Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 şubat -20 şubat
1. citol : 5.100gr verdi:hooray::hooray::lepi:
2. xhüzünx: 1.500gr verdi:lepi::lepi:hihoyyyt
3.cimcime81:1.100gr verdihihoyyythihoyyytsositososito
4.BUSE26-bebelerim-rubi:1000gr verdiler sositosositoşutarafagitti
5. herbal:900gr verdi a.s.a.s.:lepi:
6. dilenciii:bildirim yapmadı
diyete basladigim ilk günler her gün bir kilo eksik cikiyordum tartida.. cok mutlu oluyordum .. simdi ise haftada 1 kilo gidiyor en fazla .. bazende 300 -400 gram ..
ilk 10 kilodan sonra duraksadi benim kilo vermem .
sakin pes etme..
simdilik güzel gidiyor ama daha sonra vücut diyete alisacak ve cok zorlanacaksin.
ama vazgecme olurmu canim
yapabilirim ve elif 20 siz kaldınız sadece bildirmeyen listeyi yazamıyorum o yüzden..
ewet saol cnm. bende biliyorum ..ama bunu o zman lara kısmet olurda gelirsek (inşallah kurban kescem o zaman) tekrar hatırlat olurmuu kaydirigubbakcemile5
tamam canım ekledim:))Cimcimem canım elif80'i de ekleyebilirmisin listeye. Biliyosun hem çalışıyor akşam 5'de gelip 4 çocukla uğraşıyor ve onlar uyumadan giremiyor buraya. O bana kilosunu bildirdi Elif80 kilosun bugün itibariyle 108 olarak ekleyebilirsin canım. Telefonla görüştükde çocukları uyutunca gelecek buraya. Bu arada çitol senide tebrik ediyorum a.s. Benimde biraz işlerim var onları halledip geleceğim öpüldünüz kızlar.
kızlar beni listeden çıkarım ben yokum artık bi kaç saattir düşünüyorum .. hiç bir sebebi yok.. ama her gün gelip sizler neler yapmışınız kim ne kadar kilo vermiş okucam .. kısa zamanda kurdugum güzel dostluklar için hepinize teşekkürler.senağlama