Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr napıyosunuz nedense ıcımde bır kıpırtı var bugün aslında sebebı bellı cunku sabah tartıda -500gr gördum yaşasınnn :)))

ama yıne hızlanıpta sonradan durucak bunuda bılıyorum her zaman öyle oluyo cunku ama guzel guzel verdıgını gormek mutlu edıyo ınsanı. her aksam yaptıgım 50 şer dklık veya 1 saatlık sporlara deysin bari dimi ama :) wc sorunum yuzunden bır ılac aldım annemden bagırsak calıstırıyomuş 1 ölcek denedım. amanın süper bıseymıs ya. ınsan karın şişliğinden kurtuluyo resmen..:KK55:

kızlar oruç tutmada çok zorlanıyorum ben
gastirt nedeni ile midem berbat
başımda çatlama derecesinde ağrıyo zor çalışıyorum
herkes diyo tutma kızıyolar ama ben kendimi adet olunca bile tutmadığımda çok suçlu hissediyorum
ne olucak bilmiyorum böyle
allah yardımcımız olsun inş. (amin)

ayşecim mrb, durumumuz aynı malesef ben bugün ilk başladım başım felaket ağrıyor, midemde bir acayip ama senin sahurda aç karnına mide ilacı kullanmak gerek o zaman rahatlarsın.allah yardım eder, kolaylığını verir...

merhabalar ben geldimmmmm nasılsınızz milletttt:KK16::KK16::KK16::KK16:

Tşk ederim ablacım valla keyifli bir geceydi yine yapacağız inş uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım bayağı moral olduu:KK16::KK16::KK16:

Evettttt mezuniyet süper bir fikirrr şişmanlar sınıfı mezuniyetteeee:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Bacım başta sen sennnnnnnn
ayşecim çok geçmiş olsun dikkat et dr ye ilaç yazdır famodin içerdim ben gerçi gastrite iyi gelirmi bilmem ama süt içerdim yarım çay bardağı soğuk şekersiz süt sora famodinle takviye ederdim süt içmediğim zaman ama yine de sen bir dr ye görün derim bennn

hoşgeldn cnm

ayşecim mrb, durumumuz aynı malesef ben bugün ilk başladım başım felaket ağrıyor, midemde bir acayip ama senin sahurda aç karnına mide ilacı kullanmak gerek o zaman rahatlarsın.allah yardım eder, kolaylığını verir...

semiran ve nevzamansız;

ilaçlarım var ztn günde 3 kere olnaı içemiyorum ama aç karna olanı sahurda içiyorum pek bi faydası olmuyo bu ara stres çok ya sanırım daha ilerledi :KK43:

Yyaa ben de gelirdim kiskandim simciii. Size iyi eglenceler. Umutt ve leah resimler bol olsun unutmayin olur mu :)
Beyzacim basari hikayesini yazmaktan otesi de var ne yazik ki o kiloyu tutmak 20-30 verip ki ben dahil bir cogumuz verdi bu aralikta kilolar, 30-40 kilo almak var isin ucunda o yuzden bu kilolari verip kilosunu koruyup saglikli belenenler topigini yapariz olmazsa 1-2 yil burdan devam. Zor bu isler zorrrrrr. Ama bu ekip her zorlugu asar. Opuyom yoldaslarimi bol bol

yyaa ben de gelirdim kiskandim simciii. Size iyi eglenceler. Umutt ve leah resimler bol olsun unutmayin olur mu :)
beyzacim basari hikayesini yazmaktan otesi de var ne yazik ki o kiloyu tutmak 20-30 verip ki ben dahil bir cogumuz verdi bu aralikta kilolar, 30-40 kilo almak var isin ucunda o yuzden bu kilolari verip kilosunu koruyup saglikli belenenler topigini yapariz olmazsa 1-2 yil burdan devam. Zor bu isler zorrrrrr. Ama bu ekip her zorlugu asar. Opuyom yoldaslarimi bol bol

mutlucum cnm tatildeymişsin bol bol tadını çıkar cnm
dalokayda iyidir umarım
iyi bakın kendinize çok öpüyorum sizleri :)

Kiz mutlu, onemli muhabbet oldugunu hissediyor musun? Hemen hizir gibi geldin....

Keske sen de olsaydin ama senle de artik 70 lerde bulusuruz. hatta ben bu yakadakileri toplar gene o tarafa gelirim. Buyuk bulusma yapariz...

Koruma konusuna gelince, onu o zaman dusunecez artik...

kiz mutlu, onemli muhabbet oldugunu hissediyor musun? Hemen hizir gibi geldin....

