öncelikle gerçekten içten herkesten özür dilerim meger ne çok alışmış baglanmışız .. birimizin moral bozuklugu hepimizi bozduu valla özür dilerim ama şöyle açıklayım
ben buliste işi kim tutsun dendiginde topikteydim ama istemedim tutmayı şimdide istemiyorum .. hani istekli olsam sonradan bile hadi kızlar bende sizle tutayım derdim inanın liste tutma derdim yok ...
dün kilo bildirimleri yapılmaya başladıgında tutan olmayınca sayfalar üst üste bindigi için kolaylık olsun istedim hem işimde yoktu . topigi baştan okumaya başladım ilk giren arkadaşlar vardı ama yoklardı ne bieyim onlarıda ekledim özelden mesaj atar burayada çagırrız daha çogalırız diye düşündüm .. özelden cimcimenin msj ukudum alınmadıgımı falan filan açıkladımm iyiyydim bişeyim yoktu ama topigi okurken
aynı msj ( msj gücüme gitti valla çünkü bi tek ben yaptıştım listeyi dün için) topikte görünce kırıldım inan çok moralmen bozuldum cimcime şahsına karşı deyil kırgınlıgım ama ben kendi kendime işte ne bileyim öylee
akşam herkein dengesi bozdum tekrar tekrar özürr senden de cimcime vicdan azabıda duyma bee hemen almam o 5 kiloyu ben 3 senede zor vermişimm hem varya ilk kez moral bozuklugunda yemeye oturmadım süperdi tuttum kendimi bu da bana ayrı bi tecrübe oldu
aslında herbalın dedigi gibide alınganlıgımız artıyor heraldee bu ara herkese günaydınlarrr
hüzün seni burda yakalamisken .. almanyanin neresindesin?
selam bayanlar bende 90 kiloyum yeni evliyim ve bebek düşünüyoruz amaben hamile kalmadan önce fazlalıkları atmak istiyorum ama bogazıma hakim olamıyorum bi türlü benim gibi olu zayıklayan varsa bana yardımcı olabilirmi:bbo:
hüznüm ası gidiyo ne yedin bugün
canım sağol ..o senin kendi güzelliğin..bu arada bayanlar şu anki kilolu halinizin resmi yoksa en kısa zamanda çektirinde her verdiğimiz 10 kiloda 1 topiğe koyup karşılaştırma yapalım ..çok güzel olur bence ne dersiniz...kızceler yeni geldim ama yine kimse yok.her şeyin normale dönmesine çoook sevindim.citol güne neler yaptın bakem.dün benim de günüm vardı her zamanki yediğimin yarısını yedim.zaten gittimiz arkadaş acık servis yaptı ,koymuş her şeyi masaya ,bende sala türlerinden almaya calıştım.bu sabahta 2 dilim kepek ekmegiyle 1 yumurta cay,kalkınca elma sirkeli su içtiğim için iştahım kesildi.hep ağzıma sirke kokusu geliyo ııııyyyyyyyyyyy......bu arada cimcime senin o düğün fotografına bayıldım.valla insan zayıf olup cirkin olcana ,biraz dolgun olsun ama güzel olsun.....neyseki fazlalıklarımızda .gidecek bizim elimizde ...ara ögünümde 1 portakal yiycem birazdan.........
selam bayanlar bende 90 kiloyum yeni evliyim ve bebek düşünüyoruz amaben hamile kalmadan önce fazlalıkları atmak istiyorum ama bogazıma hakim olamıyorum bi türlü benim gibi olu zayıklayan varsa bana yardımcı olabilirmi:bbo: