Offki ne offf..Hayat ne tuhaf kimi tırnağım kırıldı manikürüm bozuldu diye bunalıma girer..Buna benzer eften püften şeyleri dert diye algılayıp ne şansızısm diye isyan ederler...
ne diyeceğimi bilemiyorum
seni çok seviyoruz...
çok sevdiğim bir şarkı var..duyunca beni hatırla..
kimseye etmem şikayet..ağlarım ben halime..
titrerim mücrim gibi..baktıkça istikbalime...
amann beyzacığım şikayet etsem ne olacak..buna da şükür..
zaten iyileşince kurtulacağım..adamın tek hayali var..genç ve zayıf bir gaci bulmak..
bende evlenme programlarını açıyorum..seç birini gidip istiyeceğim diyorum..
yazık ya..içinde kalmasın..
bana bir bakışı var..acaba ciddimiyim diye..
bazanda fesatlığım tutuyor..yanına uzanıyorum..diyorumki ben ölünce birini bul..yalnız kalma..
öyle bir hevesle ''tamam''deyişi varki..hemen iki parmak arası yapıyorum..sevinci kursağında kalıyor..
hastaya baka baka bende şurumu kaybediyorum galiba..
Canım benim...Bir de dert anlatmak zorunda kaldın bu üzüntün yetmemiş gibi.Ne kötü hissetmişsindir kimbilir...
Yaşamayan bilmez canım...Allah her daim yardımcın olsun inşallah güzel kardeşim...
başa gelen çekilirmiş..daha evvel bir kaç kez bu durumu yaşadık..hepsinde de yaralı halde bulmuştuk.düşmüş,yüzü gözü kan içinde..birinde gece zeytinliğin içinde bulmuştu komşular..ayağı burkulmuş..tırnağı kpmuş..o zamanda berbere gitmek istemiş.ne akla hizmetse..en kötüsüde istanbulda olandı.ben hep salonda yatarım..o da yatak odasında..genelde sabaha karşı yattığımdan öğleye doğru kalkarım..hiç unutmam kar yağmıştı.televizyon açık kalmış..ama görüntü yok.balkona çıkıp anteni düzeltim dedim..baktım aşağıda iki kişinin kolunda benim adam..ayağı çorapsız banyo terliğiyle..yüzü kan içinde..ben algılayamadım.aşağıdaki benim kocam ama ben orda ne yaptığını anlayamdım..bir iki saniye sonra merdivenlerden aşağı indim...çok korkmuş..beni görünce çok sevindi..ama adamların beni azarlamasını unutmayacağım.._hanım efendi yazık değilmi hasta adamı sokağa bırakıyorsunuz yarı çıplak diye..kime neyi anlatacaksın..bizimki tvde görüntü bozulunca evin arkasındaki tamirciye gitmeye kalmış..tabii karda o terliklerle düşmüş..acile kaldırdık..beni sorguya aldılar..dövdüm mü diye..amannn nerden hatırladım..gidip bir kahve içeyim...
Ay çok tatlısın sen...Öperim ben seni çok çok....
Gözümün önüne geldi şimdi.Yatakta konuşuyorsunuz ve sen sakince iki parmak arası yapıyorsun....Gülümsettin beni Allah seni her yönden güldürsün...
Ben seni hiç unutmam ki....Tamam şarkıyı duyunca bir de öpücük gönderirim ben sana.....
haydi şimdiden gözün aydın..o bekleyişi iyi bilirim..allah sağlıkla kavuştursun sizi..sana da çok geçmiş olsun..
bende seni beyzayı.yağmur gözlüyü..hepinizi çok seviyorum..birde zayıflasam kendimide seveceğim..şimdi davulcu geçiyor.iki metre ötemde..kulağım şişti..
allah hepimizi güldürsün..ne yani..erkenden gidip meydanı boşmu bırakayım..
ceco'cuğum ben hep şuna inanırım.yaptığının sonucunu yaşarsın..kv.neye güveniyor..yarın kendi aynı durumda olunca kimse ona bakmaz..
sonuçta hayat bir sınav..bari bir iki derste kurula kalıp geçsek..belki bende bu yolla yandan yandan.(cem yılmazın dediği gibi)cennete girmeye çalışırım..allah kp..sağlık versin..
yaş kaç kaç çocuk var boy kaç