Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynep ablacım geçmiş olsun gerçekten zor ama allahım bir kolaylıgını verıyordur inşallah , hayat işte herkesin bir şekilde sıkıntısı var umarım hastalığınızın ilerlemesi durur inşallah...

canım benim yaaa,sabaha kadar uyanık kaldın demek...allahım sana güç ve sabır versin ..

başa gelen çekilirmiş..daha evvel bir kaç kez bu durumu yaşadık..hepsinde de yaralı halde bulmuştuk.düşmüş,yüzü gözü kan içinde..birinde gece zeytinliğin içinde bulmuştu komşular..ayağı burkulmuş..tırnağı kpmuş..o zamanda berbere gitmek istemiş.ne akla hizmetse..en kötüsüde istanbulda olandı.ben hep salonda yatarım..o da yatak odasında..genelde sabaha karşı yattığımdan öğleye doğru kalkarım..hiç unutmam kar yağmıştı.televizyon açık kalmış..ama görüntü yok.balkona çıkıp anteni düzeltim dedim..baktım aşağıda iki kişinin kolunda benim adam..ayağı çorapsız banyo terliğiyle..yüzü kan içinde..ben algılayamadım.aşağıdaki benim kocam ama ben orda ne yaptığını anlayamdım..bir iki saniye sonra merdivenlerden aşağı indim...çok korkmuş..beni görünce çok sevindi..ama adamların beni azarlamasını unutmayacağım.._hanım efendi yazık değilmi hasta adamı sokağa bırakıyorsunuz yarı çıplak diye..kime neyi anlatacaksın..bizimki tvde görüntü bozulunca evin arkasındaki tamirciye gitmeye kalmış..tabii karda o terliklerle düşmüş..acile kaldırdık..beni sorguya aldılar..dövdüm mü diye..amannn nerden hatırladım..gidip bir kahve içeyim...

uykum kaçtı üst ve alt komşularımı iftara almıştım sanırım hizmetten çok memnun kaldılar sahura da geleceklermiş (tanıyanlar bilir komşular kardeşlerim olur )

O kadar güzel mamalar yaparsan tabii gelmek isterler...
Seni hamarat hatun..

Bende gelmek istiyorum ..:)

uykum kaçtı üst ve alt komşularımı iftara almıştım sanırım hizmetten çok memnun kaldılar sahura da geleceklermiş (tanıyanlar bilir komşular kardeşlerim olur )

Allah kabul etsin canım...
Ne mutlu sana tüm aile bir aradasınız....
Ayrıca benim de senin gibi mutfakta bir afet olan ablam olsa hiç evinden çıkmam valla.Haklılar...

:82:
[ı]yağmurgözlü;[/ı]

[ı]nasıl oldun canım.daha iyisindir inşallah...
Oğlunun gelmesi yakın değilmi.umarım gelene kadar sen iyileşmiş olursun..............
[/ı]

ablacım teşekkür ederim...daha iyiyim diyeyim iğneler bitti bugün mr çekildi sonucu bir kaç gün sonra alacağım...oğluşum pazartesi öğle uçağıyla geliyor son 1 gün

ablacım teşekkür ederim...daha iyiyim diyeyim iğneler bitti bugün mr çekildi sonucu bir kaç gün sonra alacağım...oğluşum pazartesi öğle uçağıyla geliyor son 1 gün

Çok şükür...Allah hayırlısı ile kavuştursun.
Bundan sonra Allah nice mürvetler göstersin inşallah...(ikinize de)

Offki ne offf..Hayat ne tuhaf kimi tırnağım kırıldı manikürüm bozuldu diye bunalıma girer..Buna benzer eften püften şeyleri dert diye algılayıp ne şansızısm diye isyan ederler...
ne diyeceğimi bilemiyorum

seni çok seviyoruz...

