Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:KK1:s.a kizlar güzel bi hafta sonu gecirmeniz dilegiyle.. :KK69: sahursuz oruc tutuyorum ya alarm calmamis:KK20: allah kabul etsin ıns.:44: :76:89.4 gordum en son:KK1:

sari_civciv kuzucuga geçmis olsun bugun nasil insallah iyidir

yagmurgozlu gozun aydin yarin buyuk gun hasret bitiyor

zeynep957 ALLAH kolaylik versin ablacim RABBIM mukafatini verecektir
esinede ALLAH kolaylik versin

ceco34 çok iyi niyetli,neseli bi insansin senin yazdiklarini okumaya bayiliyorum (rahatsizlik ne demek) her gunun ayri bi macera arkasi yarin gibisin gerçekten:KK60::KK60: TAKIPçINIm

şöyle bir baktım son sayfaya biraz hüzünlendim, gülümsedim zeynep ablaya:)

valiz yapıyorum, yola çıkacağım, en son anahtar teslimi ve fatura kapatmak için geleceğim 3-4 gün sonra o zaman görüşürüz, kendinize iyi bakın. bana yazdıklarınızı görmemiş olabilirim affedin, sevgiler..

Sağol canım..İyi gidiyor şükür.İnşallah hep devam eder.Yine de gr olarak gidiyor.Yaşımdan ve hypotiroididen dolyı diyorum.Olsun gitsin de...
ay gitsinde gram olarak gitsin sefamız olsun ohhhhhhhh :):nazar:
Nedendir bilemedim cumaları bu tartı bana da aynı şeyi yapıyor.Cumartesi biraz daha iyi oluyor..Denedim özellikle..Galiba'' kilo verdimmi acaba'' stresinden oluyor...

o zaman siz kaç haftadır bunu görüyorsanız ileri görüş yapıp cumartesininkini yazacaksınız kilonuza :))))

Evet haklısın.Aslında 2 gün neredeyse aç yaşadım bu gün de tatlı yedim onun dışında sabah 2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirle yapılmış sandwich o kadar.Ama suçluluk duygusu ve moralsizlikten eşimin yürüyüş teklifini bile geri çevirdim (tam tersi gitmem lazımken) :KK43:(( neyse yarın ola hayrola bakalım...

teşekkürler bu arada ilbatum.

canım benim zaten 2 gün aç yaşadım demişsin, diyetlerde ödüller,kaçamaklar vardır o zaman bunu da öyle düşün mutlu ol :) sen eşini geri çevirme , rica ederim canım :):KK16:

Biumut canım bendeki listede 5 sarma=1 dilim ekmek değerinde..15 adet yediysen 3 dilim ekmek yemişsin önemli değil..:))

Kıskanma noolur urfalı gelin al seninde olur.:KK1::KK1:.Yirim ben seni kıskanması bile ayrı bir cilve..:KK69:

Yedim bişeyler ama inanın hiiç abartmadım zaten hepsinden bir lokma almam bile koca bir servis tabağı oldu...

Bu arada hatırlarsanız güllaç sevmediğimi söylemiştim 1 dilim güllaç yedim bayılarak.:))
Hatunun elinde var bir keramet hakikaten çok lezzetli yapıyor..

Beyzuş bizde birde antakyalı gelin var..:))

Banucum yemin ederim düşündüm yerken ..Şimdi dedim topiğe gittiğimde hesap sorarlar o yüzden çok az yedim..

offf offf bu yemeklerin çeşitli ve bol olduğu yerlerden tanıdıkkların olması gerçekten zor, benim eşimde elazığlı kayınvalidem sağolsun pek hamarat bizde 15 güne kadar bayram için gideceğiz ben şimdiden düşünüyorum ne yapacağımı, buradaki en yakın arkadaşım adanalı düşünün artık yani :)
dün güllaç bende yedim canım çok çekti aldım :)

Hemde nasıl seviniyor bugün asuman onun için yazmış kupalar öpücüker koymuş bayıldı bende yarışıyorum diyor artık bir üyemiz daha var yani yenaya duyurulur yalnız tek sorun yazdıklarını anlayamazsınız o kadar yoksa valla bütün gün yazar.Bugün tüm arkadaşlarına dondurma aldık minişim çilolatalı seçmedi doktor yaskladı diye almıyorum teyzecim dei.

