Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin seker :)

konuyu acilmamak üzere kapattimm ..!

sabah 76,5 ciktim yani dün sabaha 400 gram farkla :teytey:

dün yediklerim..

sabah bir bardak yagsiz süt

aksam üzeri bir tabak mercimek corbasi .. yaninda dayanamayip 2 parca puf böregi

aksam 2 hindistan cevizli cikolatali bisküvvi :)

Günaydın kızlar herkes burdamı bakem yoklama alıyom. Cimcime sende duyur sesini. Çitol sana gelince senin canını okuyacağım. Senin yüzünden nasıl moralim bozuldu sigara üstüne sigara içtim gece gece.Sen cezalısın canım ve 1 hafta tatlı namına bişey yediğini duymayayım. Ve bir dahada asla bırakıyorum lafını duymak istemiyorum.Psikolojimi bozdun kızım yaaa...Neyse çok sevindim döndüğüne. Bu arada sabaha kadar uyuyamadım bebiş uyutmadı.Yeni kalktım.Kahvaltımı bile yapamadım.Bir nescafe içtim sigarayla.Dün gece gerildim ya atamadım daha onu üstümden.Hadi bakem işin ne şimdide beni gevişet hem gerdin şimdide gevişet bakem. :teselli: Şimdilik kaçıyorum sonra gelirim yine.Öpüldünüz hepiniz.

buse selam canim ..
bebisin kac aylik. benimde 7 aylik bir oglum var ismi efe.

senin kilolar dogumdanmi canim?

benimkiler önceden alinma :) hamile kaldigimda 85 dim.
95 ile doguma gittim . 86 idim dogumdan sonra veee
süt yaparken bi baktim 90 olmusum :)

selam bayanlar bende 90 kiloyum yeni evliyim ve bebek düşünüyoruz amaben hamile kalmadan önce fazlalıkları atmak istiyorum ama bogazıma hakim olamıyorum bi türlü benim gibi olu zayıklayan varsa bana yardımcı olabilirmi:bbo:

Citol , cimcime , hüzün ve diğer tüm arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorummmm
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Aranızda olmak isterdim ama en azından topiği takip ediyorum artık Sizlere bol sabır ve azim diliyorum pes etmek yok

bende sabah ne yedim hatırlamıyom vallaa ama biraz dan günüm var bisürü şey yaptımm ne kadar yerim bilmiyorumm buse sende uzan bakım şölee 110 kilo üle üstüne bi çıkım da gevşeekaydirigubbakcemile3
cimcimee sen ne yedin nugun söle bakımmyerimseniben

ben 2 yumurtadan omlet ,bir parça beyaz peynirle 1/2 kepek ekmeği yedim..şimdide çayımı içiyorum..cumaya artık 90 ları dörlek istiyorum ya offfffff

kızceler yeni geldim ama yine kimse yok.her şeyin normale dönmesine çoook sevindim.citol güne neler yaptın bakem.dün benim de günüm vardı her zamanki yediğimin yarısını yedim.zaten gittimiz arkadaş acık servis yaptı ,koymuş her şeyi masaya ,bende sala türlerinden almaya calıştım.bu sabahta 2 dilim kepek ekmegiyle 1 yumurta cay,kalkınca elma sirkeli su içtiğim için iştahım kesildi.hep ağzıma sirke kokusu geliyo ııııyyyyyyyyyyy......bu arada cimcime senin o düğün fotografına bayıldım.valla insan zayıf olup cirkin olcana ,biraz dolgun olsun ama güzel olsun.....neyseki fazlalıklarımızda .gidecek bizim elimizde ...ara ögünümde 1 portakal yiycem birazdan.........

canim hosgeldin öncelikle.ben sürekli diyete baslar birakirdim ama bu defa kafama yerlestirdim özellikle saglik sorunlarim basladi.. banada ancak:uhm: dank ettikaydirigubbakcemile3 ... öncelikle bir uzmana danis derim yapabilenler icin, ben yapamiyorum öyle diyetisyen felan...ve sunu anladim yemedigim zaman daha mutlu oluyorum megerse yiyerek mutlu oldugumuzu saniyormusuz ama sadece o anlik sonrasinda gelsin kilolar....yedimde ne oldu kendi kendime yaptim hepsini diyerek inat ettim ve basladim ve esim bana , beni hic bukadar kararli görmedigini söylüyor bunu duyamk cok mutluluk verici birseya.s sende bize katil basla derim hemde hic zaman kaybetmeden sana burada yardimci olacak arkadaslar cok:enbuyukkk:

hüznüm ası gidiyo ne yedin bugün

iyi gidiyor canim sükür:Saruboceq: kalkinca bir fincan kahve ictim ( kücük) bir saat önce kahvaltimi yaptim bir dilim kepek ekmegi , bir catal ucu peyaz peynir, yarimin yarisinin yarisi salam (bir dilimin tabiki)kaydirigubbakcemile3 5 tane zeytin , cay,recel, bal ama tadimlika.s

canım sağol ..o senin kendi güzelliğin..bu arada bayanlar şu anki kilolu halinizin resmi yoksa en kısa zamanda çektirinde her verdiğimiz 10 kiloda 1 topiğe koyup karşılaştırma yapalım ..çok güzel olur bence ne dersiniz...

canım nasılsa yeni diye yazdım seni de listeye her cuma tartılıp kilolarımızı sabahtan bildiriyoruz...sende başla yediklerine dikkat etmeye..cuma sabahı haber ver..bakalım 1. olabilecek misin.biz yazıyoruz zaten burda ne yediğimizi.sende bakarak kendine göre ayarlarsın menülerini..sadece yediklerinin yarısını azaltve hergün spor yapmaya çalış bacım..

20 şubat-27 şubat arası

cimcime81:……...100,1

herbal:………….....89,8

BUSE26:……….......86

citol:……………...110,2

bebelerim:………....106

rubi:……………........96

xhüzünx:………...117,5

ixir:.........................88

secil00:…………..105,7

askito:……………..76,9

zanzu02:………….....94

birseda34:………....94,4

cedric:…………….109,4

sütlükahve:…………96,5

elif80:………….........108

duganelif:……............90

bacular listenin son hali budur..kapadım ama artık listeyi..gelenleri birsonraki cumaya eklicem...herkese başarılar...a.s.

Son düzenleme:
kızlar herkese slm ancak gelebildim ablama geldim destek çok önemli benim için diyet şeyler hazırlanmış:):):)

yalnız sabah elma sirkesi ve sandaloz sakızı yaptım v hala bişey iyeymedim acaip işteh kesiyor 1 hafta bakalım nasıl kilo vericem size bilgi veririm yediklerimi yazamıyorum daha bişey yiyemedim sadece kahve içtim

çitolum canım benim arayı düzeltmenize çok sevindim burda birbirimize ihtiyacımız var moral bozmak yok tatlım aynen devammm:):):)

merhaba kızlar nasılsınız bakeemmm. bu arada citolcüm seni yeniden aramızda görmek çok güzel. ben bugün sabah 1 haşlanmış yumurta ve 2 domates yedim doktordan yeni geldiğim için öğlen bişey yiyemedim henüz. akşamada yarım tabak yoğurtlu ıspanak yemeyi düşünüyorum ve hepinizi kocamaaann öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…