merhaba kızlar nasılsınız bakeemmm. bu arada citolcüm seni yeniden aramızda görmek çok güzel. ben bugün sabah 1 haşlanmış yumurta ve 2 domates yedim doktordan yeni geldiğim için öğlen bişey yiyemedim henüz. akşamada yarım tabak yoğurtlu ıspanak yemeyi düşünüyorum ve hepinizi kocamaaann öpüyorum.
busem topikimin delisi.delikafadulden..naber şeker.sen neler yedin bugün bakem..ben öğlen için 1 lahmacun düşünüyorum ne dersin:)))))))))))
vallahi kizlar bende su 10 kiloyu bi vereyim ondan sonra bir döner yicem allahin izniyle, kendimi ödüllendirmem gerekcokacimcoook
hüzüncüm ben şu idealimdeki kiloya bi düşsem varya sadece dönermi neler yicem neler canınızı çektirmek gibi olmasın ama koca bir yaş pasta alacak önüme (meyveli) tek başıma yicem
ablalarim ben 1kilo daha vermisim cok mutluyum :) moralimi hic bozmuyorum..bu topik sayesinde cok heveslendim kafama koydum
Günaydın kızlar herkes burdamı bakem yoklama alıyom. Cimcime sende duyur sesini. Çitol sana gelince senin canını okuyacağım. Senin yüzünden nasıl moralim bozuldu sigara üstüne sigara içtim gece gece.Sen cezalısın canım ve 1 hafta tatlı namına bişey yediğini duymayayım.Ve bir dahada asla bırakıyorum lafını duymak istemiyorum.Psikolojimi bozdun kızım yaaa...Neyse çok sevindim döndüğüne. Bu arada sabaha kadar uyuyamadım bebiş uyutmadı.Yeni kalktım.Kahvaltımı bile yapamadım.Bir nescafe içtim sigarayla.Dün gece gerildim ya atamadım daha onu üstümden.Hadi bakem işin ne şimdide beni gevişet hem gerdin şimdide gevişet bakem. :teselli: Şimdilik kaçıyorum sonra gelirim yine.Öpüldünüz hepiniz.
merhaba kızlar nasılsınız bakeemmm. bu arada citolcüm seni yeniden aramızda görmek çok güzel. ben bugün sabah 1 haşlanmış yumurta ve 2 domates yedim doktordan yeni geldiğim için öğlen bişey yiyemedim henüz. akşamada yarım tabak yoğurtlu ıspanak yemeyi düşünüyorum ve hepinizi kocamaaann öpüyorum.
herbalım canım hoşgeldin
kizlar bu arada kahvaltimi yazmistim buraya ondan sonra kahve ictim, 1 elma yedim az önce yarim saat sonra filanda aksam yemegimi yicem sebze yemegi yaptim ( türlü) yaninda salata yicem ekmeksiz... canim türlünün yaninda bulgur pilavida cekiyorcokacimcoook yapsammi diye düsünüyorum CADIARZU neyse en iyisi yapmiyim ben bi kac kilo verdik diye kaptirmiyalim kendimizi dimi kizlar ,ne diyorsunuz?kaydirigubbakcemile5
cümleten iyi akşamalr kızlar benimde misafirlerim gitti onlarla birlikte yediklerim bir dilim börek 1/4 yaş pasta bir küçük tabak kısır ve turşuu aslında çok gibi görünüyo ama yok o kadar deyil
akşam da küçük bi tabak kısır yedim gene bir dilim börek ( bu biraz fazlamı oldu haa bide bir kase tavuk çorbası çozutmuşumm mu bee ama bana iyi gibi geliyo sanki önceden olsa dahamı çok yerdim ondanmı kii nesee az işim var ugarrım genee öpüldünüz
aslında çok yazcam cvp lar ama unuttum bak nese gelince tekrardann yazarımm
bu ara resim koyma fikri güzel pazartesi koycam ben kesin resim sengözlerimebaksanab