Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar nasılsınız bakeemmm. bu arada citolcüm seni yeniden aramızda görmek çok güzel. ben bugün sabah 1 haşlanmış yumurta ve 2 domates yedim doktordan yeni geldiğim için öğlen bişey yiyemedim henüz. akşamada yarım tabak yoğurtlu ıspanak yemeyi düşünüyorum ve hepinizi kocamaaann öpüyorum.

Hoşgelmişin canıııımmmmm. Naptın bakem doktorda.yada kalk 1 sigara eşliğinde telden anlat bakem.

busem topikimin delisi.delikafadulden..naber şeker.sen neler yedin bugün bakem..ben öğlen için 1 lahmacun düşünüyorum ne dersin:)))))))))))

busem topikimin delisi.delikafadulden..naber şeker.sen neler yedin bugün bakem..ben öğlen için 1 lahmacun düşünüyorum ne dersin:)))))))))))

Allaaaahhh lahmacunmu dedin delikafadulden ye bacım afiyet olsun. Ben aynı 2 dilimz kepek ekmeği, domates,peynir,kağıt inceliğinde 1 salam. (yedimmi yemedimmi anlamadım bile yemeseydim keşke) Bu hem kahvaltım hemde öğle yemeğim oldu çünkü 1 saat önce yedim :eek: Şimdide çay cigara keyfimi yapayımda stresimi atayım :kahve:naniknanik Öpüldün canmıcım gelirim bir ara.Ara ara oturup bakıyom size burdamısınız diye kontrol yani.:teytey:

cimcimecim sen lahmacunmu dedin. O nasıl bişey yaa ben 3 haftadır ekmek yemediğim için unuttum.

ablalarim ben 1kilo daha vermisim cok mutluyum :) moralimi hic bozmuyorum..bu topik sayesinde cok heveslendim kafama koydum

vallahi kizlar bende su 10 kiloyu bi vereyim ondan sonra bir döner yicem allahin izniyle, kendimi ödüllendirmem gerekcokacimcoook

heyyy kızlar size bişey söyleyeceğim. biraz önce buse26 ile telden görüştüm. salya sümük ağlıyor, neden mi ağlıyor durun anlatayım. zaten kendisinede söyledim seni KK ya şikayet edecem diye...
bizim busecik 5 kilo verdi ya can havliyle eski kıyafetleri ile yüzleşmek üzere kendisini yatak odasında gardırobun yanında buluyor. kaydirigubbakcemile. hayatının hatasını yaparak 65 kilo zamanlarından kalma bir kotunu eline geçiriyor delikafadulden. dediğim gibi 5 (borumu beşşşşşş yanlış anlaşılmasın beşin yanında sıfırı yoklülülülülülü) kilo verdi yaa...kot belli bölgelerinden yukarı geçiyor bizim buse son bir hamleyle bütün gücünü toplayarak nefesini yukarı çekiyor (sözüm ona nefesini yukarı çekince karnı düm düz oluyor ya) ama nafile kotun beli birleşmiyor.
canım benim kankim dostum affına sığınarak seni tiye aldım şaka bir yana daha yolun okadar başındayızki biz bu kiloları öyle bir haftada iki haftada almadıkki bir anda verelim önemli olan sabır hepimizin bunu başaracağına eminim sakın ağlama ve üzme kendini bunlar senin şevkini kırmasın... daha yaza çooook var o zamana kadar zayıflayacağız ve denize gireceğiz öptümmmmm

vallahi kizlar bende su 10 kiloyu bi vereyim ondan sonra bir döner yicem allahin izniyle, kendimi ödüllendirmem gerekcokacimcoook

hüzüncüm ben şu idealimdeki kiloya bi düşsem varya sadece dönermi neler yicem neler canınızı çektirmek gibi olmasın ama koca bir yaş pasta alacak önüme (meyveli) tek başıma yicem:eek:

elifcim ne oldugunu bende bilmiyorum esım geti.rmis.ne diye merakımdan yicem:) zanzum guzelim senide kutluyorum.afferim sana

hüzüncüm ben şu idealimdeki kiloya bi düşsem varya sadece dönermi neler yicem neler canınızı çektirmek gibi olmasın ama koca bir yaş pasta alacak önüme (meyveli) tek başıma yicem:eek:

:roflol: ben 10 kilo dedim sadece , hedef kilom 65 70 arasi hedef kiloma bir gelsem allahhhcokacimcoook dedigin gibi neler yicem neler. ama en fazla 1-2 kilo alirim daha fazlasina izin vermem ondan sonra stoop derim kendime, ama olsun yinede hayatimda bir kere hic umursamadan biseylerin tadini cikararak yemek istiyorum :emir_bebek::icecream:

kizlar bu arada kahvaltimi yazmistim buraya ondan sonra kahve ictim, 1 elma yedim az önce yarim saat sonra filanda aksam yemegimi yicem sebze yemegi yaptim ( türlü) yaninda salata yicem ekmeksiz... canim türlünün yaninda bulgur pilavida cekiyorcokacimcoook yapsammi diye düsünüyorum CADIARZU neyse en iyisi yapmiyim ben bi kac kilo verdik diye kaptirmiyalim kendimizi dimi kizlar ,ne diyorsunuz?kaydirigubbakcemile5

buse cim, merhaba tatlim.

ne guzel hepimiz yediklerimizi kontrol etmeye basladik. kilo vererk hem saglikli hem mutlu hem de daha guzel olucaz insallah hep birlikte, bakalim yaza kac kilo vermis olucaz.

boyle guzel bir adim atmisken sen de, bu sigara meselesine de bir cozum getirmek istemez misin? kendine ve bebisine boyle de bir guzellik de yapsan.

