ramazanda diyet olmuyor canım ,bende senin gibi her istediğimden yiyiorum tabi çok az olmuyor emziriyorum çünkü benim hedefim büyük kilolar vermek değil şimdilik, emzirmeyi bıraksın asıl o zamangörün siz beni :)))))
bendede pko var ya ondan mı oldu bu kilolar bilemiyorum ki
günaydın kızlar nasılsınız artık menümü paylaşmaya karar verdim yanlışlarımıda yazıyorum güllacı ilk denedim hiç begenmedim
allah bagıslasın ne kadarlık bebeğin pko insülin direnci ile birlikte olusuyormus birbirleriyle baglantılı yani insulın direncim ,çin ilac kullanıyorum pko içinde dogum kontrol hapı
iyiyim cnm şimdi gördüm bazen giriyorum geçmişi okurken çıkıyorum bişi oluyor muhtemelen okurken çıkmışımdır özür dilerimmmLunaacım işlerin nasıl,yoğunluk devam ediyormu..?
semiran merhaba canım..:80:
asumanım biraz ye bacım pek az olmuş yoğurtlu semizotuda kesin azdır sora hasta olmayasın:18::18::18:iyi geceler
yenacım tebrik ederim iradenden dolayı seni canım
civcivim öyle buluşcaz tanışcaz felan diyosun kıskanıyorum ben sizi yaaaaa:95:
bu arada ben ramazanda kilo vermemeyi göze aşmıştım ama öyle olmayacak sanırım fazla yiyemiyorum çabuk doyuyorum zaten su içince şişiyorum hemen menüme bakın bi
sahur
2 kaşık müsli 3 kaşık k flakes süt
iftar
4 kaşık sebzeli et sote 1 dilim ekmek kadar pide salata
teravihten sonra üzüm yedim
ablacım Allahım eşinize acil şifalar versin size de sabır versin en kısa zaman daSari-civcivim burda özelimiz kalmıyor..artık bir aile olduk..eşimim beyninde iki damar tıkalı..şu an alzhimer başlangıcı var.ilaçlarla ilerlemesini durdurmaya çalışıyoruz..
aşağı yukarı 8 sene oldu.ama son 5 sene bayağı ağırlaştı..hiç yürüyemiyordu..şimdi
kendi başına gitmeye başladı.bugün oruç tutmadım.uyanık kaldım..o korku bana yetti.
e-5 bizim evden 300 metre aşağıda..ya oraya gitmeye kalksaydı..neyse atlattık.bugün elimden tutarak gitmek istedi..komşulara tembihledim..göz kulak olsunlar diye..
Allahım kavuştursun cnm benimm tüm asker yolu bekleyenleri içinde de sizii inşsağol ablacım bende seni çok seviyorum bayramdan sonra o tarafa yolum düşebilir seni görmeyi çok isterim ....evet ablacım beklemek çok zor...nasıl özledim yavrumu anlatamam pazartesi izin aldım işe gitmeyeceğim oğluşumu karşılayacağım
cnm benim az kaldı bişi kalmadı Allahın izniyle bitecek inş özlemim de salına salına sahilde yürüyeyeceğizz özledim samsunumuu bennnnslm topiğimizin güzel yürekli tatlı insanları dünden bu yana 30 sayfadan fazla okumuşum geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim bende bu mübarek günde bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum cuma günü güzel bi bildirim yapamamıştım ama bu sabah tartıldım 76.6 geldim acaiyp mutlu oldum valla iki gündür sahur yapmıyorum ne yalan söylim sahurda 2 tane hurma ve bol su içiyorum çünkü test ettim onayladım yesemde acıkıyorum yemesemde farkeden bisey yok zaten sahurda yediğim neki kepek ekmeği peynir zeytin oda sabah uyandım zaman yine tokluk hissi vermiyo bana söyle yarım tepsi börek yufka felan yersin o zaman akşama kadar bak nasıl tok kalıyorsun e onuda yiyemediğime göre gerek yok akşam iftar menümü yazim size
1 yada 2 dilim kepek ekmeği
1 kepçe çorba
5 köfte
salata
kavun
gecede sütlü bi tatlı yerim artıkın böyle işte kızlar yarın diyetisyen günüm onun tartı benimkinden 1 kilo eksik onda kesin 75 leri görürüm son 10 kilo allahım yardım et bana ve tüm kilo vermek isteyen arkadaşlarıma annem salı hastayene yatıyo çarşamba ameliyat olcak hayırlısıyla belki cuma bildirim yapamayabilirim yapamazsam aynı yazarsınız fırsat bulursam yaparım ama
Günaydın topiğin güler yüzlü tatlı dilli ceylan gözlü dilberleri
Umarım bu sabahda hepiniz güne kocaman bir gülümsemeyle uyanmışsınızdır. Ben sırıtık olduğum için 32 dişimi ( yalannnn okadar kalmadı arada boşluklar var yaptırılmayı bekleyen) birden gösterdim.
