- 29 Ocak 2010
- 5.650
- 1
Çok mutluyuz valla inşallah biticek derdi bugün arkadaşları topitop yedi ne ağladı kıyamam onu artık tamam dedim ama sonra grisini istedi küçücük ama anlıyor bebişim..Çok teşekkür ederiz teyzesi tebrikler için.harikaaa vallaa ayşeciğide tebrik edelim o zamannnnn süperisn ayşecikkk
Güzel bir menü olmuş normalde daha çok yeriz dimi insan biranda tıkanıyor Allahtan.ben de iftar yemeğimi yazayım
su ile açtım orucumu
1 kepçeden biraz fazla çorba
1.5 dilim tahıllı ekmek
6 köfte
1 kase yoğurt
az öncede karpuz yedim 1 dilim su içmeliyimmmbir de bitki çayı demleyeceğim az soraaa
kızlarr canım çeekirdek istiyor yeyimm mii
Bir avuçla durabilirsen ye taylan kümeli anlatmıştı bir avuç bişey yapmaz amaben yemeyin diyorum çünkü durulmuyor beyne bir sinyal gidiyormuş diye anlattı kendinden eminsen ye nefsini körle oruçluydun hem.kızlarr canım çeekirdek istiyor yeyimm mii
yedim bileee çok değil ama 1 avuçtan biraz fazla su da içtim üstüneeeeAy kiz bak benimde aklima getirdin karsilikli cit cit cit ne güzelde yenir simdi
yedimmmmmmm bileeeBir avuçla durabilirsen ye taylan kümeli anlatmıştı bir avuç bişey yapmaz amaben yemeyin diyorum çünkü durulmuyor beyne bir sinyal gidiyormuş diye anlattı kendinden eminsen ye nefsini körle oruçluydun hem.
onlarda aynı fındık badem değilmi o kadar yedim zaten ole yeyim deyince ben koca bir tabak demedim kiiiBende çok severim ama ben başlarsam duramam o yüzden yemiyorum.Onun yerine kurudut yaban mersini kuru vişne 3 fındık 3 badem tabağı yapıp yenebilirde yarın alıyım bari gece çıt çıt iyi gider.
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendinee hem de takma ole boş şeyleri kafacığınaaa boşverrkuzularr soğuk su içecem diyee boğazlarımı üşütmüşümm çok kötüyüm ya aksam ıftadan önce agladım agrısındann allahım sana bınlerce şükürler olsunn sağlımız sıhatımız yerınde başka bir sağlık problemimiz yok
bıraz morelim bozuk galiba boş şeyleri çok takıyorumm kendım üzülüyorumm
yedim de su da içtimmmay kızlar ama başlarsanız duramazsınız bence hiiiiçç başlamayın çit çite.
Su içinnn suuuuuuu
iyiyiz cnm sen nasılsınnnnbanu145145+ biumut ervamm semiran+ toksin
nasılsınız kızlarr rüzgar kız gelmişş
Yağmurgözlüm bir türlü seninle denk gelemiyoruz.Oysa ben seninle sohbeti özledim....
Daha iyi olmana sevindim ama kortizon idare edilmesi gerçekten zor bir preperat.Hem mucizeler yaratıyor hemde kullanırken epey sıkıntılar çektiriyor...
Son olsun inşallah....Tekrar geçmiş olsun canım....
yedim bileee çok değil ama 1 avuçtan biraz fazla su da içtim üstüneeee
yedimmmmmmm bileee
onlarda aynı fındık badem değilmi o kadar yedim zaten ole yeyim deyince ben koca bir tabak demedim kiii
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendinee hem de takma ole boş şeyleri kafacığınaaa boşverr
yedim de su da içtimmm
iyiyiz cnm sen nasılsınnnn
kuzularr soğuk su içecem diyee boğazlarımı üşütmüşümm çok kötüyüm ya aksam ıftadan önce agladım agrısındann allahım sana bınlerce şükürler olsunn sağlımız sıhatımız yerınde başka bir sağlık problemimiz yok
muuuuuttluuuuuuuu
hazır seni görmüşken tebrik etmek istedim.harikasın süper gidiyosun maşallah deyimde nazar etmeyim canım benim.idolümsün
yedim bileee çok değil ama 1 avuçtan biraz fazla su da içtim üstüneeee
yedimmmmmmm bileee
onlarda aynı fındık badem değilmi o kadar yedim zaten ole yeyim deyince ben koca bir tabak demedim kiii
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendinee hem de takma ole boş şeyleri kafacığınaaa boşverr
yedim de su da içtimmm
iyiyiz cnm sen nasılsınnnn
[
çok geçmiş olsun ne kötüdür yaa
kuzularr soğuk su içecem diyee boğazlarımı üşütmüşümm çok kötüyüm ya aksam ıftadan önce agladım agrısındann allahım sana bınlerce şükürler olsunn sağlımız sıhatımız yerınde başka bir sağlık problemimiz yok
Geçmiş olsun canım bilirim ağrısı bu kış aylarca çektim ballı limonlu ılık su yapıp iç çok iyi gelir içine zencefilde koyabilirsin.banu145145+ biumut ervamm semiran+ toksin
nasılsınız kızlarr rüzgar kız gelmişş
Bravo herkese tebrikler.HAFTANIN 1.si...... 2.9 kg................yağmurgözlü.............
HAFTANIN 2.si...... 2.7 kg.................dilenciii..................
HAFTANIN 3.sü..... 2.4 kg.................3meleğmvar...........:81: