Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar, hala oruca adapte olamadım susayacağım diye hareket bile etmiyorum walla bakalım halimiz ne olacak. öpüyorum hepinizi...

Yena,

Gecen gun topigin en eski sayfalarina baktim, orda yazanlarin baska iletilerine gitim ve gordum ki cogu kisi 3 senedir ayni kilolarda, takim takim geziyor... 3 tane de basari hikayesi var biz de onlarla avunuyoruz dedim, moralim bozuldu hakkaten....

Ammmaaaa, su son kadro bayagi bir niyetliyiz.. Mezun olcaz bu topikten, kapiyi da kitleyip cikicaz...

Tünaydınlar hepinize umarım hepiniz iyidirsiniz

saol cnm benim gelicem inş. Merak etme

haklısın cnm eve hiç abur cubur almamak lazım aslında ama olmyo işte göz görünce el gitmeden durmuyo

cnm benim çok saol emirin yoklugu gerçekten çok etkiliyo bizi
toparlanırsam cumaya kadar kilo bildirimi yaparım cnm olur mu saol tekrardan

Herkese kocaman günaydınlar...

Yorucu bir haftasonundan sonra şimdi yazıyorum. Işe geldiğimden beri geçmişi okuyorum aman allahım ne kadar sohbet etmişsiniz öle ramazan yaramış sahura kadar sohbet... çalışmasaydım bende katılmayı çok isterdim. Geçen yıl aynen bu şekilde oruç tutmuştum ve de uyumaktan şişmiştim balon gibi

bugün orucabaşlayabildim ancak çok şükür... Ilk günüm yani acayip halsizim öle uykum varki masada arada sızıyorum resmen. Bu sıralar zaten işyerine bir faydam yok vicdanım rahatsız.gerçi onlarda biliyolar ama neyse..

Leah nbr canım nasılsın, kızın için tebrik ederim maşallah diyorum tekrar. Geçen gün kabaklı bir tarifin vardı evde aldığım kabaklar duruyor değerlendirmek isityorum. Sen bu konuda bilgilisin ne yapabilirim hafif kalorili...

canım ya herkesin iradesi farklı biz irademize sahip çıkacağız, aslında ben buraya başladığımda burayı tamamlayıp ,bir alt kilo kategorisine geçeceğimi düşünüyordum ki en azından hadi ben gittim seni bekliyorum deyip kalanların daha hırslanmalarını sağlamaktı amacım, ancak görüyorum ki kilo olarak çok daha alt kategorilere inipte burada hala olanları görünce ne yapacağımı şaşırdım, ve burası çok sıcak geldi bana :)))) eğer burada uzun süredir varsak ve başaramadıysak bunu yapabiliriz ,yok veriyoruz zaten diyorsak devam edebiliriz........

Merhaba arkadaşlar,

Bu haftaki cuma yarışına ben de katılmak istiyorum.Akşam kardeşime gidicem onun tartıda tartılcam benimki bozuldu malesef geçen perşembe onun tartıda 99.900 idim bakalım bu akşam ne çıkıcam.Bu gece bildirsem ya da yarın cuma günkü yarışa katılabiliyor muyum acaba?

Nevzamansiz,

Rendele, 1 yumurta, 3-4 dilim bayat ekmek ufala, biraz yogurt ekle kivami camur gibi olsun, taze sogan ve derotu daogra, firin kagidi serilmis tepsiye yagsiz dok. Kizarana kadar pisir..

tabii canım hep beraber atacağız kepleri havaya inşallah askerlikte derler ya 2011 dönem kral dönem olcak kk 90 üstü topiğinde
dediğin gibi şimdiden başarı hikayesi yazabilecek 3 4 kişiye sahibiz

Olur vallahi, buluşalım canım. Çarşamba öğle yemeği bana da uyar, azıcık geç yiyebilirsek (13.00'ten sonra) daha da iyi uyar. Var mı aklında bir yer? Benim aklıma hemen 5-10 yer geldi bile, sen bana yemek de yeter :))) Mesaj atıyorum şimdi...

Umutt. Sana yakin biyer sec, ben gelirim. Oglen yemeginde aslanlar gibi 3 et, sebze yemegi ,salata ve 3 dilim ekmegim var... Done done yerim artik .....

Cocuk getircen mi? Mesajin da gelmemis,..

LEAH tarifine bayildim aksam iftara yapmayi dusunuyorum(kendime) yanliz ekmekler normal ekmekmi yoksa kepekli ekmekmi? ve istedigim kadar yiyebilirmiyim? kalorisi fazla degil gibi

Asuman ..

Ben bu mezuniyet kepini ta uzaya kadar atmak istiyorum....

Zayifladiktan sonra, yeni topikte geyik yapariz: battal bedenden dusenler....

Eftalya, ben acik iciyorum, demli veya bayat cay midemi yakip kazindiriyor...yoksa bir zarar yok

Kızlar oruç tutmada çok zorlanıyorum ben
gastirt nedeni ile midem berbat
başımda çatlama derecesinde ağrıyo zor çalışıyorum
herkes diyo tutma kızıyolar ama ben kendimi adet olunca bile tutmadığımda çok suçlu hissediyorum
ne olucak bilmiyorum böyle
allah yardımcımız olsun inş. (amin)

Umutt. Sana yakin biyer sec, ben gelirim. Oglen yemeginde aslanlar gibi 3 et, sebze yemegi ,salata ve 3 dilim ekmegim var... Done done yerim artik .....

Cocuk getircen mi? Mesajin da gelmemis,..

Big Chefs olsun mu o zaman? Yemek ve mekan tanıtan köşeleri hep takip ederim ben, burayı taa Ankara'dan beri denemek istiyordum, denk gelmemişti. Burası Palladium'a çok yakın, bir şey bakmak istersen sonra oraya da geçebiliriz. Çocuk getirmeyeceğim ben, sen getirirsen yardım ederim ama
Mesajı kendi kendime yollamışım, yeniden yolladım sonra :)

merhabalar ben geldimmmmm nasılsınızz milletttt
tşk ederim ablacım valla keyifli bir geceydi yine yapacağız inş uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım bayağı moral olduu
evettttt mezuniyet süper bir fikirrr şişmanlar sınıfı mezuniyetteeee
tabii canım hep beraber atacağız kepleri havaya inşallah askerlikte derler ya 2011 dönem kral dönem olcak kk 90 üstü topiğinde
dediğin gibi şimdiden başarı hikayesi yazabilecek 3 4 kişiye sahibiz

bacım başta sen sennnnnnnn
AYŞECİM çok geçmiş olsun dikkat et dr ye ilaç yazdır famodin içerdim ben gerçi gastrite iyi gelirmi bilmem ama süt içerdim yarım çay bardağı soğuk şekersiz süt sora famodinle takviye ederdim süt içmediğim zaman ama yine de sen bir dr ye görün derim bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…