Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım semiranım Allah kabul etsin namazını tüm ibadetlerini ben de kıldım şükür çok seviyorum teravihe gitmeyi eşimin cemaati olmak hoşuma gidiyor bu arada cemaat şokta beni tanıyamayan bile var
o kelime yasaklı biliyosun sen onu sen benim semiranımsın
didem çalışıyo tabii topiğe de gelemiyor ay sonunda ayrılırsa devam eder eminim

kızlar allah hepinizin gönlüne göre versin ..ama üzülmeyin arkadaşlar bıktı dinlemekten ama ben sayısız yumurta takibi aşılama ve tüp bebekten sonra 12 senede kucağıma aldım nazlı kızımı , ve eşimin dr raporu var ancak tüp bebekjle olur diye ve doğal yolla hamile kaldım ..ve hergün spora gidiyordum 1 saat koşturarak spor yapıyordum ağır sobaları kaldırmıştım annemde soba kurmuştum ve herşeye rağmen hamileydim...allah verdiği zaman hepsi bahane yani herşeyin vakti saati varmış kafadan attığım anda oldu artık anne olamayacağım tüp bebekte yapmayacağım dedimyeni tüp bebek yapmıştık okadar acı çekmişltim çünki , 5 ay sonra hamileydim .....

sen de benim asumanımmm ole diyelimmm ok devam senin de ibadetlerini Allahım kabul etsin ne güzel duygu değil mi zayıfladığını hissettirmeleri ben de hala çok var ya kimse bişi demiyor ki herkes daha zayıf hallerimi bildikleri için samsunda aldığım kilolalrı görmediler tabi şimdi anlamıyolarrr 110 kilo oldum diyorum oldukça şaşırıyolarr ne yapayım 80 ler bitince anlayacaklarr sağlık olsun yola devamm dideme de gelince bilmiyorum bakalım işi bitince beni arayıp soracak mı giriyor ama hiç yazmıyor bana bilee ortisiyim amaa unuttu beniii

Yarın akşam iftara davetliyiz teyzemlere..teyzemin urfalı gelini var..Mutfakta bir harika anlatamam enfes şeyler yapıyor çok meşhur ailede..

Benim gibi oburix birnin halini düşünün artık..:)

Sabah tartılıp yazsan daha iyi olmazmı böyle çok fazla çıkarsın..
yinede not alıyorum..

dişçide kolay gelsin size..

sabah yatığım da yazsam bir iki kilo daha fazla gelir.sahurda 3 litreye yakın su içtim..öğleye doğru kalktım..hemen eşimi hazırladım.allahtan komşunun kızı ve damadı bizi hastaneye götürüp getirdiler.yoksa mahvolmuştuk..
kızlar bugün şoktayım yaa.akşam 4 gibi hastaneden geldik.eşimi giydirip yedirdim..ve ikimizde pilimiz bitmiş gibi yattık.kalktığımda saat sekize çeyrek vardı.oğlumu arayıp iftara gideceğimizi söyledim..sonra eşimi uyandırmaya gittim.ben salonda o arka odada yatıyordu.baktım sokak kapısı açık..eşim yok..nasıl panikledim anlatamam..hemen bir iki komşuyu aradım..giyinip çıktım..neyse bizimkisi yemek verilen yere gitmiş.orda oturuyormuş..bugün üst damak ikimizinki takılmıştı.nasıl sevinmişti..ben uyuyunca nasıl ayakkabıları giymiş ve nasıl yürümüş anlamadım..iftar verilen yere gitmek için çok erkenden hazırlamamı istiyor.oraya gitmek onun için bir heyecan..belediye başkanı falan da geliyor..hatırını soruyor ya..bundan çok mutlu oluyor..
neyse ordakilerde şaşırmış..saat 7 de oraya gitmiş.komşu haber verdi..gittim sanki hasta olan benim..adam çok rahat..birde hınzır hınzır gülüyor..beni soranlara da ''-o da burda diyormuş...valla hala şoktayım..kapıları kilitlemem lazım..şimdi uyumaya da korkar oldum..oğlum da anne oruç tutma..bak kaldıramıyorsun.diyor..ne yapacağımı şaşırdım..

hadi hanımlar iyi geceler ben yatarr az uyuyum yoksa uykusuzluktan perişan oluyorum sabahta geç yatıyorumm öptm herkesi yanacıktan koskocamannnnn

hadi hanımlar iyi geceler ben yatarr az uyuyum yoksa uykusuzluktan perişan oluyorum sabahta geç yatıyorumm öptm herkesi yanacıktan koskocamannnnn

iyi geceler canım
ben de yatsam iyi olur dün sahura kadar uyumadım 5 buçukta uyudum 8 buçukta uyandım hala duruyorum hortladımmı ne

allah sana kolaylik versin cnm zor hastaya bakmak her zaman hazır her zaman tetbirli olcan ben 24 saat hazır vazietteyim her an herşey olabilir biyere gitsem ambulans geçse hemen kızı ararım ne yapiyon diye

zeynep abla toksin Allah size güç kuvvet kolaylık versin sürekli sorumluluk taşımak kolay değil ama mükafaatı da o derece bol olur inşallah

Gelelim enginarın faydalarına enginar dolma yapacaksam büyük ve gevşek yaprakları olacak..Böyle sıkı sıkı değilde ayrık duranlardan..
İçini zeytinyağlı dolma harcı gibi hazırlıyorum bol dereotlu,maydanoz taze nane,azda pirinç çünkü normal dolma gibi çok gerekmiyor iç..

Sonra enginarlar büyük bir kapta limonlu suda bekletiilir biraz,yaprakların aralarına gelişi güzel harçtan konulur..
Yerken her bir yaprağı iki parmağımızla tutup dişlerimizn arasında sıyırırz harika bir lezzet ama bunu yerken öyle çatal bıçak olmaz unutun, elle dalıcaksınız ..:)

BAklalı yaparım birde, enginar dörde bölünür sap kısımından daha çabuk kesiliyor.ortasında tüyümsü birşey var onu bıçakla sıyırıyorum yine limonlu su..
Bilinen yemek şeklinde kurusoğan veya taze soğan kavrulur zeytinyağında yine tercihe kalmış salçalı veya salçasız yapabilirsiniz..
Baklalar ve enginarlar eklenir piştikten sonra dereotu işte böyle..)

Enginarın beyaz kısmını tavuklu yaparım hem hafif oluyor hem çocuklar bu şekliyle yiyor..Hatırladıkça yazarım..:)

yenacim ellerine sağlık cnm
ilk 3çe girenler tbrler kızlar doğru yoldasiniz
gulma geçmiş olsun cnm
yağmurgozlu cnm temiz çıkar raporların insallah

allah sana kolaylik versin cnm zor hastaya bakmak her zaman hazır her zaman tetbirli olcan ben 24 saat hazır vazietteyim her an herşey olabilir biyere gitsem ambulans geçse hemen kızı ararım ne yapiyon diye

haklısın canım..hastalık allahtan..ama bazan halim kalmıyor..hem oruç hemde hastane işi olunca resmen sızmışım..birde edremit cehennem gibiydi..yoksa yatsamda onun yatak seslerini,hışırtılarını takip ederdim..kapıyı açtığını bile duymamışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…