Anamlar burada olduğu sürece normalde giremeyebiliyorum ama bu sabah daha yeni uyanmışlar bende iyi birazdan gelirim dedimaz beklesinler.
Dün süt yapsin diye malt içeçeği aldım kendime ilk kez şeftali tadında, tadı fena değil aslında biraz buzlu çay tadı vardı sanki ama gerçektende işe anında yaradığına emin oldum çünkü akşam içtim gece süt sağdığımda her zamankinden biraz daha fazla süt elde ettim. Emziren anneler büyük ihtimalle zaten kullanıyordur ama işte benim gibi sonradan denemeyi isteyenlere tavsiye edeyim dedim.
Kutusu biraya benziyordu bende annemlere yaw şifa niyetine falan dedim anam bir başladı şaşırdın kendini alkolün şifası mı görülmüş diye. Babam desen kız kırarım boynuzunu ( Kafanızı yerine hep boynuzunuzu der) alkolikmi yapcağınız çocuğu üstelik mübarek ramazan diye başladı ay ne güldüm
Şaka olduğunu anladığında ikiside tabi bana başladılar köpek evlat nasılda işletti bizi demeye bende her zamanki gibi köpek evlat lafını duyunca haw yaptım
(Hadi bunla idare edin ben bi koşu gidip malzeme toplim geliyorum gece yine)
Özlemcim Rabbim Anneciğine şifa versin umarım bir an önce hiçbir şeyciği kalmaz ve sizlerde rahat bir nefes alırsınız. Tekrar geçmiş olsun cnm
böregi bana gönder kız bayılırım herşeyden fazla severim .evde küçük kızımla tekiz eşim ikizleri aldı amcalarıyla eminönüne gitti dışarda iftar yapcaklarmış bizde kızımla teknasılsınızz kızlarr
ben orada burda vakıt geçırıyorumm şimdide börek yaptımm bana değil eşime tabii ben börek sevmekii
yağmurgözlüm ablacım sanırım asker yolu gözlemişsin allah kavuştursun ,benim bebeğim daha 3 aylık zamanı gelince bende senin gibi gözleyeceğim inşallah, neredeydi oğluşun ?
ceco canım senin yazdıklarını bende zevkle okuyorum , o kadar akıcı ve espiritüel ki zevkle okunuyor :)))
zeynep ablacım yaşadıklarınız çok zor ama siz çok dirayetlisiniz, valla cennetliksiniz, allah sağlık sıhhat versin,şifa versin, kimseden sizi anlamasını beklemeyin öyle duyarsız insanlar olduk ki hep suçluyuz onlar haklı, ama sizde çok tatlısınız valla :)
sari_civciv kuzucuga geçmis olsun bugun nasil insallah iyidir
yagmurgozlu gozun aydin yarin buyuk gun hasret bitiyor
zeynep957 ALLAH kolaylik versin ablacim RABBIM mukafatini verecektir
esinede ALLAH kolaylik versin
ceco34 çok iyi niyetli,neseli bi insansin senin yazdiklarini okumaya bayiliyorum (rahatsizlik ne demek) her gunun ayri bi macera arkasi yarin gibisin gerçektenTAKIPçINIm
iyiyim cnm şimdi gördüm bazen giriyorum geçmişi okurken çıkıyorum bişi oluyor muhtemelen okurken çıkmışımdır özür dilerimmm
asumanım biraz ye bacım pek az olmuş yoğurtlu semizotuda kesin azdır sora hasta olmayasın:18::18::18:
ablacım Allahım eşinize acil şifalar versin size de sabır versin en kısa zaman da
Allahım kavuştursun cnm benimm tüm asker yolu bekleyenleri içinde de sizii inş
cnm benim az kaldı bişi kalmadı Allahın izniyle bitecek inş özlemim de salına salına sahilde yürüyeyeceğizz özledim samsunumuu bennnn
banucum ne çok fanatiğin oldu bacım bunlardan birisi de ben oldum yaz sen zevkle okuyoruz moral depoluyoruz sayende cnm benimm seni seviyoruzz
ay çok sevindim gözün aydın sen şimdi ona ne güzel mamalar yaparsın benimde kaynım agustos 16 sında gelcek ama anasının yanına gitcekteşekkür ederim kızlar...ilbatumcum oğlum van'da asker çok şükür bitirdik yarın öğlen yuvaya dönüyor rabbim bütün evlatlarımızı korusun...
