Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım cuma günü görümcemin doğum günü
aramız onla baya resmi kendisi soğuk nevale de biraz ama ben yinede onları o akşam yemeğe alım sürpriz olsun istiyorum sonra bi de pasta keseriz
onlarla birlikte eltimleri çağırım istiyorum ailecek olsun kayınvalidemler orduda ztn başka da kimse yok çağırılcak
ama şimdi düşünüyorum da ne yapsam acaba bide işten gidicem eve 2 saatlik vaktim olcak

şöyle hem gzl hemde çok zahmetli olmayacak bi ana yemek varmı tavuk yada kıyma yada etle yapılan :))

benim yapmayı düşündüklerimi yazayım şöyle

klasik mercimek çorbası (yemek seçtikleri için herkese uyan o)
pilav yanına ?
taze fasulye pişiricem
bide eşimin abisi kuru fasulye hastası ona bi jest yaparım belki :))) (araları biraz daha düzelsin )
patates mantısı
sigara böreği (görümcemin kızları için)
çoban yada göbek salata yapıcam henüz karar vermedim
cacık

bide sarma pişiricem lahana yada asma yaprağı karar vermedim henüz onada

ama ana yemek ne olucak onu bilmiyorum malesef yardım:)))))

ayşecim size ordu mu geliyor yahu :))))
bir sürü yemek yapmışsın valla ay bak yine benim gelesim geldi :KK56:
ben olsam asma yaprağı yerdim lahana aram hoş değil :)
ayy hepsi birbirinden güzel ya bayıldım valla........
tavuk büryan yap fırında hem pilavıda aradan çıkarırsın :):KK34:

afiyet olsun cnm telafi edersin umarım bugun
ama ben nedense iskenderi hiç mi hiç sevmiyorum
acayip yağlı geliyo bana bide et döneri sevmediğim içindir belkide :))

mecburen telafı edıcem cnm :KK70: zaten yagını az koydururum ben hep donerı sevmedıgınden olabıllır cnm

LEAH geçmis olsun kuçugede geçmez insallah

ayse_c52 masallah canim çok iyisin sende, bende severim ramazanda kalabalik olmayi ama daha kismet olmadi çagirmak esimin migreni var çok zorlaniyo tutarken bas agrisindan kivraniyo resmen isten gelince hemen yatiyo iftara kadar bide burda geç saatte yedigimiz için aksama kadar perisan oluyor esim kiyamiyorum onada insallah biraz iyi oldugu zaman bende çagirmayi dusunuyorum kv leri

menun de super masallah pilavin yanina firinda tavuk iyi gider aslinda :KK34:
sen bilirsin yinede

sende benim gibi düşünmüşsün :):KK56: allahımmmmmmm sanırım o yüzden 60-69 değilde bu topikteyiz ,hepiniz çok hamaratsınız eminmmmmmmmmmmmm buna :) hemde eliniz lezzetli :KK56:

valla sarıcivciv arkadaşım elim nasıl gitti bende bilemedim ,dedim ya tatlıyı kesemiyorum ya :KK43:(((

aramız onla baya resmi kendisi soğuk nevale de biraz ama ben yinede onları o akşam yemeğe alım sürpriz olsun istiyorum sonra bi de pasta keseriz
onlarla birlikte eltimleri çağırım istiyorum ailecek olsun kayınvalidemler orduda ztn başka da kimse yok çağırılcak
ama şimdi düşünüyorum da ne yapsam acaba bide işten gidicem eve 2 saatlik vaktim olcak

şöyle hem gzl hemde çok zahmetli olmayacak bi ana yemek varmı tavuk yada kıyma yada etle yapılan :))

pilav yanına ?
taze fasulye pişiricem
bide eşimin abisi kuru fasulye hastası ona bi jest yaparım belki :))) (araları biraz daha düzelsin )
patates mantısı
cacık

