- 4 Eylül 2007
- 1.409
- 8
kaydirigubbakcemile3
huzunum canim masallah cok iyi gidiyosun. hihoyyyt bulgur pilavi beyaz pilavdan daha iyiymis sekercim.
1 dilim ekmek = 2 corba kasigi pilav a denk.
bence 1 dilim ekmek, ya da iki kasik pilav yersen daha iyi olur. yine de kilo verirsin inan.
yeterki tatli, abur cubur, hamur isleri onlara cok dikkat edelim..
ya bi de sey dycem huzunum, simdi senin onunde 115 var. bu bir donemec. 114'e dondun mu kendini odullendir bence. o gun istedigin gibi ye. ama sadece bir gun. sonra 110'a kadar tam gaz. 109'a donunce 1 gun odul.
ben simdi 89'a dondum. cok mutluyum.:sm_cool: kendime kucuk bi hediye alicam. bu tarz seyler motive ediyo insani..
saolun kizlarr..
hüzün belli olmaz be güzelim belki buralara isin düser ya da benim oralara görüsürüz insallah..
cimcime tam tahmin ettigim gibisin .. cok cicisin. tenin COK SIKI ve güzel duruyor .. zayiflayinca afet olacaksin gör bak ..
sakin diyeti birakma citir görcem seniii
ixirim niye öyle siyahlara boğuyorsun kendini...şişmanız diye cıvıl cıvıl giyinmeyeekmiyiz...hiçte bile...napalım öyleyiz işte kime ne..hem yakında hepimiz fıstık olcaz Rabbimin yardıyla ve gücümüzle..AŞİKİTO bebeğin çok tatlı allah bağışlasın sende tabüüüsenin kadar görünsem yetecek bana....... cimcime sende harika cıkmışsın giydiğin şeyleride cok yakıştırıyosun.ben tutturmuşum yazda kışda hep koyu zayıf gözüksün diye:çok üzgünüm:bişey yakıştıramıyorum kendime inşlh kilo verince belkiiiiiiiiiiiiiiii:Saruboceq::Saruboceq:
busem çouk güzelsin bacım..kuzucukların da öyle:))Allah bağışlasın
seçilcim sende süpersin...böyle devam..zaten pek bi güzelsin..kilolarla işin bitince harika olacaksın bacım
kızlar bu arada resimleri nasıl silicezzz
canım benim resmin olduğu msj ın alt kısmında edit yazıyo.oraya tıkla resin için kopyaladığın linki sil