Ben çok memnunum valla seni okumaktan bayılıyorum sana...Anam ne yapayım gece nedense çenem düşüyor
Sizleri bulmadan evvel her gece yatağa girdiğim an çenem düşerdi eşim tam uyuyacak ya benim uykum yok kalk sohbet edelim derdim oda gece gece ne konuşcaz yat uyu işte derdi. Anlatacak hiç bir şey bulamazsam ( ki gündüz zaten her şeyi konuşuyoruz telde ) başlardım sırf eşimi gıcık etmek için aşkım ilk buluşmamızda ne giydim yok tarih neydi demeyeAdam fit olurdu bende sırf uykusu kaçsın da benle ilgilensin diye devam ederdim. Ses vermediğinde dürtüklerdim ( ki o arada uyuyor ) pşşt uyuyormusun diye sorardım oda evet uyuyorum dediğinde de eeee ne cevap veriyorsun o zaman derdim
Bazen okadar abartırdım ki be kadın susta motorun soğsun derdi
Ya bu arada arkadaşlar aranızda umarım bu yazdıklarımdan rahatsız olan yoktur. Hani ne kız her gece her gece brezilya dizisi gibi bitmeyen maceralarını mı okuyacağız diyen varsa yada nerden çattık bu deliye diyen varsa bilgim olsun çünkü kimsenin canınıda sıkmak istemem. Ne yapayım bende ancak bu şekilde deşarj oluyorum birde ben KK sizlerin arasına katıldığımdan beri eşim rahat uyuyabiliyor çenemden kurtulduğundan
Tabi birilerin hayatını kurtarırken sizleri sık boğaz etmek istemem.
Kilo veremiyorum ya iyice ceneme vuruyor herhalde.
Sizleri kendime yakın görmesem zaten anlatmam bukadar çok şey ama yiiiitttterrrr yaaaawwww diyorsanızda bir köşede sessizce yaramazlık yapmadan oturabilirimde söz
Yazdıklarını okuyunca o kadar iyi anlıyorumki annenemd 10 yıldır alzheimer hastası oda evden kaçıyordu neler yaşadık en çok teyzeciğim o bakıyor onlara bakmak için evlenmedide Allah sanada sabır versin teyzoşum aynı bebek gibi bakıyor sende öylesin ne güzel Allah katında ne büyük sevaplar alıyorsunuz Allah sizin gibi özveriyle bakanları muhakkak ödülendirir.başa gelen çekilirmiş..daha evvel bir kaç kez bu durumu yaşadık..hepsinde de yaralı halde bulmuştuk.düşmüş,yüzü gözü kan içinde..birinde gece zeytinliğin içinde bulmuştu komşular..ayağı burkulmuş..tırnağı kpmuş..o zamanda berbere gitmek istemiş.ne akla hizmetse..en kötüsüde istanbulda olandı.ben hep salonda yatarım..o da yatak odasında..genelde sabaha karşı yattığımdan öğleye doğru kalkarım..hiç unutmam kar yağmıştı.televizyon açık kalmış..ama görüntü yok.balkona çıkıp anteni düzeltim dedim..baktım aşağıda iki kişinin kolunda benim adam..ayağı çorapsız banyo terliğiyle..yüzü kan içinde..ben algılayamadım.aşağıdaki benim kocam ama ben orda ne yaptığını anlayamdım..bir iki saniye sonra merdivenlerden aşağı indim...çok korkmuş..beni görünce çok sevindi..ama adamların beni azarlamasını unutmayacağım.._hanım efendi yazık değilmi hasta adamı sokağa bırakıyorsunuz yarı çıplak diye..kime neyi anlatacaksın..bizimki tvde görüntü bozulunca evin arkasındaki tamirciye gitmeye kalmış..tabii karda o terliklerle düşmüş..acile kaldırdık..beni sorguya aldılar..dövdüm mü diye..amannn nerden hatırladım..gidip bir kahve içeyim...
Çok şükür gözün aydın yağmur gözlü.:82:
ablacım teşekkür ederim...daha iyiyim diyeyim iğneler bitti bugün mr çekildi sonucu bir kaç gün sonra alacağım...oğluşum pazartesi öğle uçağıyla geliyor son 1 gün
nasılsınızz kızlarr
ben orada burda vakıt geçırıyorumm şimdide börek yaptımm bana değil eşime tabii ben börek sevmekii
teşekkür ederim kızlar...ilbatumcum oğlum van'da asker çok şükür bitirdik yarın öğlen yuvaya dönüyor rabbim bütün evlatlarımızı korusun...