Tatlım belki biliyosundur ama ben yinede yazıyım ben mecimek çorbasını kavurarak yapıyorum süper oluyo nasılmı söyliyim mercimeği güzelce yıka daha sonra sıvıyağla birlikte yavaşta 5 dk kavur mercimekler renk değiştirsin daha sonra suyunu koy tuzunu at pişir salça soğan yok üzerine tereyağında kızdırılmış kırmızı biber ve nane servis yaparken gezdir kavruk bi lezzet oluyo haşlamanın yavanlığı olmuyo belki biliyosundur ama yinede olsun ana yemek olarakta akşamdan hazırlayabilirsin pratik olur hasanpaşa köftesi yada apartman köfe hem pratik önceden hazırlandığı için iftara yarım saat kala fırına atarsın hemde güzel oluyo son bişi fırından cam tepsiyle masaya gelen servisler misafire verilen değeri gösteririmiş yemek hocam söylemişti bilginize benden bu kadar

Nevzamansiz,

Rendele, 1 yumurta, 3-4 dilim bayat ekmek ufala, biraz yogurt ekle kivami camur gibi olsun, taze sogan ve derotu daogra, firin kagidi serilmis tepsiye yagsiz dok. Kizarana kadar pisir..

Canım bu fırında mücver tarifi dimi.Benimde aklımdan acaba kepek ekmeklerini rondodo çekip un yerine koysam olur mu diye geçiyordu.Valla harikasın tam zamanında yetiştin ben de yarın yapayım bunu bari bugünkü menüm belli.

Arkadaşlar sizde bana güllaç tarifi verirmisiniz hiç yapmadımda ayıptır söylemesi 22 yıldır:KK43:( ama oğlanlar seviyo üzerinde tarifi var ama ne kadar doğrudur bilemedim şimdiden saolun:KK69:

Kızlar oruç tutmada çok zorlanıyorum ben
gastirt nedeni ile midem berbat
başımda çatlama derecesinde ağrıyo zor çalışıyorum
herkes diyo tutma kızıyolar ama ben kendimi adet olunca bile tutmadığımda çok suçlu hissediyorum
ne olucak bilmiyorum böyle
allah yardımcımız olsun inş. (amin)

Canım mutlaka doktor ilaç vermiştir sana ama gaviscon çiğneme tabletini şiddetle öneririm.Benim midem de çok sorunlu ne arasan var midemde (reflü,mide fıtığı,gastrit) bana doktor şurubunu vermişti ama cidden tableti çok daha iyi.Miden de yanma ağrı hazımsızlık gibi bir durumda atıyorsun ağzına daha tablet bitmeden düzelmeye başlıyor süper bir emme tableti.Ayrıca bana doktor mide rahatsızlıklarımın kiloyla bağlantılı olduğunu söylemişti,bir de beli sıkan giysiler giymemem gerektiğini belirtmişti.Belki faydası olur diye yazayım dedim...

Kizlar gunaydin.

Berbat bir gece gecirdim.. Kiz gecen cuma gununden beridir ishaldi. Dun duzeldi gibi diye ben buna dayadim yemegi, kac gundur yuzunun rengi gitmisti... Zavalli kizimin mide duzelmemis, butun gece kalkip kalkip kustu...

Zaten oglum da oglen uykusunda bizim yataga isemis, tabii ki alezimin olmadigi gundu... Yatakta yatamadik, yer yatagi yapmak istedim, oyle bir teskilatim da yok, yerde cocuklarin surunmesi icin koydugum bir el isi yun yorgan vardi, onun ustunde yatmayi denedik, esim de bugun Kayseri'ye gidip donecekmis, ben burda uyuyamam sabahin. 5'inde yola cikicam dedi jakli olarak...

Kizin yatagi ranzali, dozegi sokup bizim odada yere koydum, esim onda yatti. Kizla ben de yorganin uzerinde ama ben hic uyuyamadim, ne kadar oram buram acidi... Ki ben denclginde dagcilik yapmis, kampta, dagda, tasta yatmis biriyim ama gercekten cok rahatsoz oldum...

