nedemek burası tam yeri sen hep takıl buraya cemyılmazımız bile var arada girer komik şeyler yazar topigi güldürür gider .... şaka yaptım komik arkadaş var takılıyorum ona cem diye adı ceco 34
Kullaklarım cınladı beni mi çağırdın
Valla bilerek bişeyler yazmıyorum ama benim gerçekten günlük hayatımda mutlaka bişeyler oluyor. Bugün bana bir geçe kaldım ama ne yapam çok işim vardı ancak eve dönebildim.
Birkaç gündür kız kardeşimin ikizlerine el attım
anam çocuklar bir yaramaz bir yaramaz harbi insanda kafa bırakmıyorlar. Bir ara sırf onları frenliyorum diye tete seni geberticem bile diyorlardı ama ne diyon len sen diye ayağa kalktığım an çocuklar maratona katılacakmış gibi kaçıyorlar
İki hafta sonra 4 yaşına giricekler ve normalde o yaşta ki çocukların öğlen mutlaka uyumaları lazım ama yooook bunlar bizi uyutuyor resmen. Bugünde olağan yaramazlıklarını yapıyorlardı tabi dışardan duyan evde 10 çocuk var zanneder. Sıpalar durduk yere çığlık atıyorlar ama öyle böyle değil. En sonunda dayanamadım ikisinide bir yakaladım tshirtlerinden tuttum ( kullaktan tutmam canları yanar ) Hitlerin istanbul şubesi misali len sizi gebertirim çabuk uyuyorsunuz diyerek koltuğa yatırdım. Cadı kaçtı elimden ama oğlan korkudan kımıldayamadı ( aslında en çok beni severler ama bir okadarda çekinirler ). Aldım kucağıma koltuğa uzandık koy len kafamı çistama dedim ( göğsüme yani
) 5 dakka sonra uyuya kaldı. Onu bıraktım gittim evin içinde Kızı kovaladım ve allahtan ev ufak çabuk yakaladım. Onuda koltuğa yatırdım 5 dakka sonra oda pert
.
Bu sefer baktım benim küçük cadı iş peşinde onuda kovalayıp anında yakaladım ( kaplumbağ hızında gidiyor diğerlerine kıyasla
) onuda ayağımda sallayım dedim ama daha yastığa başını koydu iki dakka sonra oda daldı.
Halıya bıraktım onuda ve büyük bir gururla zafer benim hadi sıradaki gelsin dedim
demez olaydım benim erkek kardeşim ( 25 yaşında ve kesin 100 kilo var ) dana yattı bacaklarıma
len bacaklarımı hissetmiyorum kalk diyorum yok bizim çocuğumuz yok şimdilik benle idare et diyor. Bir 5 dakka onu salladım
anam bizi bastı nasıl gülüyor allah sizi ne yapmasın diye. Tabi o arada gelinimizde diğer koltukta uyuya kalmış.
Dedim bak nasılda uyuttum hepsini gelinde dahil diye. Tabi danacık bacaklarımdan kalktı ama bir 15 dakka ben yerden kalkamadım hani gözüm görmese bacaklarım yok diyecem
Kız kardeşimde çocuklarını uyuyor görünce ana ne yaptın sabilerime dedi
döt korkusu güzelim başka bişey değil dedim.