Değilmi beyzuşum ister istemez o ses çıkıyor..:))
götürdüm dolaba hem soğuk hem çok tatlı yedikçe yediriyor..
He valla; şapırdatınca tadı güzelleşir...
Tatlı yedim diye vicdan azabı çekiyorum ama midem sevinç içinde.....
Derinciğim nasılsın canım.Güzel kızın iyimi...
Eline sağlık Asucuğum...Yorgunmusun canım...
Sen menünü yazmasanda olur.Kuralları bozmazsın biliyorum...
ekle canım ekle ...vallahi izmirden misafirim var 3 gündür çok yoğunum yazıp yazmadığımı hatırlayamadım canım, baskülün geldiği gün 118.9 çıkmıştı evt hatta dün sabahta 119 çıktım ...
bende şimdi namazımı kıldım şeftali yiyeceğim kavun içinde afiyet olsun canım...
beyzus abla menün çok güzel ben bugün yine tutamadım kendimi iftarda bir tabak mantı ve salatayı götürdüm , ardındanda eşim gelirken sıcak pide getirmiş yemekten kalkmıştım aslında dayanamayıp bir lokma peynirle bir parça pideyi yedim....
İlginç ve güzele benziyor..elma suyu hazırmı.??
Bende vişne almıştım dün..yarın komposto yapayım..
vay be armut demek bunu unutmayacağım civcivim
ben zaten verememene çok şaşırmıştım menülerin gayet iyiydi demek sebep armutsuzlukmuş
iyiyim ablacım başta iki gün oruç tuttum sonra adet oldum bugün tekrar başlayınca sarstı beni biraz baş ağrısından öldüm bütün gün , nazımda iyi çok şükür bir haftadır dili tamamen çözüldü ölüyorum gülmkten hiç susmuyor...
annecim adin neeee, anne kaka(kahve)kayatayık(salatalık)üttt(süt)uuu(su)ve çözemediğim bir sürü ispanyolca kelime anlamadığım zaman nasıl sinirleniyr...
iyiyim ablacım başta iki gün oruç tuttum sonra adet oldum bugün tekrar başlayınca sarstı beni biraz baş ağrısından öldüm bütün gün , nazımda iyi çok şükür bir haftadır dili tamamen çözüldü ölüyorum gülmkten hiç susmuyor...
annecim adin neeee, anne kaka(kahve)kayatayık(salatalık)üttt(süt)uuu(su)ve çözemediğim bir sürü ispanyolca kelime anlamadığım zaman nasıl sinirleniyr...
size doyum olmaz ben yatayım yarın yeğenim uyuyunca ben de işimi yaparım hiç olmazsa
hepinize iyi geceler güzel hanımlar
Afiyet olsun Derinciğim...
Ben fazla kaçırmamak için alışverişi kendim yapıyorum ve ne yemek yapayım canın ne ister falan diye hiçççççç sormuyorum.Diyete uygun mamalar hazırlıyorum.Zaten eşim fazla yemez.Onun işi tatlıyla...Tatlı da yapmıyorum..Ancak böyle paçayı kurtarıyorum;yoksa yapsam yerim valla hiç affetmem mübarek günde....
Senin işin zor;misafir olunca her türlü yemek pişirmek gerekiyor.Eşin çalışıp geliyor;yorgun yorgun...Ona da çeşit pişirmen gerekir tabii.
