Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy ben daha ütü yapıcam

gerçi bir pantalon bir gömlek

ama yapmadığım için gözümde büyüyor

kadın olmak ne zor iş yaaaa

herşey sana bakıyorrrr

istifada edillmiyorrrr

offffffffffffffffff

Ayyyy ütü ve cam silmek nasıl nefret ediyorum ikisindende..

Allahımmmm nasıl tatlı bi sesi var ablaşımın:) kesin seninle tanışmam lazım benim ablacım kimbilir sen yakından ne tatlısındır:KK66:
eğer sesini duymamış varsa buralarda çatlasınlar valla çok şeker:KK66: bide annemle yakın yaşlardasınız ya ayyy iyice bi bööle sarılıp öpesim geldi bi de tatlı tatlı gülmezmi Allahım Allahım:)

BRAVOOOOOOO ayşemizi de hem tebrik ediyor hem de verdiği çabaları ile onu ödüllendirmeye söz veriyorum:KK66: kendi adıma:) bigün buluşucaz ya nasıl olsa:KK66:
şimdiden icabına bakarsa ilerde hiiiç problem yaşamaz inşaAllah canım benim:KK66: öp annesi yerimize:KK66:
Sağol canım inşallah tanışacağız bu arada ben annesi değil teyzesiyim minişin ama o bana anne diyoda bir garipçe çocuk bana üvey anne diyor nerden çıkardın neden diyor buda muallak dışarda yasakladım millet yanlış anlar diye.::)))))

Aslında benimde aklıma geldi ama listede olmak birde ters etki yaparmı diye düşündüm...

Çok hoşuna gidiyorsa cuma yazalım onuda listeye..Yeterki mutlu olsun prenses..
Valla yenacım ben yazarken gelip soruyor bana göndermişlermi diye ne güzel olur en ufak üyemiz inşallah çabucakta mezun olup giden üyemiz olur.

Hemde nasıl seviniyor bugün asuman onun için yazmış kupalar öpücüker koymuş bayıldı bende yarışıyorum diyor artık bir üyemiz daha var yani yenaya duyurulur yalnız tek sorun yazdıklarını anlayamazsınız o kadar yoksa valla bütün gün yazar.Bugün tüm arkadaşlarına dondurma aldık minişim çilolatalı seçmedi doktor yaskladı diye almıyorum teyzecim dei.

Yukleresim.com

O zaman bu tacı kuzucuğa gönderiyorum.Her kilo verdiğinde haber ver ona buradan hediye göndereceğim....

Allahımmmm nasıl tatlı bi sesi var ablaşımın:) kesin seninle tanışmam lazım benim ablacım kimbilir sen yakından ne tatlısındır:KK66:
eğer sesini duymamış varsa buralarda çatlasınlar valla çok şeker:KK66: bide annemle yakın yaşlardasınız ya ayyy iyice bi bööle sarılıp öpesim geldi bi de tatlı tatlı gülmezmi Allahım Allahım:)

BRAVOOOOOOO ayşemizi de hem tebrik ediyor hem de verdiği çabaları ile onu ödüllendirmeye söz veriyorum:KK66: kendi adıma:) bigün buluşucaz ya nasıl olsa:KK66:
şimdiden icabına bakarsa ilerde hiiiç problem yaşamaz inşaAllah canım benim:KK66: öp annesi yerimize:KK66:

Teşekkür ederim canım.Çok şımardım şimdi...

Senin de sesin cıvıl cıvıldı...Maaşallah....

Sağol canım inşallah tanışacağız bu arada ben annesi değil teyzesiyim minişin ama o bana anne diyoda bir garipçe çocuk bana üvey anne diyor nerden çıkardın neden diyor buda muallak dışarda yasakladım millet yanlış anlar diye.::)))))

Valla yenacım ben yazarken gelip soruyor bana göndermişlermi diye ne güzel olur en ufak üyemiz inşallah çabucakta mezun olup giden üyemiz olur.
İnsallah en kisa zaman da bir daha
Olmamak uzere bu dertten kurtulur...

Aslında benimde aklıma geldi ama listede olmak birde ters etki yaparmı diye düşündüm...

Çok hoşuna gidiyorsa cuma yazalım onuda listeye..Yeterki mutlu olsun prenses..

Çok hoş olur gerçekten.Motivasyon olur yavruya....Ayyy kıyamam ben ona....

Banucum çok ilgili bir teyzesin ne güzel...anneliğini düşünemiyorum bile..

Allah tez zamanda sen,biumut ve tüm isteyenlerin dileklerini gerçekleştirir inşallah...

Banucum çok ilgili bir teyzesin ne güzel...anneliğini düşünemiyorum bile..

