kızlar beni listeden çıkarım ben yokum artık bi kaç saattir düşünüyorum .. hiç bir sebebi yok.. ama her gün gelip sizler neler yapmışınız kim ne kadar kilo vermiş okucam .. kısa zamanda kurdugum güzel dostluklar için hepinize teşekkürler.senağlama
herkese merhabalar kızlar anca fırsat buldum çocukları uyuttum 45 dk yürüdüm bu arada cimcimecim ben sana bildiremedim, listeyi açıklamışsın ama eğer banada yer varsa aranıza alabilirmisin yoksa diğer haftayı bekleyeyimmi (torpil falan yokmu lütfennnnn araya sıkışırım 108 cik kilolarımla ne oluuurrrrr)
Çitol ne oldu ya varmı böyle yolun başından dönmek. Muhtemelen birşeye yada birilerine kızdında bıraktın.Ben eşime kızınca bırakırdım bütün diyetlerimi yemeğe verirdim kendimi.Kim için ne için zayıflıyosun ki derdim. Sonradan anladım çok geç oldu tabiki ama anladımki kendim için kendime olan özgüvenim ve saygım için zayıflamalıydım. Eğer gerçekse bu bırakma konun lütfen yapma bunu.Kimse için değil kendin için zayıflayıp iradenide, yapabileceğinide, saygınıda kazanmalısın. Lütfen... Ayrıca biz burada bir bütün olduk. İnsan diyet yaparken her zaman yanına bir arkadaş arar.Ben eskiden 1 kere yaptım diyet ve 16 kilo verdim.O da Elif80 ile birlikte. Peki sonra ayrıldık Elif80 ile ayrı yerlerdeyiz ve bende o da hiç bir zaman diyet yapamadık.Her p.tesi başlayıp akşamına bitti.O da anlatsın bunu. Ama burada bir sürü insanla birlikte yapıyorsun.Sevincinide üzüntünüde birlikte paylaşıyorsun.Bir bütün olduk ve buradan 1 kişinin bırakması demek herkesde moral bozukluğu demek. Lütfen canım yapma.Neye kızdın niye kızdın anlat bize ama asla bırakma.Sen 1.sin ya varmı bundan daha güzel bişey lütfen oku bu yazdığımı lütfen....(Sana yazacam diye 1 sigaram boşa yandı gitti Allah cezanı verecek bak :))
busecim citol sanırım bana kızdı...ama bana çok büyük bir vicdan azabı yaşatıyo farkında diil.çok üzüldüm gerçekten..bugün sabah işim olduğunu listeyi saat 3de gelip güncelleyeceğimi söyledim..oda kimse ilgilenmeyince liste yapmış...sağolsun ellerine sağlık.ona hiçbir lafım yok iyi de yapmış..biz herballe böyle bir yarışma yapmaya karar verdiğimizde liste için herbal benden rica etti...herkes kendine göre tutarsa karışıklık olacağını düşündüğümüz için beraber tutalım dedik.citolden de gayet güzel bir dille listeyi isterse ilk önce ona göndereceğimi ama eğer hepimiz aynı anda listeyi topikte yazarsak karışıklık olacağnı söyledim..çünkü bana özelden de kilo bildirimi yapan arkadaşlar var..herkes listeyi bizim tuttuğumuzu bildiği için ilk önce özelden yazan arkadaşlar var.bu sebepten soğuduğunu ve kesin kararı olduğunu söylüyor..eğer listeyi tutmak isteyen arkadaş varsa ona devredip bende çıkıcam.çünkü gerçekten çok üzüldüm..burda hepimiz kocaman yetişkin insanlarız...böyle bişey için kimsenin gönlünü kırmak istemiyorum..kimse benim liste tutmama itiraz etmediği için kabul ettim ben..ama inanın şu an bütün herşeyi bırakmak istiyorum:a015::a015::çok üzgünüm:
Yav noluyo size yaaa ota b... kızıp,üzülüp bırakıyorsunuz. Aklıma gelmedide değil senin öyle yazdığını bende gördüm inanmayacaksın ama çitolün darılacağınıda tahmin ettim.Ama haklısın cimcimem.Haklısında yok o sana kızıp gidiyor, yok sen onu üzdüm deyip gidiyosun varmı böyle saçmalık yaaa. Kimse için değil kendimiz için zayıflıyoruz yayapmayın böyle şeyler.Yemin ediyorum moralim bozuluyor sizden böyle bırakma muhabbetlerini duyunca. Aynı mesajı özeldende yolladım ona. Sende bir yere ayrılma kırdırmayın kemiklenrinizi uleeennnnnn... Buranın deliside ben olurum bakın :)))
citol cok üzüldüm..
bende sogudum bu topikten .. gidersende zaten girip okuyacak bisi bulamicaksin !