Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde var lahana yagımda şöle diyorum sürsemm akşam olunca açsam nivea cd mii off off içimden gelmiyo bu hafta böle geçsinde bi haftaya daha sıkı tutucam sporu

hooop citol kardes ne oluyoz. kisa da olsa biraz hareket, mutluluk hormonlarimizin seviyesi articak. motive olucaz. terleyip toksinleri aticaz. beynimize daha cok kan gidecek. saglikli , mutlu ve ince olmak istiyorsak, az da olsa her gun duzenli yapmaliyiz.

hadi canimcim yaa. birakmak yok oyle.. daha haftaya cok var, bugun daha carsamba. hihoyyyt hihoyyyt hadi hadi kaydirigubbakcemile5

kızlar iyi akşamalr cümleten var olanlarınıza da olmayanlarınızadaa şimdi gelelim neler yedigime çocukalr makarna istedi bayadırda yemiyoduk bi güzel haşladım yagladım cokacimcoook bebelerime yedirdim ama kendime haşladıgımdan ayırıp sarımsaklı yogurt yaptım ve bir tabak yedim saat 5 gibi aynından birde 7.30 da yedim şimdide bir tane meyveli soda içtim bilmiyorum abartmışmıyımm ( bugun sadece 4 dilim kepek ekmek yedim) kaydirigubbakcemile5

bence abartmamissin. bu hafta giris haftan sayilir. iyi gidiyorsun citolum .

citol bu arada gozlerime inanamadim yaaaaaaaaa, sen 110 mu oldun canimcim???
115 degilmiydin.. harika :1hug:

ewet cnm da belim agrıya ya bişide yapmadım ama akşama kadar yerimde hiç durmuyorum düzen hastası oldum, aslında sancıyo belim sanki regl olucam ( daha çok var ) öle yanii ya bide 5 kilo giitti başladıgımdan beri bu hafta böyle bitsin bi

hem gündüz yarım saat yürüdüm( terlemesemde işe yaramıştır umarım)

merhaba kızlar bugün nasılız. Biraz önce tartıldım 1 kilo daha vermişim onun sevincine sizlerle paylaşmak istedim Allahım al şu yükü artık benden taşıyamıyorum delikafadulden

harikasin elif cim :1hug: a.s. :teytey: cok sevindim. devamini bekliyoruz. kaydirigubbakcemile5

bu arada canimcim senin kilo cizelgen yok mu? motice edici oluyor tavsiye ederim..

masallah citol :nazar: tebrik ediyorum.

bu hafat zorlama o halde kendini, gecmis olsun canim a.s.

ewet cnm da belim agrıya ya bişide yapmadım ama akşama kadar yerimde hiç durmuyorum düzen hastası oldum, aslında sancıyo belim sanki regl olucam ( daha çok var ) öle yanii ya bide 5 kilo giitti başladıgımdan beri bu hafta böyle bitsin bi

hem gündüz yarım saat yürüdüm( terlemesemde işe yaramıştır umarım)

ewet ya sabah tartıldım hatta tartının resmini çektirdim eşime :eek: kızdı bana bunudamı kk ya koycan diyo ...
tartıldıgımda herşeyi çıakrdım sabah wc den sonra tartıldım

merhaba cimcimosum a.s.

liste de baya bi degisiklik olacak galiba, insallah, cimcimecim. :1hug:canim senin nasil gidiyor?
ayni zamana denk gelemiyoruz. ben bugun pirinc lapasi diyeti yapiyorum 1 gunlugune ise yararsa size de yazarim. citol tavan yapti ha masallah. ben 90.0 olsam cok sevinicem. ahh bi de 80 leri gorsem. senin sonucu da merak ediyorum cimcimecim.