Allah tez zamanda sen,biumut ve tüm isteyenlerin dileklerini gerçekleştirir inşallah...
Sağol canım zaten o benim bebeğim gibi beraber büyüttük onu bazen diyorum kendi çocuğumuda bu kadar seve bilirmiyim diye.

Ben çıkmak zorundayım eşim geldi ona bişeyler hazırlıyım hepinizi çok öptüm hayırlı sahurlar.

çok teşekkür ederim ablacım :KK16::KK16::KK16:gerçek ablam olsan ancak bu kadar severdim sen zeynep ablam ve yurdanur ablam sizleri çok ama çok seviyorum yenacığımında yeri ayrı tabiki onunla yaşıtız diye ayrı yazdım :KK1: ( alınmasın hatun ) ve adının tek tek yazamadığım topiğin bütün hatunları iyiki varsınız :KK16::KK16:ablacım az kaldı iğnem bitiyor yarın saat 1,30 da MR gidicem inşallah iyi haberlerle dönerim /B]

çok geçmiş olsun yaaa umarım bi kalıntı bırakmaz bu fıtık ..

HAFTANIN 1.si...... 2.9 kg................yağmurgözlü.............:KK19::KK19::KK64::KK62::KK8::KK55::nazar::KK71:

HAFTANIN 2.si...... 2.7 kg.................dilenciii..................:KK19::KK19::KK66::KK71::nazar::KK9::21:

HAFTANIN 3.sü..... 2.4 kg.................3meleğmvar...........:KK19::KK19::KK62::nazar::KK71::81::KK8:

YENA ablamın ellerine gözlerine sağlık vaktine bolluk diliyor ve ben hariç tüm listeyi tebrik ediyorumn:KK66: bu hafta yıkılış ortalık yağlardan:) sanıım ben ramazan boyu kilo veremiicem. hiç dikkat etmemiştim şimdiye kadar demekki ben hep ramazanlarda kilo alıyomuşum:) bu kadar dikkat etmeme rağmen gram oynama olmadığına göre:) hatta bazen artışa bile geçiyorum:KK43: olsun ramazanı almadan sabit geçiriimde buna da şükür diicem:)

sabah yatığım da yazsam bir iki kilo daha fazla gelir.sahurda 3 litreye yakın su içtim..öğleye doğru kalktım..hemen eşimi hazırladım.allahtan komşunun kızı ve damadı bizi hastaneye götürüp getirdiler.yoksa mahvolmuştuk..
kızlar bugün şoktayım yaa.akşam 4 gibi hastaneden geldik.eşimi giydirip yedirdim..ve ikimizde pilimiz bitmiş gibi yattık.kalktığımda saat sekize çeyrek vardı.oğlumu arayıp iftara gideceğimizi söyledim..sonra eşimi uyandırmaya gittim.ben salonda o arka odada yatıyordu.baktım sokak kapısı açık..eşim yok..nasıl panikledim anlatamam..hemen bir iki komşuyu aradım..giyinip çıktım..neyse bizimkisi yemek verilen yere gitmiş.orda oturuyormuş..bugün üst damak ikimizinki takılmıştı.nasıl sevinmişti..ben uyuyunca nasıl ayakkabıları giymiş ve nasıl yürümüş anlamadım..iftar verilen yere gitmek için çok erkenden hazırlamamı istiyor.oraya gitmek onun için bir heyecan..belediye başkanı falan da geliyor..hatırını soruyor ya..bundan çok mutlu oluyor..
neyse ordakilerde şaşırmış..saat 7 de oraya gitmiş.komşu haber verdi..gittim sanki hasta olan benim..adam çok rahat..birde hınzır hınzır gülüyor..beni soranlara da ''-o da burda diyormuş...valla hala şoktayım..kapıları kilitlemem lazım..şimdi uyumaya da korkar oldum..oğlum da anne oruç tutma..bak kaldıramıyorsun.diyor..ne yapacağımı şaşırdım..

Ablacım Allah yardımcınız olsun. özel değilse hastalığını öğrenebilirmiyim acaba??
hasta bakmak zordur evet ama mükafatı ooo Rabbim kat kat versin inşaAllah sabrını da yardımınıda..

iyi geceler
yenacım tebrik ederim iradenden dolayı seni canım:KK9:
civcivim öyle buluşcaz tanışcaz felan diyosun kıskanıyorum ben sizi yaaaaa:95:
bu arada ben ramazanda kilo vermemeyi göze aşmıştım ama öyle olmayacak sanırım fazla yiyemiyorum çabuk doyuyorum zaten su içince şişiyorum hemen menüme bakın bi
sahur
2 kaşık müsli 3 kaşık k flakes süt
iftar
4 kaşık sebzeli et sote 1 dilim ekmek kadar pide salata
teravihten sonra üzüm yedim

nedemek burası tam yeri sen hep takıl buraya cemyılmazımız bile var arada girer komik şeyler yazar topigi güldürür gider .... şaka yaptım komik arkadaş var takılıyorum ona cem diye adı ceco 34

Kullaklarım cınladı beni mi çağırdın :KK60::KK60::KK60: Valla bilerek bişeyler yazmıyorum ama benim gerçekten günlük hayatımda mutlaka bişeyler oluyor. Bugün bana bir geçe kaldım ama ne yapam çok işim vardı ancak eve dönebildim.

