uyumiim dedim ama dayanamiicam:) uyiimda sahura tekrar uyanırım artık napiim:) çok uykum geldi yaa:) eklemlerim kaslarım bile uyuştu artık:)
hadi herkese hayırlı geceler, hayırlı sahurlar diliyorum
Beyzuşum ben yine erkenden yedim sahurumu..Dün ve bugün erkenden acıktım..
ÇAy keyfi yaptım balkonda serin serin kendime geldim valla..:)
Yarında kızı doktora götüreceğim..Kulaklarının ara ara ağrıdığın söylüyor..
Afiyet olsun canım...
Ben de 02.30-03.00 arası hazırlıyorum sahurumuzu...Şimdi çay keyfine devam ediyorum.Saat 04.00 e kadar sürer...
Berfo'ya da geçmiş olsun canım.Denize falan gittiğinizde su kaçmış olabilirmi;yada bu sıcaklarda tüm camlarımız açık ceryanda kaldı belkide.
İnşallah önemsiz bir şeydir...
İnşallah önemsizdir canım..Geçen yılda buna benzer rahatsızlığı olmuştu deniz sonrası..Sanırım yine aynı rahatsızlık nüksetti..
Bende saatin 03:30 olmasını bekliyorum eşim uyudu onu uyandırıcam mama yemesi için.:)).
İyi uykular,tatlı rüyalar canım..
Beyzuşum ben yine erkenden yedim sahurumu..Dün ve bugün erkenden acıktım..
ÇAy keyfi yaptım balkonda serin serin kendime geldim valla..:)
Yarında kızı doktora götüreceğim..Kulaklarının ara ara ağrıdığın söylüyor..
Kizlar gunaydin.
Berbat bir gece gecirdim.. Kiz gecen cuma gununden beridir ishaldi. Dun duzeldi gibi diye ben buna dayadim yemegi, kac gundur yuzunun rengi gitmisti... Zavalli kizimin mide duzelmemis, butun gece kalkip kalkip kustu...
Zaten oglum da oglen uykusunda bizim yataga isemis, tabii ki alezimin olmadigi gundu... Yatakta yatamadik, yer yatagi yapmak istedim, oyle bir teskilatim da yok, yerde cocuklarin surunmesi icin koydugum bir el isi yun yorgan vardi, onun ustunde yatmayi denedik, esim de bugun Kayseri'ye gidip donecekmis, ben burda uyuyamam sabahin. 5'inde yola cikicam dedi jakli olarak...
Kizin yatagi ranzali, dozegi sokup bizim odada yere koydum, esim onda yatti. Kizla ben de yorganin uzerinde ama ben hic uyuyamadim, ne kadar oram buram acidi... Ki ben denclginde dagcilik yapmis, kampta, dagda, tasta yatmis biriyim ama gercekten cok rahatsoz oldum...
Sabah ben de ishal omustum. Oglum da zaten dun ishal oldu. Ben cocuklarin havuzda fazla kalmasina baglamistim ishali ama sanirim virutik bisey... İnsallaha zavalli esim butun gun kayseri'de rezillik cekmez ishal olup da...
toksin, hastane islerinde kolayliklar dilerim
Yagmurgozlu Allah bir daha evladindan ayirmasin...
biumut Allah kavustursun..
toksincim hastaneye yatmanız bir nebzede olsa stresini azaltmıştır...Allah yardımcın olsun minikle birlikte zorlanmazsın inşallah canım..
afiyet olsun evet tek tip olmuş ama bulgur sütünü çoğaltır.:)) Öyle düşün..
maşallah valla nasıl dayandın 1 tane tulumbayla ben en az 6 tane yemiştim, helal olsun sanaİyi geceler güzel hanımlar...Nasılsınız....
Münümü yazayım da sohbete devam ederiz....
İFTAR: 1 hurma+1 dilim ekmek+4 ızgara köfte+1 kase közlenmiş patlıcan salatası+1 kepçe şehriye çorbası+2 küçük parça kaşar ve 2 çay kaşığı bal.
ARA: 1 TULUMBA TATLISI.
SAHUR: Kahvaltı tabii...
ohhh afiyet olsun ama çok yeme bak :))Arkadaşlar buyrun kavun yiyelim..Nasıl tatlı nasıl güzel anlatamam.:) ŞApırdatarak ham yapıyorum şu an...
geçmiş olsun bu ara sıcaktanmı ne ishal çok yaygın dr gidin benceKizlar gunaydin.
Berbat bir gece gecirdim.. Kiz gecen cuma gununden beridir ishaldi. Dun duzeldi gibi diye ben buna dayadim yemegi, kac gundur yuzunun rengi gitmisti... Zavalli kizimin mide duzelmemis, butun gece kalkip kalkip kustu...
Zaten oglum da oglen uykusunda bizim yataga isemis, tabii ki alezimin olmadigi gundu... Yatakta yatamadik, yer yatagi yapmak istedim, oyle bir teskilatim da yok, yerde cocuklarin surunmesi icin koydugum bir el isi yun yorgan vardi, onun ustunde yatmayi denedik, esim de bugun Kayseri'ye gidip donecekmis, ben burda uyuyamam sabahin. 5'inde yola cikicam dedi jakli olarak...
Kizin yatagi ranzali, dozegi sokup bizim odada yere koydum, esim onda yatti. Kizla ben de yorganin uzerinde ama ben hic uyuyamadim, ne kadar oram buram acidi... Ki ben denclginde dagcilik yapmis, kampta, dagda, tasta yatmis biriyim ama gercekten cok rahatsoz oldum...
Sabah ben de ishal omustum. Oglum da zaten dun ishal oldu. Ben cocuklarin havuzda fazla kalmasina baglamistim ishali ama sanirim virutik bisey... İnsallaha zavalli esim butun gun kayseri'de rezillik cekmez ishal olup da...
toksin, hastane islerinde kolayliklar dilerim
Yagmurgozlu Allah bir daha evladindan ayirmasin...
biumut Allah kavustursun..
He valla; şapırdatınca tadı güzelleşir...
Tatlı yedim diye vicdan azabı çekiyorum ama midem sevinç içinde.....
Allahım kolaylık versin cnm sabırrr
benim de listemde 6 köftee var ben de yedim bişicik olmuyorrrr yeyin anacım
merhabalar ben geldimm bu akaşm misaifirmiz vardı yarın akşamda var şimdi yarın için börek yapıp dolaba koyacağım yarın kızartacağım inşşşşş geliyorum az ssoraaa güzellerrrrr:80::80::80::80::80: