Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol banucum.. pek iyileşmedi ama daha iyi:) sesi bööle dolu dolu kalınlaşmış çıkuyor bi de ööle şarkılar sööleyince çok tatlı oluyor:)
teravihe gitmiyorum 3 gündür kızçemden ötürü. orda terliyo çıkınca daha kötü olur diye korkuyorum:KK43: benden başka da kimseyle durmuyo. zaten bitek yazın böyle beraberiz tadını çıkaralım diimi:) neyseki eşim kızçe uyuduktan sonra kıldırıyor:KK66:
bu arada bizimki bikaç kere teravihe geldi ya hemen "Allahümme Salli alaa seyyidina....." salavatını ezberlemiş bağıra bağıra söölüyo:) eezanıda duyunca anneee acele et geç kalıcaz bize yer kalmııcak diyo:)) yiicem resmen yaa:) Rabbim öncelikle burdaki canım kardeşlerim olmak üzere tüm evlat isteyenlere en hayırlı en çok istedikleri vakitte HAYIRLI evlatlar nasip etsin. AMİN:KK66:

CECO ve SİNOPEE ikinizide kutlarım ni,ceee nice mutlu, güzel, hayırlı yıllar geçirmenizi dilerim:KK66:

hahahaaa:) kapıyı kitleyip çıkıcaz çok güldüm buna:)) hoşuma gitti bende mezun olucam burdan. bence bide mezunlar derneği kuralım:))))

hayırdır hasta olan kim. geçmiş olsunda. eskiler biliyor hani hastane günlerin başlamış filan demişler.. geçmiş olsun hayırdır??

@YAĞMURGÖZLÜ
oğlunuz hoşgelmiş bulunuyor sanırım bu dakikalarda:)
Rabbim acılarını göstermesin. bizler onlarla gurur duyuyoruz bunu unutmasınlar:KK66:
Yerim ben o zilloşu nede güzel şeyler öğrenmiş inşallah canım bende en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlada kavuşurum.

toksin ALLAH kolaylik versin canim kizina da bol bol opucukler:KK54::KK54::KK54::KK54:

yagmurgozlu hasret bitti kavustun ogluna ALLAH butun mehmetciklerimizi korusun (amiiiiinnnnnnnnn)Kurban oldugum ALLAH kimseye evlat acisi gostermesin(ammiiinnnn)

Son düzenleme:
Dogusttan hasta kizom kas hastasi makinamizi yenileniyor cnm
Yagmurgozlu olun geldimi geldi :KK1: ne getirdi.............hadi cnm gozun aydin ogluna kavustun :KK54:

Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah. kızınıza da çok selamlar buralardan:KK66: hayırlı olsun, herşey gönlünce olsun inşaAllah:KK66:

Yerim ben o zilloşu nede güzel şeyler öğrenmiş inşallah canım bende en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlada kavuşurum.

AMİN AMİN AMİN canım inşaAllah dualarımdasınız inanki:KK66: Rabbim en hayırlı zamanınızda, en çok istediğiniz, hazır olduğunuz anda en hayırlı şekli ile nasip etsin sizlere inşaAllah..

Dogusttan hasta kizom kas hastasi makinamizi yenileniyor cnm
Yagmurgozlu olun geldimi geldi :KK1: ne getirdi.............hadi cnm gozun aydin ogluna kavustun :KK54:

Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah. kızınıza da çok selamlar buralardan:KK66: hayırlı olsun, herşey gönlünce olsun inşaAllah:KK66:

AMİN AMİN AMİN canım inşaAllah dualarımdasınız inanki:KK66: Rabbim en hayırlı zamanınızda, en çok istediğiniz, hazır olduğunuz anda en hayırlı şekli ile nasip etsin sizlere inşaAllah..

Cnm stresden oluyor hersey ben bu gun gece uyuyamadim sabaha karsi uyumusum kalktigimda midem bulandi ilac ictimm sosonra midem acisi cektim daha sonra basis donmesi allaha sukur geldik hastaneye ohne rahatladimm eventuell gidene kadar minikleider kizla cekecegimm vae odaya girer girmez heryeri inceledi canavarrrr

toksincim hastaneye yatmanız bir nebzede olsa stresini azaltmıştır...Allah yardımcın olsun minikle birlikte zorlanmazsın inşallah canım..

ya ben bugün evdekileri bitirmek için saçma sapan yedim ya :KK43:

sabah: 6 biber
1 salatalık
4 zeytin
6 dal maydanoz
1 kk peynir

öğle : 4 etli biber dolma ama küçüktüler bayağı

ara: 1 şeftali + 3 kaşık bulgur pilavı

akşam: 4 dolma yine + yoğurt + 5 kaşık bulgur pilavı

ara: 1 şeftali

yahu karbonhidrat yüklemişim öğleden sonra şimdi kaslar çalışır güçlenirim :)))

afiyet olsun evet tek tip olmuş ama bulgur sütünü çoğaltır.:)) Öyle düşün..

Son düzenleme:
toksincim allah yardımcın olsun canım canım bebekle hastane zor olacaktır....
yenacım beni 119 ile listeye ekledin değilmi canım...

Tskler Kizlarrr civciv cok bunaltiyor uyusada bende uyusamm yeni hayat destek makinamiza kavustuk kizim begendi bide yeni elektirikli arabamiza kavustukmu dogru eve ama inceledi isleri var 10gun surebilirmis :KK50:
Allah yardımcın olsun canım...Yavrunun da tabii..
merhaba kızzlaar
bugün çok yorucu bi gündü.perşembete kadar böyle devam edecek çünkü benim canımın içi kardeşim askere gidiyo..sanırım 6 ay yapacak tegmenliği kazanamazsa ama şimdiye kadar ne 6 ayı 6 gün ayrı kalmışlığmız yoktur.yada pespese 2 gün telefonla konuşmadığımız olmamıştır..
Sarmalar ysarıldı bügün an az 3 kilo yapraktan.boynum tutuldu resmen..yarın baklava tatlılar yapılacak öbürgünde çarşaf böregi tepsilerce...anneeem ya bi kaç tane abla yapsaydı bana bu kadar yorulmazdım herhalde..ramazan olması da ayrı bi yorgunluk katıyo tabi.

Hayırlısı ile gidip gelsin inşallah.Sevenlerine de sabır versin Rabbim...

bu arada geçtiğimiz hafta hiiiçmi hiç kilo veremeyen hatta aksine 100 gr da arada almış gibi görünen ben bugün bi tuvalete çıktım hooop 85.1 ' e düştüm:) yaniii 1 kilo 200 gram sanırım:) bunu kanımca dün iftardan 1 saat sonra yemiş olduğum armuta borçluyum:KK66:

yanii meyve seçiminizde armutu tercih edin bence:KK66:

Eklemedim ama ekleyeyim..118 kg.bişeyler demiştin sonra yarın tekrar tartılıp söyleyeceğim dedin..Öyle kaldı..

İyi geceler güzel hanımlar...Nasılsınız....:KK71:

Münümü yazayım da sohbete devam ederiz....

İFTAR: 1 hurma+1 dilim ekmek+4 ızgara köfte+1 kase közlenmiş patlıcan salatası+1 kepçe şehriye çorbası+2 küçük parça kaşar ve 2 çay kaşığı bal.