Birkaç gündür kız kardeşimin ikizlerine el attım :KK34: anam çocuklar bir yaramaz bir yaramaz harbi insanda kafa bırakmıyorlar. Bir ara sırf onları frenliyorum diye tete seni geberticem bile diyorlardı ama ne diyon len sen diye ayağa kalktığım an çocuklar maratona katılacakmış gibi kaçıyorlar :KK60::KK60::KK60:
İki hafta sonra 4 yaşına giricekler ve normalde o yaşta ki çocukların öğlen mutlaka uyumaları lazım ama yooook bunlar bizi uyutuyor resmen. Bugünde olağan yaramazlıklarını yapıyorlardı tabi dışardan duyan evde 10 çocuk var zanneder. Sıpalar durduk yere çığlık atıyorlar ama öyle böyle değil. En sonunda dayanamadım ikisinide bir yakaladım tshirtlerinden tuttum ( kullaktan tutmam canları yanar ) Hitlerin istanbul şubesi misali len sizi gebertirim çabuk uyuyorsunuz diyerek koltuğa yatırdım. Cadı kaçtı elimden ama oğlan korkudan kımıldayamadı ( aslında en çok beni severler ama bir okadarda çekinirler ). Aldım kucağıma koltuğa uzandık koy len kafamı çistama dedim ( göğsüme yani :KK60:) 5 dakka sonra uyuya kaldı. Onu bıraktım gittim evin içinde Kızı kovaladım ve allahtan ev ufak çabuk yakaladım. Onuda koltuğa yatırdım 5 dakka sonra oda pert :KK60:.
Bu sefer baktım benim küçük cadı iş peşinde onuda kovalayıp anında yakaladım ( kaplumbağ hızında gidiyor diğerlerine kıyasla :KK60:) onuda ayağımda sallayım dedim ama daha yastığa başını koydu iki dakka sonra oda daldı.
Halıya bıraktım onuda ve büyük bir gururla zafer benim hadi sıradaki gelsin dedim :KK60: demez olaydım benim erkek kardeşim ( 25 yaşında ve kesin 100 kilo var ) dana yattı bacaklarıma :KK60::KK60::KK60:
len bacaklarımı hissetmiyorum kalk diyorum yok bizim çocuğumuz yok şimdilik benle idare et diyor. Bir 5 dakka onu salladım :KK60::KK60::KK60::KK60: anam bizi bastı nasıl gülüyor allah sizi ne yapmasın diye. Tabi o arada gelinimizde diğer koltukta uyuya kalmış.
Dedim bak nasılda uyuttum hepsini gelinde dahil diye. Tabi danacık bacaklarımdan kalktı ama bir 15 dakka ben yerden kalkamadım hani gözüm görmese bacaklarım yok diyecem :KK60::KK60:
Kız kardeşimde çocuklarını uyuyor görünce ana ne yaptın sabilerime dedi :KK60: döt korkusu güzelim başka bişey değil dedim.

topiğimize yeni katılımlar olmuş hoşgelmişsiniz arkadaşlar , başarılar...
sarı civcivim teşekkür ederim canım dileklerin için...
ramazan da nasıl başarıyorsunuz az yemeyi yaa ben bu akşam neler yediğimi düşünmek bile istemiyorum :KK50:
arkadaşları çağırmıstım iftara onlarla beraber yedim , bir de geçmiş olsuna gelenler oluyor diye mecbur evde tatlı börek çörek bulunduruyorum ama bende yiyorum baya baya :KK43: spordan da çok uzaklaştım tartı çok şükür hiç artıya geçmedi ama böle gidersem sanırım 3-5 kilo birden aniden artmış olacak ...

iyi geceler
yenacım tebrik ederim iradenden dolayı seni canım:KK9:
civcivim öyle buluşcaz tanışcaz felan diyosun kıskanıyorum ben sizi yaaaaa:95:
bu arada ben ramazanda kilo vermemeyi göze aşmıştım ama öyle olmayacak sanırım fazla yiyemiyorum çabuk doyuyorum zaten su içince şişiyorum hemen menüme bakın bi
sahur
2 kaşık müsli 3 kaşık k flakes süt
iftar
4 kaşık sebzeli et sote 1 dilim ekmek kadar pide salata
teravihten sonra üzüm yedim

Çok az değilmi asucum..

X