13 şubat-20 şubat arası

herbal:…………90,7--

cimcime81:……101,2--

BUSE26:………87--

citol:……………115,3--

bebelerim:………106--

rubi:…………….97--

xhüzünx:………..119--

dilenciii:…………97--

2 gün kaldı bayanlar hadin gayret:)))))))))

kızlar geçen demiştim sakın kimseye demeyin kilo vermeye başlarsanız diye

ben dün elitiler görümceler bir araya geldikk tutamadım hemen müjdeledim şu kadar kilo verdim diyee :eek:
off sarımsakta yaktı i beni kızlarr kaç bardakta çay içtim ama nafilee mirmirmirmir

kızlar herkese slm akşam sporumu yaptım sardım strecfilmi 45 dk banyoda çıkardığımda boncuk boncuk terler:):) kesinlikle tavsiye ediyorum hava soğuk olduğundan ben ter atamıyodum bunun çok faydasını gördüm bu akşam deişiklik yapayım dedim tere salatası yaptım içine peynir domates koyup limon sıktım ama mideme dokundu 5 i bir yerde çayımıda içtim:):)

sanırım cuma günü sizin listenize giremicem geç kaldığım için:):) ama sizinleyim arkadaşlarrrrr son 1 gün hadi bakalım

bu arada ben diyette iken hiç makarna pilav yemedim öyle canımda istemiyo yemem lazım mı ki?

Kızlar inanmayacaksınız ama bu saate kadar spor yaptım o yüzdende gelemedim yanınıza. Akşam yaprak dökümünü izlerken 45 dakika yürüdüm (4,422 km yol yürümüşüm) ve tam 276 kaloriyi yaktım.Sonra 5 dakika twister'a bindim.Sonra 5 dakika twist shape'ime bindim.Sonra 20 mekik çektim. Hemen akabinde nivea body cd'sini yaptım (kol hareketlerinde dambıl kullandım) duşumu aldım ve sütümü içerken size yazıyorum. Kendimide hiç yorgun hissetmiyorum gayet dinamiğim (yarına acısı çıkmazsa tabiki kafamçokkarıştı. Spor yaptıkça mutlu oluyorum. Akşam yemeğinde 6 kaşık kısır yemiştim 1/2 bardak ayran ile (doktorum dedi yiyebilirsin diye valla :)) Az öncede internetten termal sauna şort siparişi verdim 1 kg tuz hediyeli. Oda geldimi onu giyip yapıcam sporumu. Benim en kötü tarafım aşırı derecede karnım (miğdem) var. Doğumdan sonra gitmedi, sarkıkda değil dolu dolu. Herkesin tekrarmı hamilesin diye sormasından bunaldım (gerçekten soruyorlar şaka değil, içimede çekemiyorum karnımı çekilmiyooo) O yüzden karnıma ağırlık vermek istiyorum. Ama 2 gün yürüdüm iki günde bacaklarımın inceldiğini farkediyorum. Ama işte benim zorum bacaklarımla değil. Yatacağım birazdan kızlar yarın görüşürüz. Yarın sadece yürüyeceğim niveayı yada başka bişeyi yapmayacağım.Gün aşırı nivea, gün aşırı pilates topumu yapacağım ama hergün kesin yürüyeceğim. Şimdilik hepinizi öpüyorum. Cumaya aynı kiloyla geleceğim muhtemelen 1 gr oynamıyorum çünkü. Bu arada benim doktor dediki her gün tartılma sakın moralin bozulur haftada veya 2 haftada 1 kere tartıl dedi. Bende öyle yapıp cumadan cumaya tartılıp size bildireceğim (Meraktan her gün sabah akşam çıkıyordumda :)) Hadi kızlar byyyyy....