ARA: 1 TULUMBA TATLISI.:KK53::KK53::KK53::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

SAHUR: Kahvaltı tabii...

iyi geceler kızlar menümü yazmaya üşeniyorum inanın ama az yedim hiç fazla kaçırmadım yarın misafirim var komposto yaptım şimdi yarına kolaylık olsun hem iyice soğusun
yağmurgözlü gözün aydın olsun Allah başka ayrılıklar vermesin
biumut kardeşin sağlıkla gitsin gelsin inşallah hayırlı teskereler nasip etsin rabbim

Arkadaşlar buyrun kavun yiyelim..Nasıl tatlı nasıl güzel anlatamam.:) ŞApırdatarak ham yapıyorum şu an...:KK56:

vay be armut demek bunu unutmayacağım civcivim
ben zaten verememene çok şaşırmıştım menülerin gayet iyiydi demek sebep armutsuzlukmuş

İyi geceler güzel hanımlar...Nasılsınız....:KK71:

Münümü yazayım da sohbete devam ederiz....

İFTAR: 1 hurma+1 dilim ekmek+4 ızgara köfte+1 kase közlenmiş patlıcan salatası+1 kepçe şehriye çorbası+2 küçük parça kaşar ve 2 çay kaşığı bal.

ARA: 1 TULUMBA TATLISI.:KK53::KK53::KK53::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

SAHUR: Kahvaltı tabii...

1 tutlumbadan ne olucak allasen..:)))
Bende 6 adet köfte yedim..:)) NAsıl güzel yapmışsam artık.:KK37:

50 dakika yürüdüm..

Arkadaşlar buyrun kavun yiyelim..Nasıl tatlı nasıl güzel anlatamam.:) ŞApırdatarak ham yapıyorum şu an...:KK56:

afiyet olsun canım en son canım çok isteyip aldığım kavun hiç tatlı değildi malesef
teravihten gelince kızımın yaptığı meyveli şerbetinden içtim müthiş serinletiyor içi belki de kızımın elinden olduğu içindir durun yazayım tarifini
1lt elma suyunun içine muz armut şeftali ince ince doğranıyor sanki pişmemiş komposto gibi taneli yeniyor gerçekten soğuk soğuk iyi gidiyor

Derinciğim nasılsın canım.Güzel kızın iyimi...

iyi geceler kızlar menümü yazmaya üşeniyorum inanın ama az yedim hiç fazla kaçırmadım yarın misafirim var komposto yaptım şimdi yarına kolaylık olsun hem iyice soğusun
yağmurgözlü gözün aydın olsun Allah başka ayrılıklar vermesin
biumut kardeşin sağlıkla gitsin gelsin inşallah hayırlı teskereler nasip etsin rabbim

Eline sağlık Asucuğum...Yorgunmusun canım...
Sen menünü yazmasanda olur.Kuralları bozmazsın biliyorum...

afiyet olsun canım en son canım çok isteyip aldığım kavun hiç tatlı değildi malesef
teravihten gelince kızımın yaptığı meyveli şerbetinden içtim müthiş serinletiyor içi belki de kızımın elinden olduğu içindir durun yazayım tarifini
1lt elma suyunun içine muz armut şeftali ince ince doğranıyor sanki pişmemiş komposto gibi taneli yeniyor gerçekten soğuk soğuk iyi gidiyor

İlginç ve güzele benziyor..elma suyu hazırmı.??

Bende vişne almıştım dün..yarın komposto yapayım..

Eklemedim ama ekleyeyim..118 kg.bişeyler demiştin sonra yarın tekrar tartılıp söyleyeceğim dedin..Öyle kaldı..

ekle canım ekle ...vallahi izmirden misafirim var 3 gündür çok yoğunum yazıp yazmadığımı hatırlayamadım canım, baskülün geldiği gün 118.9 çıkmıştı evt hatta dün sabahta 119 çıktım ...
bende şimdi namazımı kıldım şeftali yiyeceğim kavun içinde afiyet olsun canım...
beyzus abla menün çok güzel ben bugün yine tutamadım kendimi iftarda bir tabak mantı ve salatayı götürdüm , ardındanda eşim gelirken sıcak pide getirmiş yemekten kalkmıştım aslında dayanamayıp bir lokma peynirle bir parça pideyi yedim....

X