Sabah ben de ishal omustum. Oglum da zaten dun ishal oldu. Ben cocuklarin havuzda fazla kalmasina baglamistim ishali ama sanirim virutik bisey... İnsallaha zavalli esim butun gun kayseri'de rezillik cekmez ishal olup da...

toksin, hastane islerinde kolayliklar dilerim

Yagmurgozlu Allah bir daha evladindan ayirmasin...

biumut Allah kavustursun..

gecmis olsun cnm

off ya moralim bozuuuk dün akşam yemekten sonra eşimle tartıldık o 1 kilo daha vermiş başlayalı 10 gün olmadı 4 kilo verdi toplamda :KK50: (porsiyonlarını o kadar doldurmama rağmen :KK47: :KK52:)
vee ben tam 90.3 geldim ne eksik ne fazla tam 20 gün önce başladığım kilo yani :KK14:
şu diaform denen ilacı düşünmeye başladım iyice diyetisyen gerek yok değerlerin normal dedi ama öle görünmüyo :KK59:
napıcam kızlar niye böle oldu siz daha deneyimlisiniz yardım lütfen morale ihtiyacım var:18:

Cnm veremiyorum diye üzülüyosun ama sen tatlilardan uzak kalamiyosun anladigim kadarixla esin tazli yemiyosa onunda etkisi vardir daha kolay vermesinde tsbi erkeklerin daha cabuk verdigini hepimiz biliyoruz nedir bu kadinlarin sanssizligi ya

pilav yanına ?
taze fasulye pişiricem
patates mantısı
cacık

Cnm bunlarin hepsi cok güzel sen badka bi sey yapmasan nile olur kendini yorma daha basi bisey yap

merhaba kızzlaar
bugün çok yorucu bi gündü.perşembete kadar böyle devam edecek çünkü benim canımın içi kardeşim askere gidiyo..sanırım 6 ay yapacak tegmenliği kazanamazsa ama şimdiye kadar ne 6 ayı 6 gün ayrı kalmışlığmız yoktur.yada pespese 2 gün telefonla konuşmadığımız olmamıştır..
Sarmalar ysarıldı bügün an az 3 kilo yapraktan.boynum tutuldu resmen..yarın baklava tatlılar yapılacak öbürgünde çarşaf böregi tepsilerce...anneeem ya bi kaç tane abla yapsaydı bana bu kadar yorulmazdım herhalde..ramazan olması da ayrı bi yorgunluk katıyo tabi.

Sahur menümü yazamıyorum çünkü uyanamamışız.aç aç oruç tuttuk.

Ifatr menüm

4 yemek kasıgı fırında yagsız sebze
1 yumurta ve 3-5 dilim sucuktan yapılmış sucuklu yumurta
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
domates,salata,çay
1 çay kaşığı bal
2 ince dilim kavun

(sahurda bşy yemedgm için biraz fazla kaçtı ama napım çok acıkmştıııım)r..
Sarmalar ysarıldı bügün an az 3 kilo yapraktan.boynum tutuldu resmen..yarın baklava tatlılar yapılacak öbürgünde çarşaf böregi tepsilerce...anneeem ya bi kaç tane abla yapsaydı bana bu kadar yorulmazdım herhalde..ramazan olması da ayrı bi yorgunluk katıyo tabi.

Sahur menümü yazamıyorum çünkü uyanamamışız.aç aç oruç tuttuk.

Ifatr menüm

4 yemek kasıgı fırında yagsız sebze
1 yumurta ve 3-5 dilim sucuktan yapılmış sucuklu yumurta
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
domates,salata,çay
1 çay kaşığı bal
2 ince dilim kavun

(sahurda bşy yemedgm için biraz fazla kaçtı ama napım çok acıkmştıııım)

Allah kavuştursun canım.Bende de 2 tane erkek kardeş var daha askere gitmediler şimdi okurken içim bir tuhaf oldu zor olmalı.Allah sabır versin,sağsalim yapıp tezelden gelsin umarım kardeşcazın...

Ben de dün gece tartıldım 99.100 çıktım.Cuma yine kardeşimde tartılacağım bildiririm.Listeye girebilirim dimi Yena?

Arkadaşlar,

Dün diyet başarı öyküleri kısmında bir konu var "resimleri paylaşalım motive olalım" gibi bir şeydi.Orada bir arkadaş 21 gün diyeti diye bir şey paylaşmış.21 gün boyunca istediğimiz 2 ana öğünde 30gr müsli,yarım muz ve süt yiyormuşuz ve 21 günün sonunda göğüs,kalça ve bel kısmından 7 şer cm gidiyormuş.Denemiş resimde paylaşmış anlatan arkadaş.Denemek istiyorum ama sormak istedim deneyen var mı aranızda hiç diye???

kıııızzzzllllllaaaarrr
idrar testimde 2 çizgi şuanda kanverdim onu bekliyorum...hamilemiyim ben neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

X