Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

13 şubat -20 şubat

1. citol : 5.100gr verdi:hooray::hooray::lepi::nazar:

2. xhüzünx: 1.500gr verdi:lepi::lepi:hihoyyyt:nazar:

3.cimcime81:1.100gr verdihihoyyythihoyyytsositososito:nazar:

4.BUSE26-bebelerim-rubi:1000gr verdiler sositosositoşutarafagitti :nazar:

5. herbal:900gr verdi a.s.a.s.:nazar::lepi:

6. dilenciii:bildirim yapmadı

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

tbrklerrrrrrrr harikasınız kızlarrrrrrrrrrr
kim tutar bizi kilo vermeye devammmm haftaya bu listede bende olacağımmmmmmmm :):):)

20 şubat-27 şubat arası

cimcime81:……100,1

herbal:…………89,8

BUSE26:………86

citol:……………110,2

bebelerim:………106

rubi:…………….96

xhüzünx:………..117,5

ixir:........................88

secil00:…………..105,7

askito:……………76,9

zanzu02:…………94

birseda34:………..94,4

cedric:………………109,4

sütlükahve:…………96,5

diyete basladigim ilk günler her gün bir kilo eksik cikiyordum tartida.. cok mutlu oluyordum .. simdi ise haftada 1 kilo gidiyor en fazla .. bazende 300 -400 gram ..
ilk 10 kilodan sonra duraksadi benim kilo vermem .
sakin pes etme..
simdilik güzel gidiyor ama daha sonra vücut diyete alisacak ve cok zorlanacaksin.
ama vazgecme olurmu canim

ewet saol cnm. bende biliyorum ..ama bunu o zman lara kısmet olurda gelirsek (inşallah kurban kescem o zaman) tekrar hatırlat olurmuu kaydirigubbakcemile5

kızçeler yeni liste hayırlı olsun.her keze dirayet sabır azim ve güçlü irade diliyorum.inşallah bu hafta daha cok veririz.gercekten insan ismini listede görünce daha bi hırs yapıyo.benim için inşlh bugün başlıyo.gidip biraz yer hareketleri yapıp geliyim malesef benim koşu bandım tivistrm...vs yok ilkel imkanlar yatıp yuvarlancam halının üstünde

yapabilirim ve elif 20 siz kaldınız sadece bildirmeyen listeyi yazamıyorum o yüzden..

Cimcimem canım elif80'i de ekleyebilirmisin listeye. Biliyosun hem çalışıyor akşam 5'de gelip 4 çocukla uğraşıyor ve onlar uyumadan giremiyor buraya. O bana kilosunu bildirdi Elif80 kilosun bugün itibariyle 108 olarak ekleyebilirsin canım. Telefonla görüştükde çocukları uyutunca gelecek buraya. Bu arada çitol senide tebrik ediyorum a.s.:nazar: Benimde biraz işlerim var onları halledip geleceğim öpüldünüz kızlar.

cimcimecim ellerine saglik. cok tesekkurler. a.s.

cimcimem sen de insallah haftaya artik iki basamaklilara doneceksin. :1hug:

Kizlar hepinize kocaman tebrikler.

:nazar:Ve tabiki haftanin birinci CITOL e koskocaman tebrik ve opucukler. a.s. :hooray: :hooray::hooray: :nazar:

Harikaydin Citol, basarinin devami gelir insallah.

ewet saol cnm. bende biliyorum ..ama bunu o zman lara kısmet olurda gelirsek (inşallah kurban kescem o zaman) tekrar hatırlat olurmuu kaydirigubbakcemile5

