Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah bagıslasın ne kadarlık bebeğin pko insülin direnci ile birlikte olusuyormus birbirleriyle baglantılı yani insulın direncim ,çin ilac kullanıyorum pko içinde dogum kontrol hapı

allah bagıslasın ne kadarlık bebeğin pko insülin direnci ile birlikte olusuyormus birbirleriyle baglantılı yani insulın direncim ,çin ilac kullanıyorum pko içinde dogum kontrol hapı

sağol canım allah razı olsun 3. ayımızı yeni bitirdik daha çok küçüğüz teyzesi :)))
valla bende pko falan yoktu nerden çıktı nasıl çıktı anlamadım, insülin direnci bendede mi var şimdi yani bunu da öğrenmiş oldum :)
ne diyelim kiloyla gider inşalalh pkomuzda

ya kızlar siz nerden aldınız allah aşkına ben güllaca bayılırımmmmmmmmmm
sütlü her tatlıyı severim ben şerbetlilerle aram hoş değildir :)

bende bugün sabah 7ye kadar emzirdim ,sonra babasına bıraktım ben yatacağım sen ilgilen dedim sağolsun uyandırmamış ve ben danası 12ye kadar uyumuşum :)))

eee durum böyle oluncada kahvaltı yapamadım dünden kalan 3 kaşık bulgur pilavı vardı onu yedim yanında hiçbir şey yemedim......

sonra evi sil süpür, ütü falan derken yemediğim aklıma geldi gittim 4 erik, 1 kase tarçınlı yoğurt yedim :)))

akşamada kabak -biber dolması yaptım 3-4 tane yerim ,yanına da yine yoğurt.....

ben bugün ekmek hiç yememişim hoş pek aramam zaten ,listelerimi kaç gündür görüyorsunuz yemiş miiyim yoooooooook ...

tatlı konusuna gelince eşm dünden lokma diye tutturdu alırsa valla 3-4 lokma yerim :) dayanamam tatlıya ya

Lunaacım işlerin nasıl,yoğunluk devam ediyormu..?

semiran merhaba canım..:80:
iyiyim cnm şimdi gördüm bazen giriyorum geçmişi okurken çıkıyorum bişi oluyor muhtemelen okurken çıkmışımdır özür dilerimmm
asumanım biraz ye bacım pek az olmuş yoğurtlu semizotuda kesin azdır sora hasta olmayasın:18::18::18:
ablacım Allahım eşinize acil şifalar versin size de sabır versin en kısa zaman da
Allahım kavuştursun cnm benimm tüm asker yolu bekleyenleri içinde de sizii inş
cnm benim az kaldı bişi kalmadı Allahın izniyle bitecek inş özlemim de salına salına sahilde yürüyeyeceğizz özledim samsunumuu bennnn

banucum ne çok fanatiğin oldu bacım bunlardan birisi de ben oldum yaz sen zevkle okuyoruz moral depoluyoruz sayende cnm benimm seni seviyoruzz

nasılsınızz kızlarr
ben orada burda vakıt geçırıyorumm şimdide börek yaptımm bana değil eşime tabii ben börek sevmekii

nasılsınızz kızlarr
ben orada burda vakıt geçırıyorumm şimdide börek yaptımm bana değil eşime tabii ben börek sevmekii
böregi bana gönder kız bayılırım herşeyden fazla severim .evde küçük kızımla tekiz eşim ikizleri aldı amcalarıyla eminönüne gitti dışarda iftar yapcaklarmış bizde kızımla tek

teşekkür ederim kızlar... ilbatumcum oğlum van'da asker çok şükür bitirdik yarın öğlen yuvaya dönüyor rabbim bütün evlatlarımızı korusun...

teşekkür ederim kızlar... ilbatumcum oğlum van'da asker çok şükür bitirdik yarın öğlen yuvaya dönüyor rabbim bütün evlatlarımızı korusun...
ay çok sevindim gözün aydın sen şimdi ona ne güzel mamalar yaparsın benimde kaynım agustos 16 sında gelcek ama anasının yanına gitcek

Yagmurgozlu, sag saglim ogluna kavusursun insallah. bu ortamda asker analarina sabir diliyorum, umarim herkes evladini sevgiyle bagrina basabilsin, kimse evladinin arkasindan aglamasin...

Vatan borcu namus borcu ama evlat da bambaska bisey, o ginler gelince ben nasil dayanicam bilemiyorum....

iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl bakalım
beyzacım nasılsın çocuklar nasıl
didemim naber canım iyimisin hoşmusun
yağmurgözlü gözün aydın canım askerlilk bitmiş ne güzel
menümü de yazayım
sahur
yoğurtlu semizotu 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna
iftar
analı kızlı çorba bir kase hazır olandan
3 kaşık barbunya 1 kaşık pilav yarım dilim ekmek kadar pide 1 parça tavuk
salata
teravihten sonra bol meyve yemek istiyorum bakalım

Son düzenleme:
selam kızlaarr bu akşam kavınvalideme davetliydik iftara..irademe sahip olabildimmi olamadımmı siz karar verin bakem.bence oldun ama sizin fikirlerinizi daha çok önemsiyorum..

Sahur menüm
10 tane yaprak sarma
1 kase nesfit(yarım çay bardagı süt ile)

iftar menüm
4 yemek kaşığı tavuklu bezelye
1 dilim ekmek kadar pide
5 tane yaprak sarma
2 tanecik minik lokma tatlısı

Tatlının tadına bile bakmayı düşünmüyodum ama kavınvalidem kilo vermemi kıskanmış olacakki illede ye illede ye diye baskı yaptı.bu kadar az yemekle olmaz diyette yapacan yiyecende dedi durdu miletin içinde..bende sırf sussun diye 2 tenecik yuttum

Ben çok memnunum valla seni okumaktan bayılıyorum sana...

Yazdıklarını okuyunca o kadar iyi anlıyorumki annenemd 10 yıldır alzheimer hastası oda evden kaçıyordu neler yaşadık en çok teyzeciğim o bakıyor onlara bakmak için evlenmedide Allah sanada sabır versin teyzoşum aynı bebek gibi bakıyor sende öylesin ne güzel Allah katında ne büyük sevaplar alıyorsunuz Allah sizin gibi özveriyle bakanları muhakkak ödülendirir.

:82:

ablacım teşekkür ederim...daha iyiyim diyeyim iğneler bitti bugün mr çekildi sonucu bir kaç gün sonra alacağım...oğluşum pazartesi öğle uçağıyla geliyor son 1 gün
Çok şükür gözün aydın yağmur gözlü.

canım allah kavuştusun , geçmiş gitmiş şükür ,hayırlısıyla gelsin inşallah, doğuda görev yapmak zordur bende 5 yıl muş'ta kaldım bilirim oraları......

Bugün bayağa yorucu bir gündü ev temizle yemek yap valla akşam olmuş anlamadan birde annem bahçeden biber yollamıştı onlar daha bir yordu organik diye atılmasın dedim evde biber menüsü var melemen yoğurtlu biber bol biberli patlıcan biber kızartması bari bir değişiklik olsun diye taze barbunyada yaptım artık bir hafta yeriz biberleri.Bugün oruçlu değildim.
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalık biber peynir 1 yumurta
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği 1 yk melemen 1 yk barbunya 1 yk yoğurtlu biber salata 1 dilim ekmek yazınca çok geldi gözüme ya yerken öyle değildi:))))
Ara öğün olarakta meyva şöleni dondurma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…