Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuşum 215 dakika yörüdüm..:)

Julyet,acil şifalar diliyorum..

Mutlu, tebrik ederim 80 leride gördün harika bişey..

gulma,geçmiş olsun canım..

Banucum, çok sevindim yeğenine öpüyorum kendisini..

Geçmiş olsun canım bilirim ağrısı bu kış aylarca çektim ballı limonlu ılık su yapıp iç çok iyi gelir içine zencefilde koyabilirsin.

çok saol cnm benımm deneyeyımm bı oruç olunca bogazın daha beter kurudu

yenacımm ellerıne saglıkk çok saol cnm

çok geçmiş olsun cnm benim iyi haberlerini bekliyoruzzz
iyi cnm yaa kendimi ödüllendiriyorumm su andaa korkmayın kötü bir y yeiyorumm
afiyet olsunnn
emeklerine sağlık yenacım ellerin dert görmesinnn
HAFTANIN 1.si...... 2.9 kg................yağmurgözlü.............

HAFTANIN 2.si...... 2.7 kg.................dilenciii..................

HAFTANIN 3.sü..... 2.4 kg.................3meleğmvar...........:81:

tebrikler kızlarrrr

Hatırlamammmı yenacım ama çok oldu ya keşke gene girsem sporuda kestim ya ondanda veremedim belkide.

spor şart zaten hele bizim gibi sürekli kilo alıp verenlerde şart..

Ben o kadar çok 90 larda gidip geldimki artık çok zor verebiliyorum...tam cinnetlik bir durum çabalıyosun ve karşılığını göremiyosun...

Aynen sabah sinir oldum bu kadar uğraş ve aynı hele 3. çıkışlarda arttı bile yeni tartı falan almayı düşündüm bir ara spor işi çok zor geliyor birde bacaklarım çok ağrıyor benim artık taşımıyolar bu kadar yükü.

merhaba kızlar iyi geceler benıde aranıza alırmısınız topiğiniz bayagı bir kalabalık duruyor umarım 1 kişilik daha yer vardır 22 yasındayım 2.5 yasında bir oğlum var hipo tirioid pko insülin direnci hastasıyım artık kilolara elveda demek istiyorum aslın o niyet hep varda icraatın bir turlu sonu gelmiyor nedersiniz yerinizz varmı

yok canım tam bir sene oldu görüşmeyeli geçen sene bugün doğum gününde olay çıkmıştı çünki , o günden sonrada ne o bizi aradı ne de biz onu, bz haklıydık çünki büyük olarak onun gelmesi gerekirdi....yemeklerimiz çok güzeldir canım..

HAFTANIN 1.si...... 2.9 kg................yağmurgözlü.............

HAFTANIN 2.si...... 2.7 kg.................dilenciii..................

HAFTANIN 3.sü..... 2.4 kg.................3meleğmvar...........:81:

tebrik ederim kızlaaaaaaaaaaar
yenacım ellerine sağlık canım iyi ki varsın

asumanımm hg ortimmm ortim diyorum zira artık didem beni terk etti hiç yazmıyor yorum da yapmıyor gerçi sana da ortim demeyim sana iyi gelmiyorrr manevi ortim benimmm teravih bitmiş Allahım kabul etsin ben de yarın akşam inş bu akşam gidemedim evde kıldım namazımı napim

Bende yatıyorum hepinize iyigeceler iyi sahurlar.
iyi geceler canımm sana da iyi sahurlar :79::79::79:

hg niz tabiki siz karar verddiyseniz bizim de yerimiz çok buyrun ne demek başımız üstüneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…