Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah yatığım da yazsam bir iki kilo daha fazla gelir.sahurda 3 litreye yakın su içtim..öğleye doğru kalktım..hemen eşimi hazırladım.allahtan komşunun kızı ve damadı bizi hastaneye götürüp getirdiler.yoksa mahvolmuştuk..
kızlar bugün şoktayım yaa.akşam 4 gibi hastaneden geldik.eşimi giydirip yedirdim..ve ikimizde pilimiz bitmiş gibi yattık.kalktığımda saat sekize çeyrek vardı.oğlumu arayıp iftara gideceğimizi söyledim..sonra eşimi uyandırmaya gittim.ben salonda o arka odada yatıyordu.baktım sokak kapısı açık..eşim yok..nasıl panikledim anlatamam..hemen bir iki komşuyu aradım..giyinip çıktım..neyse bizimkisi yemek verilen yere gitmiş.orda oturuyormuş..bugün üst damak ikimizinki takılmıştı.nasıl sevinmişti..ben uyuyunca nasıl ayakkabıları giymiş ve nasıl yürümüş anlamadım..iftar verilen yere gitmek için çok erkenden hazırlamamı istiyor.oraya gitmek onun için bir heyecan..belediye başkanı falan da geliyor..hatırını soruyor ya..bundan çok mutlu oluyor..
neyse ordakilerde şaşırmış..saat 7 de oraya gitmiş.komşu haber verdi..gittim sanki hasta olan benim..adam çok rahat..birde hınzır hınzır gülüyor..beni soranlara da ''-o da burda diyormuş...valla hala şoktayım..kapıları kilitlemem lazım..şimdi uyumaya da korkar oldum..oğlum da anne oruç tutma..bak kaldıramıyorsun.diyor..ne yapacağımı şaşırdım..

Off yaaa nasılda telaşlanmışsın..Şimdi iyi bişeymi desem kendi başına yürümesine yoksa kötümü..
Allah yardımcın olsun canım..PEki neden habersiz geldin dediğinde cevabı ne oluyor.?

allah sana kolaylik versin cnm zor hastaya bakmak her zaman hazır her zaman tetbirli olcan ben 24 saat hazır vazietteyim her an herşey olabilir biyere gitsem ambulans geçse hemen kızı ararım ne yapiyon diye

Sanada canım Allah sabır ve güç versin..Nasıl zor işin seninde..:KK43:

Şu hastane işinide bir atlatsanız hayırlısıyla..

İyi geceler güzeller...Kusura bakmayın geç kaldım spor sonuçları için.
Uzun zamandır göremediğimiz ahbaplarla karşılaştık.Beraber birer kahve içelim dışarda dedik.Çeneler işleyince bu saat oldu.....Özür....

KİLO VERENLERİ,SABİT KALANLARI VERMEDİĞİ HALDE GAYRET EDENLERİ VE YILMADAN DEVAM EDECEK OLANLARI TÜM KALBİMLE KUTLUYORUM....

HAFTANIN SPORCULARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ:......3MELEGMVAR.....600 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ:.......ASUMANZEYNEP+BEYZUS......240 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ:....YENA.................................215 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN DÖRDÜNCÜSÜ:...GULMA.............................150 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN BEŞİNCİSİ:........PINAR110...........................90 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

YENACIĞIM ELLERİNE SAĞLIK CANIM......

İyi geceler güzeller...Kusura bakmayın geç kaldım spor sonuçları için.
Uzun zamandır göremediğimiz ahbaplarla karşılaştık.Beraber birer kahve içelim dışarda dedik.Çeneler işleyince bu saat oldu.....Özür....

KİLO VERENLERİ,SABİT KALANLARI VERMEDİĞİ HALDE GAYRET EDENLERİ VE YILMADAN DEVAM EDECEK OLANLARI TÜM KALBİMLE KUTLUYORUM....

