- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
asumanımm hg ortimmm ortim diyorum zira artık didem beni terk etti hiç yazmıyor yorum da yapmıyor gerçi sana da ortim demeyim sana iyi gelmiyorrr manevi ortim benimmm teravih bitmiş Allahım kabul etsin ben de yarın akşam inş bu akşam gidemedim evde kıldım namazımı napim
canım semiranım Allah kabul etsin namazını tüm ibadetlerini ben de kıldım şükür çok seviyorum teravihe gitmeyi eşimin cemaati olmak hoşuma gidiyor bu arada cemaat şokta beni tanıyamayan bile var
o kelime yasaklı biliyosun sen onu sen benim semiranımsın
didem çalışıyo tabii topiğe de gelemiyor ay sonunda ayrılırsa devam eder eminim
hosbuldum tesekkur ederimiyi geceler canımm sana da iyi sahurlar :79::79::79:
hg niz tabiki siz karar verddiyseniz bizim de yerimiz çok buyrun ne demek başımız üstüneee
hoşgeldin gamze inşallah paylaşmcı ve kalıcı olursan öyle olursan kilolar terkeder seni
hosbuldum tesekkur ederimiyi geceler canımm sana da iyi sahurlar :79::79::79:
hg niz tabiki siz karar verddiyseniz bizim de yerimiz çok buyrun ne demek başımız üstüneee
hoşgeldin gamze inşallah paylaşmcı ve kalıcı olursan öyle olursan kilolar terkeder seni
Yarın akşam iftara davetliyiz teyzemlere..teyzemin urfalı gelini var..Mutfakta bir harika anlatamam enfes şeyler yapıyor çok meşhur ailede..
Benim gibi oburix birnin halini düşünün artık..:)
Sabah tartılıp yazsan daha iyi olmazmı böyle çok fazla çıkarsın..
yinede not alıyorum..
dişçide kolay gelsin size..
hadi hanımlar iyi geceler ben yatarr az uyuyum yoksa uykusuzluktan perişan oluyorum sabahta geç yatıyorumm öptm herkesi yanacıktan koskocamannnnn
sabah yatığım da yazsam bir iki kilo daha fazla gelir.sahurda 3 litreye yakın su içtim..öğleye doğru kalktım..hemen eşimi hazırladım.allahtan komşunun kızı ve damadı bizi hastaneye götürüp getirdiler.yoksa mahvolmuştuk..
kızlar bugün şoktayım yaa.akşam 4 gibi hastaneden geldik.eşimi giydirip yedirdim..ve ikimizde pilimiz bitmiş gibi yattık.kalktığımda saat sekize çeyrek vardı.oğlumu arayıp iftara gideceğimizi söyledim..sonra eşimi uyandırmaya gittim.ben salonda o arka odada yatıyordu.baktım sokak kapısı açık..eşim yok..nasıl panikledim anlatamam..hemen bir iki komşuyu aradım..giyinip çıktım..neyse bizimkisi yemek verilen yere gitmiş.orda oturuyormuş..bugün üst damak ikimizinki takılmıştı.nasıl sevinmişti..ben uyuyunca nasıl ayakkabıları giymiş ve nasıl yürümüş anlamadım..iftar verilen yere gitmek için çok erkenden hazırlamamı istiyor.oraya gitmek onun için bir heyecan..belediye başkanı falan da geliyor..hatırını soruyor ya..bundan çok mutlu oluyor..
neyse ordakilerde şaşırmış..saat 7 de oraya gitmiş.komşu haber verdi..gittim sanki hasta olan benim..adam çok rahat..birde hınzır hınzır gülüyor..beni soranlara da ''-o da burda diyormuş...valla hala şoktayım..kapıları kilitlemem lazım..şimdi uyumaya da korkar oldum..oğlum da anne oruç tutma..bak kaldıramıyorsun.diyor..ne yapacağımı şaşırdım..
allah sana kolaylik versin cnm zor hastaya bakmak her zaman hazır her zaman tetbirli olcan ben 24 saat hazır vazietteyim her an herşey olabilir biyere gitsem ambulans geçse hemen kızı ararım ne yapiyon diye