- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
çok geçmiş olsun yaaa umarım bi kalıntı bırakmaz bu fıtık ..
YENA ablamın ellerine gözlerine sağlık vaktine bolluk diliyor ve ben hariç tüm listeyi tebrik ediyorumnbu hafta yıkılış ortalık yağlardan:) sanıım ben ramazan boyu kilo veremiicem. hiç dikkat etmemiştim şimdiye kadar demekki ben hep ramazanlarda kilo alıyomuşum:) bu kadar dikkat etmeme rağmen gram oynama olmadığına göre:) hatta bazen artışa bile geçiyorum olsun ramazanı almadan sabit geçiriimde buna da şükür diicem:)
Ablacım Allah yardımcınız olsun. özel değilse hastalığını öğrenebilirmiyim acaba??
hasta bakmak zordur evet ama mükafatı ooo Rabbim kat kat versin inşaAllah sabrını da yardımınıda..
Çok az değilmi asucum..
evet ya az ama bide yoğurtlu semizotu yemiştim unutmuşumşimdi nasıl oldu
seyhan canım şakirpaşadayım görümcelerin nerde oturuyor..
Ehh idare eder...E hani bunun datlusu..
onu da unutmuşum aslında baklava yedim dermişim
2 hurma yedim aslında eşime kazandibi aldırmıştım ama daha yemedim sahurda halledeyim olmazsa
Hurma çok iyi bayağı gideriyor tatlı isteğini..
Eşime diyorum bundan sonra evde hep bulundurucam.:)
Sari-civcivim burda özelimiz kalmıyor..artık bir aile olduk..eşimim beyninde iki damar tıkalı..şu an alzhimer başlangıcı var.ilaçlarla ilerlemesini durdurmaya çalışıyoruz..
aşağı yukarı 8 sene oldu.ama son 5 sene bayağı ağırlaştı..hiç yürüyemiyordu..şimdi
kendi başına gitmeye başladı.bugün oruç tutmadım.uyanık kaldım..o korku bana yetti.
e-5 bizim evden 300 metre aşağıda..ya oraya gitmeye kalksaydı..neyse atlattık.bugün elimden tutarak gitmek istedi..komşulara tembihledim..göz kulak olsunlar diye..
İyi geceler güzeller...Kusura bakmayın geç kaldım spor sonuçları için.
Uzun zamandır göremediğimiz ahbaplarla karşılaştık.Beraber birer kahve içelim dışarda dedik.Çeneler işleyince bu saat oldu.....Özür....
KİLO VERENLERİ,SABİT KALANLARI VERMEDİĞİ HALDE GAYRET EDENLERİ VE YILMADAN DEVAM EDECEK OLANLARI TÜM KALBİMLE KUTLUYORUM....
HAFTANIN SPORCULARI
HAFTANIN BİRİNCİSİ:......3MELEGMVAR.....600 DAK.....
HAFTANIN İKİNCİSİ:.......ASUMANZEYNEP+BEYZUS......240 DAK.....
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ:....YENA.................................215 DAK.....
HAFTANIN DÖRDÜNCÜSÜ:...GULMA.............................150 DAK.....
HAFTANIN BEŞİNCİSİ:........PINAR110...........................90 DAK.....
YENACIĞIM ELLERİNE SAĞLIK CANIM......
iyi geceler
yenacım tebrik ederim iradenden dolayı seni canım
civcivim öyle buluşcaz tanışcaz felan diyosun kıskanıyorum ben sizi yaaaaa:95:
bu arada ben ramazanda kilo vermemeyi göze aşmıştım ama öyle olmayacak sanırım fazla yiyemiyorum çabuk doyuyorum zaten su içince şişiyorum hemen menüme bakın bi
sahur
2 kaşık müsli 3 kaşık k flakes süt
iftar
4 kaşık sebzeli et sote 1 dilim ekmek kadar pide salata
teravihten sonra üzüm yedim
canım bende hep onu diyorum..Kilo almadan bitirsem bile benim için başarıdır...Çünkü her ramazan 2-3 kilo garanti alırdım..