HAFTANIN SPORCULARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ:......3MELEGMVAR.....600 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ:.......ASUMANZEYNEP+BEYZUS......240 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ:....YENA.................................215 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN DÖRDÜNCÜSÜ:...GULMA.............................150 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN BEŞİNCİSİ:........PINAR110...........................90 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

YENACIĞIM ELLERİNE SAĞLIK CANIM......

beyzuşum emeğine sağlık..
sporda 3. olmuşum moral oldu vallahi..

Son düzenleme:
sabah yatığım da yazsam bir iki kilo daha fazla gelir.sahurda 3 litreye yakın su içtim..öğleye doğru kalktım..hemen eşimi hazırladım.allahtan komşunun kızı ve damadı bizi hastaneye götürüp getirdiler.yoksa mahvolmuştuk..
kızlar bugün şoktayım yaa.akşam 4 gibi hastaneden geldik.eşimi giydirip yedirdim..ve ikimizde pilimiz bitmiş gibi yattık.kalktığımda saat sekize çeyrek vardı.oğlumu arayıp iftara gideceğimizi söyledim..sonra eşimi uyandırmaya gittim.ben salonda o arka odada yatıyordu.baktım sokak kapısı açık..eşim yok..nasıl panikledim anlatamam..hemen bir iki komşuyu aradım..giyinip çıktım..neyse bizimkisi yemek verilen yere gitmiş.orda oturuyormuş..bugün üst damak ikimizinki takılmıştı.nasıl sevinmişti..ben uyuyunca nasıl ayakkabıları giymiş ve nasıl yürümüş anlamadım..iftar verilen yere gitmek için çok erkenden hazırlamamı istiyor.oraya gitmek onun için bir heyecan..belediye başkanı falan da geliyor..hatırını soruyor ya..bundan çok mutlu oluyor..
neyse ordakilerde şaşırmış..saat 7 de oraya gitmiş.komşu haber verdi..gittim sanki hasta olan benim..adam çok rahat..birde hınzır hınzır gülüyor..beni soranlara da ''-o da burda diyormuş...valla hala şoktayım..kapıları kilitlemem lazım..şimdi uyumaya da korkar oldum..oğlum da anne oruç tutma..bak kaldıramıyorsun.diyor..ne yapacağımı şaşırdım..

ZEYNEPCİĞİM;

Çok geçmiş olsun canım.Nasılda korkmuşsun.Umarım Allah bir daha hiçbir korku yaşatmaz sana ve hiç kimseye...
Sonuçta mutlu olmuş ama buna çok sevindim....

zeynep abla toksin Allah size güç kuvvet kolaylık versin sürekli sorumluluk taşımak kolay değil ama mükafaatı da o derece bol olur inşallah

sağol canım..allah kimseyi böyle bir dertle sınamasın...hala anlamadığım bana tutunarak zorla adım atan adam nasıl ayakkabısını giyip gitti..düşmemiş..bana numaramı çekiyor???????:KK53::KK53::KK53:

Ayşecim,
ben seni izinli yazdım listeye, şu an oğlun yanında olmadığı için kendini kötü hissettiğinden dolayı seni ikna etmeye çalışmıyorum..KEndimden biliyorum hazır olmayınca olmuyor sen baskılara dayanamayıp şimdi tamam dersin ama aslında hazır değilsen yine kendini buraya karşı mahçup hissediceksin...

Bayrama kadar izinli ol bayramdan sonra istemzsen o zaman listeden çıkarırım olurmu canım...

ben senin Emir geldikten sonra düzeleceğine inanıyorum..:KK70:.

