Evde tam buğday unun varsa ondan ekleyebilirsin 1-2 kaşık...
Beyzuşum her daim destekleyici,güzel ve özel sözlerin için çok teşekkür ederim..İyiki varsın canım...
hoşgeldn cnm
semiran ve nevzamansız;
ilaçlarım var ztn günde 3 kere olnaı içemiyorum ama aç karna olanı sahurda içiyorum pek bi faydası olmuyo bu ara stres çok ya sanırım daha ilerledi
Yena ben ortancadan once 2. Grupta 2 ay kadar takildim. Dis gebelikten cikmis, tup bebek tedavisine baslamistim. Biraz vereyim diyordum. 74 kilo ile hamile kalmistim, sonlandirip da tedaviye baslayana kadar, 12 hafta gibi bi surede 87 kilo oluvermistim.. Depresyondaydim, yesil receteli ilac yutuyordum...
Sonra ortancaya hamile kaldim. ama bizim grup, super savsakti, sonunda takim kaptani da baslarim boyle ise diye birakti, takimda tarihe karisti.... super di mi.. Onlarin bile yikimina neden oldum...
3 melegim var, hesapla koyduklarini. esela 6 dilim ekmek mi koydun., gunluk ekmek hakkina gore say ona gore ye.. Mesela ben 6 dilm koyuyorm, butun gun de 9 dilimim var, ekmek yemeden, tepsinin yarisini bir ogunde yiyorm...Ayi miyim neyim???
Bende çok üzüldüm diyanetin hesabına yatırmak güvenliymiş zaten beyzuş ablada yazmış.Meyve hiiç yiyemiyorum ramazanda..Gündüz çok canım çekiyor akşam olup soğuk suları içince aklıma dahi gelmiyor...
Beyzuşum somali haberleri ne iç acıtıcı değilmi.? dün gazetede bir kare ağlamama sebeb oldu baktım kızımda ağlıyor...
HAni emin olsam yardımların ulaşıcağını fitreyle birilikte biraz daha yardım yapılabilir.
toksincim cnm Allahım en kısa zamanda iyilik versin hemencik çıkın hastaneden Allah kolaylık versin
Hayırlı olsun canım çok sevindim.Tskler Kizlarrr civciv cok bunaltiyor uyusada bende uyusamm yeni hayat destek makinamiza kavustuk kizim begendi bide yeni elektirikli arabamiza kavustukmu dogru eve ama inceledi isleri var 10gun surebilirmis
saol banucum.. pek iyileşmedi ama daha iyi:) sesi bööle dolu dolu kalınlaşmış çıkuyor bi de ööle şarkılar sööleyince çok tatlı oluyor:)Sarı civciv minik kuşun hastalanmış şimdi iyidir inşallah çok geçmiş olsun.
ceco canım daha nice sağlıklı ve mutlu yıllar inşallah , bu arada yıldönümlerimiz aynı , 08.08.08 de evlenmiştim 3.yılımız doldu vay bee inşallah bizde eşimle sağlıklı mutlu ve bebişli yıllarr geçiririz (aminn)
Yena,
Gecen gun topigin en eski sayfalarina baktim, orda yazanlarin baska iletilerine gitim ve gordum ki cogu kisi 3 senedir ayni kilolarda, takim takim geziyor... 3 tane de basari hikayesi var biz de onlarla avunuyoruz dedim, moralim bozuldu hakkaten....
Ammmaaaa, su son kadro bayagi bir niyetliyiz.. Mezun olcaz bu topikten, kapiyi da kitleyip cikicaz...
Tskler Kizlarrr civciv cok bunaltiyor uyusada bende uyusamm yeni hayat destek makinamiza kavustuk kizim begendi bide yeni elektirikli arabamiza kavustukmu dogru eve ama inceledi isleri var 10gun surebilirmis
saol banucum.. pek iyileşmedi ama daha iyi:) sesi bööle dolu dolu kalınlaşmış çıkuyor bi de ööle şarkılar sööleyince çok tatlı oluyor:)
teravihe gitmiyorum 3 gündür kızçemden ötürü. orda terliyo çıkınca daha kötü olur diye korkuyorumbenden başka da kimseyle durmuyo. zaten bitek yazın böyle beraberiz tadını çıkaralım diimi:) neyseki eşim kızçe uyuduktan sonra kıldırıyor
bu arada bizimki bikaç kere teravihe geldi ya hemen "Allahümme Salli alaa seyyidina....." salavatını ezberlemiş bağıra bağıra söölüyo:) eezanıda duyunca anneee acele et geç kalıcaz bize yer kalmııcak diyo:)) yiicem resmen yaa:) Rabbim öncelikle burdaki canım kardeşlerim olmak üzere tüm evlat isteyenlere en hayırlı en çok istedikleri vakitte HAYIRLI evlatlar nasip etsin. AMİN
CECO ve SİNOPEE ikinizide kutlarım ni,ceee nice mutlu, güzel, hayırlı yıllar geçirmenizi dilerim
hahahaaa:) kapıyı kitleyip çıkıcaz çok güldüm buna:)) hoşuma gitti bende mezun olucam burdan. bence bide mezunlar derneği kuralım:))))
hayırdır hasta olan kim. geçmiş olsunda. eskiler biliyor hani hastane günlerin başlamış filan demişler.. geçmiş olsun hayırdır??
@YAĞMURGÖZLÜ
oğlunuz hoşgelmiş bulunuyor sanırım bu dakikalarda:)
Rabbim acılarını göstermesin. bizler onlarla gurur duyuyoruz bunu unutmasınlar