Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

elifcim ne oldugunu bende bilmiyorum esım geti.rmis.ne diye merakımdan yicem:) zanzum guzelim senide kutluyorum.afferim sana

ayyy cimcimos cok heyecanli yaa. haftaya 90'lara donuyorsun insallah. sonucu simdiden heyecanla bekliyorum. iki basamaklara az kaldi canimcim. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ee sen hala kilo cizelgeni duzeltmemissin. ben sizden daha heyecanliyim galibee :hooray:

kızlarrr bişi sorcam sizlerde de varmı aynı sorunn yoksa ben demi gariplik varr
diyet yaptıgımdan beri bende tık yok

90 lara inmeden değiştirmicem şekercim

ya işte eşim diyo beni ihmal ediyon ama napım bende istek heves yok sende anla beya daha nasıl açık yazım

hmmmm.güzelim sende buralarda oturacağına gece yarılarına kadar ilgilen adamla..benimki de bundan şikayetçi..oralarda konuşuyosun beni ihmal ediyosun diyo....kilo aldırır diye mi korkuyosuzn kız...sırnaşık şey

valla herbal ben bu haftadan fazla ümitli deyilimm sankii ne bilieyim diyete devam ama spor yapamıyorumm ondan dolayı en azından 108 olsam yeter haftalık 2 kilo

yok be cnm oda yanımda leptobunda sürekli yanyanayızz ama onun istekleri fazla yaa bende de enerjii yokkkaydirigubbakcemile3

yok be cnm oda yanımda leptobunda sürekli yanyanayızz ama onun istekleri fazla yaa bende de enerjii yokkkaydirigubbakcemile3

senin şikayetin ayak uyduramamak....anlıyorum bacım ..hatta en iyi ben anlıyorum seni...benimki karadenizli çünkü...:)))))))))))))alışıyosun mecburen napıcan..

valla herbal ben bu haftadan fazla ümitli deyilimm sankii ne bilieyim diyete devam ama spor yapamıyorumm ondan dolayı en azından 108 olsam yeter haftalık 2 kilo

citolum haftada iki kilo da super. verelim de az olsun, ama surekli olsun.

ben evde acaip enerjik oldum. herseye kosuyorum. hareket olsun diye. habire esime hizmet ediyom, yururyus olsun, kalkiyim oturim, acaip hamarat oldum. masa bulasiklar camasir aninda. evi duzenliyom aman pir pir. esime yaptigim ekstra ikramlar, hizmet vs. cok hosuna gitti. bi de zayiflayinca 6 kilo evde daha bi bakimli dolasmaya basladim bana da sevk geldi. masallah diyeyim kendime. Allah'a cok sukur. evliligimize de boyle olumlu bi etkisi oldu kizlar yaa. bana da enerji veriyo ve kalori yaktiriyo bu durum.

citolum bahsettigin diger konu hakkinda ben de oyleyim bacim galiba. ilginc. ben de dun ayni seyi dusunuyodum. galiba insan daha az enerji alinca bedene donuk istekler de azaliyor. cunku cok yiyen bedensellige duskun olurmus.

ewet herbal bende buraya gelmeden önce üstümde bi yılgınlık bıkkınlık sabahları eşimi gönderince az daha yatsam uyusam diye bakıyodum ama şimdi işlerimi bitirim sürekli elimde bez temizlik hastası oldum inan bi odadan bi odaya zıplayarak gidiyorumm süprizzzzz

kızlar yeni bir tez bende...hani şimdi biz zayıflayıp kendimize bakıyoruz daha dikkat ediyoruz ya..acaba adamları mı beğenmiyoruz şimdi de ....ay çok hoş yaaa...fındık çıkmış kabuğunu beğenmemiş misali...

fındık mıydı o bee yumurtamıydı yoksa :roflol:naniknanik

meraba kızlar bu günümyoğun geçti ancak gelebildim doktorda randevum vardı ve 106.300 çıktım çok moralim bozuldu 1.200 gram yağdan vermişim regl dönemim belki ondandır dedi doktorum çok moralim bozuk bakalım haftaya ne olacakmirmirmirmir klava:

moral bozmak yok...vücudun ödem yapmıştır..reglin bitince geçer..

bencede ne hemen öle moral bozmalarr ( diyene bak aklıma kilo veremicem yada bişey olcakta diyetimi bozcam diye depresyona giriyorum) olacak ama kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…