- 21 Nisan 2009
- 4.437
- 2
- 53
[sıze=2]kazdağlısı naapan..[/sıze]
Sari-civcivim burda özelimiz kalmıyor..artık bir aile olduk..eşimim beyninde iki damar tıkalı..şu an alzhimer başlangıcı var.ilaçlarla ilerlemesini durdurmaya çalışıyoruz..
aşağı yukarı 8 sene oldu.ama son 5 sene bayağı ağırlaştı..hiç yürüyemiyordu..şimdi
kendi başına gitmeye başladı.bugün oruç tutmadım.uyanık kaldım..o korku bana yetti.
e-5 bizim evden 300 metre aşağıda..ya oraya gitmeye kalksaydı..neyse atlattık.bugün elimden tutarak gitmek istedi..komşulara tembihledim..göz kulak olsunlar diye..
canım benim yaaa,sabaha kadar uyanık kaldın demek...allahım sana güç ve sabır versin ..
uykum kaçtı üst ve alt komşularımı iftara almıştım sanırım hizmetten çok memnun kaldılar sahura da geleceklermiş (tanıyanlar bilir komşular kardeşlerim olur )
uykum kaçtı üst ve alt komşularımı iftara almıştım sanırım hizmetten çok memnun kaldılar sahura da geleceklermiş (tanıyanlar bilir komşular kardeşlerim olur )
[ı]yağmurgözlü;[/ı]
[ı]nasıl oldun canım.daha iyisindir inşallah...
Oğlunun gelmesi yakın değilmi.umarım gelene kadar sen iyileşmiş olursun..............[/ı]
:82:
ablacım teşekkür ederim...daha iyiyim diyeyim iğneler bitti bugün mr çekildi sonucu bir kaç gün sonra alacağım...oğluşum pazartesi öğle uçağıyla geliyor son 1 gün
başa gelen çekilirmiş..daha evvel bir kaç kez bu durumu yaşadık..hepsinde de yaralı halde bulmuştuk.düşmüş,yüzü gözü kan içinde..birinde gece zeytinliğin içinde bulmuştu komşular..ayağı burkulmuş..tırnağı kpmuş..o zamanda berbere gitmek istemiş.ne akla hizmetse..en kötüsüde istanbulda olandı.ben hep salonda yatarım..o da yatak odasında..genelde sabaha karşı yattığımdan öğleye doğru kalkarım..hiç unutmam kar yağmıştı.televizyon açık kalmış..ama görüntü yok.balkona çıkıp anteni düzeltim dedim..baktım aşağıda iki kişinin kolunda benim adam..ayağı çorapsız banyo terliğiyle..yüzü kan içinde..ben algılayamadım.aşağıdaki benim kocam ama ben orda ne yaptığını anlayamdım..bir iki saniye sonra merdivenlerden aşağı indim...çok korkmuş..beni görünce çok sevindi..ama adamların beni azarlamasını unutmayacağım.._hanım efendi yazık değilmi hasta adamı sokağa bırakıyorsunuz yarı çıplak diye..kime neyi anlatacaksın..bizimki tvde görüntü bozulunca evin arkasındaki tamirciye gitmeye kalmış..tabii karda o terliklerle düşmüş..acile kaldırdık..beni sorguya aldılar..dövdüm mü diye..amannn nerden hatırladım..gidip bir kahve içeyim...
cecocum eline yüreğine sağlık , kendi adıma söleyeyim rahatsız olmak bi yana yazdıklarını okumak hoşuma gidiyor yazdıklarını okudugumda diyorum ki kendi kendime ne kadar mutlu olmasını bilen ne kadar pozitif bir insan ...
[sıze=2]
o kadar güzel mamalar yaparsan tabii gelmek isterler...
Seni hamarat hatun..
Bende gelmek istiyorum ..:)
[/sıze]
[ı]allah kabul etsin canım...
Ne mutlu sana tüm aile bir aradasınız....
Ayrıca benim de senin gibi mutfakta bir afet olan ablam olsa hiç evinden çıkmam valla.haklılar...[/ı]
Allah kolaylık versin Zeynepciğim...İşin çok zor...
Bu senin cennetliğin olsun inşallah...O kadar dirayetli ve şikayetsiz yaşıyorsunki bu zor günlerini Rabbim mutlaka mükafatını verecektir.
Allah eşinin de yardımcısı olsun ,umarım gün geçtikçe daha iyi olur;ilerlemez hastalığı.....
ablacım teşekkür ederim...daha iyiyim diyeyim iğneler bitti bugün mr çekildi sonucu bir kaç gün sonra alacağım...oğluşum pazartesi öğle uçağıyla geliyor son 1 gün
Sari-civcivim burda özelimiz kalmıyor..artık bir aile olduk..eşimim beyninde iki damar tıkalı..şu an alzhimer başlangıcı var.ilaçlarla ilerlemesini durdurmaya çalışıyoruz..
aşağı yukarı 8 sene oldu.ama son 5 sene bayağı ağırlaştı..hiç yürüyemiyordu..şimdi
kendi başına gitmeye başladı.bugün oruç tutmadım.uyanık kaldım..o korku bana yetti.
e-5 bizim evden 300 metre aşağıda..ya oraya gitmeye kalksaydı..neyse atlattık.bugün elimden tutarak gitmek istedi..komşulara tembihledim..göz kulak olsunlar diye..