Sağol canım zaten o benim bebeğim gibi beraber büyüttük onu bazen diyorum kendi çocuğumuda bu kadar seve bilirmiyim diye.

aferin miniğimize maşallah ona:nazar:
ya bu arada ben onu senin kızın sanıyordum ,teyzesi misin ? kusura bakma yeni olunca kim kimdir tanıyamıyorum daha özür :):KK16:

yağmurgözlüm ablacım sanırım asker yolu gözlemişsin allah kavuştursun ,benim bebeğim daha 3 aylık zamanı gelince bende senin gibi gözleyeceğim inşallah, neredeydi oğluşun ?

ceco canım senin yazdıklarını bende zevkle okuyorum , o kadar akıcı ve espiritüel ki zevkle okunuyor :)))

zeynep ablacım yaşadıklarınız çok zor ama siz çok dirayetlisiniz, valla cennetliksiniz, allah sağlık sıhhat versin,şifa versin, kimseden sizi anlamasını beklemeyin öyle duyarsız insanlar olduk ki hep suçluyuz onlar haklı, ama sizde çok tatlısınız valla :)

dünki menüm
sahur:2 kayısı,1 armut,1 seftali
iftar:1hurma,1 kepçe corba,5 kasık mantı

canım ya sahurda sadece meyve yemişsin neredeyse 20 saate yakın açsın ,bence iftarda az sahurda fazla ye,kilo vereceğim derken allah korusun sağlığından olma ....

artık daha az yiyorum burada olmak çok güzel hepinizin yaşadıklarını yaptıklarını okuyunca kendime geliyorum artık daha az yiyorum beyaz ekmeği hayatımdan çıkaracağım tam buğday ekmeği yiyeceğim ve sporda yapacağım isveç diyeti yapacaktım ama cesaret edemedim isveç diyeti yapanlar var mı bilgi verebilir misiniz?

isveç diyetinin çok sağlıksız olduğunu duymuştum ama nedir bilmiyorum, sen baktın mı canım?

Günaydın topiğin güler yüzlü tatlı dilli ceylan gözlü dilberleri :KK66::KK66::KK66:

Umarım bu sabahda hepiniz güne kocaman bir gülümsemeyle uyanmışsınızdır. Ben sırıtık olduğum için 32 dişimi ( yalannnn okadar kalmadı arada boşluklar var yaptırılmayı bekleyen :KK60:) birden gösterdim.
Anamlar burada olduğu sürece normalde giremeyebiliyorum ama bu sabah daha yeni uyanmışlar bende iyi birazdan gelirim dedim :KK60::KK60: az beklesinler.
Dün süt yapsin diye malt içeçeği aldım kendime ilk kez şeftali tadında, tadı fena değil aslında biraz buzlu çay tadı vardı sanki ama gerçektende işe anında yaradığına emin oldum çünkü akşam içtim gece süt sağdığımda her zamankinden biraz daha fazla süt elde ettim. Emziren anneler büyük ihtimalle zaten kullanıyordur ama işte benim gibi sonradan denemeyi isteyenlere tavsiye edeyim dedim.
Kutusu biraya benziyordu bende annemlere yaw şifa niyetine falan dedim anam bir başladı şaşırdın kendini alkolün şifası mı görülmüş diye. Babam desen kız kırarım boynuzunu ( Kafanızı yerine hep boynuzunuzu der :KK60:) alkolikmi yapcağınız çocuğu üstelik mübarek ramazan diye başladı ay ne güldüm :KK60:

Şaka olduğunu anladığında ikiside tabi bana başladılar köpek evlat nasılda işletti bizi demeye bende her zamanki gibi köpek evlat lafını duyunca haw yaptım :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

(Hadi bunla idare edin ben bi koşu gidip malzeme toplim geliyorum gece yine :KK60::KK60::KK60::KK60:)

Özlemcim Rabbim Anneciğine şifa versin umarım bir an önce hiçbir şeyciği kalmaz ve sizlerde rahat bir nefes alırsınız. Tekrar geçmiş olsun cnm

canım bende sütü artırdığı için vita malt kullandım ama midemi ağrıttı bu nasıl ?hem faydada etmedi :KK43:

dünkü menüm
iftar 1 kase tavuklu şehriyeli çorba
yarım haşlama but
3 arnavut biberi 1 çüçük kase çoban slata
avucumun yarısı kadar pide
2 bardak acılı ayran
1 saat sonra azıcık güllaç
1 saat sonra karpuz
1 saat sonra 1 bardak kefir
SAHUR
1 porsiyon güveç 1 bardak komposto
7fındık 4 dilim karpuz
çay 1 haley
su ölçüsüz

canım valla iftarda protein bombardımanı yapmışsın çokta iyi olmuş afiyet olsun,tavuklar,kefirler,ayranlar ohhhhhh