Kuzucuğa geçmiş olsun bu arada...
merhaba çok uzun zamandır internet başında nasıl zayıflayacağımı araştırıyorum ama hala harekete geçemedim 22 yaşındayım ve 102 kiloyum zayıflamayı herşeyden çok istiyorum ama tek başıma yapamıyorum bana da yardımcı olur musunuz ?
civicivim geçmiş olsun kuzucuğa dikkat et canım Allah nazarlardan korusun inşallah
banyodan sonra klima açma bi daha tamammı canım
Sari-civcivim burda özelimiz kalmıyor..artık bir aile olduk..eşimim beyninde iki damar tıkalı..şu an alzhimer başlangıcı var.ilaçlarla ilerlemesini durdurmaya çalışıyoruz..
aşağı yukarı 8 sene oldu.ama son 5 sene bayağı ağırlaştı..hiç yürüyemiyordu..şimdi
kendi başına gitmeye başladı.bugün oruç tutmadım.uyanık kaldım..o korku bana yetti.
e-5 bizim evden 300 metre aşağıda..ya oraya gitmeye kalksaydı..neyse atlattık.bugün elimden tutarak gitmek istedi..komşulara tembihledim..göz kulak olsunlar diye..
ceco döktürmüşün yine maşallah
kıalar iyi geceler..Yenacığım başarıyla atlatmışsın dünkü şöleni..
sana bir şey soracağım.aslında hep aklımda..carnivale'den haber yokmu?yasafata da rastlamıyorum..bir ara bayağı kilo vermişti.
sonra yurt dışına çıktı diye duymuştum..bu kadar bildiğim..ama carnivale'nin sağlık durumu nasıl?onu tanıyan varmı??
Anam ne yapayım gece nedense çenem düşüyor
Sizleri bulmadan evvel her gece yatağa girdiğim an çenem düşerdi eşim tam uyuyacak ya benim uykum yok kalk sohbet edelim derdim oda gece gece ne konuşcaz yat uyu işte derdi. Anlatacak hiç bir şey bulamazsam ( ki gündüz zaten her şeyi konuşuyoruz telde ) başlardım sırf eşimi gıcık etmek için aşkım ilk buluşmamızda ne giydim yok tarih neydi demeyeAdam fit olurdu bende sırf uykusu kaçsın da benle ilgilensin diye devam ederdim. Ses vermediğinde dürtüklerdim ( ki o arada uyuyor ) pşşt uyuyormusun diye sorardım oda evet uyuyorum dediğinde de eeee ne cevap veriyorsun o zaman derdim
Bazen okadar abartırdım ki be kadın susta motorun soğsun derdi
Ya bu arada arkadaşlar aranızda umarım bu yazdıklarımdan rahatsız olan yoktur. Hani ne kız her gece her gece brezilya dizisi gibi bitmeyen maceralarını mı okuyacağız diyen varsa yada nerden çattık bu deliye diyen varsa bilgim olsun çünkü kimsenin canınıda sıkmak istemem. Ne yapayım bende ancak bu şekilde deşarj oluyorum birde ben KK sizlerin arasına katıldığımdan beri eşim rahat uyuyabiliyor çenemden kurtulduğundan
Tabi birilerin hayatını kurtarırken sizleri sık boğaz etmek istemem.
Kilo veremiyorum ya iyice ceneme vuruyor herhalde.
Sizleri kendime yakın görmesem zaten anlatmam bukadar çok şey ama yiiiitttterrrr yaaaawwww diyorsanızda bir köşede sessizce yaramazlık yapmadan oturabilirimde söz
Anam ne yapayım gece nedense çenem düşüyor
Sizleri bulmadan evvel her gece yatağa girdiğim an çenem düşerdi eşim tam uyuyacak ya benim uykum yok kalk sohbet edelim derdim oda gece gece ne konuşcaz yat uyu işte derdi. Anlatacak hiç bir şey bulamazsam ( ki gündüz zaten her şeyi konuşuyoruz telde ) başlardım sırf eşimi gıcık etmek için aşkım ilk buluşmamızda ne giydim yok tarih neydi demeyeAdam fit olurdu bende sırf uykusu kaçsın da benle ilgilensin diye devam ederdim. Ses vermediğinde dürtüklerdim ( ki o arada uyuyor ) pşşt uyuyormusun diye sorardım oda evet uyuyorum dediğinde de eeee ne cevap veriyorsun o zaman derdim
Bazen okadar abartırdım ki be kadın susta motorun soğsun derdi
Ya bu arada arkadaşlar aranızda umarım bu yazdıklarımdan rahatsız olan yoktur. Hani ne kız her gece her gece brezilya dizisi gibi bitmeyen maceralarını mı okuyacağız diyen varsa yada nerden çattık bu deliye diyen varsa bilgim olsun çünkü kimsenin canınıda sıkmak istemem. Ne yapayım bende ancak bu şekilde deşarj oluyorum birde ben KK sizlerin arasına katıldığımdan beri eşim rahat uyuyabiliyor çenemden kurtulduğundan
Tabi birilerin hayatını kurtarırken sizleri sık boğaz etmek istemem.
Kilo veremiyorum ya iyice ceneme vuruyor herhalde.
Sizleri kendime yakın görmesem zaten anlatmam bukadar çok şey ama yiiiitttterrrr yaaaawwww diyorsanızda bir köşede sessizce yaramazlık yapmadan oturabilirimde söz