Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım dukan diyeti uygulamayı düşünürmüsün...ben onu uyguluorum 4 günde 3 kiloya yakın kilo verdim eğer dukan hakkında bilgin yok ide googleda ve buranın arama motoruna dukan diyet yazıp araştıra bilirsin...

canım hızlı vermek istemiyorum daha da çok alıyorum yavaş ve kalıcı zayıflamak istiyorum teşekür ederim önerin için umarım sende işe yarar :)

HAFTANIN 1.si...... 2.9 kg................yağmurgözlü.............:KK19::KK19::KK64::KK62::KK8::KK55::nazar::KK71:

HAFTANIN 2.si...... 2.7 kg.................dilenciii..................:KK19::KK19::KK66::KK71::nazar::KK9::21:

HAFTANIN 3.sü..... 2.4 kg.................3meleğmvar...........:KK19::KK19::KK62::nazar::KK71::81::KK8:
tebrikler tek kelime ile harikasınız :nazar:
Yarın akşam iftara davetliyiz teyzemlere..teyzemin urfalı gelini var..Mutfakta bir harika anlatamam enfes şeyler yapıyor çok meşhur ailede..

Benim gibi oburix birnin halini düşünün artık..:)
bende dün akşam aynı pozisyondaydım ben tamam dedikçe kadın komposto içirdi :) neymiş sütüm olurmuş off offff yediklerimi yazmak bile istemiyorm, sırf kadın oruçlu haliyle uğraştı diye azar azar yedim :)
İyi geceler güzeller...Kusura bakmayın geç kaldım spor sonuçları için.
Uzun zamandır göremediğimiz ahbaplarla karşılaştık.Beraber birer kahve içelim dışarda dedik.Çeneler işleyince bu saat oldu.....Özür....

KİLO VERENLERİ,SABİT KALANLARI VERMEDİĞİ HALDE GAYRET EDENLERİ VE YILMADAN DEVAM EDECEK OLANLARI TÜM KALBİMLE KUTLUYORUM....

HAFTANIN SPORCULARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ:......3MELEGMVAR.....600 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ:.......ASUMANZEYNEP+BEYZUS......240 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ:....YENA.................................215 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN DÖRDÜNCÜSÜ:...GULMA.............................150 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN BEŞİNCİSİ:........PINAR110...........................90 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

YENACIĞIM ELLERİNE SAĞLIK CANIM......

allahım ne güzel ya darısı bana inşallah

gamze sende hoş geldin bazılarınızı kaçırmış olabilirim bende unutkanlık var kusura bakmayın inşallah hep beraber zayıflarız

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bende sizinle birlikte zayıflamak istiyorum mümkünmüdür acaba
nedemek burası tam yeri sen hep takıl buraya cemyılmazımız bile var arada girer komik şeyler yazar topigi güldürür gider .... şaka yaptım komik arkadaş var takılıyorum ona cem diye adı ceco 34

merhaba çok uzun zamandır internet başında nasıl zayıflayacağımı araştırıyorum ama hala harekete geçemedim 22 yaşındayım ve 102 kiloyum zayıflamayı herşeyden çok istiyorum ama tek başıma yapamıyorum bana da yardımcı olur musunuz ?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bende sizinle birlikte zayıflamak istiyorum mümkünmüdür acaba

hoşgeldiniz kızlar :)

dün iftardaydık ve ben kaçırdım :KK43:

1 tabak çorba
2 dilim patates ,çok az tavuk
3-4 kaşık salata
2 biber dolma ama çok küçüktü ikisi 1 tane ya yapar ya yapmaz
2 kase erik komposto (zorla süt yapar diye )
2 kaşık pilav
1-2 çatal havuçlu, patatesli salata
2 lokma ekmek :)
2 tane lokma tatlısı
1 fincan nescafe ama şekersiz

ay az az yemişim ama dünyayı götürmüşüm ha ,bugün hala kahvaltı yapmadım ,hoş acıkmadımda, eee bu kadar yedikten sonra akşama bile idare ederim valla :))))

İLginiz için çok teşekkürler arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 ayda 10 kilo verdim. İLK önce çok içtiğim çayın şekerini tamamen kestim. Hiç su içemeyen ben suyla barıştım. Hergün bir saat yürüyüşe başladım.(Ramazan dolayısıyla biraz ara verdim) Kolay bir diyet yapıyorum. Tabi emzirmeninde büyük faydası oldu

selam kızlar ne guzel kılolar verilmiş oyle

ben de 92,2 idim 91,7 olmusum kacamaklarım cok ama:KK43:
aslında 5 takımdayım ama aslında burda olmam gerektiğini dusunuyorum
hepimiz asağı yukarı aynı kılolardayız ve dertlerimiz aynı aynı dili konusabiliriz değil mi
cuma listenize beni de bu kılo ile ekleyebilir misiniz? bu haftadan baslayayım ben de

İLginiz için çok teşekkürler arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 ayda 10 kilo verdim. İLK önce çok içtiğim çayın şekerini tamamen kestim. Hiç su içemeyen ben suyla barıştım. Hergün bir saat yürüyüşe başladım.(Ramazan dolayısıyla biraz ara verdim) Kolay bir diyet yapıyorum. Tabi emzirmeninde büyük faydası oldu

2 ayda 10 kıloyu nasıl verdim hamilelik kıloları mı gitti.
kaç aylık bebeğin benim 5 aylık sut olmadığı için emzirmenin nimetinden faydalanamıyorum

2 ayda 10 kıloyu nasıl verdim hamilelik kıloları mı gitti.
kaç aylık bebeğin benim 5 aylık sut olmadığı için emzirmenin nimetinden faydalanamıyorum

Canım benim oğlum 14 aylık zaten ben kiloun çoğunu emzirdiğim ilk 6 ayda aldım. çünkü emzirmek çok açıktırıyor. Açıktıkça tatlılara saldırıyordum. Bebeğimin ilk yaş gününden sonra savaşalıyım dedim bu durumla ve de alıştım tabiki hergün yürüyüş yapıyorum ekmeği tatlıları kestim bi de en önemlisi bol bol suuuuuuuuuuuu

tontoncan hos geldin bol kilo vermeler diliyorum

gamze-20 hosgeldin dilegim senin içinde geçerli:KK34:
hos buldukk tesekkur ederimmm
hosgeldin siyahnokta bende yenıyım inş. hep beraber veririz kilocukları
gamze sende hoş geldin bazılarınızı kaçırmış olabilirim bende unutkanlık var kusura bakmayın inşallah hep beraber zayıflarız

hos buldukkk tesekkur ederim

Son düzenleme:
kızlar bu arada ben bırsey sormak istiyorum ramazqn dolayuısıyla tartı işini nasıl yapıyorsunuz nezaman tartılıyorsunuz

Son düzenleme:
saat bu saat oldu ve ben kahvaltımı yenice yaptım :) neler yedimmm

1 domates
1 salatalık
6 sivri biber
1 kk kadar peynir
5-6 dal maydanoz
4 tane zeytin
1 dilim ekmek kadar pide

iyi ki yemişim valla acıkmışım :)

X