Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bencede ne hemen öle moral bozmalarr ( diyene bak aklıma kilo veremicem yada bişey olcakta diyetimi bozcam diye depresyona giriyorum) olacak ama kaydirigubbakcemile2

kız aramızda en son moral bozması gereken insan sensin..hem birinci oldun hem 5 kilo verdin senin motivasyonunu bozmaya hakkın yok valla...seninde bozuluyosa biz ne yapalım..sana bakıp moral toplayan kaç insan var topikte biliyo musun sen:eek:klava::eek:klava::mymeka::nazar::nazar:

valla kızlarr ben pazartesi resmimi çekip albüm bölümüne koycam delikafadulden ricam herkesde koysun istiyorum sizleride görmek süprizzzzz haa tabikide yüz kısmını karalıcam heheheh tanıdık neyim görürde vurdurmayım kendimi herifee kaydirigubbakcemile3

kızım deli misin sen verirsin ..bi anda verme zaten..haftada 1 en fazla 2 versen 3 hafta sora en kötü ihtimal 100 ü görürsün..daha ne istiyosun allahtan..insan ne düşünürse onu çağırır...o yüzden ben zyıflıyorum..inceliyorum falan de sakın kötüyü getirme aklına..

bir avuç çekirdek aldım elime çitliyorum yavaş yavaşş sindire sindire tadına vara varaaaa offf nasılda lezettlii

ya bu kadarcıkta yiyelim dimii

hem aslında bizim yaptıgımız diyet deyil .. yaşam tarzımızı degiştirmek daha saglıklı yaşamak adına saglıklı beslenmekk dimi
ee bazı şeyler var her zaman önümüze çıkacak hayatta ewimizde sürekli bulunan şeyler ee o zaman önceden olsa şuan önümde duranın en az 4 katını yerdim ama bu kadarı yetecek bana
hevesimi kırsın nefsimi köretmek adınaa

nasıl kılıff AMAAA:jeyyar:

çitol valla süper bir kılıfff:):):)

valla bu akşam burası çok neşeli kızlar hep böyle olun:):)

seviyorum sizleriiiiiiii

bende çok seviyorum ...bilgisayarla bir bütün gibi oldum..aslında ne kadar tuhaf birbirini görmeyen insanların bu kadar bağlanması...amaaan neyse allah bozmasın kendi kendimize nazar edicez:))):nazar:

arkadaşlar ben son birkaç aydır inanılmaz kilo aldım çok şaşkınım 80 civarı idim sözde diyete başladım dün tartıldım 92 kilo çıktım tok karnına gerçi ama çok almışım ben de aranıza katılmak istiyorum söyleyin bakalım ne yapıyoruz :))

hoşgeldin kardeş:))))))))))))))) valla biz özel bişey yapmıyoruz.sadece yediklerimizin porsiyonunu küçültüyoruz.bide yapabildiğimiz kadar spor yapıyoruz

arkadaşlar ben son birkaç aydır inanılmaz kilo aldım çok şaşkınım 80 civarı idim sözde diyete başladım dün tartıldım 92 kilo çıktım tok karnına gerçi ama çok almışım ben de aranıza katılmak istiyorum söyleyin bakalım ne yapıyoruz :))

cnm ben tokken bile yemek yigen bir insandım

ama yaptıgım şey 6 ögün yemek
ana ögünlerde 2 dilim kepek ekmek ( pilav makarna varsa ekmek yok) ara ogunlarde de domates salatalık biber dograyıp az peynir ilave edip yiorum

bi kaç kere yürüyüş yaptım başladıgımdan beri 2 kerede nivea bady cd sini

ardayasbu hosgeldin seker.
allah yardimcin olsun diim cok zor diyet yapmak.. ama birbirimize destek olarak basaricaz.
ben yari yolu kat ettim sükür. sirada diger 14 kg.

bugün yediklerimi yazayim.

olayi abarttim bugün yhaa-tatlicadiarzu-

sabah bir bardak az yagli süt ve bir dilim diyet peynirli ve salamli ekmek

öglen yok

aksam üzeri. tantuni dürüm . bi kutu kola. yarim sekerpare ve birazcik kadayif.

az evvel de yarim tabak cekirdek

ehh yarinda ona göre cok az yeriz.:))

bu arada diyetimde dikkat ettigim en önemli unsur kalori miktari.
1000 kalori ile günü bitirmeye gayret ediyorum.
ac kalmiyorum. tokta yatmiyorum . anladiniz siiz :))

frankfurttayim canim . sen nerdesin?

bende siegen 'e 25 dakika uzaklikta oturuyorum canim .. frankfurt bana 1 bucuk saat. ama tabi am main ise .. birde frankfurt am oder var ya o bakimdan :)

valla kızlarr ben pazartesi resmimi çekip albüm bölümüne koycam delikafadulden ricam herkesde koysun istiyorum sizleride görmek süprizzzzz haa tabikide yüz kısmını karalıcam heheheh tanıdık neyim görürde vurdurmayım kendimi herifee kaydirigubbakcemile3

bence buraya koyalim caniko.. burda yüzümüzle birlikte koyalim .. tanidik kim girecekte bu topigi bulacak bizi buacak yaff

ben simdi koyayim .. seklimi semalimi bi süzün bakem.

alinti yapmayin silcem resmi 2 gün sonra.

http://imageshack.usCOLOR
http://imageshack.usCOLOR

Son düzenleme:
ImageShack® - Image Hosting
buraya girip resmi yükle
sayfanin assagisina in hotlink forum 1 yazani komple buraya yapistiiir
bu kadaar

biraz bön çıkmışım olsun görün işte..bu arada bende silicem haberiniz ola alıntı benimkindende yapmazsanız...

X