ZEYNEPCİĞİM;

Çok geçmiş olsun canım.Nasılda korkmuşsun.Umarım Allah bir daha hiçbir korku yaşatmaz sana ve hiç kimseye...
Sonuçta mutlu olmuş ama buna çok sevindim....

aminn beyzacığım..ömrümden ömür gitti sanki..allah sizlere böyle dertler vermesin..bu arada hastanede yaptırdığım dişler özelden daha iyi oldu..sanki kendi dişim gibi oturdu..

normalde bende zayiflaardim hiç kimse gormezdi bu sefer herkez çok zayiflamissin diyor kardeşim hep gülerdi alay yapardi 1ay gormemisti geldiğinde abla baya zayiflamissin dedi şok oldum kendimi şişman sanıyorum ben ama zayıf gorumcem var bu gün onun pardusesini giydm ana bana oldu çok mutluyum yediklerimi yazayim
sahur
2yumurta
1kase musli ligt yogurtla bol suuuuuuuu
iftar
alman usuli brokoli denedim onu yedim 700gr brokoliyi tepsiye koyup 1buçuk bardak sütle 2yumurtayı karıştırıp tuz ve baharatlayip brokolinin üstüne dokup en üste ligt kasar ve firinda pisirdim fena olmadı
1tabak kavun .1ligt yoğurt.1salatalık bahcenden.2biber bahcemden.5erik bahcemden yarım dilim patetesli kek çok oldu ama jokerim var bebek yani :KK60:

Son düzenleme:
Gelelim enginarın faydalarına enginar dolma yapacaksam büyük ve gevşek yaprakları olacak..Böyle sıkı sıkı değilde ayrık duranlardan..
İçini zeytinyağlı dolma harcı gibi hazırlıyorum bol dereotlu,maydanoz taze nane,azda pirinç çünkü normal dolma gibi çok gerekmiyor iç..

Sonra enginarlar büyük bir kapta limonlu suda bekletiilir biraz,yaprakların aralarına gelişi güzel harçtan konulur..
Yerken her bir yaprağı iki parmağımızla tutup dişlerimizn arasında sıyırırz harika bir lezzet ama bunu yerken öyle çatal bıçak olmaz unutun, elle dalıcaksınız ..:)

BAklalı yaparım birde, enginar dörde bölünür sap kısımından daha çabuk kesiliyor.ortasında tüyümsü birşey var onu bıçakla sıyırıyorum yine limonlu su..
Bilinen yemek şeklinde kurusoğan veya taze soğan kavrulur zeytinyağında yine tercihe kalmış salçalı veya salçasız yapabilirsiniz..
Baklalar ve enginarlar eklenir piştikten sonra dereotu işte böyle..)

Enginarın beyaz kısmını tavuklu yaparım hem hafif oluyor hem çocuklar bu şekliyle yiyor..Hatırladıkça yazarım..:)

Sağol canım tarifler için....
Yapraklarını yemeyi bende çok istiyorum.Yaprakların da yendiğini yeni öğrendim.Enginarı çok sevdiğimden yapraklar boşa gitsin istemem.Merak ediyorum tadını....

Off yaaa nasılda telaşlanmışsın..Şimdi iyi bişeymi desem kendi başına yürümesine yoksa kötümü..
Allah yardımcın olsun canım..PEki neden habersiz geldin dediğinde cevabı ne oluyor.?

off evet atlassam sırtımdan bay a yük kalkcak kizima diyorum ramazandan sonra gidelim kabul etmiyor eski arabasında rahat deil gün sayıyor gitmek için bu gün makjaj malzemesini toplatti kuzenine :KK1:

Yenacığım kendi başına,bana muhtaç olmadan bir şey başardı ya..o kadar mutlu anlatamam..sen uyuyordun diyor..bence iyi değil..kontrol etmem zor olacak..zaten sabaha kadar tuvalete götür,giydir..eğil kalk halim kalmıyor..şimdi uyumaya da korkar oldum..

rabbim yar ve yardımcımız olsun..bize güç kuvvet versin..

beyzuşum emeğine sağlık..
sporda 3. olmuşum moral oldu vallahi..

Bu ne demektir....''HAFTAYA KİLOLAR GİDECEK'':KK64::KK66::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK70::KK70::KK70:

Kutlarım canım;hem 2 çocuk,hem oruç hem spor....Daha ne olsun...Haftaya göreyim seni...