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bende sizinle birlikte zayıflamak istiyorum mümkünmüdür acaba
selam kızlar ne guzel kılolar verilmiş oyle
ben de 92,2 idim 91,7 olmusum kacamaklarım cok ama
aslında 5 takımdayım ama aslında burda olmam gerektiğini dusunuyorum
hepimiz asağı yukarı aynı kılolardayız ve dertlerimiz aynı aynı dili konusabiliriz değil mi
cuma listenize beni de bu kılo ile ekleyebilir misiniz? bu haftadan baslayayım ben de
Anam ne yapayım gece nedense çenem düşüyor
Sizleri bulmadan evvel her gece yatağa girdiğim an çenem düşerdi eşim tam uyuyacak ya benim uykum yok kalk sohbet edelim derdim oda gece gece ne konuşcaz yat uyu işte derdi. Anlatacak hiç bir şey bulamazsam ( ki gündüz zaten her şeyi konuşuyoruz telde ) başlardım sırf eşimi gıcık etmek için aşkım ilk buluşmamızda ne giydim yok tarih neydi demeyeAdam fit olurdu bende sırf uykusu kaçsın da benle ilgilensin diye devam ederdim. Ses vermediğinde dürtüklerdim ( ki o arada uyuyor ) pşşt uyuyormusun diye sorardım oda evet uyuyorum dediğinde de eeee ne cevap veriyorsun o zaman derdim
Bazen okadar abartırdım ki be kadın susta motorun soğsun derdi
Ya bu arada arkadaşlar aranızda umarım bu yazdıklarımdan rahatsız olan yoktur. Hani ne kız her gece her gece brezilya dizisi gibi bitmeyen maceralarını mı okuyacağız diyen varsa yada nerden çattık bu deliye diyen varsa bilgim olsun çünkü kimsenin canınıda sıkmak istemem. Ne yapayım bende ancak bu şekilde deşarj oluyorum birde ben KK sizlerin arasına katıldığımdan beri eşim rahat uyuyabiliyor çenemden kurtulduğundan
Tabi birilerin hayatını kurtarırken sizleri sık boğaz etmek istemem.
Kilo veremiyorum ya iyice ceneme vuruyor herhalde.
Sizleri kendime yakın görmesem zaten anlatmam bukadar çok şey ama yiiiitttterrrr yaaaawwww diyorsanızda bir köşede sessizce yaramazlık yapmadan oturabilirimde söz
ben gidip yavaştan sahur hazırlığına başlayım allah a emanet olun
başa gelen çekilirmiş..daha evvel bir kaç kez bu durumu yaşadık..hepsinde de yaralı halde bulmuştuk.düşmüş,yüzü gözü kan içinde..birinde gece zeytinliğin içinde bulmuştu komşular..ayağı burkulmuş..tırnağı kpmuş..o zamanda berbere gitmek istemiş.ne akla hizmetse..en kötüsüde istanbulda olandı.ben hep salonda yatarım..o da yatak odasında..genelde sabaha karşı yattığımdan öğleye doğru kalkarım..hiç unutmam kar yağmıştı.televizyon açık kalmış..ama görüntü yok.balkona çıkıp anteni düzeltim dedim..baktım aşağıda iki kişinin kolunda benim adam..ayağı çorapsız banyo terliğiyle..yüzü kan içinde..ben algılayamadım.aşağıdaki benim kocam ama ben orda ne yaptığını anlayamdım..bir iki saniye sonra merdivenlerden aşağı indim...çok korkmuş..beni görünce çok sevindi..ama adamların beni azarlamasını unutmayacağım.._hanım efendi yazık değilmi hasta adamı sokağa bırakıyorsunuz yarı çıplak diye..kime neyi anlatacaksın..bizimki tvde görüntü bozulunca evin arkasındaki tamirciye gitmeye kalmış..tabii karda o terliklerle düşmüş..acile kaldırdık..beni sorguya aldılar..dövdüm mü diye..amannn nerden hatırladım..gidip bir kahve içeyim...
Beyzuşşum çay demledinmi.?
Bende kalkıp hazırlanayım vakit geldi.:))
aminnnnnnn...tatlı ablacım benim[ı]çok şükür...allah hayırlısı ile kavuştursun.
Bundan sonra allah nice mürvetler göstersin inşallah...(ikinize de)[/ı]
[sıze=2]oyyy çok şükür..seninle birlikte bizde asker yolu gözledik değilmi yağmuşum..[/sıze]