Teşekkürler canım sizlerde öylesiniz benim gözümde sonuçta hepimizin amacı aynı, yeri geliyor aynı zorluklarla karşılaşıyoruz ve insan bir şekilde deşarj olma ihtiyacı hissediyor.
Ben ufakkende hep polyannaydım karakter olarak hatta çok az insan bilir bunu (ki eşime bile daha birkaç ay önce itiraf etmiştim) ben çocukluğumda bile çok çenesi düşüktüm hatta o kadar çenesi düşüktüm ki gündüz hızımı alamazdım her gece yatağıma yattığımda camdan bakıp gökyüzünde kendim için seçtiğim bir yıldızım vardı ( çocukluk işte ) onunla saatlerce dertleşirdim sessizce.
Bazen kız kardeşim ne konuşuyorsun be derdi bende yok bişey derdim dalga geçmesinden çekindiğim için.
Bizim Allah rahmet eylesin bir alman komşumuz vardı Adam bir gün bana her insanın kendine ait bir yıldızı vardır ve o yıldız kaydığında o insan ölür diye bişey anlatmıştı ( Çocuk kandırıyor resmen ) Peki benimki hangisi dediğimde gökyüzüne baktığında hangisi senin gözüne çok parlak görünüyorsa odur demişti.
Ben Saftirik yıldızımı seçmiştim ve uzun zaman onunla her gece dertleşiyordum ama bir gece yıldızım kaydı. Bu seferde aaannaaaa ben sabaha çıkmıycam belli oldu yıldızım kaydığına göre birkaç saat içinde ölücem diye sabaha kadar ağlamıştım Çocukluk işte ama yinede o günleri çok özlüyorum. Masum, saf ve hiç bir art niyet olmaksızın yaşanan günler. Şimdi çevremde bir sürü fesat, menfaatci ve iki yüzlü insan var ( Alkapone ve çetesi yani KV ve yandaşları yani süllale )

[sıze=2]
o kadar güzel mamalar yaparsan tabii gelmek isterler...
Seni hamarat hatun..

Bende gelmek istiyorum ..:)
[/sıze]

[ı]allah kabul etsin canım...
Ne mutlu sana tüm aile bir aradasınız....
Ayrıca benim de senin gibi mutfakta bir afet olan ablam olsa hiç evinden çıkmam valla.haklılar...
[/ı]

amin ablacım ,yenacım keşke gelseniz çok memnun olurum

Beyzuşşum çay demledinmi.?

Bende kalkıp hazırlanayım vakit geldi.:))

çok sevdiğim bir şarkı var..duyunca beni hatırla..
kimseye etmem şikayet..ağlarım ben halime..
titrerim mücrim gibi..baktıkça istikbalime...

amann beyzacığım şikayet etsem ne olacak..buna da şükür..
zaten iyileşince kurtulacağım..adamın tek hayali var..genç ve zayıf bir gaci bulmak..
bende evlenme programlarını açıyorum..seç birini gidip istiyeceğim diyorum..
yazık ya..içinde kalmasın..
bana bir bakışı var..acaba ciddimiyim diye..
bazanda fesatlığım tutuyor..yanına uzanıyorum..diyorumki ben ölünce birini bul..yalnız kalma..
öyle bir hevesle ''tamam''deyişi varki..hemen iki parmak arası yapıyorum..sevinci kursağında kalıyor..
hastaya baka baka bende şurumu kaybediyorum galiba..

Oyyy çok şükür..Seninle birlikte bizde asker yolu gözledik değilmi yağmuşum..

Allah yardımcın olsun zeynep abla. gerçekten çok zor bir hastalık dayımın kayın valdesi bu hastalıktaydı 3 sene. şimdi yengem ve dayım yanındalar 6 aydırda hastanede yoğun bakımdaydım şimdi düzelmiş ama taii hala yatalak. Rabbim eşinize de size de yardımetsin.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bende sizinle birlikte zayıflamak istiyorum mümkünmüdür acaba

hoşgeldiniz. burası mümkünlü topiği:) burda kilo vermek mümkün almak mümkün değil

ozaman bizim topiğimizde hoşgeldiniz:)

hayır hayır bende kendi namıma cevaplayayım kii senin yazılarını ne kadar uzun görsemde okumadan geçmiyorum:) fotoroman gibisin:) hemde şovmenmizsin sen bizim üzüldüğün olaylara bile kahkaha ikonu ile eşilik ediyosun. :) maşaAllah neşen hiç eksik olmasın:) vazgeçme bize de neşe oluyorsun sen:)

Canım benim...Bir de dert anlatmak zorunda kaldın bu üzüntün yetmemiş gibi.Ne kötü hissetmişsindir kimbilir...
Yaşamayan bilmez canım...Allah her daim yardımcın olsun inşallah güzel kardeşim...

haydi şimdiden gözün aydın..o bekleyişi iyi bilirim..allah sağlıkla kavuştursun sizi..sana da çok geçmiş olsun..

[ı]çok şükür...allah hayırlısı ile kavuştursun.
Bundan sonra allah nice mürvetler göstersin inşallah...(ikinize de)
[/ı]
aminnnnnnn...tatlı ablacım benim
[sıze=2]oyyy çok şükür..seninle birlikte bizde asker yolu gözledik değilmi yağmuşum..[/sıze]

evet yenacım öyle oldu çok teşekkür ederim çok destek oldunuz bana hakkınızı nasıl öderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…