benimde var lahana yagımda şöle diyorum sürsemm akşam olunca açsam nivea cd mii off off içimden gelmiyo bu hafta böle geçsinde bi haftaya daha sıkı tutucam sporu
kızlar iyi akşamalr cümleten var olanlarınıza da olmayanlarınızadaa şimdi gelelim neler yedigime çocukalr makarna istedi bayadırda yemiyoduk bi güzel haşladım yagladım cokacimcoook bebelerime yedirdim ama kendime haşladıgımdan ayırıp sarımsaklı yogurt yaptım ve bir tabak yedim saat 5 gibi aynından birde 7.30 da yedim şimdide bir tane meyveli soda içtim bilmiyorum abartmışmıyımm ( bugun sadece 4 dilim kepek ekmek yedim) kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar bugün nasılız. Biraz önce tartıldım 1 kilo daha vermişim onun sevincine sizlerle paylaşmak istedim Allahım al şu yükü artık benden taşıyamıyorum delikafadulden
ewet cnm da belim agrıya ya bişide yapmadım ama akşama kadar yerimde hiç durmuyorum düzen hastası oldum, aslında sancıyo belim sanki regl olucam ( daha çok var ) öle yanii ya bide 5 kilo giitti başladıgımdan beri bu hafta böyle bitsin bi
hem gündüz yarım saat yürüdüm( terlemesemde işe yaramıştır umarım)
13 şubat-20 şubat arası
herbal:…………90,7--
cimcime81:……101,2--
BUSE26:………87--
citol:……………115,3--
bebelerim:………106--
rubi:…………….97--
xhüzünx:………..119--
dilenciii:…………97--
2 gün kaldı bayanlar hadin gayret:)))))))))
Yancy öncelikle hoşgeldin aramıza ben 1600 kalorilik bir diyet yapıyorum. Diyetisyenimin bana verdiği listeyide aynen yazmıştım geçmişsayfalarda ama tekrar yazayım buraya görmeyen arkadaşlarda okusun yardımcı olur onlarada.
kızlar herkese slm akşam sporumu yaptım sardım strecfilmi 45 dk banyoda çıkardığımda boncuk boncuk terler:):) kesinlikle tavsiye ediyorum hava soğuk olduğundan ben ter atamıyodum bunun çok faydasını gördüm bu akşam deişiklik yapayım dedim tere salatası yaptım içine peynir domates koyup limon sıktım ama mideme dokundu 5 i bir yerde çayımıda içtim:):)
sanırım cuma günü sizin listenize giremicem geç kaldığım için:):) ama sizinleyim arkadaşlarrrrr son 1 gün hadi bakalım
bu arada ben diyette iken hiç makarna pilav yemedim öyle canımda istemiyo yemem lazım mı ki?
merhaba secil cim, ille de makarna pilav yemen gerekmiyor tabiki. ama bunlar karbonhidrat grubu canimcim. dengeli bir diyette hem karbonhidrat, hem protein hem de sebze/meyve olmali.
ben de makarna pilav yerine 2 dilim kepek ekmegi yiyorum sabah ve oglen.
aksam 1 veya 2 kepek ekmegi.
sanırım cuma günü sizin listenize giremicem geç kaldığım için:):) ama sizinleyim arkadaşlarrrrr son 1 gün hadi bakalım