çitolcuğum kasım 27 sinde doktora gittim 114 çıktım 10 gün sonra tahlillerimle birlikte tekrar gittiğimde 117 kilo çıktım:KK43::KK43: sinirim bozuldu ve diyet falan yapmıcam dedim 1 gram bile verememiştim üstelik yılbaşı geçti 5 ocak tarihinde dedim seçil ne oluyo sana nie pes ediyosun kendi kendime düşündüm tartıldım bu seferde 118 çıktım:KK43::KK43: git geller yaşadım ölçülerimi aldım pes etmek yok dedim bugün 20 şubat nerden bakarsan 1,5 ay oldu 1 aylık salınan diyetin ardından bugün 105,6 çıktım:):):)artık pes etmiyeceğim ben incelene kadar sizlerleyim galiba:):)):) bu hafta sadece 800 gram verebildim ama moralimi bozmayacam bidaki hafta inşalah daa fazla olur artıkyerleşmiş kilolardayım liseye giderkende hemen hemen bu kilodaydım:KK43::KK43:

bir doktor konuşmasında duymuştum doğumdan sonra alınan kilolar uzun zamandır kilolu olanlara oranla daha çabuk verilir buda doğum sonrası kilosunu dert edenler için moral olsun :):)

kızlar paylaşmak istedim sizlerleee......

bu arada yediklerimide yazayım

elma sirkesi içtim spordan sonra hiç bişey istemiyo canım şimdi lahana doğrayıp sarımsaklı yoğurt koyup zorlada olsa yemeği düşünüyorum

elma sirkesini bugün başladım denemeye sandaloz sakızı ile fark görürsem sizlerede yazıcamyerimseniben

birinciliğin hayırlı olsun bacım biz nezaman 99 lara düşücez merak ediyorum:Saruboceq::eek:klava:

Cimcime listeyi kilo verme miktarina gore duzenledim canim.
Citol 1. , Huzun 2. , Cimcime 3. oldu arkadaslar. :hooray::hooray::hooray:
Bakalim haftaya neler nasil degisecek siralama yerimseniben
Hepimizi kilo vermisiz. :lepi: :teytey:

13 şubat-20 şubat sonuclar

1.Citol :...............15,3 —- 110,2(5,1) /%4,43

2.Xhüzünx:...........19—1 - 117,5(1,5)/ %1,27

3.cimcime81:........101,2 - —100,1(1,1) / %1,18

4.Rubi:.................97 —- 96(1)/ %1,03

4.bebelerim:..........106— - 105(1)/ %0,95

4.BUSE26:........... 87 - —86(1)/ %1,15

5.herbal:............... 90,7 - —89,8(0,9)/%0,99

kızlar beni listeden çıkarım ben yokum artık bi kaç saattir düşünüyorum .. hiç bir sebebi yok.. ama her gün gelip sizler neler yapmışınız kim ne kadar kilo vermiş okucam .. kısa zamanda kurdugum güzel dostluklar için hepinize teşekkürler.senağlama

Cimcimem canım elif80'i de ekleyebilirmisin listeye. Biliyosun hem çalışıyor akşam 5'de gelip 4 çocukla uğraşıyor ve onlar uyumadan giremiyor buraya. O bana kilosunu bildirdi Elif80 kilosun bugün itibariyle 108 olarak ekleyebilirsin canım. Telefonla görüştükde çocukları uyutunca gelecek buraya. Bu arada çitol senide tebrik ediyorum a.s.:nazar: Benimde biraz işlerim var onları halledip geleceğim öpüldünüz kızlar.
tamam canım ekledim:))

kızlar beni listeden çıkarım ben yokum artık bi kaç saattir düşünüyorum .. hiç bir sebebi yok.. ama her gün gelip sizler neler yapmışınız kim ne kadar kilo vermiş okucam .. kısa zamanda kurdugum güzel dostluklar için hepinize teşekkürler.senağlama

neden ne oldu citol?????????????????????????ne güzel kilo veriyosun...yarı yolda bırakmak var mı aşkolsun

herkese merhabalar kızlar anca fırsat buldum çocukları uyuttum 45 dk yürüdüm bu arada cimcimecim ben sana bildiremedim, listeyi açıklamışsın ama eğer banada yer varsa aranıza alabilirmisin yoksa diğer haftayı bekleyeyimmi (torpil falan yokmu lütfennnnn araya sıkışırım 108 cik kilolarımla ne oluuurrrrr)

X