Keske sen de olsaydin ama senle de artik 70 lerde bulusuruz. Hatta ben bu yakadakileri toplar gene o tarafa gelirim. Buyuk bulusma yapariz...

bende gelicem önceden hbr verin de ayarlayalım ama bide haftasonu olsa süper olur
çalışnları da düşünün lütfen :)

birazdan çıkıcam
eve gidip yatıp uyucam inş. iftara kadar yemeğim var çok şükür
şimdiden hayırlı iftarlar hepinize
allah bu mübarek günlerde oruçlarımızı dualarımızı kabul etsin inş. (amin)
yrn grş iyi bakın kendinize hoşçakalın :)))

Selammm kizlar nasilsiniz bende iyi sayilirim sukur misafirkerim var biliyorsunuz aksamlari yemege bi girisiyom 2 saat cayin yanina atistirmaliklar fln yapiyorum derken nete girip sadece okumakla kaliyorum yine ufukta bir bulusma var sanki bende istiyorum ya ben de bu bayrmda istanbulda olcam kismetse eee diyetler nasil?

Zeynep ablam allahim sana cennetin en gusel yerini ayirmistr insallah sabir ve sevgi isi bu sonucta

Yagmrgozlum allah kavustursn canim

Yyaa ben de gelirdim kiskandim simciii. Size iyi eglenceler. Umutt ve leah resimler bol olsun unutmayin olur mu :)
Beyzacim basari hikayesini yazmaktan otesi de var ne yazik ki o kiloyu tutmak 20-30 verip ki ben dahil bir cogumuz verdi bu aralikta kilolar, 30-40 kilo almak var isin ucunda o yuzden bu kilolari verip kilosunu koruyup saglikli belenenler topigini yapariz olmazsa 1-2 yil burdan devam. Zor bu isler zorrrrrr. Ama bu ekip her zorlugu asar. Opuyom yoldaslarimi bol bol

evet canım hepimiz az çok kurtuluyoruz yüklerden ben de koruma durumuna önem veriyorum ama dediğin gibi onu da hallederiz inşallah
ayşeciğim Allah kabul etsin canım güzelce dinlen:KK54:

Kiz mutlu, onemli muhabbet oldugunu hissediyor musun? Hemen hizir gibi geldin....

Keske sen de olsaydin ama senle de artik 70 lerde bulusuruz. hatta ben bu yakadakileri toplar gene o tarafa gelirim. Buyuk bulusma yapariz...

Ya banane 60-70-80 ben eylulde istanbuldayim 70 lere inmeden gorusmeyecekmiyiz beyza. Ben kasiyim o zaman. Aysecim elbette bir hafta sonu bulusucas Eylulde gellllll

Yok mutlus, gramina gore bulusuoz kusura bakma sen siskosun...:) ben de obezim....

Guzelim sen gel, buluscqz elbette, ayiptir soylemesi ustume giyecek bisey kalmadi..... kizlar bende dogumdan sonra kilodun ustune sarkan dev bir ramazan pidesi gibi bir gobek vardi...o donem tam gobek deligimden olcmustum 125 filanmis dogum sonrasi... Bugun aynada dikkatimi cekti ki, gobek kilodun ustune dusmuyor... Amman dedim hemen olceyim... Evveeetttt 102 cm.... Oha dedim...Gerci belim 93 filan ama altta hala o gobek kitlesi duruyor.. Fakat nasil da azalmis....

LEAH sorumu cevaplamadin yoksa benmi gormedim senin tariften aksam bende yapmayi dusunuyorum ama ekmek kepekli ekmekmi olucak? ve istedigim kadar yiyebilirmiyim:KK56: kalorisi fazla degil gibi ama tam bilemem simdi ayyy çok acikmisim senin tariflerde super yani soylemen geçemicem dusuk kalorili hemde

aksam yapiyimda yiyeyim kizlarrr daha 6saat var nerdeyse iftara

LEAH sorumu cevaplamadin yoksa benmi gormedim senin tariften aksam bende yapmayi dusunuyorum ama ekmek kepekli ekmekmi olucak? ve istedigim kadar yiyebilirmiyim:KK56: kalorisi fazla degil gibi ama tam bilemem simdi ayyy çok acikmisim senin tariflerde super yani soylemen geçemicem dusuk kalorili hemde

aksam yapiyimda yiyeyim kizlarrr daha 6saat var nerdeyse iftara

Evde tam buğday unun varsa ondan ekleyebilirsin 1-2 kaşık...

LEAH,
2008-2009 yılında üye olanlarda var bişey.:))) Bundan emin olmaya başladım inşallah dediğin gibi olur bitiririz yeni ekibe ayak uydurup..:)
MEsela benim hatırladığım seçil var 128 kilolardan 80 li kilolara indi ama hala al ver yapıyor arada msn de denk geldiğimizde yani sabit lenmedi kilosu...Korku filmi gibi durumumuz,yazık bize..:))
Onun dışında dilencii süper .başkada kimseyi hatırlmaıyorum zaten çoğu pes edip gitti yok yani..

Sende sanırım bir dönem takımlardamıydın.??

Son düzenleme:
Beyzuşum her daim destekleyici,güzel ve özel sözlerin için çok teşekkür ederim..İyiki varsın canım...:KK69:

X