En azından alışılmışın dışında bu ramazan kilo almak yok.Bu bile kazancımız.....

Sağol canım tarifler için....
Yapraklarını yemeyi bende çok istiyorum.Yaprakların da yendiğini yeni öğrendim.Enginarı çok sevdiğimden yapraklar boşa gitsin istemem.Merak ediyorum tadını....

ben haşlayıp yiyorum..yapraklarınıda sıyırıyorum..üstüne su içince ağzımda çok güzel bir tat bırakıyor..

sağol canım..allah kimseyi böyle bir dertle sınamasın...hala anlamadığım bana tutunarak zorla adım atan adam nasıl ayakkabısını giyip gitti..düşmemiş..bana numaramı çekiyor???????:KK53::KK53::KK53:

Zeynebim; gerçekten böyle bir sürpriz yapmış olmasın sana.Umarım göründüğünden daha iyidir,en azından iyileşme yolundadır...Buna sevinilir...

İFTAR MENÜM:

1 Hurma+1 parmak kalınlığında ve boyunda pide+1 kase fasulye piyazı+4nuget+2 çok ince salam ve 2 dilim sucuk+1 kepçe şehriye çorbası.

Aaaaaa yerken azıcıktı bunlar;yazınca çok geldi.....:KK53::KK53::KK53::KK59::KK59::KK59:

SAHUR: 1 zeytinyağlı biber dolma (Gulmacığım 4 tane kaldı yakında biter:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:)+1 kase cacık+küçük bir dilim pide ve biraz kahvaltılık yemeyi planlıyorum....

cecooo nerdesınn kızz sütt saatin gelmedimii daha:KK1::KK1::KK1::KK1:

Geldim geldimmmmm bu gece baya bir geciktim ama bir yandan geçmişi okuyayım dedim. Birde bildirim yapamamıştım ama yapsamda ne yazar :KK43: ayşecim üzülme ahanda karşında bir topiğin yüz karası daha var bu haftada okadar dikkat etmeme rağmen gram kilo verememişim hatta aksine 120nin üzerine birde 300 gr almışım.
Kafayı yiyecem valla bu nasıl iştir anlamadım sonuçta gerçektende dikkat ediyorum sporumu da yapıyorum.
Birkaç gündür yeterince su içemiyorum evdekiler oruçlu olunca bende ister istemez çekiniyorum hani canları ister onlarda susar diye hep gizli saklı yiyor ve içiyorum. Offffffffff umarım haftaya kilo verebilirim. Önümüzdeki hafta bir ara inşallah şu hormon tahlillerimi yaptırabilirim de endokrine giderim nasılsa sütümde baya azaldı. Artık bana ilaçmı vericek yoksa gırtlağımımı sıkıcak midemimi alıcak ne yapıcaksa yapsın gerçekten çok rahatsız olmaya başladım. Bıktım mağazalarda devamlı bu size olmaz sözlerinden. Eşim sağ olsun bugün biraz moral olsun diye merterde büyük beden satan bir mağazadan iki pantolon ve bir üst almış bana ve tam üzerime oturdu.
Bugün oturduğum sokakta bir kuaför ablamız var gelinimizi görünce kız geçen seneye nazaran daha da zayıflamışsın dedi tabi dedim iki görümce gelini yidikce o zayıflıyor biz şişiyoruz :KK60::KK60::KK60:
Nasıl gülüyor sabah sabah ama aslında o makara halimi didiklenince altında neler var. İnsan fit oluyor devamlı kilo yüzünden sorgulanınca.
Neyse kızlar yaa çok canım sıkkın birde yorgunluk var ben iyisimi yatıp uyuyayım ve yarın tekrar yeniden motive olmuş bir şekilde devam edeyim sağlıklı beslenmeme.

Kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi tek tek
Benim için dua edin canlarım yaaa
Allaha emanet olun
Hayırlı geceler :KK54::KK54:

X