çok üşütmüşüm midemii birşeyy burkuluyor gıbı oluyor nane lımon yaptım gece inş. bu gun fazla agrımazz mubarek gunde pek çekılmıyorr

geçmiş olsun cnm
benim midem de berbat malesef akşam eve gittim agladım resmen
eşimde gece kendi kalkmış hazırlamış yemiş
bana çağırmamış tutma oruç diyo hastasın dayanamıyosun diyo parasını veririz yada sonra iyi olunca tutarsın diyo
kalkmadığım için gece bugun niyetli değilim

canım ya bence sen yeniden git diyetisyenin mutlaka sana yeni bir liste verecektir çünkü aynı şeyleri yaptıkça metabolizma zamanla buna alışıyor ve veremiyorsun, bence hiç vakit kaybetme ve git sorununa çözüm bulabilirsin birlikte ...

geçmiş olsun canım ,çok zor gerçekten mide ağrısı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…