Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende seni beyzayı.yağmur gözlüyü..hepinizi çok seviyorum..birde zayıflasam kendimide seveceğim..şimdi davulcu geçiyor.iki metre ötemde..kulağım şişti..

aminn allahım hepimizin dualarınıda oruclarını da kabul eylesin inşallah... ama şu mübarek ay da bile oructan baska yaptıgım bir ibadet yok ya kızıyorum kendime eşim bile ameliyatlı haliyle oturdugu yerden namaz kılıyor ve ben kendımden utanıyorum
saat d e3 olmuş neredeyse hazır masa ve davet varsa davete icabet edebilirim
haydi herkese hayırlı sahurlar afiyet olsun

Ay çok tatlısın sen...Öperim ben seni çok çok....
Gözümün önüne geldi şimdi.Yatakta konuşuyorsunuz ve sen sakince iki parmak arası yapıyorsun....Gülümsettin beni Allah seni her yönden güldürsün...

Ben seni hiç unutmam ki....Tamam şarkıyı duyunca bir de öpücük gönderirim ben sana.....

Canım benim...Bir de dert anlatmak zorunda kaldın bu üzüntün yetmemiş gibi.Ne kötü hissetmişsindir kimbilir...
Yaşamayan bilmez canım...Allah her daim yardımcın olsun inşallah güzel kardeşim...

geçti gitti..allah sizlere ve sevdiklerinize sağlık versin..ben de biraz kalkayım..ayaklarım şişti oturmaktan..
hepinize hayırlı sahurlar olsun..

Zeynep ablacım allah yardımcın olsun ve sana çooook sabır versin ki aynı sevgi ve şevkatle eşine bakmaya devam edebilesin. Yaşadıkların gerçektende çok zormuş. Biliyorum bu hastalığın iyileşme şansı yok ama umarım ilaçlarlada olsa ilerlemesini durdurabilirsiniz. Sen gerçekten eli öpülesi birisin bence çünkü coğu insan değil eşine anne ve babasına bile rahatsız olduklarında sahip cıkmaz yada çıksa bile onların burnundan getirir.
Benim KP de nöropati diye bir hastalık çıktı ve özellikle şu bir kaç haftadır daha da ağırlaştı. Önceden tek başına tualete gidebilen adamcağız artık emekliyerek geziyor evin içinde. Beyin artık kaslara hükmetmediği için arada isal olduğunda az da olsa altına kaçırdığı oluyor. Benim KV bu hastalığın teşhisi konulduğundan beri ben sakat adam bakıyorum yok çok bunaldım yok bıktım diye söylenir durur ki o dönem hiç bir eziyeti yoktu eşine adamcağızın. Şurada bir kaç haftadır sorun yaşıyor. Bir şeyi yere döker ellerini hissetmediği için KV anında başlar yok niye döktün yok bıktım senden yok hizmetcinmi var falan diye. Baya oluyor bir gün bize geldiğinde devamlı şikayet ediyor sonunda şalterlerim attı ya kusura bakama ama bu adam seni 40 yıl bakmış bir dediğin iki olmamış gezdirmişte yedirmişte şimdimi kötü oldu. Sağlıklıyken iyidide şimdimi sakat bilmem ne diye adamı kötülüyorsun. Bana göre çok yanlış yapıyorsun sonuçta kolay değil birine bağımlı yaşamak üstlik sakat falan diyorsun ama adamı gezmeye gitmek için tek başına bırakıp diyorsun. Her seferinde de adamacağız düşüp kalıyor yada zorlada olsa kalkabiliyor diye. Fena bozuldu hanım efendi KPyi savundum diye ama bana göre asıl şu an onun ilgiye ve yardıma ihtiyacı var. Sonuçta boşunamı diyoruz iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta diye.
Tamam zamanında KPde beni çok üzdü ağlattı ama ben yinede kıyamıyorum hem ölümlü dünya bana bir kere allah razı olsun dese yine yeter.

allah hepimizi güldürsün..ne yani..erkenden gidip meydanı boşmu bırakayım..

haydi şimdiden gözün aydın..o bekleyişi iyi bilirim..allah sağlıkla kavuştursun sizi..sana da çok geçmiş olsun..

bende seni beyzayı.yağmur gözlüyü..hepinizi çok seviyorum..birde zayıflasam kendimide seveceğim..şimdi davulcu geçiyor.iki metre ötemde..kulağım şişti..

sağol ablacım bende seni çok seviyorum bayramdan sonra o tarafa yolum düşebilir seni görmeyi çok isterim ....evet ablacım beklemek çok zor...nasıl özledim yavrumu anlatamam pazartesi izin aldım işe gitmeyeceğim oğluşumu karşılayacağım

ceco'cuğum ben hep şuna inanırım.yaptığının sonucunu yaşarsın..kv.neye güveniyor..yarın kendi aynı durumda olunca kimse ona bakmaz..
sonuçta hayat bir sınav..bari bir iki derste kurula kalıp geçsek..belki bende bu yolla yandan yandan.(cem yılmazın dediği gibi)cennete girmeye çalışırım..allah kp..sağlık versin..

Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallah. Dediğin gibi Hayat bir sınav ve ite kaka da olsa o sınavı geçebilmeyi nasip etsin güzeli Allahım
Sizlere doyum olmaz bana müsade inşallah yarın gece yine uğrama fırsatım olur.
Kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun
Öpüyorum sizi kocaman

Rabbim herşeyi gönlünüze göre verir inşallah!
Hayırlı sabahlar

artık daha az yiyorum burada olmak çok güzel hepinizin yaşadıklarını yaptıklarını okuyunca kendime geliyorum artık daha az yiyorum beyaz ekmeği hayatımdan çıkaracağım tam buğday ekmeği yiyeceğim ve sporda yapacağım isveç diyeti yapacaktım ama cesaret edemedim isveç diyeti yapanlar var mı bilgi verebilir misiniz?

slm topiğimizin güzel yürekli tatlı insanları dünden bu yana 30 sayfadan fazla okumuşum geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim bende bu mübarek günde bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum cuma günü güzel bi bildirim yapamamıştım ama bu sabah tartıldım 76.6 geldim acaiyp mutlu oldum valla iki gündür sahur yapmıyorum ne yalan söylim sahurda 2 tane hurma ve bol su içiyorum çünkü test ettim onayladım yesemde acıkıyorum yemesemde farkeden bisey yok zaten sahurda yediğim neki kepek ekmeği peynir zeytin oda sabah uyandım zaman yine tokluk hissi vermiyo bana söyle yarım tepsi börek yufka felan yersin o zaman akşama kadar bak nasıl tok kalıyorsun e onuda yiyemediğime göre gerek yok akşam iftar menümü yazim size
1 yada 2 dilim kepek ekmeği
1 kepçe çorba
5 köfte
salata
kavun
gecede sütlü bi tatlı yerim artıkın böyle işte kızlar yarın diyetisyen günüm onun tartı benimkinden 1 kilo eksik onda kesin 75 leri görürüm son 10 kilo allahım yardım et bana ve tüm kilo vermek isteyen arkadaşlarıma annem salı hastayene yatıyo çarşamba ameliyat olcak hayırlısıyla belki cuma bildirim yapamayabilirim yapamazsam aynı yazarsınız fırsat bulursam yaparım ama

Günaydın topiğin güler yüzlü tatlı dilli ceylan gözlü dilberleri

Umarım bu sabahda hepiniz güne kocaman bir gülümsemeyle uyanmışsınızdır. Ben sırıtık olduğum için 32 dişimi ( yalannnn okadar kalmadı arada boşluklar var yaptırılmayı bekleyen ) birden gösterdim.
Anamlar burada olduğu sürece normalde giremeyebiliyorum ama bu sabah daha yeni uyanmışlar bende iyi birazdan gelirim dedim az beklesinler.
Dün süt yapsin diye malt içeçeği aldım kendime ilk kez şeftali tadında, tadı fena değil aslında biraz buzlu çay tadı vardı sanki ama gerçektende işe anında yaradığına emin oldum çünkü akşam içtim gece süt sağdığımda her zamankinden biraz daha fazla süt elde ettim. Emziren anneler büyük ihtimalle zaten kullanıyordur ama işte benim gibi sonradan denemeyi isteyenlere tavsiye edeyim dedim.
Kutusu biraya benziyordu bende annemlere yaw şifa niyetine falan dedim anam bir başladı şaşırdın kendini alkolün şifası mı görülmüş diye. Babam desen kız kırarım boynuzunu ( Kafanızı yerine hep boynuzunuzu der ) alkolikmi yapcağınız çocuğu üstelik mübarek ramazan diye başladı ay ne güldüm

Şaka olduğunu anladığında ikiside tabi bana başladılar köpek evlat nasılda işletti bizi demeye bende her zamanki gibi köpek evlat lafını duyunca haw yaptım

(Hadi bunla idare edin ben bi koşu gidip malzeme toplim geliyorum gece yine )

Özlemcim Rabbim Anneciğine şifa versin umarım bir an önce hiçbir şeyciği kalmaz ve sizlerde rahat bir nefes alırsınız. Tekrar geçmiş olsun cnm

Son düzenleme:
dünkü menüm
iftar 1 kase tavuklu şehriyeli çorba
yarım haşlama but
3 arnavut biberi 1 çüçük kase çoban slata
avucumun yarısı kadar pide
2 bardak acılı ayran
1 saat sonra azıcık güllaç
1 saat sonra karpuz
1 saat sonra 1 bardak kefir
SAHUR
1 porsiyon güveç 1 bardak komposto
7fındık 4 dilim karpuz
çay 1 haley
su ölçüsüz

günaydın kızlar nasılsınız artık menümü paylaşmaya karar verdim yanlışlarımıda yazıyorum güllacı ilk denedim hiç begenmedim

Selam Hanımlar,
Dün ki iftar menümü bende yazayım.
Bir kase şehriye çorbası
Bir kaşık yumurta beyazı üstünü kırılmış ıspanaklı kıyma
5 adet etli yaprak sarması
Bir porsiyon evde yapılmış az şakerli güllaç

Sahurda sadece su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…