Biz iki emekli evde yorulmuyoruz ki;o zamanda çok çeşit hazırlamak gerekmiyor.
eşim çok yemek seçiyor ablacım birde çalışıyor yoruluyor mecburen çeşit yemek oluyor dediğin gibi, ne güzel ne pişirsen yiyor eşin işim çok zor vallahi zeytinyağlı hiçbir yemeği yemez hep zararlı mamaları seviyor,bende bazen yoruluyorum bıktım artık ikimize ayrı yapmaktan ....
sorma canım çok tatlı öle güzel konuşuyorki yarım yarım derdini anlatıyor artık..beyzuş abla bişey olmaz bi tanecik tatlıdan afiyet olsun
derincim ne tatlıdır şimdi nazı dinlemek en tatlı zamanı benim kızlar aklıma geldi anlamayınca kızıyorlardı onlar da
iim canım sen nasılsın, çok şükür baskülüm geldi.......yaa sorma asuman abla ben geçen hafta çok şoklardaydım zaten kilo veremiyorum ama her aç karnına tartıldığımdada net ya aynı geliyordum ya da 100 gr fazla. ne daha indi ne de daha çıktı:) ama şükür bugün 85.1 i gördümeğer cumaya kadar koryabilirsem iyi olucak geçen haftayı telafi etmiş olurum
ama armut kesin yarıyo yanieee ne de olsa iyisini yerim ben armudun :)))) tabii ideal kiloma ininceye kadar:)
amaaan ,BEYZUŞ abla 1 tulumba nolcak kan şekerini düzenlerbende 1 sütlü nuriye yedim:) menülerimizde senle benzermiş bugün çaktırma yaa beraber iftar ettiğimizi:))
DERİN nasılsın hayatım baskülün gelmiş sevindim hayatımyeniden sahalardasın yani
Kayatayık çok iyiymiş..canım yaaa ne tatlı konuşuyorlar..
Kızımda salatalığa sadaka diyodu herkes çok gülüyordu..
sadaka heeee koptum burada bizimki başta bittii diyordu şimdide kayatayık diyor.....herkez nasıl gülüyor konuşmalarına.....
ayyy ne tatlıdır onun dili şimdi:) herr şeyi en az 4-5 kere sorar taaki zihnine eezber edene kadar:))
kaç yaşındaydı hayatım geçenlerde 1. yaş gününü kutlamıştınız diimi yanlış hatırlamıyorsam
Bayılırım kavuna dedeciğim memleketten bana kış kavunu getirirdi o kadar severim yani afiyet olsun dün gecede biz yedik ama nerde tat.Arkadaşlar buyrun kavun yiyelim..Nasıl tatlı nasıl güzel anlatamam.:) ŞApırdatarak ham yapıyorum şu an...
Afiyet olsun beyzuş abla okadarda olsun onca aç kalıyorsun oda mükafatın olsun.He valla; şapırdatınca tadı güzelleşir...
Tatlı yedim diye vicdan azabı çekiyorum ama midem sevinç içinde.....
Afiyet olsun asuman en azından sütlü tatlı bari ben bak hiç sevmem sana yazarken düşündüm ilk defa sevmediğim birşey buldum yuppiii.beyzuş ablacım uykusuzluk var yarın yorulacağım asıl misafrim olacak iftara bebiş var sıcak çok fena halsiz kalıyorum susuzluk çok zorluyor yemek hiç aramıyorum
akşam yaramaz bişey yemedim ama az önce kazandibi yedim benim serbest tatlım da bu napıyım bişey yapmıyo dilencinin dediği gibi ben öyle inanıyorum ya ondan herhalde lokum da olduğu gibi yani
İyigeceler asuman.size doyum olmaz ben yatayım yarın yeğenim uyuyunca ben de işimi yaparım hiç olmazsa
hepinize iyi geceler güzel hanımlar
Bende yatıyorum hanımlar size iyi sohpetler.
Allahım kolaylık versin cnm sabırrrTskler Kizlarrr civciv cok bunaltiyor uyusada bende uyusamm yeni hayat destek makinamiza kavustuk kizim begendi bide yeni elektirikli arabamiza kavustukmu dogru eve ama inceledi isleri var 10gun surebilirmis
1 tutlumbadan ne olucak allasen..:)))
Bende 6 adet köfte yedim..:)) NAsıl güzel yapmışsam artık.
50 dakika yürüdüm..