:KK1:s.a kizlar güzel bi hafta sonu gecirmeniz dilegiyle.. :KK69: sahursuz oruc tutuyorum ya alarm calmamis:KK20: allah kabul etsin ıns.:44: :76:89.4 gordum en son:KK1:

ya eşimde kalkamadı benim velet bu gece emmeye geç kalktı, adamcağız aç tutuyor bugün ya :KK43:
allah hepinize kolaylık versin zor gerçekten

canım ya sahurda sadece meyve yemişsin neredeyse 20 saate yakın açsın ,bence iftarda az sahurda fazla ye,kilo vereceğim derken allah korusun sağlığından olma ....

saol canım yaa ama kilo vereyim diye sahurda az yemiyorum meyve harıcınde bir seyler yersem midem cok rahtsız oluyor meyve yediğim zaman daha rahat oluyorum ulserim var salatlaık domates gibi seyler dokunuyor yumurtayıda sevmiyorum binde bir yıyorum o yuzden seceneğim meyve kalıyor doyana kadar yiyorum bende

saol canım yaa ama kilo vereyim diye sahurda az yemiyorum meyve harıcınde bir seyler yersem midem cok rahtsız oluyor meyve yediğim zaman daha rahat oluyorum ulserim var salatlaık domates gibi seyler dokunuyor yumurtayıda sevmiyorum binde bir yıyorum o yuzden seceneğim meyve kalıyor doyana kadar yiyorum bende

hımmm anladım canım geçmiş olsun o zaman en iyisini sen bilirsin :)))

bende dün yediklerimi yazayım

sabah : 1 domates
1 salatalaık
6 biber
1 kk peynir
4 zeytin
6 dal maydanoz
1 dilim kadar pide

ara: tarçınlı yoğurt

ara: 5 erik

akşam: 2 kaşık taze fasulye
6 kaşık bulgur pilavı

ara: güllaç :)))

ara: 1 avuç çekirdek

ara: 1 çikolata ( ay 3 gündür yemedim dayanamadım affedin :)

haaaa 1 dilimde karpuzdilim derken o büyük dilimleden değil kesildikten sonra olan :)

maşallah bana sabah tüm kalorisi düşükleri yemişim ,akşama coşmuşum tam tersi olacakken ......
amannnnnn emziriyorum ben ya:KK64:

ne iyi ya meyveyle tokluk sağlayabiliyorsun ,e sen meyveli diyetler yapsana daha iyi olur tabi ramazan bitince...

normalde ben montiyag diyeti yapmaya calısıyordum o diyette kacamak hiç affetmıyor hemen tartıya yansıyor sonra kafama gore takılmaya basladım az az herseyden yiyerek kilo vermeye calısıyorum bakalım şimdi ramazan malum 4 4 luk diyet olmuyor bende asırıya kacmadan yemegımı yıyorum kilo vermeyı gectim ramazanda almasam yeter bayramda sonra baslayacak asıl diyet işi bende hipotrioid pko ve insulın direnci var trioid değilde insulın direnci benı cok zorluyor malesef

normalde ben montiyag diyeti yapmaya calısıyordum o diyette kacamak hiç affetmıyor hemen tartıya yansıyor sonra kafama gore takılmaya basladım az az herseyden yiyerek kilo vermeye calısıyorum bakalım şimdi ramazan malum 4 4 luk diyet olmuyor bende asırıya kacmadan yemegımı yıyorum kilo vermeyı gectim ramazanda almasam yeter bayramda sonra baslayacak asıl diyet işi bende hipotrioid pko ve insulın direnci var trioid değilde insulın direnci benı cok zorluyor malesef

ramazanda diyet olmuyor canım ,bende senin gibi her istediğimden yiyiorum tabi çok az olmuyor emziriyorum çünkü benim hedefim büyük kilolar vermek değil şimdilik, emzirmeyi bıraksın asıl o zamangörün siz beni :)))))
bendede pko var ya ondan mı oldu bu kilolar bilemiyorum ki :KK43:

X