kızlar oruç tutmada çok zorlanıyorum ben
gastirt nedeni ile midem berbat
başımda çatlama derecesinde ağrıyo zor çalışıyorum
herkes diyo tutma kızıyolar ama ben kendimi adet olunca bile tutmadığımda çok suçlu hissediyorum
ne olucak bilmiyorum böyle
allah yardımcımız olsun inş. (amin)
merhabalar ben geldimmmmm nasılsınızz milletttt
Tşk ederim ablacım valla keyifli bir geceydi yine yapacağız inş uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım bayağı moral olduu
Evettttt mezuniyet süper bir fikirrr şişmanlar sınıfı mezuniyetteeee
Bacım başta sen sennnnnnnn
ayşecim çok geçmiş olsun dikkat et dr ye ilaç yazdır famodin içerdim ben gerçi gastrite iyi gelirmi bilmem ama süt içerdim yarım çay bardağı soğuk şekersiz süt sora famodinle takviye ederdim süt içmediğim zaman ama yine de sen bir dr ye görün derim bennn
ayşecim mrb, durumumuz aynı malesef ben bugün ilk başladım başım felaket ağrıyor, midemde bir acayip ama senin sahurda aç karnına mide ilacı kullanmak gerek o zaman rahatlarsın.allah yardım eder, kolaylığını verir...
yyaa ben de gelirdim kiskandim simciii. Size iyi eglenceler. Umutt ve leah resimler bol olsun unutmayin olur mu :)
beyzacim basari hikayesini yazmaktan otesi de var ne yazik ki o kiloyu tutmak 20-30 verip ki ben dahil bir cogumuz verdi bu aralikta kilolar, 30-40 kilo almak var isin ucunda o yuzden bu kilolari verip kilosunu koruyup saglikli belenenler topigini yapariz olmazsa 1-2 yil burdan devam. Zor bu isler zorrrrrr. Ama bu ekip her zorlugu asar. Opuyom yoldaslarimi bol bol
kiz mutlu, onemli muhabbet oldugunu hissediyor musun? Hemen hizir gibi geldin....
Keske sen de olsaydin ama senle de artik 70 lerde bulusuruz. Hatta ben bu yakadakileri toplar gene o tarafa gelirim. Buyuk bulusma yapariz...
Koruma konusuna gelince, onu o zaman dusunecez artik...
Yyaa ben de gelirdim kiskandim simciii. Size iyi eglenceler. Umutt ve leah resimler bol olsun unutmayin olur mu :)
Beyzacim basari hikayesini yazmaktan otesi de var ne yazik ki o kiloyu tutmak 20-30 verip ki ben dahil bir cogumuz verdi bu aralikta kilolar, 30-40 kilo almak var isin ucunda o yuzden bu kilolari verip kilosunu koruyup saglikli belenenler topigini yapariz olmazsa 1-2 yil burdan devam. Zor bu isler zorrrrrr. Ama bu ekip her zorlugu asar. Opuyom yoldaslarimi bol bol
evet canım hepimiz az çok kurtuluyoruz yüklerden ben de koruma durumuna önem veriyorum ama dediğin gibi onu da hallederiz inşallah
ayşeciğim Allah kabul etsin canım güzelce dinlen
Kiz mutlu, onemli muhabbet oldugunu hissediyor musun? Hemen hizir gibi geldin....
Keske sen de olsaydin ama senle de artik 70 lerde bulusuruz. hatta ben bu yakadakileri toplar gene o tarafa gelirim. Buyuk bulusma yapariz...
Koruma konusuna gelince, onu o zaman dusunecez artik...
arzu naber biz de alperenle 1.5 saattir dışardayıdk gezdik camiyi talan ettik geldik
LEAH sorumu cevaplamadin yoksa benmi gormedim senin tariften aksam bende yapmayi dusunuyorum ama ekmek kepekli ekmekmi olucak? ve istedigim kadar yiyebilirmiyimkalorisi fazla degil gibi ama tam bilemem simdi ayyy çok acikmisim senin tariflerde super yani soylemen geçemicem dusuk kalorili hemde
aksam yapiyimda yiyeyim kizlarrr daha 6saat var nerdeyse iftara