uykum gelmeden yatağa gidersem hayatta uyuyamam kiKız uyku tutmasada pc başında durma yat yatınca gelir uykun kaydirigubbakcemile3 bende çeneyi bırakıp gidemedim hee sositososito
yok kız oyun oynuyomuş bi yandan da:)))))))Okumaları biterse yazacaklar inşallah :roflol:
ben akşam yemeğimi dışarda yedim 3 tane tavuk kanat ızgara roka tere bide yanımda 2 dilim kepekli ekmek götürdüm okadar rahatladım valla ilk defa dışarda yiyipte yarm ekmek kola içmeden ve tatlı yemeden eve döndüm aferim bana yavvvv
Merhaba arkadaşlar, paylaşımınız çok güzel.Bende 2008 temmuzdan beri düzenli beslenmeye çalışıyorum o zamandan beri 25 kilo verdim zor bir süreç.İnsanın alışmış olduğu yeme düzenini birden bire değiştirmesi zor ve zaman alıcı ama imkansız değil.Karar veren herkes başarabilir hepinize kolay gelsin.
kısır yaptım adam yesin diye ağzımın suyu aktı he içimden bişeyler koptu kısıra bakarken :roflol:
Bu arada aşkito görmedim sanma :jeyyar: süper olmuşsun inşallah tam istediğin gibi olursun.
cimcimem seçil sizde çok güzel çok tatlı çıkmışsınız. Düşünsenize bütün topik buluşurmuşuz yaz bittkten kilolar gittikten sonra delikafadulden konu başlığımızda şu olur
90 kilonun üzeri buluştuuuu delikafadulden
askitom...süpersin güzelim...a.s.
aşkito süper görünüyosun ay bayıldımmmm bende öyle olmak istiyorummmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:sende 60 ı görürsün inşallahhhhhhhh
azminden dolayi tebrik ederim canim seni..:hooray:
gercekten disarda diyet yapmak evdekinden coook daha zorr
saol canim .. sen kac kilosun?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol canim insallahhh basarabilirim .. saldim ben diyeti.
bu ara kilomu korumakla mesgulüm. ama az az gidiyo yinede . abartmiyorum tabii
saol bebisim .. darisi basina insallah !!hihoyyyt
olacaksin canimm.. sende koyacaksin buraya resimlerini .. bizde seni kutlicaz..
sessssssssssssss.................................
yavyuuuuuuuuuuuuuuuum sesine kurbannnnn....önceki sayfaları mı okudun:))))))))))))
yok ya su f5 olayindan SIKILDIM bide bilg. yavas ya offfff bugun hersey ters zati 2 kere yemegide yaktim lülülülülülü
nası becerdin 2 kere yakmayıkaydirigubbakcemile3
bilmiyorum valla sinir oldum keyfim yoktu bugun tum gun evde daraltilar geldi toplanicak dolapta yok laelaelaelaelae
:))))))))))))))))gel dedim de ben yarın kahvaltıya yokum ki:)))))))))))))))neyse ben size hazırlayıp çıkarım...
nere gidiyon nere gidiyon...eltine mi:))))))))))gelemem zaten bende yokum yarin
nere gidiyon nere gidiyon...eltine mi:))))))))))