Yancy öncelikle hoşgeldin aramıza ben 1600 kalorilik bir diyet yapıyorum. Diyetisyenimin bana verdiği listeyide aynen yazmıştım geçmişsayfalarda ama tekrar yazayım buraya görmeyen arkadaşlarda okusun yardımcı olur onlarada.

hoşbulduk canım a.s.emeğin zahmetin için teşekkürler:1hug:listeyi bulup koymuşsun okudum pek yabancı değilim bu listelere ama iyi oldu sayende tekrar canlanır diyet isteğim yerimsenibenben 6 şubattan itibaren GORAKA(citrin&chromium) ve diyette stresle başetmek için VALERİAN ROOT kullanıyorum.ikiside bitkisel hiç bir yan etkisi yok zayıflama ilaçlarında olduğu gibi.lida ve xenical kullanmıştım daha önce.diyetisyene çok gittim ama listeleri uygulamadığımdan bir sonuç alamadım.:eek:klava:neyse canım tekrar tşk.ediyorum veeŞeniza.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben giremicem bugün akşama kada rkursa gidiyorum 10 gibi gelmeye çalışıcam hepinizi kocaman öpüyorum.herkesin yazdıklarını okudum ama cvp yazıcak vaktim yok.gece yazarım a.s.

benim fazla zamanim olmuyor yazamiyorum..sali günü basladim bugüne kadar 1bucuk kilo verdim yarina kadarda 2kilo olmus olacak :) ben sabah saat 10 gibi 1dilim siyah ekmek yiyorum üstünede diyet salam yanina domates sadece su iciyorum..aksam saat 16:00-17:00 gibi sebze haslayip yiyorum birde spor salonuna gidiyorum artik..herkese kolay gelsin :)

kızlar herkese slm akşam sporumu yaptım sardım strecfilmi 45 dk banyoda çıkardığımda boncuk boncuk terler:):) kesinlikle tavsiye ediyorum hava soğuk olduğundan ben ter atamıyodum bunun çok faydasını gördüm bu akşam deişiklik yapayım dedim tere salatası yaptım içine peynir domates koyup limon sıktım ama mideme dokundu 5 i bir yerde çayımıda içtim:):)

sanırım cuma günü sizin listenize giremicem geç kaldığım için:):) ama sizinleyim arkadaşlarrrrr son 1 gün hadi bakalım

bu arada ben diyette iken hiç makarna pilav yemedim öyle canımda istemiyo yemem lazım mı ki?

merhaba secil cim, ille de makarna pilav yemen gerekmiyor tabiki. ama bunlar karbonhidrat grubu canimcim. dengeli bir diyette hem karbonhidrat, hem protein hem de sebze/meyve olmali.

ben de makarna pilav yerine 2 dilim kepek ekmegi yiyorum sabah ve oglen.

aksam 1 veya 2 kepek ekmegi.

merhaba secil cim, ille de makarna pilav yemen gerekmiyor tabiki. ama bunlar karbonhidrat grubu canimcim. dengeli bir diyette hem karbonhidrat, hem protein hem de sebze/meyve olmali.

ben de makarna pilav yerine 2 dilim kepek ekmegi yiyorum sabah ve oglen.

aksam 1 veya 2 kepek ekmegi.

herbal ım buralar da mısın.benim 45 dk daha vaktim var çıkmadan.naber

canim, cuma sabahi tartilip, buraya yazarsan adini listeye yazariz. ama tabiki bir sonraki hafta icin start almis olacaksin. :1hug:

gunaydin cimcimecim bi turlu karsilasamadik. burada su an saat gece 1 . ben de yatmak uzereydim. senin diyet nasil gidiyor cimcimos??

cimcimecim sana ve tum gruba guzel bir gun diliyorum. buarada artik saat epey gec oldu.
ben uyumaya gidiyorum yarin gorusuruz insallah..a.s.

herkese günaydın..

arkadaşlar tüm destekleriniz için çok teşekkür ederim.. çok mutlu oldum ve de hemen kendimi toparlama yoluna girdmi yine. yarın tartılıcaz bakalım sonuçlar ne olacak??

birde bişey sorucam bu lahana yağı ne işe yarıyor lütfen anlatırmısınz. bende sauna eşofmanla yürüyüş yapıyorum eğer bir faydası olacaksa bende kullanayım.

X