Allah yardimcin olsun buse cim. biliyorum kolay bir sey degil ama senin icin ve bebisin icin sence degmez mi canimcim?

Günaydın kızlar herkes burdamı bakem yoklama alıyom. Cimcime sende duyur sesini. Çitol sana gelince senin canını okuyacağım. Senin yüzünden nasıl moralim bozuldu sigara üstüne sigara içtim gece gece.Sen cezalısın canım ve 1 hafta tatlı namına bişey yediğini duymayayım.:kızgın: Ve bir dahada asla bırakıyorum lafını duymak istemiyorum.Psikolojimi bozdun kızım yaaa...Neyse çok sevindim döndüğüne. Bu arada sabaha kadar uyuyamadım bebiş uyutmadı.Yeni kalktım.Kahvaltımı bile yapamadım.Bir nescafe içtim sigarayla.Dün gece gerildim ya atamadım daha onu üstümden.Hadi bakem işin ne şimdide beni gevişet hem gerdin şimdide gevişet bakem. :teselli: Şimdilik kaçıyorum sonra gelirim yine.Öpüldünüz hepiniz.

cümleten iyi akşamalr kızlar benimde misafirlerim gitti onlarla birlikte yediklerim bir dilim börek 1/4 yaş pasta bir küçük tabak kısır ve turşuu aslında çok gibi görünüyo ama yok o kadar deyil

akşam da küçük bi tabak kısır yedim gene bir dilim börek ( bu biraz fazlamı oldu haa bide bir kase tavuk çorbası çozutmuşumm mu bee ama bana iyi gibi geliyo sanki önceden olsa dahamı çok yerdim ondanmı kii nesee az işim var ugarrım genee öpüldünüz

aslında çok yazcam cvp lar ama unuttum bak nese gelince tekrardann yazarımm
bu ara resim koyma fikri güzel pazartesi koycam ben kesin resim sengözlerimebaksanab

elifcim merhaba canimcim. ama listende hic ekmek yok mu guzelim? :uhm:
ben kahvaltimda 2 adet kepekli ekmek yiyorum.

senin diyetisyenin neden karbonhidarti bu kadar eksik vermis acaba?

benim sabah iki dilim, oglen iki iki dilim. aksam bir dilim kepek ekmegim var. hatta dayanamazsam aksam 2 dilim kepek ekmegi yiyorum. yaklasik 1 aydir diyet yapiyorum ve cok sukur 6 kilo verdim. ac kalmadan.

sen de daha yolun basindasin, bastan boyle karbonhidrati kesersen sonra kilo vermen daha zor olabilir canim. kendine iyi bak. optum :1hug:

merhaba kızlar nasılsınız bakeemmm. bu arada citolcüm seni yeniden aramızda görmek çok güzel. ben bugün sabah 1 haşlanmış yumurta ve 2 domates yedim doktordan yeni geldiğim için öğlen bişey yiyemedim henüz. akşamada yarım tabak yoğurtlu ıspanak yemeyi düşünüyorum ve hepinizi kocamaaann öpüyorum.

kaydirigubbakcemile3
kizlar bu arada kahvaltimi yazmistim buraya ondan sonra kahve ictim, 1 elma yedim az önce yarim saat sonra filanda aksam yemegimi yicem sebze yemegi yaptim ( türlü) yaninda salata yicem ekmeksiz... canim türlünün yaninda bulgur pilavida cekiyorcokacimcoook yapsammi diye düsünüyorum CADIARZU neyse en iyisi yapmiyim ben bi kac kilo verdik diye kaptirmiyalim kendimizi dimi kizlar ,ne diyorsunuz?kaydirigubbakcemile5

huzunum canim masallah cok iyi gidiyosun. hihoyyyt bulgur pilavi beyaz pilavdan daha iyiymis sekercim.

1 dilim ekmek = 2 corba kasigi pilav a denk.

bence 1 dilim ekmek, ya da iki kasik pilav yersen daha iyi olur. yine de kilo verirsin inan.

yeterki tatli, abur cubur, hamur isleri onlara cok dikkat edelim..

ya bi de sey dycem huzunum, simdi senin onunde 115 var. bu bir donemec. 114'e dondun mu kendini odullendir bence. o gun istedigin gibi ye. ama sadece bir gun. sonra 110'a kadar tam gaz. 109'a donunce 1 gun odul.

ben simdi 89'a dondum. cok mutluyum.:sm_cool: kendime kucuk bi hediye alicam. bu tarz seyler motive ediyo insani..

selam citol cum. :1hug: bence iyi gidiyorsun. insanin misafiri gelince duzen alt ust olabiliyor, ama bence cok abartmamissin. p.tesinden tezi yok toparlarsan , hamur isi durumlarina ara verebilirsen cok super olur canimcim. kaydirigubbakcemile5

bakalim bu hafta kac olucan cok merak ediyom. :nazar:

cümleten iyi akşamalr kızlar benimde misafirlerim gitti onlarla birlikte yediklerim bir dilim börek 1/4 yaş pasta bir küçük tabak kısır ve turşuu aslında çok gibi görünüyo ama yok o kadar deyil

akşam da küçük bi tabak kısır yedim gene bir dilim börek ( bu biraz fazlamı oldu haa bide bir kase tavuk çorbası çozutmuşumm mu bee ama bana iyi gibi geliyo sanki önceden olsa dahamı çok yerdim ondanmı kii nesee az işim var ugarrım genee öpüldünüz

aslında çok yazcam cvp lar ama unuttum bak nese gelince tekrardann yazarımm
bu ara resim koyma fikri güzel pazartesi koycam ben kesin resim sengözlerimebaksanab

X